links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Narrativ organisationsudvikling

 
Fremtidens leder er storyteller, og fremtidens førende virksomheder er dem, der fortæller de bedste historier om lige netop deres produkt. Narrativitet handler om at kigge ned i organisationens dyb, og ved hjælp af narrative metoder kan man belyse og løse konflikter, sætte fokus på innovation, styrke lederskab, coache medarbejdere og meget mere. På dette intensive og spændende lederkursus vil der være særlig fokus på virksomhedskultur og strategiudvikling. narrativitet, narrativitet kursus, organisationsudvikling, organisationsudvikling kursus, narrativ organisationsudvikling, HR, ledelsesudvikling, storytelling, kursus storytelling, kursus i storytelling, corporate storytelling, konflikthåndtering, værdibaseret ledelse, appreciative inquiry, organisationskultur, forandring, forandringsledelse, ledelseskursus, medarbejderudvikling, lederkursus, kursus i ledelse, kursus for ledere, strategisk organisationsudvikling, kursus værdibaseret ledelse
 
Varighed:
Kurset afholdes som udgangspunkt over en hel arbejdsdag i jeres lokaler, men kan mod et tillæg også afholdes hos os.

Antal deltagere
Der er ingen begrænsninger i antal deltagere på dette kursus i storytelling og narativitet.

Har du et spørgsmål?
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk 


 
 
På kurset fokuseres på:
 
  • Ledertræning – den storytellende leder
  • Individuel kommunikation – skab din egen fortælleteknik
  • Teambuilding – teamets historie skaber motivation og commitment
  • Strategiudvikling – hvor skal vi hen og hvordan kommer vi dertil?
  • Innovation – tænk ud af boksen via historier
  • Personaleudvikling – gode historier i organisationen styrker ejerskabet. Find dem,  dyrk dem, få tjek på de dårlige
  • Ændring af kulturen i organisationen – arbejde med brand og image internt og eksternt
  • Forandringer i organisationen – fx håndtering af fyringsrunder gennem historiefortælling.
 


Den stærke virksomhed benytter sig af historien

Et stærkt brand og en god historie er i dag to uadskillelige størrelser. At skabe succesrige virksomheder sker i dag gennem de gode historier. De bedste medarbejdere flokkes om virksomheder, der brander sig ved den stærkeste historie, og produkter med en god historie sælger som oftest bedre. Selve kulturen i en virksomhed er skabt af en række historier, som den dygtige leder lytter til og påvirker – gennem nye historier. Den gode leder er i stand til at fortælle en stærk historie, både om sig selv, men også om virksomheden.
 
"Kurset var meget målrettet og af høj kvalitet; tydeligt, at kurset var tilrettelagt til os.(...) Jeg vil bruge de nye redskaber aktivt i min kommunikation, opad såvel som nedad i organisationen." - Fødevarestyrelsen, Ane Høiberg Nielsen


Storytelling som effektivt arbejdsredskab

Grundlæggende kommunikerer vi mennesker igennem historier. Vi er fødte storytellere, og vi forstår derfor et budskab bedre, hvis det formidles som en historie, eksempelvis som en case eller et konkret eksempel. En god historie formår at gøre abstrakte tal og målinger lettere at forstå og håndtere, på samme måde som komplicerede sammenhænge kan trækkes ned på jorden ved hjælp af historieformidling. På virksomhedsniveau vil virksomhedens strategi udfolde sig for medarbejderne gennem storytelling, og det samlede team kan styrkes i takt med, at konflikter i organisationsstrukturen løses gennem den gode historie.
 
narrativitet, narrativitet kursus, organisationsudvikling, organisationsudvikling kursus, narrativ organisationsudvikling, HR, ledelsesudvikling, storytelling, kursus storytelling, kursus i storytelling, corporate storytelling, konflikthåndtering, værdibaseret ledelse, appreciative inquiry, organisationskultur, forandring, forandringsledelse, ledelseskursus, medarbejderudvikling, lederkursus, kursus i ledelse, kursus for ledere, strategisk organisationsudvikling, kursus værdibaseret ledelse


 


Den moderne leder er storyteller

På dette intensive og spændende lederkursus vil der være fokus på, hvordan man implementerer storytelling i virksomheden. Alle kan lære at mestre fortællingens kunst og selv den mest introverte person kan blive en sublim storyteller. I løbet af kurset vil deltagerne skulle indtage podiet og formidle deres historier, som herefter vil blive grundigt gennemarbejdet og skåret til, så de passer perfekt ind i organisationens profil og til det konkrete formål.
 

En intens dag fulgt op af individuel sparring

I forbindelse med kurset kan der arbejdes individuelt med deltagerne. Der vil være mulighed for en individuel, telefonisk samtale med underviseren cirka 2 uger efter kurset. Hvis der er behov for yderligere individuel sparring, kan der kobles en personlighedstest på, der viser deltagerens kommunikations- og ledelsesstil og udviklingsområder i tilknytning hertil.
 

Kursets underviser   

Stephen Denning, Jane Flarup, narrativitet, narrativitet kursus, organisationsudvikling, organisationsudvikling kursus, narrativ organisationsudvikling, HR, ledelsesudvikling, storytelling, kursus storytelling, kursus i storytelling, corporate storytelling, konflikthåndtering, værdibaseret ledelse, appreciative inquiry, organisationskultur, forandring, forandringsledelse, ledelseskursus, medarbejderudvikling, lederkursus, kursus i ledelse, kursus for ledere, strategisk organisationsudvikling, kursus værdibaseret ledelseJane er journalist og cand.mag. i retorisk formidling og kommunikation samt litteraturhistorie fra Aarhus Universitet og har tidligere været bl.a. erhvervsjournalist, informationschef og selvstændig kommunikationsrådgiver. Jane samarbejder med den internationalt fremtrædende business organizational storyteller Stephen Denning (tidligere direktør i Verdensbanken). Hun har desuden skrevet og oversat en række bøger og faglige artikler om emnet. Jane har en række certificeringer i bl.a. personlighedsprofiler og coaching.  
 

Hvem bør deltage?

Dette kursus i narrativ organisationsudvikling henvender sig til ledere og mellemledere, der ønsker at arbejde med udvikling og forandring af organisationer, af grupper og af sig selv.
 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!
Når I tilmelder jer dette kursus i præsentationsteknik, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.
 

Bestil kurset som et internt kursus i organisationsudvikling

Som virksomhed, kommune eller offentlig forvaltning kan I bestille dette kursus i narrativ organisationsudvikling som et særligt tilpasset kursus. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund og hør mere: Tlf. 70 278 279.

 

narrativitet, narrativitet kursus, organisationsudvikling, organisationsudvikling kursus, narrativ organisationsudvikling, HR, ledelsesudvikling, storytelling, kursus storytelling, kursus i storytelling, corporate storytelling, konflikthåndtering, værdibaseret ledelse, appreciative inquiry, organisationskultur, forandring, forandringsledelse, ledelseskursus, medarbejderudvikling, lederkursus, kursus i ledelse, kursus for ledere, strategisk organisationsudvikling, kursus værdibaseret ledelse

narrativitet, narrativitet kursus, organisationsudvikling, organisationsudvikling kursus, narrativ organisationsudvikling, HR, ledelsesudvikling, storytelling, kursus storytelling, kursus i storytelling, corporate storytelling, konflikthåndtering, værdibaseret ledelse, appreciative inquiry, organisationskultur, forandring, forandringsledelse, ledelseskursus, medarbejderudvikling, lederkursus, kursus i ledelse, kursus for ledere, strategisk organisationsudvikling, kursus værdibaseret ledelseprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Andre relevante kurserDet siger kursisterne:

Fødevarestyrelsen, Ane Høiberg Nielsen
"Kurset var meget målrettet og af høj kvalitet; tydeligt, at kurset var tilrettelagt til os. Jeg har fået redskaber og indsigt til at fortælle historier ud fra andre forudsætninger end de faste, samt at skabe et rum, hvor der kan fortælles og lyttes mere frit. Jeg vil bruge de nye redskaber aktivt i min kommunikation, opad såvel som nedad i organisationen."

YouSee, Helle Mørk Balling
"Det var et rigtig, rigtig godt kursus. Jeg har særligt lært at se, hvor historierne er, og hvordan jeg skærer dem til. Det faglige niveau var meget passende, og underviseren var meget god til at tilpasse stoffet og undervisningen til den enkelte deltager." 


 
 
 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak