links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Skab læring med bundlinjeeffekt!

med afsæt i "The Succes Case Method" af professor Robert Brinkerhoff


Hånden på hjertet: Har I styr på, om jeres kurser og øvrige uddannelse af medarbejderne bidrager til at nå organisationens målsætninger? Og skaber det også effekt på bundlinjen? Eller er midlerne, der hvert år bruges på 
efteruddannelse, ikke for alvor hægtet op på organisationens mål, værdier og strategi?
 
Vi hjælper jer med at skabe optimal værdi af medarbejdernes kompetenceudvikling og efteruddannelse - med bundlinjeeffekt!
 
the succes case method, succes case method, robert brinkerhoff, læringskultur, hr læring, learning and development, læring effekt, efteruddannelseSådan skaber I succes med kompetenceudvikling og efteruddannelse!
AROS KURSER tilbyder i samarbejde med ImpactResearch at kortlægge de uddannelsesparametre hos jer, der skaber egentlige forandringer for medarbejderne og som giver effekt på bundlinjen - og som iøvrigt kan bidrage til at skabe en læringskultur, der dyrker netop disse parametre.

Konsulentarbejdet udføres med baggrund i Robert Brinkerhoffs metode "The Succes Case Method", der er baseret på grundige interviews og undersøgelser. Hans metode er internationalt anerkendt og anvendes af en lang række store virksomheder og organisationer i Danmark og udlandet.  
 

En effektfuld læringskultur bygger på intentionalitet

Det er en udbredt misforståelse, at øger vi kompetenceniveauet, giver det også værdi for organisationen. Det er ikke nok, at medarbejderne KAN en masse. Det er derimod afgørende, at deres kunnen har en direkte spin-off til organisationens mål og værdier. Det handler om at skabe en læringskultur, der er opbygget omkring denne intentionalitet, så man ikke blot spørger, hvad medarbejderen skal lære, men også hvad det skal bidrage til, og hvordan det taler sammen med den retning, der er udstukket for organisationen.

the succes case method, succes case method, robert brinkerhoff, læringskultur, hr læring, learning and development, læring effekt, efteruddannelse

Projektledelse 2 - kursus i avanceret og kompleks projektledelseProjektledelse 3 - Kursus i ledels og teamledelse i projektledelseProjektledereksamenVi har en god, en dårlig og en god nyhed til jer!

Den gode nyhed er, at jeres efteruddannelse af medarbejderne sansynligvis virker. Medarbejderne skaber en forandring, og forandringen giver organisatorisk værdi. Den dårlige nyhed er, at det statistisk set kun er rigtigt for 15 % af jeres medarbejdere! Et sørgerligt tal, set i lyset af den energi og de ressourcer der lægges i efteruddannelsen. Men der er hjælp at hente. Den anden gode nyhed er nemlig, at vi
vi kan kortlægge, HVILKE 15 % det virker for, HVORFOR det virker for dem, HVORFOR det ikke virker for resten, og HVAD det kræver for, at det virker for alle.

Dermed har vi skabt et oplyst grundlag til at træffe de rigtige beslutninger omkring udvikling af vores medarbejdere og de ressourcer, som vi putter i det. Og vi får et oplyst udgangspunkt for at vurdere, om vi har de rigtige medarbejdere i de rigtige stilinger.

 

the succes case method, succes case method, robert brinkerhoff, læringskultur, hr læring, learning and development, læring effekt, efteruddannelse
 

Har du fået smag for at høre mere?
Ring straks til uddannelseschef Anders Rosenlund på 70 278 279 eller send en mail til laering@aroskurser.dk - og hør, hvordan en effektfuld læringskultur kan bidrage til at styke jeres bundlinje og konkurrenceevne.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak