links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Lynkursus i korrekturlæsning

 

Dette kursus er et avanceret kursus i grammatik, tegnsætning og praktisk korrekturlæsning, som giver dig alt, hvad du behøver for at blive en kompetent og effektiv korrekturlæser. Kurset er også for dig, der vil være god til dansk grammatik uden at skulle være egentlig korrekturlæser. Du får selvfølgelig masser af øvelser og personlig sparring af kursets underviser Christel, der er en af landets dygtigste korrekturlæsere. korrekturlæseruddannelse - korrekturlæser kursus - korrekturlæser uddannelse
 
Næste kursus i København:
Dato: 29.-30. januar kl. 9-16
Sted: AROS Konference

Næste kursus i Aarhus:
Dato: 5.-6. februar kl. 9-16
Sted: Comwell Hotel


korrekturlæseruddannelse - korrekturlæser kursus - korrekturlæser uddannelse Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre. 

Pris ekskl. moms:
Kr. 7.500/6.375 (med kollegarabat)
Betaling en uge før kursusstart.
Med i prisen følger Håndbog i Nudansk samt en licens til vores Online Kommakursus
.
 
 
Dit udbytte af kurset:
  • Dybdegående forståelse af dansk grammatik, dansk tegnsætning og typiske problemer
  • En sikker indføring i korrekturlæserens elektroniske værktøjskasse
  • Tips og tricks til at lette og forberede din korrekturlæsning
  • Træning i avanceret korrekturlæsning.
 

Har du et spørgsmål? 
Brug vores chatfunktion, ring, eller send en mail til korrektur@aroskurser.dk

korrekturlæseruddannelse - korrekturlæser kursus - korrekturlæser uddannelse
 
 

En tekst med stavefjel sender en dårlig signal 

Stavefejl, kommafejl, grammatiske fejl og sjuskefejl sender et signal om en useriøs og uprofessionel virksomhed, organisation eller kommune. Alvorlige eller hyppige fejl kan skabe irritation hos modtageren og med andre ord være skadeligt for omdømmet og for forretningsmulighederne. En korrekt tekst kan derimod være en selvfølge og gå ubemærket hen, men kan også være en nydelse at læse for modtageren.
 

Bliv en god sproghåndværker 

Mange bruger alt for meget tid på korrekturlæsning, fordi de ikke kender korrekturlæserens tips og tricks. På kurset bruger vi god tid på at øve korrekturfunktionerne i Word og pdf, så du hurtigt og sikkert kan rette en tekst. Du bliver trænet i at læse korrektur på en masse tekster inden for forskellige genrer, og du får tips og tricks til, hvordan du kan optimere din korrekturlæsning. Og så får du forklaring på alle de spørgsmål, hvor du plejer at svare dine kollegaer: ”Fordi sådan er det bare.”
 

Et lynkursus, der gør dig til ekspert i nudansk

Der kommer hele tiden ændringer til sproget; nogle af større karakter, andre blot små spidsfindigheder. Som korrekturlæser eller den ansvarlige for tekster på arbejdspladsen må man derfor konstant følge med sproget, hvis man vil være sikker på, at teksten er korrekt. På dette kursus får du den nyeste viden om stavning og tegnsætning, og du får også vejledning i, hvordan du kan holde dig opdateret efter kurset.      
 
Gør som medarbejdere fra GEUS, Statens Serum Institut, TV2 Nord, Københavns Brandvæsen, Revitax, Freeway, Uponor Infra, OK a.m.b.a, Aarhus Universitetshospital, BHJ, Vestbirk Musik- & Sportsefterskole, Randers Kommune og mange flere.

Spar tid på korrekturlæsning

Hvis du læser korrektur på tekster på din arbejdsplads, kan det lette dit arbejde at lære teknikkerne til effektiv korrekturlæsning. Og det behøver du ikke at tage en hel uddannelse for. På dette lynkursus arbejder vi fokuseret og med energi, så vi kommer godt rundt om hele stoffet. Og vi garanterer, at det ikke bliver kedeligt!
 

korrekturlæseruddannelse - korrekturlæser kursus - korrekturlæser uddannelse

 

Kursets underviser

Christel Sunesen, underviser, korrekturlæser, bliv korrekturlæser, korrekturlæseruddannelse, bliv bedre til grammatik, korrekt tegnsætning, rettelser til tekst.
Christel er cand.mag. i dansk og bachelor i retorik. Hun har de sidste mange år arbejdet som professionel korrekturlæser. Hun har arbejdet med tekster i mange forskellige genrer, fra romaner over nyhedsbreve og rapporter til videnskabelige afhandlinger, og hendes kunder tæller bl.a. flere ministerier, kommuner, forlag og universiteter. Christel er en pædagogisk og underholdende formidler, som altid sørger for at tilpasse undervisningen til den enkelte deltagers ståsted og udfordringer.
 
 
”Kvaliteten var supergod! (...) Kurset har helt klart øget min professionalisme og professionelle stolthed.” - GEUS, Marianne Vestergaard

 

korrekturlæseruddannelse - korrekturlæser kursus - korrekturlæser uddannelse

Hvem bør deltage?
Vi tager det som en forudsætning, at du har nogenlunde styr på stavningen, men at du har brug for at kende til spidsfindighederne i stavning og tegnsætning og også gerne vil kunne læse korrektur på egne og andres tekster hurtigt og effektivt. Hvis du ønsker at blive god til dansk grammatik uden nødvendigvis at skulle læse professionel korrektur, er dette også et kursus for dig. 
 

Underviseren tager ansvar for din læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!
Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

 

Har du et spørgsmål?
Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf. 70 278 279, eller send dit spørgsmål til korrektur@aroskurser.dk.


korrekturlæseruddannelse - korrekturlæser kursus - korrekturlæser uddannelse

korrekturlæseruddannelse - korrekturlæser kursus - korrekturlæser uddannelseprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


 

Andre relevante kurser

Skriv korrekt dansk
Intern korrekturlæseruddannelse
Korrekt komma - og de andre tegn
Online Kommakursus
Aros Koordinatoruddannelse

 

 


Det siger kursisterne om dette kursus:

Lo-skolen, Helle Bonde
"Tip top kvalitet. Lynkurset i korrekturlæsning har skærpet min opmærksomhed omkring mange af faldgruberne ved korrekturlæsning, samtidig med, at det har svaret på de spørgsmål, jeg havde til grammatik, tegnsætning osv. Kurset vil gøre mig til en skarpere korrekturlæser."

 

Krifa Forsikring, Tine Imsgard Hahn
"Det var et supergodt og veltilrettelagt kursus med en god blanding af teori og praksis. Underviseren var virkelig dygtig - kun ros herfra. Jeg fik alle mine forventninger og faglige spørgsmål afklaret. Og jeg er sikker på, at det også gælder for min kollega."

 

Djøf, Marianne Klarskov Nielsen
"Virkelig godt og brugbart kursus af meget høj kvalitet. Jeg har fået en masse gode fif og tricks, og en masse gode dokumenter med hjem. Jeg bliver forhåbentligt endnu skarpere og fanger endnu flere fejl, når jeg læser korrektur. Det var tydeligt at underviseren brændte for sit arbejde. Hun var meget inspirerende og havde god energi – foruden meget stor viden. Skønt!"

 

GEUS, Marianne Vestergaard
”Kvaliteten var supergod! Jeg har fået større forståelse for korrekturlæserens betingelser i forhold til en kundes behov, og jeg føler mig mere sikker på, hvad jeg retter og hvorfor. Uddannelsen har helt klart øget min professionalisme og professionelle stolthed.”

 

Krifa Forsikring, Lise Lotte Sørensen
”Det har været to rigtig gode og givende dage! Christel er en super dygtig og sjov underviser, og hun formidler stoffet på en spændende og spiselig måde. Der var gode variationer mellem undervisning, øvelser, gennemgang af øvelser og feedback. Og pauser :). De to dage fløj af sted, og jeg har fået SÅ meget med mig. Alt i alt et kursus, som var alle pengene værd, og jeg har allerede rost det til flere kollegaer.”

 

Ledig, Anette Riis
”Det var et fantastisk effektivt og brugbart kursus. Christel er ganske enkelt en ener på sit felt”

 

SKAT, Nelly Svarre
”Det var et utroligt udbytterigt kursus. Underviseren var rigtig god og levende i sin undervisning, og hun var dygtig til at lære fra sig. Uddannelsesforløbet vil være en stor hjælp for mig fremover i mit daglige arbejde, da jeg er blevet meget mere opmærksom på fejltyper, grammatik og kommaregler.”

 

Privat, Jeanett Bergstein Wied
”Forløbet var super! Christel var god til at tilpasse sin undervisning efter den enkeltes behov, og det er tydeligt at mærke, at hun brænder for både korrekturlæsning og undervisning. Kurset højner kvaliteten af mit arbejde.”

 

Krifa Forsikring, Lise Lotte Frederiksen 

”Helt i top - absolut. Underviseren var virkelig dygtig og meget inspirerende i sin undervisning. Hun leverede en god balance mellem teori, øvelser og fællessnak, og på den måde kunne stoffet fordøjes rigtigt fint undervejs!”

 

GO Forlag A/S, Emilie Søndergaard
"Kurset havde en høj faglig kvalitet, og jeg føler mig langt mere tryg ved at lave korrekturlæsningsopgaver på baggrund af den grundige gennemgang af tips, tricks og regler. God struktur og meget god underviser!"

 

Sundhedsstyrelsen, Jette Rydahl Sørensen
"Jeg kan godt lide, når tingene bliver gjort enkle, og det gjorde underviseren. Hun var rigtig god til at forklare selv det svære stof. Supergodt kursus med en meget engageret underviser, der gjorde korrekturlæsning simpelt og forståeligt. Jeg kan nu skrive med større sikkerhed og professionalitet."

 

Privat, Lise Kloborg Pedersen
”Kurset var af meget høj kvalitet. Undervisningen var veltilrettelagt og fleksibel og tog udgangspunkt i vores behov og faglige formåen. På kurset fik jeg lov at ”nørde” med de helt små nuancer i sprog og tegnsætning, hvilket gav mig endnu større forståelse for retskrivning. Jeg føler mig langt bedre rustet som korrekturlæser efter kurset.”

 

Københavns Brandvæsen, Maiken König
"Supergodt kursus - Christel er en dygtig underviser."

 

Statens Serum Institut, Marian Jørgensen
"Meget fint kursus. Jeg forventer, at kurset vil gøre mig mere grundig i min korrekturlæsning, og at jeg bliver bedre til at argumentere for, hvorfor jeg retter, som jeg gør. Christel er en dygtig underviser, der kan sit fag, og som kan lide at undervise. Alt i alt nogle superlærerige og sjove dage."

 

Revitax A/S, Christina Lind
"Supergodt kursus som vil få stor indflydelse fremover. Underviseren er fantastisk dygtig til at forklare tingene, så de bliver forståelige."

 

BHJ A/S, Linda Petersen
"Kurset var godt, og underviseren var dygtig og kompetent - hun var god til at lære fra sig. Jeg har fået nye redskaber, som vil få stor betydning fremover, fordi jeg kan bruge dem hele tiden i mit arbejde."

 

Akademikerne, Antje Grimm-Katborg Valore
”Kurset var præget af en meget engageret og kompetent underviser – afgjort en god oplevelse!” 


 

AROS Kurser om korrekturlæsning:
 

Hvordan bliver man en dygtig korrekturlæser?

Det er ikke nemt at blive en topprofessionel korrekturlæser. Det kræver masser af træning i korrekturlæsning, og det kræver en vilje til fortsat at blive klogere. Selv meget erfarne korrekturlæsere konfererer ugentligt med Dansk Sprognævn om stavemåder, kommatering, grammatik m.v. Den bedste måde at forbedre sine evner inden for korrekturlæsningen på er ved at tage en uddannelse i korrekturlæsning, hvor man guides gennem alle faldgruber, og hvor man får de værktøjer og den viden, man skal bruge, når man læser korrektur.
 

Danske arbejdspladser savner gode korrekturlæsere

Der er stor efterspørgsel på gode korrekturlæsere på det danske arbejdsmarked. Mange tekster er nødt til at være 100 % fejlfri, når de sendes videre i systemet eller ud til kunder og klienter. I mange tilfælde er det sekretærens arbejde at læse korrektur, men det er de færreste sekretærer, der er uddannede i korrekturlæsning.

Korrekturlæsning vs. tekstredigering

Ofte forveksles korrekturlæsning med redigering af tekster. Der er naturligvis et overlap, men det er ikke korrekturlæserens opgave at tilføje eller fjerne sætninger, afsnit m.v. Korrekturlæseren finder fejl i teksten, og udfordringen for korrekturlæseren er ikke at rette mere end højst nødvendigt.

 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak