links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Salgstræning for ikke-sælgere

 
Flere og flere virksomheder har set værdien i, at medarbejdere med kundekontakt er salgsorienterede og kan skabe mersalg. Men for ikke-sælgere er det en personlig udfordring. På dette salgskursus for ikke-sælgere får du enkle værktøjer til at overkomme barriererne og til at sælge på kundernes præmisser.  kursus i salg for ikke sælgere, mersalg, salgsteknikker, bliv sælger, bliv en god sælger
 
Næste kursus i København:
26.-27. februar kl. 9-16
Aros Konference København

præsentationsteknik kursus - præsentationer Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Næste kursus i Aarhus:
25.-26. januar kl. 9-16
Comwell Hotel

kursus i præsentationsteknik Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Pris ekskl. moms:
Kr. 7.900 / 6.715 (med kollegarabat)
Maks. 12 deltagere på hvert hold.
Betaling en uge før kursusstart.

Har du et spørgsmål? 
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk
kursus i præsentation og præsentationsteknik med gennemslagskraft
 
 
På kurset lærer du at:
 
  • finde ind til din unikke salgsstil
  • komme godt i gang med samtalen
  • behandle indvendinger fra kunderne
  • skabe mersalg
  • planlægge og sætte mål for dit salg
  • styrke din egen motivation
  • tackle vanskelige samtaler og kunder
  • skabe gode og varige kunderelationer


 

Du sidder på en guldgrube
Potentialet i at få en ikke-sælgende medarbejder til at blive sælgende kan være enormt. Men det kræver viden om og indsigt i salgets psykologi, og at man tør have modet til at være sælgende. Underviseren vil fokusere på dine udfordringer og dit potentiale. Med salg er der nemlig ingen færdige løsninger og ingen sandheder, der gælder for alle.

kursus i salg, kursus i salg for ikke-sælgere, salgstræning for ikke sælgere, lær at blive sælger, bliv en bedre sælger, lær salgsprincipper.

Få startet dine nye vaner under kurset!
Over kursusdagene er der indlagt små tidsblokke med gruppetræning, hvor du træner de nye værktøjer, indarbejder nye gode vaner og får konstruktiv feedback fra dine medkursister i samme båd. Underviseren giver løbende feedback og konstruktive kommentarer. 

Du får din egen handlingsplan
På kursets sidste dag laver vi din egen personlige handlinsplan. Det sikrer, at du får implementeret dine nye færdigheder og får fuldt udbytte af kurset.
 

Kursets underviser

Signe Orlandi Langgaard, kursus i salgstræning for ikke-sælgere, salgstræning, lær at sælge, bliv sælger, salgsteknikker, salgsprincippr, salgskursus

Signe har i mere end 10 år arbejdet som salgsleder for blandt andet Eniro og EasyPark. Hun har desuden arbejdet med telemarketing, løsningssalg, kundeservice og forhandling og har derfor prøvet teorierne på egen krop. Hun har præsteret særdeles gode resultater i alle rollerne som salgsleder, bl.a. en vækst i kundebasen på 75% over 2 år og 25 % øget kundetilfredshed. 
Værktøjerne, der arbejdes med på kurset, er prisvindende inden for Danmarks Bedste Kundeservice. På DR1 er Signe fast rådgiver om telemarketing, forretningsetik og psykologiske virkemidler
Signe tager altid udgangspunkt i den enkeltes mind-set, virksomhedsværdier og hun har fokus på langsigtet vækst. Hun har udviklet værktøjer, der i særdeleshed har succes, når den velkendte salgsteknik ikke længere virker.

 

Underviseren tager ansvar for din læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!
Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

 

Aros Kurser - kurser i præsentationsteknik og personlig udvikling

Hvem kan deltage?
Alle, der arbejder uden for salgsafdelingen, med direkte kundekontakt og ønsker at optimere kundens køb, engagement og tilfredshed. Måske du sidder i Kundeservice, eller du er en anden form for servicemedarbejder, fx teknisk servicemedarbejder. 
 

Bestil salgskurset som internt kursus

Som virksomhed kan I bestille et særligt tilpasset salgskursus eller en længere salgsuddannelse. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund og hør mere: Tlf. 70 278 279.

 

 


 

kursus i præsentationteknikprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Andre relevante kurser:

Det siger kursisterne om kurset:


Velux, Lars Egelund Mathes
"Supergodt og lærerigt kursus. Underviseren var rigtig god til at forklare tingene, og hun var især dygtig til at give konstruktiv feedback."

 

 

 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak