links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Visual Planning i projektarbejdet

 

Transparens er altafgørende for succes i moderne projektstyring, og de visuelle elementer er jeres vigtigste allierede. Skab struktur, forståelse og enighed i projektgruppen ved hjælp af de nye visuelle planlægningsprocesser, og giv hele jeres kommunikation et løft! Spar samtidig tid og penge ved at implementere metoden i dit arbejde med et kursus i Visual Planning.  
 
Varighed
Dette kursus, Visual Planning i projektarbejdet afholdes internt hos jer over 1-2 arbejdsdage. Der kan suppleres med en halv dags opfølgning.


Deltagerantal
Indholdet og programmet for dagen tilrettelægges ud fra jeres behov og antallet af deltagere. 

Få et tilbud!
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk
kursus kundehåndtering, kursus kundeservice, kursus kunde service, hjælp til kundeservice, kursus i kundehåndtering, kursus kundeservice

Har du et spørgsmål? 
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk
forhandling, forhandlingsteknik, kursus i forhandling, kursus i forhandlingsteknik, konfliktløsning, kursus forhandlingsteknik, lær at forhandle, forhandle, forhandler, forhandlingsteknikker, lønforhandling, forhandle, konfliktløsning, kursus i konfliktløsning, konflikter, sådan løser du konflikter,
 
Det lærer I:
 
  • At opstille projektmål visuelt 
  • At benytte en simpel planlægningsproces for projekterne
  • At bruge medarbejdernes kreativitet i planlægningsopgaver 
  • At omforme projektets aktiviteter til en visuel plan 
  • At opstille struktur for opfølgning og status 
 
   
 
Hvis du er interesseret i et kursus kun til dig, så tilmeld dig vores kursus i facilitering.

 

Visual Planning – få projektet op på væggen!

At benytte Visual Planning i jeres projektlederarbejde giver masser af fordele. Det er et effektivt værktøj til at skabe fælles retning og forståelse, reducere kommunikationsbehovet og inddrage projektdeltagerne maksimalt i projektarbejdet. 
 

Visual Planning gør planerne tydelige

På dette kursus lærer I at facilitere projektgruppens arbejde via tydelige planer, klare processer og involverende værktøjer. Vi gennemfører planlægningsprocesser i et kreativt miljø og gør planerne tydelige og let kommunikérbare. Kurset giver jer al den viden, I skal bruge for straks at kunne arbejde med Visual Planning i jeres hverdag! 
 

Mød jeres underviser 

Jesper Askov Møller Petersen, projektledelse kursus, projektstyring kursus, kursus i projektstyring, kursus i projektledelse, kursus projektleder, kursus projektledelse, projektlederuddannelse, projektleder uddannelse, projektstyring kursus, projektstyring uddannelse, opgavestyring kursus, opgavestyring uddannelse, projektleder kursus, projektledelse kursus jylland, projektledelse kursus århus, projektledelse uddannelse jylland, projektledelse uddannelse århus, projektleder kursus jylland, projektleder uddannelse jylland, projektleder uddannelse århus, projektleder kursus århus, lean, lean kursus, kursus i lean, projektstyringskursus, Project Management, kursus i Project Management, uddannelse project management, effektivisering, praktisk projektledelse, praktisk projektlederkursus, praktisk projektledelse kursus, kursus procesoptimering,

Jesper er en særdeles erfaren konsulent og underviser med speciale i ledelse, projektledelse og organisationsudvikling. Han lægger vægt på en innovativ tilgang til arbejdsmetoder, der ikke kun forbedrer, men også fornyer udførelsen af projektarbejde.  

 

Hans undervisningsstil er inspirerende, virkelighedsnær og fokuserer på at koble undervisningen til kursisternes dagligdag via casearbejde med opstilling af realistiske rammer for teamsamarbejde og projektløsning.

 

Jesper er oprindeligt linjeofficer og har en række certificeringer inden for projektledelse og ledelse: Eksamineret projektleder, IPMA®-C, PRINCE2®, Situationsbestemt Ledelse®, DiSC® og MPA® Master Person Analysis, Belbin® og SimulTrain® Projekttræningsystem.

 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!
Når I tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Hvem bør deltage?

Dette intensive kursus i Visual planning er ikke målrettet én specifik branche, men er for alle brancher og alle typer af projekter.  
 

Få et kursusoplæg!

Vil I bestille et internt kursus Visual planning i projektarbejdet, så ring til uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf. 70 278 279 for mere information og priser eller send en mail til info@aroskurser.dk.
 

Spørgsmål?

Ring på tlf. 70 278 279 eller send jeres spørgsmål til info@aroskurser.dk

 


mundtlig kommunikation, kursus mundtlig kommunikation, effektiv mundtlig kommunikation, effektiv kommunikation, workshop mundtlig kommunikation, mundtlig formidling, mundtlig formidling kursus, mundtlig formidling workshop, talekursus, retorik, stemmetræning kursus, kursus i mundtlig kommunikation, kropssprog, gennemslagskraft, kursus kropssprog, kursus gennemslagskraftprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


 

 

Andre relevante kurser

Kursus i facilitering 

Grafisk facilitering 

Visuelle referater 
Projektledelse A

Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak