links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    MUS-samtaler med resultater

MUS er en stor tidsmæssig investering - derfor skal den gerne give et solidt afkast. På dette kursus får I ny inspiration til medarbejderudviklingssamtalerne. I får effektive værktøjer og en personlig handlingsplan, så I står stærkt rustet til bagefter at udføre samtalerne med et klart mål. mundtlig kommunikation, kursus mundtlig kommunikation, effektiv mundtlig kommunikation, effektiv kommunikation, workshop mundtlig kommunikation, mundtlig formidling, mundtlig formidling kursus, mundtlig formidling workshop, talekursus, retorik, stemmetræning kursus, kursus i mundtlig kommunikation
 
Varighed
Dette kursus i MUS-samtaler afholdes over en enkelt arbejdsdag. Der kan suppleres med opfølgning.

Deltagerantal
Indholdet og programmet for dagen tilrettelægges ud fra jeres behov og antallet af deltagere. 

Få et tilbud!
Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf. 70 278 279 eller send en mail til anders@aroskurser.dk

Har du et spørgsmål?
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk 

 
 
Jeres udbytte:
 
  • Ny inspiration til at afholde dynamiske og effektive MUS-samtaler
  • Afklaring af strategisk fokus i organisationen
  • Model til at strukturere og afholde MUS
  • Redskab til opfølgning af MUS, både i relation til lederen, medarbejderen og hele personalegruppen
  • Personlig handleplan.
 

MUS - et stivnet ritual eller strategisk mulighed?

Både ledere og medarbejdere kan opleve MUS-samtaler som et stivnet og tidskrævende ritual, hvor roller og indhold er givet på forhånd. Præcis som sidste år. Med den rette vinkling er medarbejdsudviklingssamtaler et unikt værktøj til sammen at bevæge sig i den strategisk rigtige retning og at matche medarbejdernes kompetencer med organisationens behov. Men det kræver, at I nytænker og re-vitaliserer jeres MUS-samtaler. Det vil dette kursus sætte fokus på.
 

Hvad vil I opnå? Kom godt fra start

På dette kursus i bedre medarbejderudviklingssamtaler lærer I at styrke planlægningen, så den enkelte leder bliver klar på egne intentioner og mål, inden samtalerne afholdes. En afklaring af egne mål er forudsætningen for succes i medarbejdersamtalerne!
 
"Kurset var meget relevant og målrettet vores behov." - Lantmännen, Kim Heide Rasmussen
 

Teknikker til at holde en god MUS-samtale 

I selve samtaleforløbet skal lederen både styre processen og tage del i indholdet. Det er vigtigt, at lederen både kan lytte og udtrykke sine budskaber tydeligt og præcist – med en empatisk og dialogskabende tilgang. Det kræver nogle gode teknikker, som I får, og som vi træner sammen på dette kursus.
mundtlig kommunikation, kursus mundtlig kommunikation, effektiv mundtlig kommunikation, effektiv kommunikation, workshop mundtlig kommunikation, mundtlig formidling, mundtlig formidling kursus, mundtlig formidling workshop, talekursus, retorik, stemmetræning kursus, kursus i mundtlig kommunikation

 

Gå fra kurset med en personlig handleplan

Dette kursus i medarbejdersamtaler med mål og resultater giver jer masser af praktiske værktøjer til at skabe overblik og afholde nogle gode samtaler. På kurset arbejder vi med deltagernes egne konkrete udfordringer, og I går fra kurset med en samlet plan for afholdelse af den kommende runde af MUS-samtaler!
 
Underviseren tager ansvar for jeres læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!
Når I tilmelder jer dette kursus i MUS-samtaler med resultater, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.
 

Hvem bør deltage?

Kurset er for ledere, der ønsker at udvikle og måske redesigne deres MUS-samtaler og som har behov for sparring og inspiration til at gøre det. 
Kurset er også velegnet til dem, der skal gennemføre MUS-samtaler for første gang. 
mundtlig kommunikation, kursus mundtlig kommunikation, effektiv mundtlig kommunikation, effektiv kommunikation, workshop mundtlig kommunikation, mundtlig formidling, mundtlig formidling kursus, mundtlig formidling workshop, talekursus, retorik, stemmetræning kursus, kursus i mundtlig kommunikation
Få et kursusoplæg!
I kan bestille et internt kursus i MUS-samtaler med resultater. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf. 70 278 279 for mere information og priser eller send en mail til info@aroskurser.dk.


Spørgsmål?
Ring på tlf. 70 278 279 eller send jeres spørgsmål til info@aroskurser.dk


mundtlig kommunikation, kursus mundtlig kommunikation, effektiv mundtlig kommunikation, effektiv kommunikation, workshop mundtlig kommunikation, mundtlig formidling, mundtlig formidling kursus, mundtlig formidling workshop, talekursus, retorik, stemmetræning kursus, kursus i mundtlig kommunikationAndre relevante kurser
Lederkursus i medarbejdersamtaler
Assertiv kommunikation
Internt lederkursus: forebyg stress hos medarbejderne
Mundtlig kommunikation
Mellemleder: Styrk din lederrolle 

 

mundtlig kommunikation, kursus mundtlig kommunikation, effektiv mundtlig kommunikation, effektiv kommunikation, workshop mundtlig kommunikation, mundtlig formidling, mundtlig formidling kursus, mundtlig formidling workshop, talekursus, retorik, stemmetræning kursus, kursus i mundtlig kommunikation, kropssprog, gennemslagskraft, kursus kropssprog, kursus gennemslagskraftprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.Det siger kursisterne om dette kursus:

 
Lantmännen, Kim Heide Rasmussen
"Kurset var meget relevant og målrettet vores behov. Underviseren var dygtig til at balancere mellem egne erfaringer og teorien - hun får fremlagt sin viden, så det giver god mening for den enkelte."

Halsnæs Kommune, Rikke Hvelplund
"Rigtig god kvalitet. Særligt en rigtig god underviser der var lydhør og havde sat sig ind i vores forskelligheder på forhånd og som forstod at gøre det nærværende for alle. Måske var vi en lidt for blandet en flok, men det synes jeg, at underviseren taklede på aller bedste vis. På trods af at vi var en meget blandet flok med forskellige udfordringer forstod underviseren at komme godt rundt til alle. En gruppe var helt nye i forhold til MUS-samtalen og denne gruppe som kurset var særligt tilrettet blev klædt rigtig godt på til deres nye opgave. Som sagt flot, at underviseren forstod at favne alle trods forskelligheder."

Lantmännen, Carsten B Lauritsen. 
"Godt og lærerigt kursus."
 

Læs flere udtalelser
 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak