links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Moderne undervisningsteknik

 
Dette kursus i moderne undervisningsteknik giver dig ny indsigt, redskaber og praktisk træning i at levere en spændende, struktureret og meningsfuld undervisning, der motiverer deltagerne og giver dem lyst til at lære. På kurset bliver du undervist og rådgivet af to passionerede og kompetente undervisere: En læringsekspert, der desuden er forfatter til en række grundbøger om undervisning. Og en skuespiller, der ved alt om, hvordan du bedst leverer varen som underviser.   kursus præsentationsteknik - præsentation
 
Næste kursus i København:
6.-8. marts kl. 9-16  
AROS Konference Kbh
præsentationsteknik kursus - præsentationer Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Næste kursus i Aarhus:
27. februar-1. marts kl. 9-16
Comwell Hotel Aarhus
kursus i præsentationsteknik Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Pris ekskl. moms:
Kr. 12.500 / 10.625 (med kollegarabat)
Maks. 10 deltagere på hvert hold.
Prisen er inkl. miniguide om god læring.
Betaling en uge før kursusstart.

Prisen inkluderer:
- Tre undervisningsdage fra 9-16
- Individuel tilpasning til dine behov
- E-kursus: "Få større udbytte af dine kurser."
- Masser af personlig sparring
- Kursusmateriale
- Bogen "Om at undervise - 20 skridt til at blive en bedre lærer"
 
 
Det lærer du på kurset:
 
 • At tage højde for forskellige læringsstile i din undervisning. 
 • At strukturere korte kurser og længere undervisningsforløb.
 • At bruge din krop og stemme til at fremstå troværdig og tillidsvækkende.
 • At skabe energi og nærvær i lokalet.
 • At udvælge de rette øvelsestyper.
 • At formidle dine faglige pointer levende.
 • At styrke dit helt eget personlige udtryk som underviser.
 • At motivere og engagere dit publikum.
 • At bruge spændende og levende øvelser.
 • At bruge forskellige undervisnings-teknikker til forskellige målgrupper.
 • Hvordan interaktion og aktivitet skaber den bedste indlæring.

Har du et spørgsmål? 
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk
kursus i præsentation og præsentationsteknik med gennemslagskraft
 

Det mest ambitiøse underviserkursus på markedet

Som kursusvirksomhed er vi lidt nørdede omkring god undervisning. Og derfor har vi besluttet at udbyde det absolut bedste underviserkursus, du finder på markedet. Til formålet har vi udvalgt to af vores bedst-evaluerede undervisere til at guide dig til at blive en bedre underviser! Læs mere om dem nedenfor.

Få ny energi som underviser!

Dette kursus i undervisningsteknik og voksenpædagogik har to målgrupper: Dig, der er ny underviser. Og dig, der har erfaring i at undervise, men ønsker at løfte din undervisning fra "god" til "suveræn". Du bliver præsenteret for Kursus i at undervise og undervisning, train the trainermoderne undervisningsteknikker, den nyeste forskning inden for kunsten at undervise, og du vil samtidig få masser af inspiration til nye øvelsestyper og til nye måder at formidle dit faglige indhold på.  


Som underviser skal du skabe rammerne for læring

Man kan ikke fylde læring på et menneske, som man fylder benzin på en bil. Det er et forældet læringssyn. Læring foregår inde i deltagerens hoved, og det kræver, at deltageren er motiveret og engageret. Som underviser er det din vigtigste opgave at skabe de rammer, der motiverer deltagerne til at lære. Og det kræver, at din undervisning tager udgangspunkt i dem, du underviser.

Aktivér dine deltagere og tænd for deres indlæring
Tilbageholdenhed og stationær indlæring hører fortiden til. Den bedste underviser bruger de bedste metoder - og dem lærer du på vores kursus. Lær, hvordan du skal inddrage dit publikum aktivt gennem relevante cases, spændende øvelser og det sidste nye fra forskerne. Alt sammen med baggrund i øvelser, hvor du forandrer dine færdigheder aktivt. 
 

Gør som medarbejdere fra Siemens, Aalborg Universitet, Rigsrevisionen, Professionshøjskolen Metropol, Arla Foods Amba, Landbrug og Fødevarer, Møns Bank, Professionshøjskolen UCC, Flyvestation Karup, Mokana, Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale forhold og mange flere.


Kurset styrker din brug af stemme og kropssprog
Som underviser er det afgørende, at du udstråler troværdighed og et fagligt overskud - og at du formår at etablere en professionel, personlig og tillidsfuld relation mellem dig selv og deltagerne. Alt det lærer du på kurset. Og du lærer at bruge din stemme og dit kropssprog til at understøtte det via stemmetræning med fokus på tempo, rytme, melodi, betoninger, pauser og volume.
 

Kursets undervisere

Ole er undervisningskonsulent og forfatter - og så har han selv mere end 15 års undervisningserfaring bag sig. Han har skrevet en række populære og anmelderroste bøger om undervisningsteknik, lærerrollen og forandringspædagogik. 

Ole har stor erfaring som kursusleder, og hans undervisning er båret af et højt aktivitetsniveau og en omfattende passion for faget. Han lægger vægt på at forene en stærk faglighed med et skarpt fokus på kursisternes dagligdag og de konkrete udfordringer, de har. Det handler om, at alle får en masse med hjem, som de praktisk og konkret kan bruge i dagligdagen!

 

Dya Josephine Hauch. moderne undervisning, bliv en moderne underviser, undervisningskursus, bliv en bedre underviser, lær om moderne undervisningDya er en erfaren underviser, som i flere år har undervist medarbejdere og ledere i præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft. Hun er uddannet skuespiller fra Århus Teater og har en master i drama- og teaterpædagogik. Dya er en inspirerende underviser med en bred faglig profil, der gør hende yderst kompetent og nuanceret i sin undervisning. 

Kurset tager udgangspunkt i din undervisning.

Al træningen tager udgangspunkt i dine egne eksempler og dit eget faglige indhold for at gøre øvelserne så virkelighedsnære som muligt. Når du går fra kurset, har du således et lille undervisningsmateriale, du kan bruge fremover i dit arbejde som underviser.


Underviseren tager ansvar for din læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset.

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!
Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

 

"Underviserne er meget kompetente, og de komplementerer hinanden godt." 
- Anette Suhr Rasmussen, Dansk Industri

Aros Kurser - kursus i moderne undervisningsteknik

 


Hvem bør deltage?

Dette kursus i undervisningsteknik er for dig, der har ansvaret for at udvikle andres kompetencer. Kurset er både for dig, der er ny i faget og for dig, der er en erfaren underviser.

Få et Prezi- eller PowerPoint-kursus med til halv pris!
Du kan med stor fordel kombinere dette kursus med vores Prezi-kursus eller PowerPoint-kursus. Tager du et af disse kurser med, giver vi dig hele 50 % i rabat på det kursus.
 

Bestil kurset som internt kursus

Som virksomhed, organisation eller offentlig forvaltning kan I bestille et særligt tilpasset kursus i moderne undervisningsteknik. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund og hør mere: Tlf. 70 278 279.

 

 


 

kursus i præsentationteknikprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


 
 

Det siger kursisterne om dette kursus:

Siemens, Joan Nielsenmoderne undervisning
"Kurset var af meget høj kvalitet. Der var tilpas mængde informationer og vekslen mellem pauser, teori og øvelser. Underviserne var istand til at være impulsive inden for emnets rammer, og det virkede meget overbevisende og nærværende, når man fik feedback på det, man var interesseret i."

 

Dansk Industri, Anette Suhr Rasmussen
”Kurset var præget af to dygtige undervisere og en god atmosfære. De to undervisere er begge meget kompetente, og de komplementerer hinanden godt. Jeg blev presset ud i de svære situationer på en meget empatisk måde, så jeg på intet tidspunkt var utryg. Det har jeg ikke oplevet før. ”

 

Aarhus Kommune, Lene Bjerg Jacobsen 
”Det var et utroligt veltilrettelagt og inspirerende forløb. Undervisningen var en god kombination af redskaber, oplæg, refleksion og øvelser. Jeg er blevet bedre til at nyde det!”

 

Nordjyske Jernbaner, Mogens Jensenmoderne undervisningsteknik, kursus
"Fagligt kompetente undervisere. Jeg fik, hvad jeg kom efter. Næste gang jeg skal undervise, vil kursisterne slet ikke kunne kende min undervisningsform. Den vil være ændret radikalt for bestandigt, er jeg sikker på."

 

Aalborg Universitet, Tamas Kerekeskursus i moderne undervisningsteknik
"Spændende kursus, det var meget relevant i forhold til min undervisningsteknik. Jeg har lært, hvordan jeg kan gøre min undervisning mere interessant og have mere kommunikation med deltagerne."

 

Multiple Card Systems A/S, Tupaarnaq Loberg Fischerkursus i undervisning
"En mental wellness-oplevelse. God kvalitet. Allerede nu har kurset stor indflydelse. Vores individuelle behov og situationer blev føjet med ind i kurset, så man følte, at undervisningen var forberedt til én selv. Dét at underviseren havde stillet os spørgsmål inden og taget det med i undervisning gjorde, at man følte, det var meget tilpasset til ens egen situation. Det virkede godt på mig."

 

Aarhus Universitet, Christian Thue Frankkursus i moderne undervisningsteknik - metakursus
"Godt tilrettelagt og relevant kursus med gennemgang af de centrale temaer i forhold til tilrettelæggelse og gennemførelse af undervisning."

 

Forsvarministeriet, Kirsten Sørensenkursus i moderne undervisningsteknikker
"Det her kursus overgik mine forventninger! Jeg har fået konkrete værktøjer og inspiration, og jeg forventer at kunne levere et bedre produkt, når jeg underviser. Det var rigtig godt, at undervisningen var tilpasset til alle deltagerne."

 

DFF EDB, Kenneth Smedkursus i moderne undervisningsteknikker
"Kurset var præget af høj kvalitet og faglighed. Jeg har opnået forskellige forberedelsesteknikker og viden om, hvordan jeg kan bruge stemme og krop til at formidle et budskab. Kurset vil have stor indflydelse på min fremtidige undervisning, og jeg har fået øget fokus på de områder hvor jeg vil forbedre mig."

 

Rigsrevisionen, Helle Jonassenkursus i moderne undervisningsteknik
”Det var et supergodt og praktiskrelateret kursus. Jeg har fået en helt anden tilgang til min undervisning.”

 

DFF EDB, Vinni Dahlmoderne undervisning
"Det har været en rigtig god oplevelse, at kurset er strukket over længere tid, hvor vi som kursister er blevet kontaktet både før og efter kurset. Af kurset har jeg lært, at det er mit ansvar, at mine kursister lærer noget."

 

Glostrup Kommune – Ældreplejen, Jette Rasmussenmoderne undervisning kursus
”Det var et godt kursus, og jeg har fået nogle gode redskaber med hjem. Jeg har fået en ny indsigt i min egen undervisning, som jeg vil ændre på.”

 

Social- Børne- og Integrationsministeriet, Pia Schak Linnemand
kursus i moderne undervisningsteknik”Supergodt kursus – mine store forventninger blev indfriet. Underviserne var dygtige til at tilpasse deres stof til os deltagere, og de vidste hvad de talte om.”

 

Metro Service A/S, Henrik Værum Høgh
"Kurset var af høj kvalitet, og det sætter en høj standard. Det kommer til at få indflydelse i mit fremtidige virke, og jeg har allerede ideer til, hvordan jeg skal ændre i mine faste kurser."

 

Folketinget, Anne Stine Bang-Andersen
"Det var et godt, varieret og dynamisk kursus. Jeg har fået en god føling med mig selv som underviser. Det har ændret noget grundlæggende i min måde at gå til undervisning på."

 

Dong Energy, Anne-Mette Vad Nedergaard
"Kurset var helt klart relevant og lærte mig meget, med professionelle undervisere. Kurset kommer til at have en del indflydelse på mit arbejde – også selvom jeg ikke skal undervise så meget."

 

Fighter Wing Skrydstrup, Finn Damkjær
"Høj kvalitet i undervisningen. Godt med forskellige undervisere på hver dag – det gav større dynamik. Jeg lærte nye måder at gøre min undervisning mere levende på, og det vil ændre min måde at undervise på."

 

Møns Bank, Helle Fritzenbliv en bedre underviser
”Det var et rigtig godt kursus. Jeg føler, at teorien har givet mig en indsigt, som jeg ikke tidligere har haft ved præsentationer og undervisningsforløb.”

 

Professionshøjskolen UCC, Lenni Donovan Jensen moderne undersvning
”Dejligt eksklusivt kursus med få deltagere i gode æstetiske rammer.”

 

Peqqissaanermik Ilinniarfik, Ane Marie Lauritsen
”Det var et rigtig godt kursus. Jeg har fået nogle fifs og tricks til at strukturere min undervisning bedre, og jeg har fået en større tilfredshed og glæde ved det, jeg laver, som kommer til at smitte af på mine elever.”

 

Hasseris Gymnasium, Lisbeth Jul Andersen
”Det var et super godt kursus, hvor der var fokus på både generelle og individuelle ting. Jeg har fået input der gør, at jeg må gentænke måden jeg underviser på – min undervisning vil blive anderledes.”

 

Københavns Kommune, Cecilia Schmidt Grodin
"Kurset fortjener på alle punkter 6 stjerner ud af 6 mulige, og det vil få en rigtig stor indflydelse på mit fremtidige undervisningsarbejde. Det var helt i top på alle niveauer!"

DB Schenker A/S, Lene Hollenner 

“Det var super dygtige undervisere - som ved 100% hvad de taler om. Både teori og praksis blev understøttet af hinanden. Undervisningen blev fint tilpasset undervejs - og man blev guidet hvis man var på et sidespor. Vi blev presset lidt - det gav noget at evaluere på!”

 

Aros Kurser om voksenpædagogik og effektiv undervisningsteknik

 

Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak