links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Skriv de bedste jobannoncer

- Skriv en målrettet jobannonce og få de helt rigtige ansøgere

Slut med at gennemlæse jobansøgninger, der ikke passer til det, I leder efter. Dette kursus i at skrive jobannoncer lærer jer, hvordan I skriver de gode stillingsopslag, der sikrer jer de ansøgere, I gerne vil have.   

skrivekursus, skriftlig kommunikation, kursus, skriftlig formidling, skriv bedre, skrive bedre tekster

 
Varighed
Kurset afholdes som et internt kursus i jeres lokaler, hvor varigheden og opsætningen af kurset tilpasses efter jeres behov.

Deltagere
Der er ingen deltagerbegrænsing på dette kursus jobannonce-skrivning.

Har du et spørgsmål? 
Brug vores chat-funktion, ring til os, eller send en mail til info@aroskurser.dk.
hurtiglæsning kursus, hurtiglæsning kurser, hurtiglæsning, læsning, læsehastighed, kursus, kurser, hurtiglæsning, læse hurtigere, effektiv læsning, læseteknik, jeg vil gerne læse hurtigere, hvordan læser jeg hurtigere, hurtig læsning, læsning kursus, læsning kurser, kursus i hurtiglæsning, kursus i at læse hurtigt, kursus i at læse hurtigere, læse hurtigt, læse bedre og hurtigere, læse bedre kursus
 
Det lærer I på kurset:
  • at skrive målrettede annoncer til de rigtige ansøgere
  • at bruge skriftlige virkemidler der motiverer læseren
  • at skrive til de forskellige medier: jobportal, LinkedIn, hjemmeside, magasin og avis
  • hvordan I brander arbejdspladsen gennem jobannoncen
  • at styre udenom de klichéer, der gør annoncen useriøs
  • at tilpasse jeres annoncer jeres ønskede målgruppe
  • at skrive annoncer efter hvordan man læser på nettet
  • at finde balancen mellem krav og tilbud i stillingsopslaget
 
Gør som medarbejdere fra DONG, Siemens, Novozymes, FDM, Rambøll, Aller, Visit Greenland, TDC, STARK, DTU, Syddansk Universitet. VisitNordsjælland, Københavns Kommune, Jysk, Danske Bank, Telenor, Bonnier Publications, Sundhedsstyrelsen, COOP, Ældre Sagen, Erhvervsstyrelsen, Udvikling Fyn og mange flere.

 

Lær at målrette jeres jobannoncer!

Kender I de gængse do's and don'ts når det kommer til jobannoncer? Ikke for mange klichéer, ikke oversælge firmaet, ikke være for tung i sproget. Det gør I måske nok. Men har I også helt styr på, hvordan fængende overskrifter, en målrettet tone og den rette branding kan få jeres annonce til at ramme lige præcis de ansøgere, jeres virksomhed står og mangler? Jobannoncen er firmaets direkte vindue til ansøgerne. Det er her, virksomheden skal brande sig selv, og fremstå så attraktiv som muligt. Det er det, der tiltrækker de gode ansøgere. Men det kræver, at I ved, hvordan man skriver en god og målrettet jobannonce først!

 

Sådan får I de helt rigtige ansøgere!

Jobannoncer er en besynderlig genre. Det kan være svært at navigere rundt i, hvornår man skal skrive og gøre hvad. Det er bestemt ikke blevet nemmere med internettet. I dag finder man de fleste jobopslag på nettet - det betyder at modtagergruppen er rimelig stor. Det kan virke helt uoverskueligt at gennemgå ansøgning efter ansøgning. Især hvis 299 ud af 300 ansøgere slet ikke har den profil, du leder efter. På dette kursus i at skrive jobannoncer lærer I ikke kun, hvordan I skriver jobannoncer, der skaffer de rigtige ansøgere. I lærer også, hvordan I skriver annoncer, der får de forkerte til at holde sig væk. På den måde undgår I at spilde både jeres og ansøgernes tid og får hurtigere den rette kandidat i hus!


Kursets underviser
skrivekursus, skriftlig kommunikation, kursus, skriftlig formidling, skriv bedre, skrive bedre tekster
Annelouise er cand.mag i dansk med speciale i sproglig rådgivning. Hun har været selvstændig tekstforfatter i mange år og hjulpet små og store virksomheder, kommuner og offentlige instanser med deres skriftlige kommunikation. Annelouise er et passioneret sprogmenneske, og hun brænder for at give sine kursister en ny og forfrisket tilgang til det at skrive tekster.
 
Underviseren tager ansvar for jeres læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset.
 
Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!
Når I tilmelder jer dette kursus i jobannoncer, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.
skrivekursus, skriftlig kommunikation, kursus, skriftlig formidling, skriv bedre, skrive bedre tekster
Hvem bør deltage?
Kurset er for alle, der arbejder med jobannoncer og rekruttering. Om I sidder i en HR-afdeling eller et rekrutteringsfirma, lærer vi jer, hvordan I skriver den helt rigtige jobannonce. 
 
 

skrivekursus, skriftlig kommunikation, kursus, skriftlig formidling, skriv bedre, skrive bedre tekster
 
 
 
 

skrivekursus, skriftlig kommunikation, kursus, skriftlig formidling, skriv bedre, skrive bedre teksterprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.

 
Andre relevante kurser
 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak