links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Soloforløb i præsentation eller kommunikation

 

Vil du gerne styrke dine præsentationer eller din mundtlige kommunikation - og foretrækker du at arbejde 1:1 med underviseren? Så er et soloforløb i præsentation og kommunikation et effektivt og oplagt valg for dig!  solokursus kommunikation, solokursus for ledere, enetimer kommunikation, eneundervisning kommunikation, solo kursus leder, soloforløb kommunikation, solo forløb leder, solokursus personlig gennemslagskraft, solokursus præsentationsteknik, solokursus mundtlig kommunikation, solokursus Ledelseskommunikation, solokursus Stemmetræning, solokursus Kropssprog, solo kursus, solokursus, solo forløb
 
 
Varighed
Vi anbefaler 4-8 sessioner a 2 timer. Sessionerne ligger med et par ugers mellemrum, og der er træningsopgaver mellem sessionerne.

Har du et spørgsmål? 
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til solokursus@aroskurser.dk 
solokursus kommunikation, solokursus for ledere, enetimer kommunikation, eneundervisning kommunikation, solo kursus leder, soloforløb kommunikation, solo forløb leder, solokursus personlig gennemslagskraft, solokursus præsentationsteknik, solokursus mundtlig kommunikation, solokursus Ledelseskommunikation, solokursus Stemmetræning, solokursus Kropssprog
 
 
Soloforløbet kan fx handle om:
 
 • Personlig gennemslagskraft og power
 • Præsentationsteknik
 • Mundtlig kommunikation generelt
 • Ledelseskommunikation
 • Korrekt sproglig udtale
 • At holde brandgode taler
 • Effektivt kropssprog
 • Samtaletræning

Read this in English
solokursus kommunikation, solokursus for ledere, solo kursus leder, soloforløb kommunikation, solo forløb leder, solokursus personlig gennemslagskraft, solokursus præsentationsteknik, solokursus mundtlig kommunikation, solokursus Ledelseskommunikation, solokursus Stemmetræning, solokursus Kropssprog English version
 

Fordele ved et soloforløb i mundtlig kommunikation

I et soloforløb skal du ikke tage hensyn til andre kursister, der ikke har de samme udfordringer eller forudsætninger som dig. I stedet får du et helt personligt og trygt læringsrum, hvor du træner og styrker dine kommunikative kompetencer uforstyrret sammen med underviseren.
 
Gør som medarbejdere fra DR, Novo Nordisk, H. Lundbeck, LEGO, Moderniseringsstyrelsen, Københavns Kommune, NaturErhvervstyrelsen, Danfoss Semco, Danske Bank, KPMG, OK Benzin og mange flere.

På soloforløbet vil du blive undervist, guidet og vejledt af en af nedenstående undervisere.
 

Mulige undervisere

Dya Josephine Hauch, solokursus i kommunikation, sessioner i kommunikation, præsentationsteknik, solokursus i kommunikation, solokursus i præsentationsteknik Dya er en erfaren underviser, som i flere år har undervist medarbejdere og ledere i bl.a. kommunikation, kundeservice, præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft. Hun er uddannet skuespiller fra Århus Teater og har en master i drama- og teaterpædagogik. Dya er en inspirerende underviser med en bred faglig profil, der gør hende yderst kompetent i sin undervisning. 

 

Pernille

Pernille er ekspert i sparring på din mundtlighed eller personlige præsentation. Hun arbejder altid med 1:1 sparring, der garanterer, at du altid får størst muligt udbytte af dine solosessioner.
Pernille er både fagligt og pædagogisk kompetent, og hun er især dygtig til at få sine kursister ud over rampen og til at hjælpe dem med at genfinde glæden ved opgaven. Pernille sætter en ære i altid at have et anvendelsesorienteret og konkret perspektiv på de redskaber, hun træner sine kursister i.

Pernille er cand.mag i Æstetik og Kultur og har 15 års erfaring som underviser, skuespiller og facilitator. Derudover har hun en systemisk/narrativ konsulentuddannelse.

Brita er en særdeles kompetent og passioneret underviser med meget stor ekspertise inden for kommunikation, præsentationsteknik og gennemslagskraft. Hun er skarp til at se den enkeltes unikke behov. Og hun en meget erfaren rådgiver, der hjælper kursisterne til at opdage deres styrker og at dyrke dem. Brita er uddannet skuespiller fra Aarhus Teater.

Brita vil være din underviser i Aarhus.

 

 

”Det var et berigende, udviklende og struktureret forløb.”
- Novo Nordisk, Morten Barfoed


Hvem har gavn af et solokursus?

Målgruppen for dette solokursus i præsentation og kommunikation er meget bred, idet alle mennesker, der vil noget med deres mundtlige kommunikation, kan bruge værktøjerne. Kurset er altså både for:

     
 • Topledere
 • Mellemledere
 • Almindelige medarbejdere
solokursus kommunikation, solokursus for ledere, enetimer kommunikation, eneundervisning kommunikation, solo kursus leder, soloforløb kommunikation, solo forløb leder, solokursus personlig gennemslagskraft, solokursus præsentationsteknik, solokursus mundtlig kommunikation, solokursus Ledelseskommunikation, solokursus Stemmetræning, solokursus Kropssprog, solo kursus, solokursus, solo forløb


Hør mere om soloforløb!

Ring på tlf. 70 278 279 for mere information og priser.
 

solokursus kommunikation, solokursus for ledere, enetimer kommunikation, eneundervisning kommunikation, solo kursus leder, soloforløb kommunikation, solo forløb leder, solokursus personlig gennemslagskraft, solokursus præsentationsteknik, solokursus mundtlig kommunikation, solokursus Ledelseskommunikation, solokursus Stemmetræning, solokursus Kropssprog, solo kursus, solokursus, solo forløb

 

 

solokursus kommunikation, solokursus for ledere, enetimer kommunikation, eneundervisning kommunikation, solo kursus leder, soloforløb kommunikation, solo forløb leder, solokursus personlig gennemslagskraft, solokursus præsentationsteknik, solokursus mundtlig kommunikation, solokursus Ledelseskommunikation, solokursus Stemmetræning, solokursus Kropssprog, solo kursus, solokursus, solo forløbprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


 

Andre relevante kurser
Kursus i mundtlig kommunikation
Kursus i præsentationsteknik med power
Improve Your Presentation Skills
Kursus i forhandlingsteknik
Konflikthåndtering og samarbejde

Hvad siger andre om deres solokursus?


DR, Barbro Knudsen
"Meget, meget kompetent underviser. Meget grundig og værdifuld research. God til at give konstruktiv feedback, og et forløb jeg bestemt kan bruge og arbejde videre med. Det vil betyde ALT for mit daglige arbejde fremover. En utroligt dygtig og kompetent underviser, som havde en fantastisk evne til at sætte sig ind i min situation og finde de redskaber, jeg havde brug for."

Bæredygtigt Landbrug, Nikolaj Schultz
”Det var et rigtig godt kursus! Jeg føler mig mere sikker, når jeg taler foran medierne, og jeg har allerede brugt mine nye redskaber med held.”

OK Benzin, Ivalo Andreassen
"Det var helt i top. Jeg har særligt lært at være rolig og udtrykke mig klart og tydeligt, og jeg glæder mig til den næste præsentation, jeg skal lave."

Novo Nordisk, Morten Barfoed
”Det var et berigende, udviklende og struktureret forløb.”

NaturErhvervstyrelsen, Mette Leiholt
"Forløbet var særdeles relevant og brugbart i forhold til mit daglige arbejde som nyudnævnt chef. Jeg kan allerede mærke en ændring i den måde jeg arbejder på, idet jeg baserer mit chefvirke på værdiskabende kommunikation."

Region Midtjylland, Gitte Stilling Christensen
"Soloundervisningen var en virkelig god oplevelse. Jeg har fået styr på mine svage og stærke sider i forhold til at ”træde ind på scenen”, og jeg har lært at træde ud af min komfortzone. Jeg har fået rigtig meget ud af forløbet, og jeg har allerede planlagt arbejdsopgaver med udgangspunkt i de ting, jeg har lært på forløbet. Jeg havde rigtig god kemi med min underviser, og hun havde god forståelse for opgaven i forhold til mig."

Nyfors, Per Kaptain
"Spændende og motiverende forløb, underviseren var dygtig til at tilpasse til mig løbende. Jeg bliver mere skarp i min fremtoning og min kommunikation. Jeg har fået en del nye teknikker og værktøjer, som jeg føler, at jeg kan bruge, og jeg har fået klarhed over, hvilke områder jeg skal have fokus på."

MTAB Danmark, Jørgen Jul Jensen
"God og brugbar feedback i løbet af forløbet, og gode samtaler med underviseren. Jeg er blevet bedre til at håndtere komplekse samtaleforløb. Hele soloforløbet var meget inspirerende, og jeg havde god kemi med underviseren. Jeg vil helt sikkert have gavn af soloforløbet." 

 

Læs flere udtalelser
  
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak