links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Præsentationsteknik - for særligt nervøse

 
Vi kender den alle sammen - følelsen af sommerfugle i maven inden et oplæg eller en præsentation. Men når denne lette sitren bliver til uhåndterlige rystende knæ og en stemme, der knækker, virker det pludseligt uoverkommeligt at skulle tale i en større forsamling. På dette kursus zoomer vi ind på din nervøsitet, så du kan blive i stand til at overvinde den og blive en fænomenal oplægsholder! kursus præsentationsteknik - præsentation
 
Næste kurser i København:
10.-11. januar AROS Konference
præsentationsteknik kursus - præsentationer Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Næste kursus i Aarhus:
9.-10. november, Comwell Hotel Aarhus

kursus i præsentationsteknik Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Pris ekskl. moms:
Kr. 7.900 / 6.715 (med kollegarabat).
Maks. 10 deltagere på hvert hold.
Prisen er inkl. miniguide om god læring.
Betaling en uge før kursusstart. 
 
 
Det lærer du på kurset:
  • At blive opmærksom på din indre monolog og at arbejde med den.
  • At opnå kontrol over nervøsiteten og situationen gennem tonefaldet
  • At udnytte pausen - fra pinlig til powerful
  • At skabe ro og velvære gennem åndedrættet
  • At flytte fokus fra din person til dit publikum.

Søger du et kursus kun for dig?
Læs mere om vores populære solokurser i præsentationsteknik: Solokursus

Har du et spørgsmål? 
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk
kursus i præsentation og præsentationsteknik med gennemslagskraft
 
   

Konfronter nervøsiteten

Tag dig selv og din nervøsitet alvorligt, så du kan blive i stand til at gøre noget ved den! Nervøsiteten stammer ofte fra personlige erfaringer, og den flytter fokus fra det, det hele egentlig handler om – dit budskab. Fokuserer du på din funktion som formidler i stedet for den ubehagelige udsathed, er første skridt på vej mod mindre nervøsitet taget. 
 

kursus i præsentationsteknik og gennemslagskraft for meget nervøse, håndtering af nerver, kursus i nervøsitet, selvsikkerhed,

Konkrete redskaber der tøjler nerverne inden en præsentation

På kurset arbejder vi med en række konkrete værktøjer, der gør dig til herre over oplægssituationen. Vi arbejder dels med de præsentationstekniske kvaliteter som oplægsstruktur, kropssprog og stemme, dels med det mentale aspekt. Med afsæt i kognitiv psykologisk teori arbejder vi med din indre monolog og tankemønstre og kommer til bunds i netop din nervøsitet i forbindelse med præsentationer.
 

Vi giver dig GRATIS adgang til ”Din læringsbank”!

Som deltager på vores kursus i præsentationsteknik for nervøse får du automatisk adgang til vores læringsunivers ”Din læringsbank”.
Vi har fyldt læringsbanken med de vigtigste pointer fra kurset – og også en nøje udvalgt samling ekstramateriale. Det er fra os til dig, så du kan holde dig skarp længe efter kurset!


Kursets undervisere

kursus præsentationsteknik Dya Josefine Hauch kursus i præsentationsteknik og gennemslagskraft for meget nervøse, håndtering af nerver, kursus i nervøsitet, selvsikkerhed,
Dya har i mange år trænet medarbejdere, ledere og topchefer i en lang række danske og internationale virksomheder i præsentationsteknik. Hun er uddannet skuespiller fra Århus Teater og har en master i drama- og teaterpædagogik. Dya er en inspirerende underviser med en bred faglig profil, der gør hende yderst kompetent og nuanceret i sin undervisning inden for præsentationsteknik, mundtlig kommunikation, kropssprog og stemmetræning.
Dya vil være din underviser i København.
 
kursus præsentationsteknik Dya Josefine Hauch kursus i præsentationsteknik og gennemslagskraft for meget nervøse, håndtering af nerver, kursus i nervøsitet, selvsikkerhed,
Brita er en særdeles kompetent og passioneret underviser med meget stor ekspertise inden for kommunikation, præsentationsteknik og gennemslagskraft. Hun er skarp til at se den enkeltes unikke behov. Og hun en meget erfaren rådgiver, der hjælper kursisterne til at opdage deres styrker og at dyrke dem. Brita er uddannet skuespiller fra Aarhus Teater.
Brita vil være din underviser i Aarhus.
 
Underviseren tager ansvar for din læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!
Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Aros Kurser - kurser i præsentationsteknik og personlig udvikling kursus i præsentationsteknik og gennemslagskraft for meget nervøse, håndtering af nerver, kursus i nervøsitet, selvsikkerhed,


Hvem bør deltage?
Kurset er målrettet dig, der har mod på at konfrontere din nervøsitet, så du kan styrke dine præsentationer og din personlige gennemslagskraft. Du kan derfor både deltage, hvis nervøsiteten hæmmer dig i store oplægssituationer, eller hvis du har problemer med at præsentere dig selv til et møde.

Få et PowerPoint-kursus med til halv pris!
Du kan med stor fordel kombinere dette kursus med vores PowerPoint-kursus. Tilmelder du dig begge kurser på én gang, giver vi dig hele 50 % i rabat på vores kursus i Power-Point.

Bestil kurset som internt kursus

Som virksomhed, organisation eller offentlig forvaltning kan I bestille et særligt tilpasset kursus i præsentationsteknik for meget nervøse. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund og hør mere: Tlf. 70 278 279.
 
Interesseret i et soloforløb?
Vi afholder masser af soloforløb inden for præsentationsteknik og mundtlig kommunikation. Læs mere her: Solokusus

 

 


 

kursus i præsentationteknikprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Andre relevante kurser

 

Det siger kursisterne om dette kursus:

Københavns Universitet, Gitte Hansen
"Virkelig godt kursus, det var udbytterigt - og udfordrende. Jeg har fået masser af enkle råd til mine præsentationer, som jeg også kan bruge i andre sammenhænge."

 

Maersk Oil and Gas, Pia Lebech
"Det var et perfekt kursus - det levede fuldt ud op til mine forventninger. Underviseren var superdygtig, og hun var god til at sætte sig ind i den enkeltes behov."

 

CBS, Louise Bruun Christensen
"Kursus af utrolig høj kvalitet. Endnu engang skuffer Aros ikke - og sikke en fantastisk, energisk og dynamisk underviser! Kurset var ret grænseoverskridende på den fede måde, og jeg føler, at jeg går hjem med en masse redskaber til at styre min nervøsitet. Jeg glæder mig til næste gang jeg skal holde en præsentation."

 

Aarhus Universitet, Emil Hornung-Nissen
"Det var et rigtig godt kursus, hvor jeg har fået trænet mine præsentationer og lært at stole meget mere på mig selv."

 

Mariagerfjord Kommune, Anni Clemensen
"Jeg har meldt mig ud af klubben for særligt nervøse, og jeg glæder mig til min næste præsentation – for jeg er en rigtig god oplægsholder. Underviseren er enormt professionel, og hun havde blik for den enkelte deltager, så vi konstant fik konstruktiv kritik og personlige tilbagemeldinger. Hun formåede at udfordre os individuelt. Kursus af høj kvalitet med brugbare værktøjer."

 

LEGO Systems A/S, Carina Lauridsen
"Jeg har meldt mig ud af klubben for særligt nervøse, og jeg glæder mig til min næste præsentation – for jeg er en rigtig god oplægsholder. Underviseren er enormt professionel, og hun havde blik for den enkelte deltager, så vi konstant fik konstruktiv kritik og personlige tilbagemeldinger. Hun formåede at udfordre os individuelt. Kursus af høj kvalitet med brugbare værktøjer."

 

Lægemiddelstyrelsen, Anne-Mette Rusch
"Jeg har fået mod på at holde præsentationer - faktisk har jeg allerede tilbudt at holde et oplæg på et eksternt kursus. Det ville jeg aldrig have gjort, før jeg tog dette kursus."

 

Vestfyns Gymnasium, Mette B. Eilstrup
”Det var et rigtig godt kursus med en super dygtig underviser. Jeg tager hjem med følelsen af, at jeg ikke har noget at være nervøs for, når jeg skal udtale mig. Underviseren var virkelig god til at komme med konstruktive instruktioner, og hun var dygtig til at gøre stoffet relevant for min særlige problemstilling.”

 

Østjysk Bolig, Jane Grøn Nielsen
"Kurset var helt vildt godt, og jeg har lært at tro meget mere på mig selv og mine præsentationer. Underviseren var meget god til at ramme vores niveau."

 

GC Nordic, Anita Larsson
"Det var et virkelig godt tilrettelagt kursus med en super engageret underviser! Det var dejligt, at vi var så få på holdet, hvilket var med til at skabe en skøn ro og grobund for et meget intenst og dybdegående kursus."

 

Hjørring Kommune, Susanne Fristrup
"Det var et super godt kursus, hvor en meget dygtig underviser lærte mig at tackle min nervøsitet, så jeg ikke længere bliver nødt til at sige nej til at stå foran en forsamling. Jeg vil absolut anbefale AROS kurser til kollegaer og bekendte."

Læs flere udtalelser fra kursisterne

   
 
 

 


 

 

Aros Kurser om præsentationsteknik

 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak