links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Personlig gennemslagskraft for sælgere

 

Et kursus for jer, der vil et skridt videre i jeres personlige udvikling som sælger. Her lærer I, hvordan I brænder igennem med jeres budskab. I træner jeres evne til at bruge jer selv i mødet med kunderne og i at præsentere jeres budskaber, så kunderne bliver tryllebundet og vil have mere. kursus i salg, sælgerkursus, sælger kursus, personlig gennemslagskraft sælger, personlig power salg, kursus gennemslagskraft, kursus personlig power
 
Om kurset:
Kurset afholdes som udgangspunkt i jeres lokaler, men kan mod et tillæg også afholdes hos os.Har I et spørgsmål? 
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk
kursus i salg, sælgerkursus, sælger kursus, personlig gennemslagskraft sælger, personlig power salg, kursus gennemslagskraft, kursus personlig power

 
 
Det lærer I:
  • At indtage et rum med jeres personlighed
  • At kommunikere autentisk
  • At virke tillidsvækkende, troværdig og overbevisende
  • At mestre de nonverbale virkemidler (kropssprog m.v.)
  • At være i stand til at give kunden   100 % nærvær
  • At blive opmærksom på, hvordan andre opfatter jer
  • At udtrykke jer, så det gør indtryk.
 
 


Kvaliteten af jeres succes = kvaliteten af jeres kommunikation

Jeres evne til at brænde igennem med jeres budskaber og personlighed er afgørende for, hvordan andre opfatter jer og husker jer. Tre enkle vaner, som vi træner intensivt på dette kursus, kan optimere jeres kommunikation:
 
  1. Skab fortrolighed mellem kunden og jer
  2. Formidl jeres budskab, så folk forstår jer
  3. Overbevis dem, så de aldrig glemmer jeres budskab

kursus i salg, sælgerkursus, sælger kursus, personlig gennemslagskraft sælger, personlig power salg, kursus gennemslagskraft, kursus personlig power

Gør jeres salgsoplæg til en page turner!

For at fastholde kundens interesse, skal jeres materiale være spændende, overraskende og særpræget. På dette kursus lærer I at tilrettelægge jeres materiale, så kunden bliver nysgerrig. I bliver introduceret for en model, der forvandler jeres salgsoplæg til en page turner.
 

Kend jeres særpræg og få jeres personlighed frem

Det er ikke altid det, I siger, der er afgørende for, om folk køber jeres budskab, men det er måden, I siger det på og jeres fremtoning. Kend de tre faktorer, der er afgørende for, hvordan vi opfatter jer: Jeres vilje, passion og særkende. På dette kursus kommer I til at arbejde med jeres individuelle særpræg. I bliver fortrolige med jeres virkemidler og får feedback på, hvor I gør en forskel, og hvordan I får mere af jeres personlighed frem.   
 

Kursets underviser

Philip Antonakakis, kursus i salg, sælgerkursus, sælger kursus, personlig gennemslagskraft sælger, personlig power salg, kursus gennemslagskraft, kursus personlig powerPhilip har i mange år trænet medarbejdere, sælgere, ledere og topchefer i en lang række danske og internationale virksomheder i kommunikation. Han er uddannet skuespiller og har en bachelor fra Københavns Universitet. Philip har desuden uddannet sig inden for Neuro Linguistic Programming (certificeret NLP Salgspractitioner), personprofilværktøjer og anerkendende kommunikation. Sideløbende med sin undervisning, forsker han i, hvad der skaber troværdighed og autenticitet.
Philip er en spændende underviser, der kombinerer sin faglighed som skuespiller med sin viden og erfaring inden for mundtlig kommunikation, stemmetræning, kropssprog, præsentationsteknik, salg og ledelse.
 

Hvem bør deltage?

Målgruppen for dette kursus er sælgere og salgsledere på alle niveauer.

Underviseren tager ansvar for din læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!
Når I tilmelder jer dette kursus i præsentationsteknik, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

kursus i salg, sælgerkursus, sælger kursus, personlig gennemslagskraft sælger, personlig power salg, kursus gennemslagskraft, kursus personlig power

Bestil et kursus hos jer selv!

I kan bestille et internt kursus i personlig gennemslagskraft for sælgere. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf. 70 278 279 for mere information og priser.
 

Har I et spørgsmål?

Ring på tlf. 70 278 279 eller send spørgsmålet til info@aroskurser.dk


kursus i salg, sælgerkursus, sælger kursus, personlig gennemslagskraft sælger, personlig power salg, kursus gennemslagskraft, kursus personlig power
 

kursus i salg, sælgerkursus, sælger kursus, personlig gennemslagskraft sælger, personlig power salg, kursus gennemslagskraft, kursus personlig powerprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


 
 
 
 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak