links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Medietræning - sådan tackler du pressen!

 

Vil du gerne blive langt bedre til at udtale dig til medierne? Måske har du svært ved at fatte dig i korthed og være præcis. Måske bliver du nervøs, når en journalist kontakter dig. Og måske er du i tvivl om spillereglerne i medieverdenen. Men fortvivl ikke; kommunikation er et håndværk, der kan læres. Kurset i medietræning skaber gennemslagskraft og indsigt i mediernes mekanik
 
Næste kursus i København
Den 25.-26. januar Aros Konference Kbh

Kursus i at undervise og undervisning, train the trainer Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre

Pris ekskl. moms
Kr. 14.950 / kr. 12.708 (med kollegarabat). Prisen er inkl. miniguide om god læring.

Prisen inkluderer
- Hold a maksimum 6 deltagere
- To undervisningsdage, kl. 9-16
- To undervisere
- Kameramand
- Tilpasning til dine eksakte behov
- Masser af personlig sparring
- Kursusmateriale.

 
 
Med kurset får du:
  • Erfaring med håndtering af kritiske og insisterende journalister
  • Evnen til at formulere præcise budskaber
  • Afprøvet interview til tv, radio og aviser
  • Indsigt i forskellige interviewgenrer
  • Lært at forstå og tænke som journalisten 
  • Oplevelsen af en presset interview-situation
  • Erfaring i at indgå aftaler om din mediemedvirken
  • Bevidsthed om kropssprog, stemmeføring og personlig gennemslagskraft.
 

Forstå mediemaskinen!

I dag går der ikke mange minutter fra telefonen ringer hos dig, til en historie er ude på de forskellige medieplatforme. Men hvad er udgangspunktet for journalistens henvendelse? Og hvad er forskellen på en god og en død historie i medierne? Hvorfor ruller negative historier hurtigere? Og hvordan bør du forholde dig til i de sociale medier? Hvad vil det sige at handle proaktivt og beredvilligt i forhold til journalisterne? Svaret på alle disse spørgsmål er oftest forberedelse og træning!   

Kurset i medietræning skaber gennemslagskraft og indsigt i mediernes mekanik


Få gennemslagskraft i medierne!
Vi har skræddersyet et mediekursus til dig, hvor du får indsigt i mediernes prioriteringer og arbejdsmetoder, og du lærer at optræde professionelt og selvsikkert. Derfor vil du blive udsat for interviewtræning på tv og radio. Vi øver live-interviews med snurrende kamera og spotlight, og vi øver redigerede interviews. Du bliver undervist med udgangspunkt i cases og eksempler fra den virkelige verden.
 

Mød din underviser (en af disse)

vibeke hartkorn, kommunikation, kommuniktionsrådgiver
Vibeke er ekspert i medierelationer og kommunikation. Hun har stor erfaring som professionel medietræner og kommunikationsrådgiver. Vibeke har sørget for, at et utal af virksomheder kom sikkert igennem mediernes maskineri; senest topdirektører i Coca Cola og TDC, Forbrugerombudsmanden og også flere andre offentlige ledere.
Vibeke har fået professionel træning i relations- og dialogteknikker og kropssprog i USA og har derfor med en værdifuld faglig ballast i sin undervisning

Vibeke har arbejdet som nyhedsvært på DR’s TV Avisen og Deadline, og hun har et unik indblik i den anden side af mikrofonen – som kommer dig til gode, når du skal lære at tackle medierne!

Charlotte Lindholm, Kurset i medietræning skaber gennemslagskraft og indsigt i mediernes mekanikCharlotte har været vært på flere politiske og økonomiske tv-magasiner. Hun har studeret kommunikation og journalistik i USA og har i knapt 20 år arbejdet som journalist, medietræner og tv-vært i Danmark og udlandet.


 

Kurset i medietræning skaber gennemslagskraft og indsigt i mediernes mekanik

Hvem bør deltage?

Meld dig til dette kursus, hvis du ønsker at blive en dygtig og overbevisende kommunikator, der har gennemslagskraft i medierne. Kurset er især henvendt til dig, der skal repræsentere din virksomhed i medierne.
 
"Det er mange kurser siden, at jeg har mødt så velkvalificeret en underviser - hun gik rent ind" - Michael Møller, Københavns Brandvæsen

Underviseren tager ansvar for din læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!
Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

 

Bestil et kursus hos jer selv!

Kurset kan også afholdes som et internt kursus i undervisningsteknik i jeres lokaler. Ring på tlf. 70 278 279 og hør mere.
 

Har du et spørgsmål?

Ring på tlf. 70 278 279, eller send dit spørgsmål til undervisning@aroskurser.dk

Kurset i medietræning skaber gennemslagskraft og indsigt i mediernes mekanik

undervisning og voksen pædagogik, train the trainerprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Andre relevante kurser


 

Det siger kursisterne om kurset:

FOA, Anne Mette Lauridsen
”Meget fint kursus. Jeg er ikke længere bange for at komme til at stå i en situation med pressen. Dette giver en afsmittende effekt til andre af mine jobområder, og resulterer blandt andet i en stærkere udstråling. Jeg vil gerne rose de to undervisere for at skabe en rar og tillidsfuld stemning, som skabte et ideelt rum for konstruktiv feedback. Alle kursister klarede sig derfor også godt på kursets afsluttende dag.”

Københavns Brandvæsen, Michael Møller 
”Kurset var meget veltilrettelagt, og der var en fin balance mellem input og øvelser. Jeg har mere ro i maven nu i en pressesituation, fordi jeg føler mig godt klædt på til at tale med journalister. Underviseren havde øje for den enkelte kursist, og hun bragte både konstruktiv erfaring og humor ind i sin undervisning. Det er mange kurser siden, at jeg har mødt så velkvalificeret en underviser – hun gik rent ind.”

FOA, Ettie Trier Petersen.
”Godt tilrettelagt kursus med to inspirerende undervisere – de var engagerede og viste stor forståelse for netop min situation og hverdag. Nu kan jeg virkelig brænde igennem.”

Københavns Brandvæsen, Kristian Næsted
”Kursus af rigtig god kvalitet med en meget kompetent underviser. De praktiske øvelser var af virkelig høj kvalitet og meget givende – jeg har opnået en mere sikker optræden i medierne.”
 
Skansi Offshore, Jens Meinhard Rasmussen

”Underviser fra øverste skuffe!”

FOA, Gitte Hejberg
”Kurset var af høj kvalitet, med undervisere der klart vidste, hvad de talte om. Derudover formåede de også at give mig en oplevelse af, at undervisningen var tilpasset mine specifikke udfordringer og arbejdsområder. Jeg har fået stærke redskaber til at udtale mig og præsentere sagens kerne over for pressen.”

 
FOA, Marlene Hother Gjedde
"Det var et meget professionelt kursus og klart i niveau til vores gruppe af henholdsvis ledere, politikere og advokater."

Københavns Brandvæsen, Kasper Ninn Johansen
”Kurset var en god oplevelse, jeg fik ny viden og gode værktøjer med hjem. Jeg føler mig bedre rustet til at håndtere pressen, specielt ift. de mere kritiske interviews.”

Arbejdstilsynet, Søren Kristensen
”Kurset var af rigtig god kvalitet med en dygtig og erfaren underviser. Jeg har lært at håndtere pressen, og det vil få stor betydning for mit fremtidige arbejde.”

Ardagh Glass Holmegaard A/S, Peter Erling Nielsen
”Kursets kvalitet var helt I top, og det vil have en stor indflydelse på mit arbejde i fremtiden. Underviseren var spot on med stor erfaring.”
 
 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak