links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    PR i praksis

 

Redaktionel omtale er både langt bedre og billigere end dyre annoncer, fordi det er mere troværdigt i læsernes øjne. Efter dette kursus vil I have lært det gedigne pressehåndværk, så jeres historier kommer i medierne! I får lagt en presseplan og lærer de bedste tips og tricks til, hvordan I bruger pressen til jeres fordel.   
  
Varighed
Kurset afholdes som et internt kursus i jeres lokaler, hvor varigheden og opsætningen af kurset tilpasses efter jeres behov.

Deltagere 
Der er ingen deltagerbegrænsning på dette kursus i PR i praksis.  

Har I et spørgsmål? 
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk
mundtlig kommunikation, kursus mundtlig kommunikation, effektiv mundtlig kommunikation, effektiv kommunikation, workshop mundtlig kommunikation, mundtlig formidling, mundtlig formidling kursus, mundtlig formidling workshop, talekursus, retorik, stemmetræning kursus, kursus i mundtlig kommunikation, kropssprog, gennemslagskraft, kursus kropssprog, kursus gennemslagskraft
 
Det lærer I på kurset:
 
  • At udnytte mediernes logik til jeres fordel.
  • At "se" de mange presserelevante historier, der gemmer sig i produkter og virksomhed
  • At skrive pressemeddelelser der kommer på
  • 3-trins-raketten, der øger jeres synlighed
  • At tage kontakt til medierne
  • At lave en enkel presseplan for det kommende år

Har I et spørgsmål?
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk 
kursus i praktisk PR, PR-kursus, kursus i at skrive pressemeddelelser, kursus i pressekommunikation


 


Andre har succes med deres PR – I kan også blive synlige!

Medierne er altid på jagt efter en god historie. For en god historie giver medierne succes. I kan bidrage til den succes og samtidig høste den tifold selv. På kurset lærer I, hvad en god medie-historie er, og hvor I skal finde den. Vi ser på andres succesfulde pressehistorier, og hvad der er nøglen til, at de blev synlige.
kursus i praktisk PR, PR-kursus, kursus i at skrive pressemeddelelser, kursus i pressekommunikation


Masser af værktøjer til din PR-kasse

Dette kursus i praktisk PR og pressearbejde er et intensivt kursus, hvor I har hands on og prøver kræfter med håndværket allerede på kursets første dag. Alle kursister arbejder med deres egen historie, som I bagefter forhåbentligt vil kunne se resultatet af i mediernes omtale – og på jeres kendskab og bundlinje!
 

Underviser

Helle Katrine Møller, kursus i praktisk PR, PR-kursus, kursus i at skrive pressemeddelelser, kursus i pressekommunikationKatrine har som pressemedarbejder og kommunikationschef tilrettelagt pressearbejdet i nogle af Danmarks mest kendte private og offentlige virksomheder.
Som leder er hun ofte selv eksponeret i pressen og ved derfor, hvordan der er at stå med mikrofonen stukket helt op i næsen - og forblive på toppen af situationen imens!

Underviseren tager ansvar for jeres læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. Forud for kurset tager I også en lille sprogtest, som underviseren bruger i sin tilrettelæggelse af kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!
Når I tilmelder jer dette kursus i præsentationsteknik, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

 

"Fantastisk kursus." - Ann Charlott Lade, Interface

kursus i praktisk PR, PR-kursus, kursus i at skrive pressemeddelelser, kursus i pressekommunikation

Hvem bør deltage? 

Dette PR-kursus er både for jer, der allerede arbejder med PR og pressemeddelelser og for jer, der skal i gang med det. Det kan fx være:
 
  • Medarbejdere i marketing og salg
  • Informations og kommunikationsmedarbejdere fra det private og offentlige, kommuner og organisationer
  • Selvstændige/iværksættere.
 

kursus i praktisk PR, PR-kursus, kursus i at skrive pressemeddelelser, kursus i pressekommunikation
 

mundtlig kommunikation, kursus mundtlig kommunikation, effektiv mundtlig kommunikation, effektiv kommunikation, workshop mundtlig kommunikation, mundtlig formidling, mundtlig formidling kursus, mundtlig formidling workshop, talekursus, retorik, stemmetræning kursus, kursus i mundtlig kommunikation, kropssprog, gennemslagskraft, kursus kropssprog, kursus gennemslagskraftprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Andre relevante kurser
Skriv gode artikler
Kursus i medietræning
Skriv levende og kreative tekster
Mundtlig kommunikationDet siger kursisterne om dette kursus:

Interface, Ann Charlott Lade
”Fantastisk kursus. Det var meget motiverende og relevant. Jeg har forøget mit kendskab til branchen, og jeg har fået øjnene op for potentialet inden for PR. Underviseren var dygtig til at tilpasse sit stof til os som kursister, og det gjorde undervisningen mere personlig og specifik. ” 

Faxe kommune, Anne-Grethe Rosted
”Det var en inspirerende og positiv kursusoplevelse. Jeg følte virkelig, at kurset var skræddersyet til mit behov. Kurset var præget af en kontant, humoristisk og inspirerende underviser. ”

Faxe kommune, Helle Jæger
”Godt kursus.”

Hejmdal Privathospital, Ane Svane Bentin
"Virkelig relevant og tilbundsgående kursus. Inspirerende og sjov underviser, der formåede at klæde os rigtig godt på – på kun to dage. Jeg har fået perspektiver på pressestrategien, og nu går jeg også til opgaven med en helt anden og meget mere lystpræget tilgang. Underviseren gav mig virkelig blod på tanden til arbejdet – hendes fantasi og indlevelsesevne i forhold til os kursister var så beundringsværdig. Hendes evne til at tilpasse stoffet til lige netop mig og min arbejdsplads var helt utrolig."

 

Energy Cool, Simon Pilegaard

"Det var et virkelig godt kursus, hvor der blev taget rigtig god hånd om kursisterne. Jeg har lært nye ting, jeg helt klart vil tage med mig videre, men det vigtigste jeg kan tage med, findes dog i min mave. Nemlig i form af en fornemmelse, som har overbevidst mig om, at PR ikke behøver være en intimiderende aktivitet, og at jeg faktisk godt kan finde ud af det."

Nina Johansen, Ekspres Bank
"Intensivt og udbytterigt forløb. Underviseren var en kilde til stor inspiration, erfaring og lærdom, og derfor blev kursuskvaliteten virkelig høj. Jeg har virkelig fået mod på at komme i gang, og jeg har fået nedbrudt nogle barrierer og forestillinger omkring mig selv og min arbejdsplads. Virkelig konstruktivt, med potentielt stor indflydelse." 

Læs flere udtalelser fra vores kursister

 

Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak