links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Svensk på jobbet - soloforløb

 

Har du brug for at blive jättebra til svensk? Dette intensive soloforløb i svensk tager udgangspunkt i forskellene mellem svensk og dansk og giver dig et solidt svensk ordforråd, så du bedre kan kommunikere med dine svenske kolleger, kunder eller samarbejdspartnere.  svensk sprogkursus, svensk undervisning, svensk underviser, undervise svensk, kursus i svensk
svensk, kursus i svensk, svensk kursus, svenskkursus, svensk undervisning, sprogundervisning svensk, svenskkurser, kurser i svensk, kursus i svensk, svenskundervisning, undervisning i svensk, lær svensk, svensk kursus, svensk kurser, svenskkursus københavn, svensk sprogkursus
 
Varighed:
Vi tilbyder soloforløb på 10 sessioner, der hver består af to lektioner. Der vil være hjemmearbejde mellem sessionerne.

Har du et spørgsmål?
Brug vores chat-funktion, ring eller send en mail til info@aroskurser.dk
  svensk sprogkursus, svensk undervisning, svensk underviser, undervise svensk, kursus i svensk

 
 
Dit udbytte af kurset:
  • Træning i at tale og forstå svensk
  • Et godt ordforråd inden for svensk forretningssprog og dit eget faglige område
  • Komplet viden om svensk udtale
  • Viden om, hvilke fordomme om svenskerne, der holder vand
  • Fortrolighed med e-mails på svensk
  • Individuel feedback på dit svenske
  • Kendskab til høflighedsformer på svensk 
 
 

Undgå sproglige misforståelser

Når man som dansker arbejder og kommunikerer med svenskere, stiller det store krav til éns sproglige formåen. En lille sproglig misforståelse kan nemt resultere i en stor fejl i éns arbejde. Og en lille kulturel forskel i måden at kommunikere på kan i værste fald resultere i samarbejdskonflikter.
svensk, kursus i svensk, svensk kursus, svenskkursus, svensk undervisning, sprogundervisning svensk, svenskkurser, kurser i svensk, kursus i svensk, svenskundervisning, undervisning i svensk, lær svensk, svensk kursus, svensk kurser, svenskkursus københavn, svensk sprogkursus
 

Bliv skrap til at tale og forstå svensk

Soloforløbet i svensk fokuserer på den mundtlige kommunikation. Du får viden og værktøjer til at kommunikere på svensk i en lang række sammenhænge: På møder, over telefonen, på e-mail, til konferencer og på gangen.  
 
"Meget tilfredsstillende kursus, som vil mindske den sproglige barriere i mit fremtidige arbejde." - Telia, Jane Poulsen
 

Få aflivet eller bekræftet myterne om svenskerne

Vi danskere har mange farverige fordomme om svenskerne - og de har lige så mange fordomme om os! Hvilke af dem holder vand, og hvilke er røverhistorier? Få svaret på kurset og lær om de kulturelle forskelle, der har betydning for det faglige samarbejde.
 

Kursets underviser: Magnus 


Magnus Rösing, svensk, kursus i svensk, svensk kursus, svenskkursus, svensk undervisning, sprogundervisning svensk, svenskkurser, kurser i svensk, kursus i svensk, svenskundervisning, undervisning i svensk, lær svensk, svensk kursus, svensk kurser, svenskkursus københavn, svensk sprogkursus
Magnus er svensker og har læst litteraturvidenskab og skandinaviske sprog ved Lunds Universitet og ved Københavns Universitet. Han har undervist danske medarbejdere i forretningssvensk gennem de sidste 20 år, og han underviser desuden i forskelle mellem dansk og svensk kultur.
 
Magnus er en engageret og passioneret underviser, der har blik for den enkelte kursists præcise sproglige behov.
 

Et praktisk kursus med masser af sparring
Kurset giver dig en solid basisviden om det svenske sprog og et godt fagligt ordforråd. Kurset er samtidig meget praktisk anlagt; gennem samtaleøvelser og små rollespil får du trænet dine nye færdigheder, og du får masser af sparring undervejs.

 

Hvem bør bestille et forløb?

Målgruppen for dette kursus er dels danske medarbejdere, der arbejder i Sverige, dels danskere, der har svenske kolleger, svenske samarbejdspartnere eller svenske kunder. Du behøver ikke at kunne tale svensk for at deltage.    

Helt praktisk om kursets afholdelse
Kurset afholdes som udgangspunkt hos Aros Konference, men kan mod et tillæg også afholdes på din arbejdsplads. Der er lidt forberedelse inden kurset og lidt lektier mellem dagene. 

 

svensk, kursus i svensk, svensk kursus, svenskkursus, svensk undervisning, sprogundervisning svensk, svenskkurser, kurser i svensk, kursus i svensk, svenskundervisning, undervisning i svensk, lær svensk, svensk kursus, svensk kurser, svenskkursus københavn, svensk sprogkursusBestil kurset som internt kursus!
Dette solokursus i svensk kan også bestilles som et internt kursus, hvis I er flere medarbejdere på din arbejdsplads, som har brug for et intensivt kursus i svensk. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf. 70 278 279 for mere information og priser.
 

Har du et spørgsmål?
Ring på tlf. 70 278 279 eller send dit spørgsmål til info@aroskurser.dk


svensk, kursus i svensk, svensk kursus, svenskkursus, svensk undervisning, sprogundervisning svensk, svenskkurser, kurser i svensk, kursus i svensk, svenskundervisning, undervisning i svensk, lær svensk, svensk kursus, svensk kurser, svenskkursus københavn, svensk sprogkursus


 


kursus i præsentationteknikprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist. 

Det siger kursisterne om dette kursus:


Telia, Jane Poulsen
"Meget tilfredsstillende kursus, som vil mindske den sproglige barriere i mit fremtidige arbejde."

Hoya Lens Danmark (Scandinavia), Peter Blaabjerg
”Godt og fokuseret soloforløb. Underviseren var god, og han forstod at tilpasse undervisningen efter behov. Jeg har fået et bredere ordforråd på svensk, og en større fokus på mine mest almindelige sprogfejl. Underviseren gjorde meget ud af at sikre, at vi sammen afstemte vores forventninger, og i undervisningen blev der lagt stor vægt på eget materiale fra virksomheden.”

Læs udtalelser fra vores kursister

Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak