links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Personlig planlægning og effektivitet

 

Dette inspirerende kursus i personlig effektivitet hjælper dig med at bryde de dårlige vaner og få styr på din tid og dine daglige gøremål. Du får effektive værktøjer til at organisere og strukturere din arbejdsdag, så du får større overblik, bedre workflow og reduceret din dårlige samvittighed.  effektivitet, planlægning, kursus i effektivitet, personlig planlægning, workflow, work smarter
 
Næste kursus i København
19. januar kl. 9-16
AROS Konference Kbh, København
effektivitet, planlægning, kursus i effektivitet, personlig planlægning, workflow, work smarter Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Næste kursus i Aarhus 
1. februar kl. 9-16
Comwell Hotel, Aarhus
effektivitet, planlægning, kursus i effektivitet, personlig planlægning, workflow, work smarter Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre

Pris ekskl. moms
Kr. 4.990 / kr. 4.241,50 (med kollegarabat)
Prisen er inkl. miniguide om god læring. 
Betaling en uge før kursusstart
 
 
Det lærer du:
 • At tage tidsrøvere og overspringshandlinger ved hornene
 • At håndtere dine e-mails
 • Opgaveløsning via Outlook
 • At skabe ro og fordybelse i en hverdag med mange afbrydelser
 • At bryde de vaner, der spænder ben for en effektiv hverdag
 • At prioritere din tid og dine opgaver
 • At undgå at være slave af din indbakke
 • At bevare orden og overblik i travle perioder
 • At arbejde med et konstruktivt workflow
 • At få de vigtigste ting gjort.


Bestil et kursus hos jer!
Er I flere medarbejdere, der kunne have gavn af kurset, kan vi afholde det hos jer. Ring på tlf. 70 278 279 for mere info.
 

Få ro og overblik i en travl hverdag!

Rod, manglende overblik og følelsen af ikke at have styr på tingene er nogle af de væsentligste årsager til stress. Dette kursus vil gøre dig bedre til at planlægge dine arbejdsopgaver og dine e-mails, så du får skabt ro og overblik. Slutresultatet er et bedre workflow, et reduceret stressniveau og en større arbejdsglæde, hvilket styrker både motivationen, produktiviteten og resultaterne.
 

Vi giver dig GRATIS adgang til ”Din læringsbank”!

Som deltager på vores kursus i personlig planlægning og effektivitet får du automatisk adgang til vores læringsunivers ”Din læringsbank”.
Vi har fyldt læringsbanken med de vigtigste pointer fra kurset – og også en nøje udvalgt samling ekstramateriale. Det er fra os til dig, så du kan holde dig skarp længe efter kurset! 
 

Skrot dine dårlige vaner!

Det kan være rigtigt svært at bryde vaner, særligt de dårlige. Du har måske allerede forsøgt dig med to-do-lister eller lignende, uden at det har hjulpet markant. På dette kursus i personlig planlægning og effektivitet arbejder vi intenst med at bryde vanerne én gang for alle. I den forbindelse får du en håndfuld vigtige værktøjer, men vi fokuserer også på det mentale aspekt i at bryde vaner. 
 
Gør som medarbejdere fra DR, Maersk Oil, Siemens, Fyens Stift, Arla Foods, Atea, OK, Blue Water Shipping, Ekstra Bladet, Qmatic, Norpharma, MAN Diesel & Turbo, SBS Discovery, Skolelederforeningen, SimCorp, BlackRock Danmark, Plesner Advokatfirma og mange flere

 

Hvis du er interesseret i at effektivisere dine fremtidige møder, så tilmeld dig vores kursus i facilitering.


Kursets underviser

Vibeke RasmussenVibeke har i mange år arbejdet med at optimere arbejdsprocesser. Som både projektleder og leder har hun hands on experience med mange typer problemstillinger inden for manglende tid og styring af opgaver. I baggagen har hun en lang række konkrete eksempler på, hvad der virker i praksis, men også hvad der IKKE virker. Vibeke har et godt blik for den enkelte deltagers udfordringer og kommer med kreative og anvendelige råd til, hvordan lederen såvel som medarbejderen kan undgå at miste overblikket i en travl hverdag på jobbet. Vibeke er uddannet cand.merc. fra Syddansk Universitet.

effektivitet, planlægning, kursus i effektivitet, personlig planlægning, workflow, work smarter


Underviseren tager ansvar for din læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 


Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!
Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

 
”Det var et supergodt kursus, og jeg fik rigtig meget med derfra, som jeg kan bruge i min dagligdag.” - Blue Water Shipping A/S, Britt Langerhuus Clausen
 
Hvem bør deltage?
 • Dig, der har mange bolde i luften og ofte meget travlt
 • Dig, der savner ro og overblik i dit arbejdsliv
 • Dig, der gerne vil være mere produktiv, men har svært ved at finde tid til det hele.
 • Dig, der arbejder med projektledelse i større eller mindre projekter
 • Dig, der ofte bliver forstyrret af e-mails, telefonen eller kollegaen, der prikker dig på skulderen, hvilket gør det svært for dig at fordybe dig og nå dine opgaver og de aftaler, du har indgået.
 
effektivitet, planlægning, kursus i effektivitet, personlig planlægning, workflow, work smarter
Bestil et internt kursus eller et personligt forløb
I kan bestille et internt kursus i personlig planlægning og effektivitet. Det er også muligt at bestille et forløb, hvor en eller flere medarbejdere får hjælp til at ændre arbejdsvanerne og deres workflow via personlig sparring på deres eget kontor. Ring på tlf. 70 278 279 for mere information og priser.

 

Har du et spørgsmål?

Ring på tlf. 70 278 279 eller send dit spørgsmål til info@aroskurser.dk


effektivitet, planlægning, kursus i effektivitet, personlig planlægning, workflow, work smarter
Andre relevante kurser

Den Intensive Projektlederuddannelse
Facilitering
Kursus i forhandlingsteknik 
Aros Koordinatoruddannelse

 

effektivitet, planlægning, kursus i effektivitet, personlig planlægning, workflow, work smarterprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.Det siger kursisterne om dette kursus:
 

Arla Foods Holstebro Mejeri, Bjarne Thyrestrupeffektivitet, planlægning, kursus i effektivitet, personlig planlægning, workflow, work smarter
”Det var et godt kursus, og underviseren var rigtig god. Man kunne mærke, at hun havde mødt mange af vores udfordringer selv, og det gjorde en forskel.”


VIA University College, Camilla Marcinkowskieffektivitet, planlægning, kursus i effektivitet, personlig planlægning, workflow, work smarter
"Kursets niveau var meget højt niveau, og jeg tror, at kurset vil have betydelig indflydelse på mit daglige arbejde. Underviseren var rigtig god til at tilpasse kurset til deltagerne."
 
Coloplast, Mette Møller Sørensen kursus i effektiv e-mailstyring
"Meget relevant og brugbart. Det har allerede haft en betydning - jeg føler at min arbejdsdag er langt mere effektiv - pga. simple værktøjer som oprydning/strukturering af mailen."

CBS, Helle Hessellund Klausen
"Kompetent, oplysende og motiverende kursus."

Københavns Universitet, Pia Jølner
”Kurset var rigtig godt. Jeg har fået en mase værktøjer til især kalender- og aftalestyring, som jeg kan bruge i min arbejdsdag. Underviseren var god til at tilpasse stoffet til mit specifikke behov, hun var meget dygtig og tilmed sød.”
 
Blue Water Shipping, Britt Langerhuus Clausen
”Det var et supergodt kursus, og jeg fik rigtig meget med derfra, som jeg kan bruge i min dagligdag.”


ECCO, Preben Gaedt 
"Meget god kursuskvalitet præget af gode eksempler og en solid faglighed. Kurset har klædt mig på til bedre at planlægge min tid og opnå større effektivitet."
 

Securitas A/S, Carina Wedel

Det var en øjenåbner. Jeg har fået rigtig gode værktøjer, som jeg skal lære at bruge og efterleve. Det var et rigtig informativt kursus, hvor vi gik i dybden med de fejl, vi gør og fik forståelse for, hvorfor vi gør dem, og hvordan vi kunne ændre på dem. Jeg vil helt sikkert blive mere effektiv og blive bedre til at bruge min tid optimalt.


Check Point Travel, John Lau Jensenplanlæg dig ud af kaos
"Et veltilrettelagt kursus i behagelige omgivelser og en tilpas holdstørrelse. Kurssuleder var god til at komme med konkrete personlige eksempler anvendt i praksis, som jeg kan relatere til mit eget job."

DFF|EDB, Christian W. Bechpersonlig planlægning og effektivitet
”Kurset var sat godt sammen, og underviseren var helt i top. Det var rart med en underviser med praktisk erfaring. Jeg har store forventninger til at de værktøjer jeg har fået på kurset vil gøre mig i stand til at få kontrol over mit arbejde og min arbejdstid.”

Neurodan, Susan Larsen
”Godt og relevant kursus”


CBS, Lotte Hansen
"Jeg synes, at kursets kvalitet var høj, og blev løbende tilpasset den situation vi har på min arbejdsplads."

Coloplast, Charlotte Christoffersen
"Super godt og meget inspirerende. Jeg vil helt sikkert blive mindre stresset og have et meget bedre overblik over alle opgaverne. Og så har mit bord været ryddet i over en uge nu - jeg tror sgu det holder ;o)."

Bendt Brandt A/S, Johnny Eskildsenpersonlig effektivitet
"Det var et kursus, som vi alle fik noget godt ud af, selv om vi var fra vidt forskellige fag områder. Kurset viste os, at der er fællesnævnere i alle fag, og at man ikke sidder alene og bokser med udfordringerne. Det var berigende at der var faktuelle tal der underbyggede teserne."
 

Xellia Pharmaceuticals, Hanne Staugaard personlig planlægning og effektivitet

"Det var et godt planlagt kursus, og det er godt at blive motiveret til at komme i gang. Kurset vil have stor indflydelse på mit arbejde."

Amcor Flexibles Horsens, Anni Fanø personlig planlægning - bliv mere effektiv, jubiii
”Supergodt kursus med masser af ting som jeg kan bruge i hverdagen. Underviseren var rigtig god til at gøre stoffet håndgribeligt.”

CBS, Kia Kartvedt planlæg din tid effektivt
"Rigtig godt kursus, hvor der blev taget udgangspunkt i konkrete situationer og brugt tid på den enkelte kursist."

Rheinzink Danmark A/S, Louise Bruun Kristensen planlæg dig ud af stress og kaos - bliv effektiv
”Supergodt kursus af høj kvalitet.”
 
 
Ribe Stift, Birgitte Hausted
"Fantastisk inspirerende kursus"CBS, Lisa Lauridsen
"Kursus af rigtig høj kvalitet, som allerede har haft indflydelse på mit daglige arbejde i forhold til kalenderstyring, mailstyring og  opgavestyring."

Check Point Travel, Katrine Hulgaard Stoustrup 
"Godt kursus. Jeg har både fået tips til Outlook-automatisering og viden om hvordan hjernen arbejder bedst. Jeg har allerede ryddet mit skrivebord og mit whiteboard på arbejdet så jeg ikke bliver forstyrret af rod."

Profesionshøjskolen Metropol, Bjarke Lund
"Kurset var en god oplevelse, undervisningen foregik i et godt tempo og der var rigtig god stemning. Jeg har lært at gøre tingene simplere og få styr på mine prioriteringer. Konkret er hele mit whieboard nu opdelt i kategorierne "Haster og vigtigt", "vigtigt men haster ikke", "haster men ikke vigtigt" og "ikke vigtigt, haster ikke" - det er et godt redskab." 

BMC A/S, Maria Lynnerup-Trinhammer 
”Kurset var af god kvalitet. Jeg følte mig mere involveret i kurset, fordi vi var et lille hold. Jeg har særligt lært at prioritere mine arbejdsopgaver, og jeg har fået en række redskaber, som jeg vil anvende i mit daglige arbejde fremover.”

Norpharma, Malou Wiedermann
”Det var et kursus af god kvalitet. Jeg har allerede prøvet et par af mine nye redskaber af, og jeg er ganske godt tilfreds med udbyttet.”


Chr. Hansen A/S, Charlotte Esbensen
”Rigtig god oplevelse, og god kursuskvalitet.”

Arla Foods Holstebro Mejeri, Pia Bonitz
”Kurset var af god kvalitet, og jeg har lært at bruge Outlook mere effektivt, så jeg ikke glemmer så meget mere. Underviseren var meget dygtig.”


Dalum Papir, Lene Christensen
”Kursuskvaliteten var meget god. Jeg har lært, at jeg kun er et menneske, men at der også er ting i mit daglige virke, som jeg kan gøre anderledes og bedre. Med mine nye redskaber får jeg mere fokus på mine opgaver.”

LMO I/S, Laurs Peder Laursen
”Kurset var godt, og det vil få positiv indflydelse på min hverdag efter kurset. Det faglige niveau var meget passende, og underviseren var rigtig god til at tilpasse stoffet til den enkelte deltagers behov.”

Frederiksberg Forsyning, Peter Sørensen
”Rigtig godt og relevant kursus for det daglige miljø jeg færdes i. Jeg har fået mere tid til de vigtige ting.”

FoodService Danmark, Jonas Kjær
”Både kursuskvaliteten og det udbytte jeg fik fra kurset var meget højt. Jeg har fået nogle rigtig gode værktøjer, som jeg kan arbejde med.” 

Specific Media, David De GiglioPersonlig planlægning og effektivitet
"Supergodt kursus. Kæmpeeffekt med få, stærke værktøjer."

DK Company, Tatjana Meedom
”Jeg elskede at kurset var praktisk baseret, og designet til at vi kunne bruge det med det samme. Jeg har lært at holde fast i en løsning og tro på det valg, jeg har taget.”

Insight Building Automation, Chris Lodahl
”Godt kursus – underviseren var dygtig til at tilpasse både undervisning og materiale til kursisterne. Det var godt at hun brugte sine egne erfaringer i undervisningen.”

Deichmann, Miriam Niemann
”Kurset var en åbenbaring i forhold til, hvor lidt tid jeg egentlig har til rådighed til mine egne opgaver – så tror da pokker, at planlægningen skrider. Det var fedt at holdet var lille, så der var god tid til os alle sammen. Generelt en rigtig god oplevelse.”  

Domea, Mette Jess
”Kurset var af meget god kvalitet, og jeg har fået gode værktøjer, der giver mig mere effektivitet i hverdagen. Kurset var hands-on, og det var rigtig godt tilpasset til vores forskellige hverdage.”

MAN, Birgit Holten Vinder
"Supergodt kursus. Det vil få stor indflydelse! Når jeg får impleneteret det, jeg har lært, kommer der mere ro på. Det var dejligt at få konkrete værktøjer med hjem, som man kan bruge med det samme. Underviseren var god til at lytte og spørge ind til den enkelte deltager, og derfor alle den rigtige feedback." 

Region Midtjylland, Poul-Erik Dahl

"Kurset har lært mig at få en skarp struktur på de opgaver, der tidligere fyldte mit hoved, og underviseren var meget god til at tilpasse det faglige niveau efter mine behov."
 
DS Stålprofil A/S, Gavina Muzzu Brogaard
"Kurset har allerede haft en positiv indflydelse på mit arbejde, da jeg kan mærke, at mit stressniveau er faldet markant, fordi jeg pludselig når mere, end jeg gjorde før." 
 

Læs andre udtalelser

 
 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak