links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Personlig gennemslagskraft for ledere

 

Dette kursus styrker din evne til at indtage et rum, sætte scenen og få ting til at ske. Du bliver fortrolig med dine egne personlige virkemidler, og du får effektive redskaber til at komme ud over rampen og nå dine medarbejdere. Du lærer desuden, hvorfor nogle medarbejdere følger en leder gennem tykt og tyndt - og hvordan du selv bliver denne leder. Forløbet består af en fuld kursusdag og en solosession på to timer. Der er maks. 6 kursusdeltagere. kursus gennemslagskraft ledere, kursus gennemslagskraft, ledelse gennemslagskraft, kursus i gennemslagskraft, lederkursus, lederkurser, kursus for ledere, kursus personlig power
 
Næste kursus i København
11. juni kl. 9-17. Datoen for solosession (2 timer) aftales individuelt.
Sted: Aros Konference Kbh.


kursus gennemslagskraft ledere, kursus gennemslagskraft, ledelse gennemslagskraft, kursus i gennemslagskraft, lederkursus, lederkurser, kursus for ledere, kursus personlig power Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre. 

Pris og deltagerantal
Kr. 11.400 / kr. 9.690 (med kollegarabat). 
Prisen er inklusive en opfølgende solosession på 2 timer.
Betaling en uge før kursusstart.
Der er maksimum 6 deltagere på et hold.

Har du et spørgsmål? 
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk
kursus gennemslagskraft ledere, kursus gennemslagskraft, ledelse gennemslagskraft, kursus i gennemslagskraft, lederkursus, lederkurser, kursus for ledere, kursus personlig power

 
 
Det lærer du:
  • At engagere medarbejdere ved at involvere dem som medskabere
  • At skabe resultater gennem din personlige gennemslagskraft
  • At kommunikere din essens og fremstå troværdig
  • At skabe motivation gennem din væremåde og kommunikation
  • At bruge dig selv og din personlighed i din kommunikation
  • At blive fortrolig med dine virkemidler
  • At fylde mere i rummet.

Interesseret i et soloforløb?
Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf. 70 278 279 eller send en mail til solo@aroskurser.dk
 

Store ledere har stor gennemslagskraft

Store ledere formår at engagere andre mennesker. De taler til noget, der er større end dem selv. Man tror på dem. De har en stærk vilje, en lidenskab og et særpræg. Man kan mærke dem og deres passion. Derudover bygger deres taler på de ældgamle retoriske grundprincipper: De er troværdige, de taler til følelserne, og de taler samtidig til folks fornuft. Kurset vil lære dig at bruge de retoriske grundprincipper og at engagere og motivere dine medarbejdere.
 
kursus gennemslagskraft ledere, kursus gennemslagskraft, ledelse gennemslagskraft, kursus i gennemslagskraft, lederkursus, lederkurser, kursus for ledere, kursus personlig power

Ledelse kræver passion

Ingen følger en leder uden gennemslagskraft og passion. Din passion skal skinne igennem, så du engagerer andre gennem din unikhed. Det er derfor vigtigt, at du er i stand til at vise, hvad du brænder for, og hvad du står for. Det lærer du under kurset.
 

Du får en personlig session efter kurset!

Med i kursusprisen er en solosession af to timers varighed. Hvad der skal fokuseres på i løbet af solosessionen er naturligvis op til dig. Og hvornår den skal foregå, aftales med underviseren. Det kan være straks efter kurset, eller det kan fx være lige inden, at du skal holde en større præsentation.
 

På dette kursus kan du forvente, at ...

... blive udfordret, så svære situationer fremover vil virke lettere
... komme til at se dig selv udefra
... få feedback efter opgaver, så du bedre kan se dig selv gennem andre
... blive udfordret på dét at tænde en gnist i andre
... få indblik i din kropsholdning og dens indvirken på andre
... få træning i at være til stede og afmærke dit territorium
... lære om retorikkens grundbegreber
... blive fortrolig med din stemmes kraft 
 

Kursets underviser

Dya Josephine Hauch. personlig gennemslagskraft for ledere, bliv en karismatisk leder, lederkursus, leder med gennemslagskraftDya er en erfaren underviser, som i flere år har undervist medarbejdere og ledere i kommunikation, præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft. Hun er uddannet skuespiller fra Århus Teater og har en master i drama- og teaterpædagogik. Dya er en inspirerende underviser med en bred faglig profil, der gør hende yderst kompetent og nuanceret i sin undervisning. 

Skræddersyet til dig og dine behov

Forud for kurset vil du blive bedt om at besvare nogle spørgsmål om dine forudsætninger, dine udfordringer og dine behov. Der er maksimalt 6 deltagere på hvert hold, så der er god tid til at træne og få personlig feedback.  
 

Hvem bør deltage?

Målgruppen for dette kursus er ledere på alle niveauer.
 
”Godt og interessant kursus, som vil professionalisere mine fremlæggelser, såvel interne som eksterne.” - Opland Landskabsarkitekter, Peter Juhl
  

Underviseren tager ansvar for din læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 


Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!
Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.


kursus gennemslagskraft ledere, kursus gennemslagskraft, ledelse gennemslagskraft, kursus i gennemslagskraft, lederkursus, lederkurser, kursus for ledere, kursus personlig power

Bestil et kursus hos jer selv!

I kan bestille et internt kursus i personlig gennemslagskraft og power for ledere. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf. 70 278 279 for mere information og priser.
 

Har du et spørgsmål?
Ring på tlf. 70 278 279 eller send dit spørgsmål til info@aroskurser.dk


kursus gennemslagskraft ledere, kursus gennemslagskraft, ledelse gennemslagskraft, kursus i gennemslagskraft, lederkursus, lederkurser, kursus for ledere, kursus personlig power
 

kursus gennemslagskraft ledere, kursus gennemslagskraft, ledelse gennemslagskraft, kursus i gennemslagskraft, lederkursus, lederkurser, kursus for ledere, kursus personlig powerprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Det mener kursisterne om dette kursus

Arla Foods, Bjarne Thyrestrup
"Det var et godt kursus, og underviseren var rigtig god. Man kunne mærke, at hun havde mødt mange af vores udfordringer selv, og det gjorde en forskel."

Opland Landskabsarkitekter, Peter Juhl
”Godt og interessant kursus, som vil professionalisere mine fremlæggelser, såvel interne som eksterne.”

Royal Arctic Line A/S, Bo Østerberg Kristensen
”Det var et godt og lærerigt kursus. Ved at ændre min ”stil” har jeg forbedret min overtalelsesevne. Gennem de nye værktøjer jeg har fået på kurset er jeg blevet i stand til at influere hurtigere og mere effektivt.”

Katuaq, Anders Skov Michaelsen
”Det var en super god oplevelse som jeg fik rigtig meget ud af. Jeg har blandt andet fået mange gode input til den nødvendige/svære samtale, og jeg føler at jeg nu er bedre rustet til denne type samtaler.”

Departementet for Finanser og Indenrigsanliggender, Kunuk Olsen
”Jeg fik meget ud af kurset – god underviser, gode øvelser og værdifuld feedback. Underviseren var rigtig god til at fokusere på de enkelte deltageres styrker og svagheder, og hun var dygtig til at sætte ind der, hvor man kunne gøre tingene bedre. Meget jordnær og praktisk undervisning med god vægt på både teori og praksis. ”


Læs flere udtalelser fra vores kursister her.

Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak