links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    The Winning Team

 
Har din afdeling brug for et power boost og ny dynamik? Denne workshop har fokus på jer som team og teammedlemmer, så I sammen skaber et winning team med team spirit, arbejdsglæde og god kommunikation – faktorer, der alle er nødvendige for høj performance. Workshoppen er både for jer, der oplever udfordringer i teamet, og for jer, der ønsker at gøre det gode team helt suverænt.   intern kommunikation, kursus i intern kommunikation, intern kommunikation kursus, intern kommunikation workshop, samarbejde, samarbejde relationer, samarbejde coaching, samarbejdsrelationer, konflikthåndtering, ledelse, ledelse samarbejde, team coaching, team samrabejde, workshop, temadag om samarbejde, workshop om samarbejde, kursus om samarbejde, samarbejde problemer, samarbejde vanskeligheder
 
Varighed
Workshoppen afholdes over 1-2 arbejdsdage hos jer, på et konferencecenter eller i vores kursuslokaler i København. 

Deltagerantal
Der er ingen begrænsninger for antallet af deltagere. 

Få et tilbud eller hør mere!
Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf. 70 278 279 eller send en mail til anders@aroskurser.dk
 
 
Jeres udbytte af workshoppen:
 
  • Forståelse af teamets rolle i forhold til at nå fælles mål
  • Styrkelse af motivation, videndeling og trivsel
  • Overblik over rollerne i The Winning Team – hvordan bidrager man til teamet?
  • Viden om barrierer for forandring
  • Bedre samarbejde og kommunikation i teamet
  • Kendskab til egne udviklingsområder ift. at deltage i det stærke team
  • Individuel supervision og feedback.
 

Tilhørsforhold og engagement skaber trivsel – trivsel skaber resultater

Vi ved det jo godt allerede! Trives vi i teamet, og brænder vi for det, vi laver, så skaber vi bedre resultater – og arbejdspladsen har brug for gode resultater. Men én ting er at vide det, noget andet er at gøre det i praksis. Så hvad kan vi selv gøre for at skabe rammerne for god trivsel, kommunikation og samarbejde i teamet? På denne workshop  vil vi blandt andet arbejde med ansvarstagen, roller, forventninger og kommunikation i teamet og sammen finde ind til jeres DNA for det stærke team.
 

En anderledes og involverende energi-indsprøjtning 

Workshoppen er særdeles deltagerinvolverende og kombinerer teori og cases, dialog, diskussioner samt par- og teamøvelser.  Medarbejderne får desuden nyttige, simple værktøjer til øjeblikkelig brug i dit team. 
 

Vi kobler det faglige til jeres daglige mål og resultater

Deltagerne vil få løbende og konkret feedback på den enkeltes teamprofil og involveringsgrad. Det sikrer, at den enkelte deltager er helt klart over, hvad han/hun kan bidrage med i sit daglige arbejde for at nå de fastsatte mål. 
team udvikling og samabejde
 

Skræddersyet til jer og jeres behov

Forud for workshoppen vil deltagerne blive bedt om at udfylde en såkaldt test, der angiver deres individuelle præferencer for at arbejde i et team. De vil desuden blive bedt om at besvare nogle spørgsmål om sig selv og det nuværende team. 
 

Workshoppens underviser og facilitator

Kim Dietrichsen, talentudvikling, building winning teams,teambuildingKim arbejder med teamudvikling og vinderkultur i en bred vifte af organisationer. Facilitering af teamudvikling og undervisning i teamteori er ikke bare et job, men en passion. Kim har en bred erfaringsbase fra sit arbejde med alt fra erhvervsledere, medarbejderteams og frivilligorganisationer til nogle af verdens bedste atleter.
Kim er uddannet cand. scient fra Københavns Universitet med speciale i team coaching og teamudvikling. Han har desuden en master i præstationspsykologi med fokus på teamdynamik.  
 

Hvem bør deltage?

Målgruppen for denne workshop er medarbejdere i en afdeling eller et team i en afdeling. Måske I oplever problemer med samarbejdet, måske I bare vil have ny energi til teamet. Eller I står over for større forandringer eller udfordringer.  Workshoppens indhold er baseret på simple, engagerende metodikker og redskaber, hvor alle typer organisationer/afdelinger/medarbejdere kan deltage og få fuldt udbytte af dagen.

teamsamarbejde teamudikling


Underviseren tager ansvar for jeres læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få etn gratis miniguide!
Når I tilmelder jer denne workshop i The Winning Team, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af denne workshop – og af alle jeres fremtidige kurser.
 

Har du et spørgsmål?

Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf. 70 278 279.


Teamudvikling og samarbejde
 

kursus i præsentationteknikprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Andre relevante kurser

Forandringsledelse og forandringskommunikation
Aros Proceslederuddannelse

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak