links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Kursus i stemmetræning

 Styrk din kommunikation med stemmens kraft
 
Har du problemer med at trænge igennem? Sidder du med en fornemmelse af, at dine præsentationer lige mangler det sidste skub? Få styr på et af kroppens vigtigste værktøjer, når det kommer til mundtlig formidling: stemmen.   kursus i stemmetræning, tilmed dig

 
 
Næste kursus i København:
18. januar kl. 9-17
AROS Konference
kursus i facebook, kurser i facebook, kursus facebook, kurser facebook, kursus i facebok, kurser i facebok, kursus i facebbok, kurser i facebbok, kursus i fecebook, kurser i fecebook, kursus i facebook, kurser i facebook, kursus facebook, kurser facebook, kursus om facebok, kurser om facebok, kursus om facebbok, kurser om facebbok, kursus om fecebook, kurser om fecebook, facebookkursus, fecebookkursus, fecebokkursus, facebokkursus, kursus digitale medier, kursus sociale medier, kurser sociale medier, facebook strategi, facebook kampagner, facebook politik, få flere fans på facebook, hvad må man på facebook, succes på facebook, kursus online medier, kurser online medier  Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre

Næste kursus i Aarhus:

28. februar kl. 9-17
Comwell Hotel Aarhus
kursus i facebook, kurser i facebook, kursus facebook, kurser facebook, kursus i facebok, kurser i facebok, kursus i facebbok, kurser i facebbok, kursus i fecebook, kurser i fecebook, kursus i facebook, kurser i facebook, kursus facebook, kurser facebook, kursus om facebok, kurser om facebok, kursus om facebbok, kurser om facebbok, kursus om fecebook, kurser om fecebook, facebookkursus, fecebookkursus, fecebokkursus, facebokkursus, kursus digitale medier, kursus sociale medier, kurser sociale medier, facebook strategi, facebook kampagner, facebook politik, få flere fans på facebook, hvad må man på facebook, succes på facebook, kursus online medier, kurser online medier  Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre

Pris ekskl. moms 
Kr. 5.500 / 4.675 (med kollegarabat)
Prisen er inkl. miniguide om god læring.
Betaling en uge før kursusstart.

Har du et spørgsmål? 
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk
mundtlig kommunikation, kursus mundtlig kommunikation, effektiv mundtlig kommunikation, effektiv kommunikation, workshop mundtlig kommunikation, mundtlig formidling, mundtlig formidling kursus, mundtlig formidling workshop, talekursus, retorik, stemmetræning kursus, kursus i mundtlig kommunikation, kropssprog, gennemslagskraft, kursus kropssprog, kursus gennemslagskraft

 
 
På kurset får du:
 
  • Indsigt i hvor meget din stemme rummer, når du lærer at bruge den rigtigt.
  • Viden om hvordan din stemme hjælper dig med at få dine budskaber igennem.
  • Læring i hvordan du bruger hele din stemmes register.
  • Læring i hvordan du skaber rum med stemmen. 
  • Indsigt i hvordan stemmen helt konkret virker. 
  • Redskaberne til at bruge din vejrtrækning korrekt.
  • Afspændingsøvelser der får din tunge på gled.
  • Evnen til at bruge stemmen så du virkelig bliver hørt. 
 

Har du styr på din præsentation?

En god præsentation eller et godt foredrag består af mange delelementer, der bare skal sidde lige i skabet, for at det bliver en succes. Kropssprog, udstråling og ikke mindst selve indholdet er bare nogle af dem. Men har du nogensinde overvejet, hvordan du bruger din stemme, når du fremlægger? Det er måske ikke det første, du tænker på, når du sætter dig ned for at forberede en præsentation, men stemmen har stor betydning for, hvordan dit publikum opfatter dig. Det er altså en rigtig god idé at vide, hvordan du skal bruge din stemme til at få dit budskab igennem og skabe troværdighed hos dit publikum. 
kursus i stemmetræning, få tilsendt materiale
 

Konkret viden og praktisk erfaring på én gang

Der findes lige så mange forskellige stemmer, som der findes mennesker. Men det betyder ikke, at du ikke kan træne din stemme til at spænde bredere eller højere, end den allerede kan. Med særlige øvelser og den rette vejrtrækning kan du lære at mestre stemmens register. Men du kommer ikke siddende til det! På vores kursus i stemmetræning bliver hele kroppen taget i brug, og du lærer om både de fysiologiske og psykologiske mekanismer bag stemmeføring. Vi arbejder både med afspænding, opspænding, tempo, tonalitet og diktion. Du kan altså med fordel lade stiletter og habitjakke blive hjemme, og i stedet trække i noget lidt mere praktisk tøj. Så garanterer vi til gengæld, at du får hands-on erfaring i stemmeføring!

 
Gør som medarbejdere fra CBS, TDC, Wolford, Dansk Blindesamfund, VikingGenetics, KAB, Øresunddirect, Alm. Brand, SOS Børnebyerne, Nilfisk-ALTO, MyPlanet, Københavns Kommune, Udvikling Fyn, Dansk Døve-Idrætsforbund og mange flere.


Kursets underviser

kursus i stemmetræning, underviser DyaDya har i mange år trænet medarbejdere, ledere og topchefer i en lang række danske og internationale virksomheder i præsentationsteknik. Hun er uddannet skuespiller fra Århus Teater og har en master i pædagogik. Dya er en inspirerende underviser med en bred faglig profil, der gør hende yderst kompetent og nuanceret i sin undervisning inden for præsentationsteknik, mundtlig kommunikation, kropssprog og stemmetræning.Hvem bør deltage?

Kurset er for alle, der i kraft af deres arbejde har med mundtlig formidling at gøre. Om du er direktør, mellemleder eller almindelig medarbejder, der ønsker at styrke din kommunikation og præsentationsevne, så er dette kursus perfekt til dig. Du vil lære at udnytte din stemmes fulde potentiale, og der lægges især vægt på, hvordan stemmetræning kan forbedre netop din hverdag. 


Underviseren tager ansvar for din læring!

For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 
 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!
Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.


kursus i stemmetræning

Har du et spørgsmål?
Ring på tlf. 70 278 279, eller send dit spørgsmål til info@aroskurser.dk


kursus i stemmetræning

  

kursus i facebook, kurser i facebook, kursus facebook, kurser facebook, kursus i facebok, kurser i facebok, kursus i facebbok, kurser i facebbok, kursus i fecebook, kurser i fecebook, kursus i facebook, kurser i facebook, kursus facebook, kurser facebook, kursus om facebok, kurser om facebok, kursus om facebbok, kurser om facebbok, kursus om fecebook, kurser om fecebook, facebookkursus, fecebookkursus, fecebokkursus, facebokkursus, kursus digitale medier, kursus sociale medier, kurser sociale medier, facebook strategi, facebook kampagner, facebook politik, få flere fans på facebook, hvad må man på facebook, succes på facebook, kursus online medier, kurser online medier procent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


 

En anden idé:
Få styr på din præsentationsteknik!

Prøv vores kursus Præsentationsteknik med gennemslagskraft!
 

 


Andre relevante kurser
Præsentationsteknik på engelsk
Præsentationsteknik - for særligt nervøse
Assertiv kommunikation
 


Det siger kursisterne om dette kursus:

Sikilo.dk, Henrik Værum Høgh

”Det kan ikke gøres meget bedre! Underviser og forplejning var top på alle punkter, og dette kursus vil have en stor indflydelse på mit daglige arbejde. Jeg bruger stemmen hver dag, og kan allerede arbejde med værktøjerne fra kurset."

 

 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak