links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Spansk erhvervssprog

 
På dette kursus i spansk erhvervssprog fokuseres især på jeres erhvervsmæssige ordforråd. Underviseren tager udgangspunkt i jeres individuelle behov og sproglige niveau og styrker jer i at tale, skrive og forstå spansk i forbindelse med jeres arbejde.    spansk undervisning, kursus i spansk, kursus i spanskundervisning, forretningsspansk, erhvervsspansk
 
Om kurset
Kurset afholdes som et internt kursus i jeres lokaler, men kan mod et tillæg også afholdes hos os.

Har I et spørgsmål?
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk 

 
 
Jeres udbytte af kurset:
  • Træning og sikkerhed i at tale spansk (både i dagligdagssprog og på forhandlingsniveau)
  • Et solidt ordforråd inden for jeres eget faglige område
  • Feedback på udtale og ordforåd 
  • Viden om høflighedsformer på spansk - både ift. til mundtlig og skriftlig kommunikation
  • En større glæde ved at tale og skrive spansk i forbindelse med jeres arbejde.
 

Både mundtlig og skriftlig spansk

Der vil på kurset være mest fokus på den mundtlige kommunikation og udtale, men der kan også kombineres undervejs med de vigtigste elementer i den skriftlige kommunikation. I bliver med andre ord klædt på til at kommunikere og forhandle på spansk i en lang række roller og sammenhænge: Som mødeleder og mødedeltager, som oplægsholder, som skribent, over e-mail og brev, over telefonen, som sælger og som forhandler.
 

Et praktisk sprogkursus med masser af sparring

Dette kursus i spansk erhvervssprog giver jer en solid sproglig viden og et stort fagligt ordforråd, men er samtidig meget praktisk anlagt. Gennem samtaleøvelser, skriveøvelser og små rollespil træner vi jeres nye færdigheder og deltagerne får masser af personlig sparring undervejs.
undervisning i spansk, kursus spanskundervisning, kursus i spansk, forretningsspansk, erhvervsspansk
 

Hvem bør deltage? 

Kurset henvender sig til erhvervsfolk, der ønsker at fordybe sig mere i sproget med henblik på at kunne forhandle og kommunikere på et mere forretningspræget niveau. Det forventes, at deltagerne allerede kender til de grundlæggende grammatiske regler og kan føre en basissamtale på spansk.
 

Underviser

Karen Juhl Peterse, Lær spansk, spanskundervisning, kursus i spansk, spansk undervisning, undervisning i spansk, spansk kursus, tal spansk, spansk kursus København, spansk kursus Aarhus, sprogkursus spansk, sprog kursus spansk, sprogundervisning, spansk højt niveau, erhvervsspansk, forretningsspansk, forhandling på spansk,Karen er uddannet translatør og tolk i spansk og arbejder sideløbende med sin undervisning som tolk for bl.a. for Rigspolitiet. Hun har desuden tidligere arbejdet som oversætter i Europa-Kommissionen. Karen er en engageret underviser, og har flere års ophold i spansktalende lande bag sig. Hun har en passion for sproget og den spansktalende kultur, hvilket skinner igennem i hendes undervisning. Hun formår at motivere og inddrage kursisterne i undervisningen på en levende og underholdende måde.
 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 
 

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når I tilmelder jer dette kursus i spansk erhvervssprog, sender vi jer vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.
 

Lær spansk, spanskundervisning, kursus i spansk, spansk undervisning, undervisning i spansk, spansk kursus, tal spansk, spansk kursus København, spansk kursus Aarhus, sprogkursus spansk, sprog kursus spansk, sprogundervisning, spansk højt niveau, erhvervsspansk, forretningsspansk, forhandling på spansk,

Bestil kurset som internt kursus eller soloforløb!

Dette spanskkursus kan afholdes som et internt kursus i jeres virksomhed. Ring på tlf. 70 278 279 og hør mere. Kurset afholdes også som et soloforløb. Læs mere her.
 

Har I et spørgsmål?

Ring på tlf. 70 278 279 eller send jeres spørgsmål til undervisning@aroskurser.dk


spanskundervisning, kursus spanskundervisning, kursus i spansk, forretningsspansk, erhvervsspansk

kursus i præsentationteknikprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.Andre relevante kurser

 

Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak