links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Søgemaskineoptimering - SEO kursus

 
Søgemaskineoptimering (også kaldet SEO) er den bedste investering, I kan foretage inden for online markedsføring. På dette kursus bliver I undervist af en af Danmarks førende eksperter inden for SEO, som vil øse ud af al sin viden om søgemaskineoptimering og rådgive jer om, hvordan netop I bliver nr. 1 på Google.  
 
Varighed
Kurset afholdes som et internt kursus i jeres lokaler, hvor varigheden og opsætningen af kurset tilpasses efter jeres behov.

Deltagere 
Der er ingen deltagerbegrænsning på dette kursus i SEO.  

Har I et spørgsmål? 
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk
mundtlig kommunikation, kursus mundtlig kommunikation, effektiv mundtlig kommunikation, effektiv kommunikation, workshop mundtlig kommunikation, mundtlig formidling, mundtlig formidling kursus, mundtlig formidling workshop, talekursus, retorik, stemmetræning kursus, kursus i mundtlig kommunikation, kropssprog, gennemslagskraft, kursus kropssprog, kursus gennemslagskraft
 
 
Det lærer I på kurset:
 
  • At udarbejde søgeordsanalyse på basis af relevante parametre
  • Hvordan I finder de rigtige søgeord
  • At bruge søgeordsanalysen som værktøj til at optimere jeres hjemmeside
  • At lave linkbuilding effektivt og struktureret
  • At analysere en hjemmeside ift. dens søgemaskineoptimering (SEO)
  • Hvordan sociale medier som Twitter, Facebook og G+ influerer på SEO
  • De nyeste teknikker og fif
  • Alt hvad I skal vide for at bringe jeres hjemmeside til tops i Google.
 
 

Kom frem på side 1 i Google!

Søgemaskineoptimering (SEO) handler kort fortalt om, at jeres kunder finder jer, i stedet for at I bruger ressourcer på at finde dem. På dette kursus lærer I, hvordan I kan bringe jer til tops i Google på selv svære søgeord. I får et solidt indblik i de forskellige områder af SEO og de nyeste teknikker og fif. 

søgemaskineoptimering, søgemaskine optimering, søgemaskineoptimering kursus, seo kursus, seokursus, søgemaskiner, søgemaskineoptimering google, online markedsføring, søgeord optimering, googleoptimering, seo på google, seo søgemaskineoptimering, søgeoptimering, kursus i søgemaskineoptimering, kursus i seo

Sælg mere - for færre penge

Mange virksomheder kaster hver måned masser af penge efter Google Adwords uden at forholde sig til søgemaskineoptimering. Adwords kan være et fint supplement, indtil søgemaskineoptimeringen er på plads, og I er i top. Men med enkle SEO-tiltag kan I skære voldsomt ned på udgifterne til online markedsføring og samtidig få målgruppen direkte ind på jeres hjemmeside.
 
Gør som medarbejdere fra Aarhus Universitet, Evolva, Digitaliseringsstyrelsen, Dansk Supermarked, ARoS (Aarhus Kunstmuseum), Airmaster, Underdogs, Jyllands-Posten, Femern Belt Development, FSR – danske revisorer, Kennedys, Arrow ESC, E-Shop Solution, InVentilate, Else O og mange flere.


I får konkrete ideer med hjem

På dette SEO kursus har vi fokus på, hvordan netop I kan optimere jeres hjemmeside og søgemaskineoptimeringen. Vi tager udgangspunkt i jeres egne hjemmesider på et helt praktisk niveau. I får på den måde konkrete ideer til optimering med hjem fra kurset, som giver jer bedre placeringer, når I implementerer dem. 

Kursets underviser

kursus i søgemaskineoptimering, kursus i seo Nikolaj MogensenNikolaj er ekspert i onsite optimering og webtekster og har arbejdet indgående med søgemaskineoptimering i mange år. Nikolaj er uddannet cand. IT E-business,  og han er Head of SEO and Owned Media i den danske afdeling i verdens ledende globale marketingselskab. Han er desuden vinder af SEM Awards i både 2012 og 2015 samt Qualified Individual i Google Analytics og Adwords

 


Underviseren tager ansvar for jeres læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 


Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!
Når I tilmelder jer dette kursus i præsentationsteknik, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

 

"Jeg oplevede et kursus af meget høj kvalitet, hvor jeg fik en masse redskaber, som jeg kan bruge i mit daglige arbejde." - Femern Belt Development, Sara Metelmann
 

søgemaskineoptimering, søgemaskine optimering, søgemaskineoptimering kursus, seo kursus, seokursus, søgemaskiner, søgemaskineoptimering google, online markedsføring, søgeord optimering, googleoptimering, seo på google, seo søgemaskineoptimering, søgeoptimering, kursus i søgemaskineoptimering, kursus i seo

Hvem bør deltage?

Dette kursus i søgemaskineoptimering (SEO) er ikke et teknikkursus. Det er for jer, der arbejder med markedsføring og salg eller som blogger. Kurset er naturligvis også relevant for webshops. 
 

Bestil kurset som internt kursus!

Som virksomhed, organisation, kommune eller offentlig forvaltning kan I bestille et SEO-kursus som internt kursus. Ring og hør mere på tlf. 70 278 279.
  søgemaskineoptimering, søgemaskine optimering, søgemaskineoptimering kursus, seo kursus, seokursus, søgemaskiner, søgemaskineoptimering google, online markedsføring, søgeord optimering, googleoptimering, seo på google, seo søgemaskineoptimering, søgeoptimering, kursus i søgemaskineoptimering, kursus i seo
 

 

 

kursus i præsentationteknikprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Andre relevante kurser

Digital Markedsføring

Kickstart jeres nyhedsbrev!

Content Marketing

Skriv til nettet - bedre webkommunikation


En anden idé:
Bliv Digital Marketing Practitioner!
I kan tage dette kursus som en del af en uddannelse. Er I klar til at tage skridtet videre i jeres karriere? Læs meget mere her: 
 

Det siger kursisterne om dette kursus:

 
Femern Belt Development, Sara Metelmann
"Jeg oplevede et kursus af meget høj kvalitet, hvor jeg fik en masse redskaber, som jeg kan bruge i mit daglige arbejde. Det faglige niveau var meget passende, og underviseren var meget god til at tilpasse stoffet og undervisningen til mig."

Aarhus Universitet, Esben Højbjerre Larsen
"Godt kursus med rigelig plads til dialog. Super underviser, som mestrede formidlingens svære kunst. Ramte de tilstedeværendes it-faglige niveau meget præcist. Jeg lærte særligt, hvordan man med relativt få midler kan gøre éns hjemmeside mere synlig og tilgængelig for brugeren."

Evolva, Pernille Andersen
"Det var informativt, overskueligt og praktisk orienteret". Jeg har fået nogle gode konkrete værktøjer og et godt overblik over "hvad der skal til"."

Underdogs, Morten Dam Orleman Thrane
"Jeg har under kurset lært, at man kan komme langt med sin SEO med få redskaber."

Airmaster A/S, Kirsten Vernon Kristiansen
"Kurset var af meget god kvalitet. Underviseren var utrolig velforberedt og professionel, og han havde en bred brancheindsigt som jeg fik rigtig meget ud af. Han formåede at afstemme det faglige stof specifikt til kursisternes niveau."

Toppen af Danmark A/S, Lone Wolfsen
”Kurset var af rigtig høj kvalitet. Det vil få stor indflydelse på mit arbejde fremover, også i kraft af den viden jeg videregiver til mine kollegaer.”

Norddjurs Kommune, Nis Hollesen
”Kurset var rigtig godt, og jeg har lært meget om SEO, både overordnet og i detaljen. Underviseren forstod at overlevere det komplicerede stof på en underholdende og pædagogisk måde, med fokus på den enkelte. Ham kan jeg varmt anbefale.”

Dorthe Jakobsen
”Det var et godt og lærerigt kursus. Jeg har fået øjnene op for søgemaskineoptimerings fulde potentiale. Jeg vil simpelthen kunne få flere ind i vores webshop efter kurset.”


Læs flere udtalelser fra vores kursister

 

 


 

 

 

 


 

Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak