links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Talentudvikling og vinderteams

Dette inspirerende kursus for ledere, HR-chefer og HR-medarbejdere har fokus på identifikation af talenter, talentudvikling og udvikling af vinderteams. Kurset fokuserer på, hvordan I som ledere eller konsulenter kan skabe vinderteams, udvikle talentfulde medarbejdere og dermed skabe en effektiv perfomancekultur! kursus præsentationsteknik - præsentation
 
Varighed:
Afholdes som internt kursus i jeres lokaler.
Kurset varer en dag og bliver skræddersyet efter jeres preferencer. 

Pris og bestilling:
I kan få oplyst priser og bestille ved at ringe på telefon 70 278 279 eller skrive en mail til info@aroskurser.dk
 
Jeres udbytte af workshoppen:
 
  • Forståelse af teamets rolle i forhold til at nå fælles mål
  • Viden og værktøjer til at udvikle talenter
  • Styrkelse af medarbejdernes motivation, videndeling og trivsel
  • Overblik over roller og struktur i winning teams
  • Bedre samarbejde og kommunikation i teamet
  • Individuel supervision og feedback
  • Input til vinderkultur i form af teammiljø og innovative teams.

Har du et spørgsmål? 
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk
kursus i præsentation og præsentationsteknik med gennemslagskraft
 


Kom på sporet af talentet!

Som ledere og HR-medarbejdere er det jer, der sidder med ansvaret for, at jeres organisation får spottet og udnyttet det talentmateriale, I har til rådighed. På dette kursus får I redskaber til ikke bare at blive i stand til at se et talent i en medarbejder, men at udvikle dette talent på bedste vis - til gavn for både medarbejderen og organisationen. Kursets indhold er baseret på simple, engagerende metodikker og redskaber.

kursus i præsentationsteknik og gennemslagskraft

 

Fra talentsamling til vinderhold 

Med et stærkt, dynamisk team når man længere end med en samling individuelle talenter. Lær hvordan I kan udvikle jeres team fra et pseudoteam til et ressourcestærkt udviklingsteam gennem forventningsafklaring, 3. generationscoaching, persontests mv. På den måde kan I skabe en performancekultur, der giver udslag på bundlinjen!

 

Hvem skal I møde?

kim Dietrichsen, Performancekultur, kursus i talentudvikling og vinderteams, samspil, talent, coaching, potentiale, kompetenceudvikling, talentspotting, udvikling af talenter, talent udvikling, winning teams, teambuildingKim arbejder med teamudvikling og vinderkultur i en bred vifte af organisationer. Facilitering af teamudvikling og undervisning i teamteori er ikke bare et job, men en passion. Kim har en bred erfaringsbase fra sit arbejde med alt fra erhvervsledere, medarbejderteams og frivilligorganisationer til nogle af verdens bedste atleter.
Kim er uddannet cand. scient. fra Københavns Universitet med speciale i team coaching og teamudvikling. Han har desuden en master i præstationspsykologi med fokus på teamdynamik.

Underviseren tager ansvar for jeres læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 
 
Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!
Når I tilmelder jer dette kursus i talentudvikling og vinderteams, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.
 
”Kims menneskekundskaber og interesse for personligheder er uforlignelig, og det gør ham knivskarp til at spotte de skjulte potentialer. Han er god til at formidle et klart budskab om, at hvis man gør det godt, kan man talentudvikle folk langt ud over det umiddelbart mulige.”   - Mette Leiholt, NaturErhvervstyrelsen

Aros Kurser -  Performancekultur, kursus i talentudvikling og vinderteams, samspil, talent, coaching, potentiale, kompetenceudvikling, talentspotting, udvikling af talenter, talent udvikling, winning teams, teambuilding


Hvem bør deltage?
Målgruppen for dette kursus er ledere, HR-chefer, HR-partnere og HR-medarbejdere, som enten allerede arbejder med virksomhedskultur, virksomhedsudvikling og talentudvikling, eller som ønsker at få nye redskaber til at optimere organisationen på flere fronter. 

 

kursus i præsentationteknikprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Andre relevante kurser


 

Det mener kursisterne om dette kursus:


NaturErhvervstyrelsen, Mette Leiholt (soloforløb)
”Kim er meget dygtig til at gennemskue, hvor han skal sætte ind for at udnytte ens kompetencer som leder mest optimalt i talentudviklingen – hans menneskekundskaber og interesse for personligheder er uforlignelig, og det gør ham knivskarp til at spotte de skjulte potentialer. Han er god til at formidle et klart budskab om, at hvis man gør det godt, kan man talentudvikle folk langt ud over det umiddelbart mulige.” 

Læs flere udtalelser fra vores kursister

 

 

 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak