links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Udryd kedelige PowerPoint-slideshows!

 
Første step til en professionel og overbevisende præsentation er at lave et levende og inspirerende slideshow.  Det får dine tilhørere til at lytte mere med, og de vil bedre kunne huske dine budskaber, når projektoren er slukket igen. På dette kursus lærer du, hvor nemt det egentlig er at få succes med dine PowerPoint-præsentationer. PowerPoint kursus, kursus i PowerPoint, PowerPoint design, slideshow kursus, slideshow
 
Næste kursus i København:
28. februar kl. 9-16
Aros Konference Kbh 
PowerPoint kursus, kursus i PowerPoint, PowerPoint design, slideshow kursus, slideshow Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Næste kursus i Aarhus:
1. marts kl. 9-16
Comwell Hotel
PowerPoint kursus, kursus i PowerPoint, PowerPoint design, slideshow kursus, slideshow Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Pris ekskl. moms:
Kr. 4.700 / 3.995 med kollegarabat)
Prisen er inkl. miniguide om god læring.
Betaling en uge før kursusstart

FÅ KURSET TIL HALV PRIS!
Du kan kombinere dette PowerPoint-kursus med præsentationsteknik eller undervisningsteknik. Booker du også et af disse kurser, giver vi dig hele 50 % i rabat på PowerPoint-kurset. 
 
 
Det lærer du på kurset:
 
  • Lave professionelle præsentationer
  • Omsætte din tekst til visuelle budskaber  
  • Skabe overblik og forståelse i din præsentation
  • Bruge grafiske elementer (hvornår, hvor meget og hvordan)
  • Arbejde mere effektivt med skitser og diagrammer
  • Nå ind til kernen af dit budskab.

Har du et spørgsmål? 
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk
PowerPoint kursus, kursus i PowerPoint, PowerPoint design, slideshow kursus, slideshow
 


Visuelle præsentationer forstærker dit budskab
– og styrker jeres brand

Levende præsentationer er effektfulde præsentationer. De kan understøtte og forstærke dit budskab, hvis de er professionelt lavet. Det kræver mere end at hente et par tegninger fra nettet. Men er det gjort rigtigt, vil ikke blot du, men også virksomhedens eller organisationens brand, få et løft.  
 

Vi giver dig GRATIS adgang til ”Din læringsbank”!

Som deltager på vores kursus i bedre PowerPoint-præsentationer får du automatisk adgang til vores læringsunivers ”Din læringsbank”.
Vi har fyldt læringsbanken med de vigtigste pointer fra kurset – og også en nøje udvalgt samling ekstramateriale. Det er fra os til dig, så du kan holde dig skarp længe efter kurset!
 

Et effektivt kursus, der gør en forskel  

På dette kursus tænker vi ud af boksen og arbejder med det visuelle udtryk. I sidste halvdel af kurset skal du arbejde med dine egne idéer, og du får masser af gode råd og tips, så du allerede til diPowerPoint kursus, kursus i PowerPoint, PowerPoint design, slideshow kursus, slideshown næste præsentation kan være flyvende med et inspirerende slideshow.
  

Kursets underviser

Jacob har i mere end 10 år undervist i PowerPoint og præsentationsteknik, hvor store virksomheder som Dong, Bosch og Deloitte har gjort brug af hans faglige ekspertise. Jacob har også en BA i retorik og teatervidenskab samt overbygningsstudier i retorik fra Københavns Universitet. Og som om det ikke skulle være nok, er han også sceneinstruktør fra Statens Teaterskole. Det er med baggrund i alle disse erfaringer fra både teori og praksis, at Jacob har været med til at udvikle dette kursus i PowerPoint og formidling.

 

Hvem bør deltage?

PowerPoint-kurset er målrettet dig, der har brug for at styrke budskaberne i dine slideshows. Du kan være en erfaren bruger af PowerPoint, men du kan også være helt grøn.
 
"Supergodt kursus med den helt rigtige vinkel. Underviseren opfattede med det samme, hvor vi var som kursister. En i særklasse superb underviser." - Flextronics, Morten Lund


Underviseren tager ansvar for din læring! 
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 


Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!
Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

 

Bestil kurset som internt kursus

Som virksomhed, organisation eller offentlig forvaltning kan I bestille et særligt tilpasset kursus i PowerPoint-design. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund og hør mere: Tlf. 70 278 279.
 

Se program for kursusdagen:

PowerPoint kursus, kursus i PowerPoint, PowerPoint design, slideshow kursus, slideshow
 

PowerPoint kursus, kursus i PowerPoint, PowerPoint design, slideshow kursus, slideshowprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Andre relevante kurser


Det mener kursisterne om kurset:

Harsec, Tom Meyer
”Det var et veltilrettelagt kursus med virkelig gode indslag og stærke pointer. Jeg vil klart anbefale kurset og underviseren til andre. Underviseren var meget behagelig og levende i sin undervisning – han leverede absolut varen. Kurset får stor betydning for mig fremover, og jeg tager virkelig meget med hjem i bagagen.”

So simple, Rikke Berg

"Kurset var af topkvalitet, og underviseren var meget kompetent. Jeg har fået en masse brugbare værktøjer med hjem."

Flextronics, Morten Lund
"Supergodt kursus med den helt rigtige vinkel. Underviseren opfattede med det samme, hvor vi var som kursister. En i særklasse superb underviser."

NCC Roads A/S, Michael Brask
"Det var et rigtig spændende kursus af yderst god kvalitet." 

Frederiksberg Kommune, Helle Palsgaard Andersen
"Det var et godt kursus, hvor jeg har fået en masse gode og håndgribelige tips og tricks med hjem. Jeg er blevet gjort opmærksom på en masse nye ting som jeg vil lægge vægt på til min næste power point-præsentation."

Region Hovedstaden, Vivi Dixen Møller
”Kurset gav stor inspiration med mange gode tips, som er direkte anvendelige. Der er ingen tvivl om, at vi skal have en grundig gennemgang af vores undervisningsmateriale med henblik på gennemgribende ændringer” 

ISS Facility Services, Sanne Olsson
”Jeg synes kurset var rigtig godt. Jeg har fået mange gode tips og tricks til de præsentationer, jeg laver. Jeg tror kurset vil have en væsentlig betydning for mit arbejde.”

Nordea Kredit, Dorte Lund"Det var et super kursus med stor kvalitet! Det var let forståeligt og foregik i et passende tempo – samtidig med at underviseren var godt forberedt."

CPH Københavns lufthavne, Rikke Edvardsen
”Det var et godt kursus med en virkelig dygtig og inspirerende underviser.” 

 

 


 

 

 

 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak