links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Aros Mini MBA - Lederuddannelse

Udviklet af Danmarks førende ekspert inden for ledelse, professor Steen Hildebrandt.

 

Aros Mini MBA er Danmarks mest ambitiøse Mini MBA – udviklet i tæt samarbejde med landets førende ledelsesekspert, professor Steen Hildebrandt. Lederuddannelsen indfører dig i de klassiske MBA-fag og giver dig samtidig det mest aktuelle inden for ledelse. Du bliver herudover medlem af Aros Management Club, hvor du som medlem får gratis adgang til eksklusive foredrag, masterclasses og netværksarrangementer.

Konsulent uddannelse, konsulentuddannelse, konsulent træning, konsulent, konsulent kommunikation

Konsulent uddannelse, konsulentuddannelse, konsulent træning, konsulent, konsulent kommunikation

 

Næste Aros Mini MBA i København:
Startdato: 30. januar
Sted: Copenhagen Mariott Hotel
Modul 1 kl. 8-17. Øvrige moduler kl. 9-17.


Næste Aros Mini MBA i Aarhus:

Startdato: 31. januar
Sted: Comwell Hotel

Modul 1 kl. 8-17. Øvrige moduler kl. 9-17.

Varighed:

6 måneder med bl.a. 6 undervisningsdage. 

Pris ekskl. moms:

28.500 / 27.000 (hvis I er flere kolleger på samme hold).

Med i prisen får du bl.a. bøger og kompendier, medlemskab af Aros Management Club og eksklusiv forplejning på alle undervisningsdage. Betaling en uge før Mini MBA’ens start.

 
De 6 bedste grunde til at tage lederuddannelsen Aros Mini MBA!
 1. Du får en yderst ambitiøs Mini MBA udviklet i samarbejde med Danmarks førende ledelsesekspert, professor Steen Hildebrandt
 2. Du får en lederuddannelse over 6 måneder med intense undervisningsdage, studiegrupper, øvelser og en afsluttende eksamen
 3. Lederuddannelsen indfører dig i de klassiske MBA-fag og giver dig yderligere viden om fremtidens ledelse
 4. Du bliver medlem af den eksklusive Aros Management Club
 5. Lederuddannelsens pensum består udelukkende af litteratur fra respekterede forfattere og forskere! Det er desuden hovedsagligt på dansk
 6. Du får et bredt netværk, som du kan sparre med i din fremtidige lederkarriere.


Har du et spørgsmål?
Brug vores chat-funktion, ring på 70 278 279, eller skriv en mail til info@aroskurser.dk

 
   


Danmarks mest ambitiøse mini MBA udviklet af Steen Hildebrandt

Professor Steen Hildebrandt er nok Danmarks største navn inden for ledelse. Det er derfor ikke helt tilfældigt, at det er ham, vi har bedt lægge byggestene for Aros Mini MBA. Han ved om nogen, hvad der er krævet af en MBA. Han har sørget for at indarbejde den traditionelle MBAs principper i vores Mini MBA og håndplukket nogle af landets mest kompetente undervisere. Det er derfor med stolthed, at vi kan sige, at Aros Mini MBA holder et fagligt niveau, der er MBA-navnet værdigt.

Sammen har vi lagt et ambitiøst læringsforløb, der både giver dig faglig og praktisk viden om ledelse, og som sikrer din personlige udvikling som leder.

 

Læs hvad de studerende siger om uddannelsen

 

Hvad er en Mini MBA Lederuddannelse?

En Mini MBA er ikke en beskyttet titel. Det er en mulighed for at udvide dit perspektiv som leder ved at blive indført i de klassiske MBA-discipliner.Se faktuel sammenligning af de to mest fremtrædende Mini MBA’er i Danmark.

 

Du bliver medlem af den eksklusive Aros Management Club

Som deltager på Aros Mini MBA får du eksklusivt medlemskab af Aros Management Club, hvor du efter uddannelsen bliver opdateret på aktuelle emner. Du får gratis adgang til foredrag og masterclasses med førende erhvervsledere og eksperter. Du får invitation til eksklusive ledelsesarrangementer med ligesindede. Og du får rig mulighed for networking med de øvrige medlemmer.

 

Pensum på dansk – med fuld gennemsigtighed!

Som noget særligt for Aros Mini MBA har Steen Hildebrandt og underviserne sammensat dit pensum, så det primært består af tekster på dansk. Det har vi gjort, fordi forskningen viser, at man lærer bedst ved at læse på sit modersmål – også selvom man er god til engelsk.

Teksterne er en blanding af oversættelser af internationale “must-reads” og de bedste danske bøger og artikler. Vi har desuden udvalgt en række valgfri ekstralæsninger blandt de engelsksprogede businessbøger, som endnu ikke er oversat til dansk.

Alle artikler og bøger du skal læse er naturligvis skrevet af anerkendte fagfolk, ledere og eksperter. Hos Aros Mini MBA er der ingen artikler skrevet af studerende eller os selv.

Vi mener, at den vigtigste faktor i dit valg af uddannelse bør ligge i, om der er dygtige undervisere og et godt pensum. Det er nemlig de to faktorer, der i højeste grad afgør kvaliteten af din læring. Af den grund advokerer vi for total gennemsigtighed, så du ved, hvem du bliver undervist af, og hvad du skal læse. Se hele dit pensum her.

 

Hør Steen Hildebrandt fortælle om Aros Mini MBA

 

Konsulent uddannelse, konsulentuddannelse, konsulent træning, konsulent, konsulent kommunikation

Dit udbytte af Aros Mini MBA

 1. Du får lagt et solidt praktisk og teoretisk fundament for dine lederegenskaber, som du kan blive ved med at vende tilbage til og trække på under hele din karriere.

 2. Du får papir på, at du har gennemført en anerkendt uddannelse i de klassiske MBA-fag, designet og blåstemplet af landets allerhøjst respekterede ekspert, Steen Hildebrandt.

 3. Vi sikrer, at du konstant bliver opdateret med den nyeste viden inden for ledelse. Du bliver nemlig medlem af Aros Management Club, hvor du efter uddannelsen får gratis adgang til foredrag og masterclasses med førende erhvervsledere og eksperter.

 

Din arbejdsgivers udbytte af Aros Mini MBA

 1. Din arbejdsplads får en særdeles kompetent leder, der vil have et bredt fundament at stå på i sit lederskab, og som bedre og mere effektivt vil kunne håndtere virksomhedens eller organisationens mange udfordringer på både kort og lang sigt.

 2. Du vil med din nye viden om innovative processer, disruption og forandringsledelse blive en sublim sparringspartner for den øverste ledelse i forhold til at indtage nye positioner.

 3. Arbejdsmiljøet i organisationen eller virksomheden får en vitaminindsprøjtning gennem dine nye lederegenskaber og teamledelsesværktøjer.

Konsulent uddannelse, konsulentuddannelse, konsulent træning, konsulent, konsulent kommunikation

 

 

Mini MBA – Lederuddannelsens fagområde 1:

Strategisk ledelse. Visioner og strategiske processer i en turbulent og foranderlig verden. Læring i organisationer

Strategi, forandring og læring handler bl.a. om at være fremtidsorienteret. Lederskab handler bl.a. om at forbinde nutid og fremtid. Handler om at forstå virksomhedens mission og vision og om at udvikle de strategier og planer, der skal være med til at bringe virksomheden ind i fremtiden. Det kræver læring, forandringsindsigt og forandringslederskab.

Den strategiske ledelse er afgørende for virksomhedens fremtidsmuligheder, og i modulet gennemgås begreber og modeller, der er vigtige i denne sammenhæng.

Vi fokuserer derfor på grundlæggende problemstillinger vedrørende strategi og forandring – både nationale og globale forhold og kræfter behandles. Virksomheder eksisterer i meget turbulente omgivelser, som hænger sammen med den strategiske situation og ledelse, der karakteriserer og finder sted i virksomheden. Hvad er virksomhedens strategiske situation og dagsorden, og hvorledes gennemføres der strategiske analyser, og hvorledes implementeres strategiske beslutninger og tiltag i virksomheden? Virksomhedens identitet og mission er grundlæggende udgangspunkter for dette arbejde.

Temaer, som vi behandler på dagen (og i læsningen):

 • Mission, vision og strategi
 • Strategisk planlægning og ledelse
 • Strategi og organisationsstruktur
 • Virksomhedens omgivelser og interessenter
 • Strategisk marketing
 • Strategi og forretningsudvikling
 • Strategiimplementering

 

Mini MBA – Lederuddannelsens fagområde 2:

Virksomheds- og ledelsesforståelse i en globaliseret verden. Disruption, digitalisering og eksponentielle organisationer

Private og offentlige organisationer er levende organismer. Organisationer udvikler sig, skal ledes, designes og redesignes. Her er lederskab nøglen til en bedre fremtid for både virksomheder og medarbejdere. Lederskab udøves af mennesker, der er bevidste om egen rolle, eget ansvar og egne muligheder. Lederskab og ledelse handler bl.a. om at sætte rammer, der sikrer resultatskabelse.

På mini MBA’ens andet modul fokuserer vi både på den traditionelle og den nyere og mere nuancerede tænkning om organisation og ledelse. Hvad er en organisation? Hvad er ledelse? Hvad betyder digitalisering og globale trends for mig? Ledelse handler bl.a. om at forstå den virkelighed, som virksomheden lige nu befinder sig i.  Og ledelse handler om – ud fra dette – at sikre, at organisationen har en fremtid. Hvorledes har organisationen udviklet sig indtil nu, og hvordan skal organisationen designes og struktureres for at møde fremtiden så organisationens potentialer realiseres? Du får en række centrale begreber, modeller og referencerammer præsenteret, drøftet og relateret til dine egne erfaringer og overvejelser.

Temaer, som vi behandler på dagen (og i læsningen):

 • Den globaliserede verden
 • Nationale og globale tendenser og udfordringer
 • Forretnings- og organisationsmodeller
 • En organisations udviklingsfaser
 • Digitalisering i den morderne organisation
 • Disruption
 • Digitalt lederskab
 • Mening og værdier og ledelse
 • Kriser og ledelse i krisetider
 • Effektivitet i eksponentielle organisationer

 

Mini MBA – Lederuddannelsens fagområde 3:

Personaleledelse. Mennesket i den moderne private og offentlige organisation. Organisationsudvikling, team-ledelse, selvledelse, coaching

Personaleledelse og Human Ressource Management handler bl.a. om ledelse af mennesker og udvikling af organisationer. Mennesker er det centrale i enhver organisation. Mennesker, kompetencer, kultur sammen med teknologi, infrastruktur m.m.  er grundlaget for alle de former for resultatskabelse, der finder sted i den moderne organisation.

En organisation består af mennesker. Der eksisterer en række begreber og problemstillinger i enhver organisation, der handler om mennesker, både det enkelte individ, grupper og hele organisationen. MRM, lederskab, følgeskab, samarbejde og dialog er vigtige faktorer her. Mennesket og menneskelige relationer er i centrum. HRM-begrebet og de måle- og målingsaspekter, der er forbundet med det praktiske arbejde med HRM, behandles.

Menneske- organisations- og samfundssyn er vigtige temaer. Gruppeprocesser, konflikter, relationer m.m. er fænomener, der karakteriserer livet i enhver organisation. Hvorledes arbejder man ledelses- og udviklingsmæssigt med mennesker og grupper af mennesker? Hvorledes arbejder man med møder, forhandlinger, konflikter, dialoger, lederudvikling m.m.?

Temaer, som vi behandler på dagen (og i læsningen):

 • At lede andre
 • Lederroller
 • Ledelse i forskellige organisationstyper
 • Ledelse i medvind og modvind
 • Værdibaseret ledelse
 • Performancebaseret ledelse
 • Mangfoldighedsledelse
 • Medarbejderudvikling
 • At lede sig selv

 

Konsulent uddannelse, konsulentuddannelse, konsulent træning, konsulent, konsulent kommunikation

Mini MBA – Lederuddannelsens fagområde 4:

Forandringer. Ledelse af forandringer og bevidst arbejde med resiliens

Forandring er grundvilkår i den moderne virksomhed. For få år siden talte vi næsten udelukkende om de forandringer, som virksomheden selv ønskede at gennemføre. Nu er det nødvendigt også at fokusere på de forandringer, der kommer udefra – ofte som overraskelser og forstyrrelser. I dette modul fokuserer vi derfor på alle former for forandringer, og vi lægger vægt på at forstå, hvorledes mennesker reagerer på og forholder sig til forandringer.

Strategi og forandring er to sider af samme sag. Forandring er mere en tilstand end en undtagelse. Enhver virksomhed (og dens ledere) skal kunne forstå og håndtere forandringer; både udefrakommende og internt initierede forandringer. Du kommer derfor i dette modul til at lære at forstå selve forandringsbegrebet; de fysiske, systemmæssige, tanke- og følelsesmæssige aspekter af forandring. Hvordan skal vi forstå sammenhængene mellem disse forskellige aspekter af forandring?

Risiko- og teknologiledelse er emner, vi ligeledes behandler i denne sammenhæng. Vi kommer afsluttende til at drøfte resiliensbegrebet, både på virksomheds- og individniveau.

Temaer, som vi behandler på dagen (og i læsningen):

 • Innovation og innovationsledelse
 • Forandringer og forandringsledelse
 • Organisatoriske sammenhænge
 • Resiliens og bevidst arbejde med resiliens
 • Den brændende platform
 • Partnerskaber
 • Entreprenørskab
 • Teknologiske forandringer
 • Risikoledelse

 

Konsulent uddannelse, konsulentuddannelse, konsulent træning, konsulent, konsulent kommunikation

Mini MBA – Lederuddannelsens fagområde 5:

Produktivitet. Økonomi. Resultatmålinger. Forretningsudvikling

Ledelse og organisering handler om resultatskabelse. Produktivitet handler om indsats af ressourcer og skabelse af resultater i virksomheden. Økonomi, målinger og regnskabsforståelse er vigtige temaer. Hvad forstår man ved begrebet bundlinje i den moderne virksomhed?

Man taler om begrebet “forretningen”. Men hvilken forretningsmodel og forretningstænkning karakteriserer egentlig virksomheden? Økonomi og ledelse ses undertiden som to sider af samme sag, og i hvert fald er virksomhedens regnskaber, resultatopgørelser og vækstforståelse centrale temaer. Der er efterhånden ikke blot tale om ét, men om flere regnskaber.

Måling er i den sammenhæng vigtig: Hvad skal din virksomhed måle, og hvorledes skal I måle og formidle det? Produktivitet, effektivitet og kvalitet er tre sammenhængende og vigtige begreber. Hvor god er virksomheden til at udnytte de nødvendige ressourcer med henblik på at skabe kvalitet og tilfredshed hos virksomhedens kunder, aftagere og brugere?

Temaer, som vi behandler på dagen (og i læsningen):

 • Regnskaber og bundlinjer
 • Miljø- og videnregnskaber
 • Måling, ledelse og styring
 • Ledelsesrapportering
 • Struktur, strategi og måling
 • Performance management
 • Vækstens dimensioner
 • Lean ledelse
 • Big data
 • Kontrakter og kontraktstyring

 

Mini MBA – Lederuddannelsens fagområde 6:

Lederen som person og kommunikator. Personlig ledelse, udvikling og kommunikation. Nærvær, empati og relationer

Ledelse og lederskab. I dette modul fokuserer vi på det personlige lederskab. Lederens person og kommunikation, din personlige udvikling, roller og autenticitet er i centrum.

Ledelse og lederskab udføres og udøves af personer. Lederudvælgelse, lederudvikling og lederevaluering er centrale temaer. Relationer til andre mennesker, organisationer og interessenter er vigtige aspekter. En organisation består af relationer mellem mennesker og afdelinger, og virksomheden selv eksisterer i komplicerede netværk. Både det personlige og relationelle er i centrum i dette modul, hvor vi sætter fokus på lederen som person og kommunikator. Sammen med det relationelle er begreber som roller, personlighedstyper, formidling og dialog, videndeling og samarbejde centrale begreber. Disse temaer behandler vi og ser på fra forskellige vinkler og i en kritisk belysning.

Vi runder modulet af med et tilbageblik på nogle af de begreber og modeller, vi har arbejdet med. Vi stiller sammen spørgsmålet: Hvor finder der vigtige ændringer sted? Hvilke udviklings- og forandringstendenser eksisterer der inden for det moderne ledelses- og organisationsfelt, og hvilken betydning for praktisk ledelse kan disse ændringer få for dig?

Temaer, som vi behandler på dagen (og i læsningen):

 • Menneske- og organisationssyn
 • Lederen som person
 • Lederroller og personlighedstyper
 • Personlig udvikling
 • Organisationens kommunikationsprocesser
 • Personlig kommunikation: Viden, sprog, krop og nærvær
 • Stress i organisationer - kriser og forandringsledelse
Konsulent uddannelse, konsulentuddannelse, konsulent træning, konsulent, konsulent kommunikation

 

 

Eksamen

Eksamenen på Aros Mini MBA er todelt:

 1. Skriftlig opgave på maksimalt 6 sider (som du skriver derhjemme, når det passer dig)
 2. Multiple choice-test af din konkrete viden og om redskaberne fra uddannelsen (som du ligeledes tager derhjemme, når det passer dig)

Få det fulde overblik over eksamen på Aros Mini MBA.

Eksaminator vil være en af Mini MBAens undervisere. 

Hvis du ønsker det, kan du fravælge eksamen og få et diplom for, at du har deltaget på Aros Mini MBA. Tager du eksamen og består, får du et eksamensbevis for Aros Mini MBA.

 

Fagligt stærkt pensum og individuelle øvelser

Mellem undervisningsdagene vil du få cirka 300 sider, som du frit kan læse løbende i de frirum, du har i måneden mellem hver af modulerne. Det lyder måske af meget, men det er en stor hjælp, at næsten al pensum er på dansk. 

Pensum er med få undtagelser på dansk og består desuden udelukkende af bøger eller uddrag fra bøger af velrespekterede forfattere. Pensum og materiale indgår i prisen for uddannelsen, og det vil blive udleveret ved uddannelsens start. Du kan se en oversigt over hele uddannelsens pensum her.

 

Øvelser med udgangspunkt i dig!

For os handler Aros Mini MBA om, at du får et reelt kompetenceløft. Og et nøgleelement i dette er, at du får konkret træning. Derfor har vi lagt øvelser ind mellem alle undervisningsdagene. Øvelserne handler alle om at relatere teorien og de nye værktøjer til dig som leder (eller kommende leder) og til din arbejdsplads – så du og din arbejdsgiver får fuldt udbytte af din Mini MBA. Øvelserne er ikke obligatoriske, og du bestemmer selv, hvor meget arbejde, du lægger i dem. Øvelserne danner udgangspunkt for møderne med din studiegruppe (også valgfri).

 

Få masser af sparring i din studiegruppe!

Vi inddeler de studerende i studiegrupper, der mødes 5-6 gange i løbet af uddannelsen. I studiegrupperne kan I diskutere pensum og øvelser – og ikke mindst udveksle erfaring og få sparring på éns egen situation og rolle som leder. Det er frivilligt, om man deltager i studiegruppen. Men vi anbefaler det, da det giver stort udbytte.

“Tiltaget med studiegrupper er virkelig godt. Og møderne med studiegruppen har måske fordoblet mit udbytte af uddannelsen” – Jacob Christiansen, Orkla Foods Danmark.

 

 

Konsulent uddannelse, konsulentuddannelse, konsulent træning, konsulent, konsulent kommunikation

Dine undervisere på Aros Mini MBA

Steen Hildebrandt er professor emeritus ved Aarhus Universitet, adjungeret professor i ledelse ved Copenhagen Business School og adjungeret professor i ledelse ved Aalborg Universitet.

Steen Hildebrandt er forfatter til mere en 20 anmelderroste bøger om ledelse og betragtes af mange som Danmarks største ekspert inden for ledelse.

Han er desuden medstifter og partner i den private rådgivningsvirksomhed Hildebrandt og Brandi. Virksomheden tæller 35 konsulenter, der rådgiver Danmarks topledere.

 

Mie Krog er administrerende direktør i konsulentvirksomheden VimaVima og bestyrelsesmedlem hos Flügger, Plantorama og Altan.dk.

Hun har tidligere været leder hos Jysk, LEGO, IDEmøbler, Bilka og KiMs.

Al denne erfaring har givet hende en massiv og meget bred viden inden for ledelse, og hun er mester i at sætte denne viden i spil i sin levende undervisning.

 

Kresten Schultz Jørgensen er stifter og managing partner i Lead Agency.

Han er tidligere administrerende direktør på Dagbladet Aktuelt, ministersekretær, kommunikationschef hos Coca-Cola i Norden og de baltiske lande og kommunikationschef hos Det Kongelige Teater.

Kresten Schultz Jørgensen har skrevet en række debatbøger. Og hans seneste bog om kommunikationsledelse fik 6 stjerner i Børsen. Han er desuden ekstern lektor ved Institut for Interkulturel Kommunikation og Ledelse på Copenhagen Business School.

 

Henrik Ørholst er senior ledelsesrådgiver hos Hildebrandt og Brandi, erhvervskommentator på TV2, ekstern lektor på Copenhagen Business School og boganmelder på Børsen.

Henrik Ørholst har tidligere været leder hos PFA Pension og har været i bestyrelsen i en række virksomheder.

 

 

Lars Frisk Rossen har massiv ledelseserfaring fra det virkelige liv, og på den måde gør han undervisningen nærværende og relevant. Ved at kombinere den nyeste teori med en legende tilgang til ledelse i forhold til netop din hverdag, giver han dig anderledes og energiske veje til at opnå nye resultater.

Det, der virkelig får Lars’ undervisning til at batte, er, at han selv har prøvet alle metoder og værktøjer i løbet af sin karriere, hvor han blandt andet har været kaptajn i forsvaret og ansat ved A.P. Møller Mærsk, GN Store Nord og LEGO.

 

Claus Fadum Nissen har siden 1995 arbejdet med at gøre virksomheder i Europa og Nordamerika bedre til at møde kundernes behov og til at tjene penge. Det har han gjort fra to sider af bordet.

I den første halvdel af karrieren har han har arbejdet i som leder i førende danske virksomheder som f.eks. FLSmidth og LEGO og som bestyrelsesmedlem i hhv. Unicon Beton og Nyborg Plast.

I den anden halvdel har Claus – siden 2005 - arbejdet som management konsulent hos PA Consulting, KPMG og Cognizant i hhv. København og New York med fokus på design og transformation af processer, organisationer og forretningsmodeller i en række forskellige brancher som f.eks. offentlig sektor, transport, energi, advokatbranchen og medicinalvirksomheder.

 

Ulrik Hjort Aros mini mba, ulrik hjort mba, ulrik hjort underviserUlrik Hjorth er Group CFO for den nordiske virksomhed Allianceplus A/S, som har mere end 5500 medarbejdere. Han er ydermere bestyrelsesmedlem i den NASDAQ-registrerede virksomhed Stylepit.
 
Ulrik har gennem en glorværdig karriere haft en lang række toplederstillinger (bl.a. CEO i Netcompany, Danmarks førende IT-bureau), og har international erfaring fra New York, Frankfurt, Bangalore og London.
 
Du kommer næppe til at møde nogen, der har bare halvt så godt styr på økonomistyring som Ulrik Hjort. Du kommer til at opleve, at hans ekspertise er fra øverste hylde, når han guider dig gennem arbejdet med økonomiorienteret resultatledelse.
 

Konsulent uddannelse, konsulentuddannelse, konsulent træning, konsulent, konsulent kommunikation

Hvem bør deltage på lederuddannelsen Aros Mini MBA?

Lederuddannelsen for Aros Mini MBA er for dig, der vil tage det næste skridt i din karriere! Du er typen, der ser fremad og tænker proaktivt. Du har et drive, og du har ambitioner – på dine egne vegne, og på vegne af din arbejdsplads og dine kolleger!

Aros Mini MBA er 100 % designet til dig, der gerne vil blive en bedre leder – eller gerne vil være leder i fremtiden. Men den er i lige så høj grad designet til dig, der bare brænder for at blive klogere – og på at få papirer på din kompetencer!

 

Det skriver Dagbladet Børsen

Læs artikel om lanceringen af Aros Mini MBA (kræver desværre, at du er Børsen-kunde).

Du kan også læse, hvorfor, vi mener, at Aros Business Academy for nyligt er kåret til Gazellevirksomhed af Børsen: Aros Business Academy er Gazelle.

borsen-gazelle_pos_XL-350px

 Underviseren tager ansvar for din læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!
Når du tilmelder dig AROS Mini MBA, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.
 
Bestil AROS Mini MBA som en intern lederuddannelse
Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af AROS Mini MBA med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund og hør mere: Tlf. 70 278 279.

 
Konsulent uddannelse, konsulentuddannelse, konsulent træning, konsulent, konsulent kommunikation

 


Konsulent uddannelse, konsulentuddannelse, konsulent træning, konsulent, konsulent kommunikation
 

kursus i præsentationteknikprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Andre relevante kurser

Personlig gennemslagskraft for ledere
Kursus for mellemledere
Forandringsledelse og forandringskommunikation
Dit personlige lederskab
Lederkursus i medarbejdersamtaler


Det siger kursisterne om denne uddannelse:

Nina Møller – PFA Pension
"Rigtig godt pensum, gode undervisere og meget varieret indhold. Godt aktivt hold med engagement. Godt faciliteret af kursusudbyder. Det sats kan I bestemt godt være stolte af!"

 

Hanne Lillelund Mortensen – Vestas Wind Systems A/S
"Et spændende forløb med yderst kompetente undervisere og et godt netværk trods meget forskellige baggrunde, viden og fokusområder i ens daglige virke. Jeg har glædet mig til undervisningsdage og vil komme til at savne disse, når det afsluttes. Tak for 6 spændende måneder!"

 

Judith Korsgaard Morell – Lego Systems A/S
"Jeg vil helt klart anbefale dette til andre. Jeg har fået meget ud af uddannelsen!"

 

Tine Rasmussen – HemoCue Danmark
"Meget professionelt. Både undervisere, faciliteter og håndteringen fra Aros Business Academy. Der er bare styr på det!"

 

Mirjana Selisek – Beskæftigelsesministeriet
"Undervisningen var sammensat på en fin måde med en god balance mellem de teoretiske emner sammenholdt med det, der sker i den rigtige verden – vi havde mange gode diskussioner. Aros Business Academy har et højt professionelt og fagligt niveau, hvorfor jeg gerne anbefaler uddannelsen til alle!"

 

Johnny Kampman – Eurowrap A/S
"Seks gode undervisere og meget relevant pensum. Gode dialoger og erfaringsudvekslinger på alle undervisningsdage. Jeg er meget tilfreds med udbyttet!"

 

Klaus Enevoldsen – Freelance Project Manager
"Fremragende underviser, fagligt superskarp, god føling med kursisterne. I er meget professionelle!"

 

Helle Lykke Hansen – DAN-Palletiser A/S
"Jeg oplevede en høj grad af professionalisme og skønne undervisere. Jeg sætter stor pris på at kunne mærke mennesker, jeg står over for, og det har jeg kunnet med samtlige, der har stået foran os. Lige fra Steen, der bød velkommen den første gang, til Kresten, der rundede af til sidst."

 

Morten Riis – Fonden Universe Sciencepark
"Jeg er begejstret – det har været en helt særlig rejse for mig det sidste halve år. En spændende kombination af faglighed og personlig udvikling. Tak til jer alle sammen for en fantastisk lærerig og inspirerende oplevelse!"

 

Magnus Vagtborg – United Tax Network ApS
"Forventningerne er indfriet til fulde! Jeg har fået ny viden og nye værktøjer, og forløbet har været smidigt og relevant. Har allerede spredt ordet: Godt arbejde AROS!"

 

Jacob Christiansen Orkla Foods Danmark
"Tiltaget med studiegrupper er virkelig godt. Og møderne med studiegruppen har måske fordoblet mit udbytte af uddannelsen"

 

 

 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak