links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Skriv til nettet - bedre webkommunikation

 
Lær at skrive effektive og fængende tekster til internettet og få gode råd om søgemaskineoptimering! Dette kursus i webkommunikation gør dig til ekspert i at skrive overskuelige og kreative webtekster. Du får desuden en gennemgang af webkommunikationen på jeres eget website. skriv til nettet, webtekst, webredaktør, webjournalist, webkommunikation
 
 
Næste kursus i København:
5.-6. februar kl. 9-16
Aros Konference Kbh
skriv til nettet, webtekst, webredaktør, webjournalist, webkommunikation Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Næste kursus i Aarhus:
15.-16. januar kl. 9-16
Comwell Hotel, Aarhus
skriv til nettet, webtekst, webredaktør, webjournalist, webkommunikation Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Pris ekskl. moms:
Kr. 7.900 / 6.715 (med kollegarabat)
Prisen er inkl. miniguide om god læring.
Betaling en uge før kursusstart

Spar op til 20 % med kombirabat:
Du kan få en kombirabat på op til 20 %, hvis du tilmelder dig flere af vores kurser i digital kommunikation. Læs mere her.
 
 
Det lærer du på kurset:
 
 • At skrive fængende tekster til hjemmesider, intranet, nyhedsbreve, blogs, Facebook og LinkedIn
 • At sætte en krog i læseren
 • At forstå forskellene mellem fysiske tekster og webtekster
 • At opbygge effektive og funktionelle webtekster, der bliver læst
 • At formulere knivskarpe budskaber
 • At gøre dine webtekster læsevenlige
 • At forsyne dine tekster med spændende overskrifter.
 

Skriv kortfattede og forførende webtekster!

Internetlæserne er verdens mest utålmodige læsere! De læser sjældent ord for ord, men skanner i stedet siderne og zoomer ind, når noget fanger deres opmærksomhed. Som webskribent må man derfor lære at skrive kortfattet og overskueligt - men samtidig lære at forføre læserne og gøre dem nysgerrige.
 

Vi giver dig GRATIS adgang til ”Din læringsbank”!

Som deltager på vores kursus i webkommunikation får du automatisk adgang til vores læringsunivers ”Din læringsbank”.
Vi har fyldt læringsbanken med de vigtigste pointer fra kurset – og også en nøje udvalgt samling ekstramateriale. Det er fra os til dig, så du kan holde dig skarp længe efter kurset!

skriv til nettet, webtekst, webredaktør, webjournalist, webkommunikation

Hjemmesiden er jeres ansigt udadtil

De fleste nye firmahjemmesider og offentlige hjemmesider er flotte, tjekkede og rasende dyre, men der er ofte sparet tid og penge på det vigtigste, nemlig selve indholdet! Men det er ikke længere et frit valg, hvorvidt en virksomhed skal være digitalt leveringsdygtige - det er et minimumskrav. Hvis teksterne på en hjemmeside fx er rodede, gabende kedsommelige og 4 km lange, hvad siger det så om dem, der ejer hjemmesiden? 
 
Gør som medarbejdere fra DONG, Siemens, Novozymes, FDM, Rambøll, Aller, Visit Greenland, TDC, STARK, DTU, Syddansk Universitet. VisitNordsjælland, Københavns Kommune, Jysk, Danske Bank, Telenor, Bonnier Publications, Sundhedsstyrelsen, COOP, Ældre Sagen, Erhvervsstyrelsen, Udvikling Fyn og mange flere.


Kursets underviser

skrivekursus, skriftlig kommunikation, kursus, skriftlig formidling, skriv bedre, skrive bedre tekster

Annelouise er cand.mag i dansk med speciale i sproglig rådgivning. Hun har været selvstændig tekstforfatter i mange år og hjulpet små og store virksomheder med deres skriftlige kommunikation. Annelouise er et passioneret sprogmenneske, og hun brænder for at give sine kursister en ny og forfrisket tilgang til det at skrive tekster.


Skræddersyet til dig 

Dette kursus i webkommunikation skræddersyes til dit behov, dine sproglige forudsætninger og din personlige læringsstil. Forud for kurset svarer du derfor på nogle spørgsmål om din baggrund og erfaring med webkommunikation. 

skriv til nettet, webtekst, webredaktør, webjournalist, webkommunikation
Hvem bør deltage?

 • Alle der skriver til internet eller intranet
 • Kommunikationsmedarbejdere
 • Webredaktører
 • Marketingmedarbejdere
 • Informationsmedarbejdere
 • Folk der gerne vil arbejde som webjournalist
 • Ledige der ønsker et konkret kompetenceløft
 • Journalister
 
"Kursus med kvaliteten helt i top! Det var struktureret, motiverende og med en engageret underviser."- COOP, Sine Jess


Underviseren tager ansvar for din læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!
Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Bestil kurset som særligt tilpasset kursus

Som virksomhed, organisation eller offentlig forvaltning kan I bestille dette kursus i webkommunikation og at skrive tekster til nettet som et særligt tilpasset kursus. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund og hør mere på: Tlf. 70 278 279.
  skriv til nettet, webtekst, webredaktør, webjournalist, webkommunikation

... eller tilmeld dig kurset nu i formularen øverst i højre spalte.

 

skriv til nettet, tekst til hjemmeside, webjournalist, webkommunikation, hjemmeside tekst kursus, nettekst, intranet kursus intranetkursus, intranet kurser, webtekst, tekster på nettetprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.
Det siger kursisterne om "Skriv til nettet":
 

 

Copenhagen Business School, Tina Forsingdal
Et fantastisk godt og meget veltilrettelagt, professionelt kursus. Jeg har særligt lært, hvordan man hele tiden skal have fokus på modtageren, samt hvordan man gør læsestoffet mere tilgængeligt og fængslende. Alt hvad vi lærte, kan jeg i større eller mindre grad bruge til at gøre vores hjemmesider mere brugervenlige og mere fængende.” 

 

Serviceforbundet, Pernille Sjøstrøm
”Super godt kursus, der har fået stor indflydelse på min hverdag. Emil er en superdygtig, interessant og meget behagelig underviser, så jeg kommer klart igen!"

 

Danmarks Nationalbank, Lars Lüth Mikkelsen
”Kursus af god kvalitet.”

 

COOP, Sine Jessskriv til nettet, webtekst, webredaktør, webjournalist, webkommunikation
"Kursus med kvaliteten helt i top! Det var struktureret, motiverende og med en engageret underviser. Jeg drog derfra med rygsækken fyldt med simple, virksomme fif, som jeg nemt kan bruge i mit eget arbejde."

 

Sundhedsstyrelsen, Stine Jønsonskriv til nettet, webtekst, webredaktør, webjournalist, webkommunikation
”Godt og relevant kursus.”

 

Copenhagen Business School, Edita Arlauskaite
”Kvaliteten af kurset var meget høj. Jeg har fået nogle helt konkrete tips til, hvordan man skriver til nettet, og hvordan vi kan forbedre vores webside. Indflydelsen fra kurset vil helt sikkert være betydelig.”

 

Danske Regioner, Tania Serzedelo
”Kurset har en god vekselvirkning mellem teori og praksis. Jeg skriver ikke så mange webtekster men det har helt klart givet mig nye redskaber til hvad jeg skal være opmærksom på. Og jeg er også blevet mere kritisk når jeg læser en webtekst. Kurset blev formidlet på en pædagogisk og let forståelig måde.”

 

Scleroseforeningen, Peter Christensen
"Alle var meget begejstrede! Jeg tror, at mange fik rykket på deres forestillinger, og kurset startede en masse diskussioner og tanker hos os. 
Deltagerne var meget imponerede over underviserens gode forberedelse. Så tak herfra. Det var et fedt kursus.”

 

Pharmakon, Kristin R. Primdahl
”Kurset var super, kvaliteten af kurset var høj og underviseren var meget engageret og kunne sit stof til fingerspidserne. Underviseren viste stort overskud og var god til at ramme os, der hvor vi var. Jeg har fået en helt ny måde at opbygge mine webtekster på, så de nu faktisk bliver læst!”

 

Københavns Kommune, Heidi Lundbyskriv til nettet, webtekst, webredaktør, webjournalist, webkommunikation
”Super godt kursus. Underviseren var virkelig god til at tilpasse stoffet til den enkelte. Jeg vurderer, at mit kursusudbytte er af betydelig kvalitet.”

 

Aller, Marion Smith
"Det var et målrettet og varieret kursus. Jeg har lært at vinkle skarpere når jeg skriver, og fremover vil jeg helt sikkert overveje vinklen på mine tekster mere nøje."

 

VisitNordsjælland, Karen Folker
"Gennemgående højt æstetisk niveau, fra lokaleindretning til kursusmappe. Dejlige lyse lokale, super forplejning. En fornøjelse at deltage."

 

Dansk Halbyggeri, Jette Dyhr Dalsgaard
"Ualmindeligt godt kursus. Jeg har fået mere lyst til at skrive, og jeg føler mig godt klædt på til at gøre det. Underviseren var nærværende og lydhør og havde en meget bred viden."

 

Sundhedsstyrelsen, Susanne Meyer Steffensen
”Det var et godt kursus og underviseren var god til at tilpasse sin undervisning til deltagerne.”

 

Regionspsykiatrien Randers, Jeanette Brinch Hansen
"Inspirerende kursus. Enkle redskaber, der var nemme at lære og huske. God planlægning. Meget god tilpasning til mig."

 

Roskilde Bibliotekerne, Sanne Aabjerg Kristiansenskriv til nettet
”Kurset var helt i top, og underviseren var fantastisk god og virkelig inspirerende.”

 

Arbejdstilsynet, Gitte Nilsson
"Det var et rigtig godt kursus, som lærte mig at skrive korte og præcise tekster, som samtidig er interessante og fængende for mine læsere."

 

Aarhus Kommune, Lene Frandsen
”Kurset var helt i top, både indholdsmæssigt og i forhold til rammerne omkring kurset. Underviseren havde en evne til at få den enkelte til at føle sig i centrum."

 

Glostrup Kommune, Lene Larsen
”Super godt kursus, der oversteg mine forventninger. Underviseren var empatisk og en dygtig formidler, og formåede at tilpasse undervisningen til os. Jeg er sikker på, at mine tekster er blevet meget bedre efter kurset

 

Pharmakon, Kirsten Holme
”Kurset var godt, og mit udbytte af det er meget konkret fordi mine tekster bliver bedre.”

 

Københavns Kommune, Birgitte Hennings
”Kvaliteten på kurset var helt i top, og det vil få stor indflydelse for mig. Jeg vil bestræbe mig på at bruge alle de gode ting, jeg har fået med hjem fra kurset.”

 

Ikast-Brande Kommune, Karin Hansen
”Jeg har lært utrolig mange ting på kurset. Blandt andet at sætte en krog i læseren, skrive direkte til læseren, vende teksten på hovedet, at der er plads til detaljer og at pakke det komplekse sprog langt væk. Det vil uden tvivl have en positiv påvirkning på mit arbejde lige med det samme. Også var underviseren rigtig dygtig til at formidle og sende sit budskab klart og tydeligt videre, så det var både levende og interessant.”

 

Nilfisk Danmark, Betina Hargumnilsfisk, skriv til netttet
"Det var et professionelt og levende kursus, og underviseren var god og inspirerende at lytte til. Jeg har særligt lært, hvad man IKKE skal skrive på nettet."

 

DTU Energikonvertering, Lene Christensen
"Et godt kursus med gode eksempler på hvordan vi kursister ikke skal skrive til nettet og hvordan vi fanger læseren. Jeg har fået nogle værktøjer med hjem som jeg kan bruge i mit daglige arbejde."

 

Nordic Energy Research, Harald Holst
"Jeg fikk et godt inntrykk fra første stund. Underviseren var dyktig til å aktivisere oss, det var en god balanse mellom det teoretiske og det praktiske. Jeg syns det var bra å jobbe med en konkret tekst."

 

Glostrup Kommune, Martin Simonsen
”Rigtig god kursuskvalitet. Jeg har lært at skrive skarpere og mere fængende webtekster, og kurset er et godt boost i forhold til tekstarbejde generelt.”

 

Hydratech Industries, Ea Dyrbye
"Jeg synes, det var et godt og informativt kursus, og at underviseren formåede at tilpasse det os kursister. Det har allerede nu stor indflydelse på mit daglige arbejde. Vi er i gang med at lave en ny hjemmeside, og efter kurset kan jeg se, at vi skal have skrevet alle vores tekster om."

 

Golden Days, Tinka Sonne
"Højt fagligt niveau. Effektivt, varieret og inspirerende. Underviseren var meget god til at tilpasse til deltagerne. Jeg oplevede det som et ambitiøst kursus med mange forskelligartede øvelser."

 

Copenhagen Capacity, Dorthe Olsen
"Det var et godt kursus, hvor jeg fik konkrete redskaber til at forbedre mine tekster til nettet. Jeg er blevet bedre til at skrive kort, bruge aktive og eksklosive udsagnsord og at skrive det mest relevante først. Kurset vil få rigtig stor indflydelse på mit arbejde."


Koda, Ditte Ravnild
”Kurset var af høj kvalitet, veltilrettelagt og med en kompetent underviser.”

 

Arkitektforeningen, Anita Færk
"Kurset har lært mig, hvor stort et potentiale der er i fængende webtekster. Kurset vil få langt større indflydelse på mit arbejde end forventet."

 

Pharmakon, Lene Worsøe
”Jeg fik rigtig meget ud af kurset, og det var dejligt, at der blev brugt eksempler fra egen hjemmeside.”

 

Gentofte Bibliotekerne, Helen Jagd Christensen
”Det var et godt kursus især fordi forholdet mellem teori, praksis, oplæg og dialog var tilpas. Kurset vil have stor indflydelse på mit fremtidige tekstarbejde på nettet.”

 

Skagen Strand, Gitte Skelly
”Godt planlagt, godt struktureret, god forplejning og gode faciliteter – godt kursus, kvaliteten var super.”

 

Roskilde Bibliotekerne, Anne Iversen
”Kurset var af meget høj kvalitet. Jeg har en stor tiltro til, at kurset vil have en positiv indflydelse såvel på mine skriveprocesser som de færdige resultater.”

 

Tårnby Kommunebibliotek, Bo Sørensen
”Særdeles underholdende og informativt kursus. Jeg har fået gode input på et område hvor jeg i forvejen føler mig kompetent.”

 

Glostrup Kommune, Lone Trærup
”Virkelig positiv kursusoplevelse – har fået mange pointer med hjem. Kursusudbyttet er betydeligt, idet mange af de ting jeg lærte kan implementeres på andre arbejdsområder.”

 

Pharmakon, Tina Schilling
”Supergodt og brugbart kursus – tiden fløj afsted.”

 

NS System, Nadia Nordberg Nielsen
”Kurset har givet mig gode fif og hands-on ting, jeg kan ændre i mine tekster. Det vil være medvirkende til, at jeg tænker anderledes, når jeg skriver.”

 

Eltel, Annette Østergaard
"Godt og informativt kursus. Jeg har fået en større bevidsthed om, hvordan jeg opbygger en tekst til den rigtige målgruppe – og med det rigtige budskab."
 

 

 
 


 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak