links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Personlig power til projektlederen

 

Dette kursus vil styrke jeres personlige power som projektleder, så I får den nødvendige gennem-slagskraft til at styre jeres projekter sikkert i mål. Vi vil arbejde med krop og stemme, men også med de kompetencer, man har som leder af et team  og som forhandler og konfliktløser.  
 
Varighed 
Kurset varer som udgangspunkt tre dage, men programmet kan sættes sammen efter jeres behov.

Pris og bestilling:
Kontakt os for pris eller bestilling af kurset.

Spørgsmål?
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk 

 
 
Jeres udbytte af kurset:
 
  • Større personlig gennemslagskraft
  • Øget bevidsthed om egne styrker og udviklingsområder
  • Værktøjer til at formidle budskaber og brug af non-verbale virkemidler
  • Klarhed over egen ledelsesfunktion
  • Viden om gruppens psykologi og konfliktløsning
  • Teamsamarbejde og teamledelse.
 

 

Bliv en stærk kommunikator, der brænder igennem!

På dette kursus får I trænet evnen til at bruge jer selv som det vigtigste instrument, når I kommunikerer. I vil få udvidet jeres personlige udtryksregister mundtligt, kropsligt og vokalt, så I bliver stærke kommunikatører, der brænder igennem og får jeres budskaber ud. I får større indsigt i, hvad og der gør jer unikke, og I træner jeres evne til at formidle jeres visioner og kommunikere jeres essens.
 

Styrk jeres kompetencer som teamleder!

Når I som projektledere har fået sat jeres team, begynder den egentlige udfordring: at få teamet til at fungere efter hensigten. Det handler om ledelse, og det handler om kommunikation. Og her kan I som projektledere gøre en stor forskel.personlig power projektleder, projektleder gennemslagskraft, projektledelse, projektledelse kursus, projektleder kursus, kursus i projektledelse, kurser i projektledelse På kurset vil I få klarhed over jeres egen ledelsesfunktion og lære, hvordan I tager konflikter i opløbet.
 

Bliv en knivskarp forhandler!

Den dygtige projektleder mestrer forhandlingens kunst. På dette kursus i projektledelse træner vi jeres evner til at forhandle, så I bliver en knivskarpe forhandlere. Ved en indføring i de grundlæggende principper for forhandlingsteknik vil I lære, hvordan I forhandler med projektdeltagere, leverandører, aftagere og en række andre parter. I får samtidig træning i at bruge forhandlingen i den interne og eksterne konflikthåndtering. Gennem træning i forhandling vil I lære betydningen af god forberedelse inden selve forhandlingen. Og I vil blive mere bevidst om jeres egen forhandlerstil og bevidst om jeres særlige styrker som forhandler.
 

Hvem bør deltage?

Kurset er for projektledere fra alle brancher, der ønsker at blive en bedre og dygtigere projektleder, der brænder igennem og når de opsatte mål.  
 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 


Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!
Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.


personlig power projektleder, projektleder gennemslagskraft, projektledelse, projektledelse kursus, projektleder kursus, kursus i projektledelse, kurser i projektledelse

Bestil et kursus hos jer selv!

I kan bestille et internt kursus i Personlig power til projektlederen. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf. 70 278 279 for mere information og priser.
 

Har du et spørgsmål?

Ring på tlf. 70 278 279 eller send dit spørgsmål til info@aroskurser.dk


personlig power projektleder, projektleder gennemslagskraft, projektledelse, projektledelse kursus, projektleder kursus, kursus i projektledelse, kurser i projektledelse

personlig power projektleder, projektleder gennemslagskraft, projektledelse, projektledelse kursus, projektleder kursus, kursus i projektledelse, kurser i projektledelseprocent af vores kursister mener, at kursets underviser var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Andre relevante kurser
Aros Mini MBA
Kursus i mundtlig kommunikation
Kursus i præsentationsteknik med gennemslagskraft
Den Intensive Projektlederuddannelse
Aros Proceslederuddannelse


Det siger vores kursister
Læs udtalelser
 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak