links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Skriftlig update - for jer, der er gode til at stave


 
Bliv opdateret på de nyeste ændringer i det danske skriftsprog! Dette er ikke et skrivekursus, men et  kort, intensivt kursus henvendt til jer, der gerne vil have en gennemgang af de nyeste regler inden for stavning og kommasætning. update kursus, kursus, update, kursus, skriftlig update, skrivekursus, sproglige fejl, nutids-r, skrivekunst, grammatik, stavning, stave, sætte komma
 
Varighed:
Kurset strækker sig over 3 timer og afholdes i jeres lokaler.

Har du et spørgsmål?
Brug vores chat-funktion, ring, eller  send en mail til info@aroskurser.dk 
update kursus, kursus, update, kursus, skriftlig update, skrivekursus, sproglige fejl, nutids-r, skrivekunst, grammatik, stavning, stave, sætte komma
 

 
 
Kurset giver jer:
 
  • Overblik over de nyeste kommaregler
  • Sikkerhed i forhold til nye stavemetoder og forkortelser
  • Overblik over de nyeste ord i det danske sprog og ændrede betydninger af gamle ord
  • En langt større sikkerhed i at skrive
  • En større sproglig bevidsthed.
 

Bliv opdateret på de nyeste stavemåder

Det danske skriftsprog ændrer sig konstant, og det kan være svært at have helt styr på den nyeste stavemåde. Dette kursus er for jer, der egentlig føler jer gode til at skrive og stave, men som er usikre på, hvilke ændringer, der er kommet til, siden I gik i skole. Vi gennemgår også de nyeste regler for korrekt komma.

update kursus, kursus, update, kursus, skriftlig update, skrivekursus, sproglige fejl, nutids-r, skrivekunst, grammatik, stavning, stave, sætte komma

Hvad er den korrekte flertalsendelse på engelske låneord?

Engelske låneord som "team", "job" og "update" er blevet en del af det danske sprog. Men hvad hedder de i flertal?  Må man forkorte "for eksempel" med "fx"? Og hvornår skal der bruges bindestreg i sammensatte ord? Staves det væg-til-væg tæppe eller væg til væg-tæppe? I får svarene på kurset.
 

Hvem bør deltage?

Alle, der har behov for en opdatering med henblik på de danske stavemåder og kommaregler. Der vil ikke være gennemgang af den danske grammatik i sin helhed. Har I brug for en grundig gennemgang med individuelle øvelser, kan I i stedet bestille et af følgende kurser:
Skriv korrekt dansk
Korrekt komma - og de andre tegn


Underviser

Lea Tilde Rosenlund update kursus, kursus, update, kursus, skriftlig update, skrivekursus, sproglige fejl, nutids-r, skrivekunst, grammatik, stavning, stave, sætte kommaLea er en erfaren underviser udi den tekniske skrivekunst. Hun er en spændende underviser, der har blik for den enkelte kursist, og som er dygtig til at motivere kursisterne.

Lea er lektor ved University College Sjælland. Hun er uddannet dansklærer og har en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi fra Danmarks Pædagogiske Universitet. 


 

Underviser

Anja Madsen Kvols Kursus i ledelse, kursus i kommunikation, lederkurser, lederkursus, kursus sprog, kursus ledelse, kursus i, kursus i ledelse, kursus i sprog, kursus i it, it-kursus

Anja er en dygtig formidler, der underviser i det tekniske og sproglige. I sin undervisning tager hun afsæt i kursisternes behov og tilrettelægger undervisningen herefter.

Anja har med sin baggrund som sproglærer i folkeskolen, en kandidatuddannelse i generel pædagogik samt en tillægsuddannelse i faglig formidling fra Danmarks Journalisthøjskole arbejdet med sprogundervisning, tekstredigering og bogudgivelser. Sideløbende arbejder Anja som lektor ved Silkeborg Lærerseminarium.

 

Underviseren tager ansvar for din læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 
 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus i skriftlig update, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.
 
 
  update kursus, kursus, update, kursus, skriftlig update, skrivekursus, sproglige fejl, nutids-r, skrivekunst, grammatik, stavning, stave, sætte komma

 


kursus i præsentationteknikprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Andre relevante kurser

Skriv korrekt dansk
Skriv bedre tekster
Online kommakursus - effektiv e-learning
Lynkursus i korrekturlæsning
Skriv levende og kreative tekster

 

Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak