links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Præsentationsteknik med gennemslagskraft

 
Vil du gerne lave fængende præsentationer, der sælger dine budskaber? På dette kursus i præsentationsteknik træner du din evne til at udnytte dit fulde potentiale. Du lærer, hvordan du forstærker dit budskab og får tilhørerne til at engagere sig og involvere sig i dit budskab. Underviseren er  ekspert i præsentations-teknik og ved, hvordan du kommer ud over rampen. Holdet er på maks. 10 deltagere.  kursus præsentationsteknik - præsentation
 
Næste kursus i København:
23.-24. januar kl. 9-16 
Sted: AROS Konference Kbh

præsentationsteknik kursus - præsentationer Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Næste kursus i Aarhus:
17.-18. januar kl. 9-16
Sted: Comwell Hotel

kursus i præsentationsteknik Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Pris ekskl. moms:
Kr. 8.400 / 7.140 (med kollegarabat)
Maks. 10 deltagere på hvert hold.
Prisen er inkl. miniguide om god læring.
Betaling en uge før kursusstart. 
 
 
Det lærer du på kurset:
 • At gøre din præsentation til en mundtlig page-turner
 • At bruge din krop og stemme som professionelle virkemidler
 • At strukturere præsentationer, der rammer plet hver gang
 • At gøre dine præsentationer spændende for forskellige målgrupper
 • At gøre kedelige budskaber interessante for tilhørerne
 • At tackle nervøsitet og blive helt tryg ved at lave præsentationer.

Søger du et kursus kun for dig?
Læs mere om vores populære solokurser i præsentationsteknik: Solokursus

Har du et spørgsmål? 
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk
kursus i præsentation og præsentationsteknik med gennemslagskraft
 


Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Boost dine mundtlige præsentationer og få langt større gennemslagskraft, når du står over for en forsamling! Dette træningskursus giver dig den nyeste viden og de mest effektive værktøjer til at give dine præsentationer et mærkbart løft. 

kursus i præsentationsteknik og gennemslagskraft

 

Kommunikér dine budskaber effektivt 

Præsentationer behøver ikke at være kedelige fremlæggelser af fakta og informationer. Dette kursus i præsentationsteknik guider dig gennem forberedelsen og afholdelsen af præsentationer, der kommunikerer dine budskaber effektivt og giver tilhørerne et indtryk af dig som et karismatisk menneske og en troværdig fagperson.
 

Vi giver dig GRATIS adgang til ”Din læringsbank”!

Som deltager på vores kursus i præsentationsteknik får du automatisk adgang til vores læringsunivers ”Din læringsbank”.
Vi har fyldt læringsbanken med de vigtigste pointer fra kurset – og også en nøje udvalgt samling ekstramateriale. Det er fra os til dig, så du kan holde dig skarp længe efter kurset!

 

På kurset arbejder du med hele pakken!
 • Personlig gennemslagskraft – Hvordan du får folk til at lytte til dig

 • Autenticitet – Hvordan du kommunikerer troværdigt
 • Nervøsitet – Hvordan du styrer den, og den ikke styrer dig

 • Improvisation – Lær at reagere på det, der er – acting is reacting

 • Kropssprog - Lær at få et levende og naturligt kropssprog
 • Stemmeføring – Lær at udnytte din stemmes muligheder og skab tillid

 • Nyhedstrekanten – Start med det vigtigste først

 • Storytelling –  Hvordan du tryllebinder dit publikum

 • Appelformerne - Logos, Etos, Patos – tal til både logik, moral og følelser

 • PowerPoints – Brug dem, så de bliver en forlængelse af dig - ikke omvendt

 • Nærvær – Fra at være interessant til at være interesseret
 
Gør som medarbejdere fra DSB, Arla Foods, LEGO, Københavns Universitet, Bosch, COOP, Aarhus Kommune, Neurodan, NCC, Arbejdstilsynet, Flyvevåbnet, Region Midtjylland, Telia, Danske Bank, Urtekram, Blue Water Shipping, KMD, Ekstra Bladet og mange flere.
 

Kursets undervisere

kursus præsentationsteknik Dya Josefine Hauch
Dya har i mange år trænet medarbejdere, ledere og topchefer i en lang række danske og internationale virksomheder i præsentationsteknik. Hun er uddannet skuespiller fra Århus Teater og har en master i pædagogik. Dya er en inspirerende underviser med en bred faglig profil, der gør hende yderst kompetent og nuanceret i sin undervisning inden for præsentationsteknik, mundtlig kommunikation, kropssprog og stemmetræning.
Dya vil være din underviser i København.
 
kursus præsentationsteknik Dya Josefine Hauch
Brita er en særdeles kompetent og passioneret underviser med meget stor ekspertise inden for kommunikation, præsentationsteknik og gennemslagskraft. Hun er skarp til at se den enkeltes unikke behov. Og hun en meget erfaren rådgiver, der hjælper kursisterne til at opdage deres styrker og at dyrke dem. Brita er uddannet skuespiller fra Aarhus Teater.
Brita vil være din underviser i Aarhus.
 
Underviseren tager ansvar for din læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!
Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Aros Kurser - kurser i præsentationsteknik og personlig udvikling


Hvem bør deltage?
Kurset i præsentationsteknik er målrettet dig, der har mod på at styrke dine præsentationer og din personlige gennemslagskraft. Du kan derfor både være en erfaren oplægsholder eller helt grøn. Er du meget nervøs ift. præsentationer, kan du måske bruge dette kursus: Præsentationsteknik - for meget nervøse.  
 
”Et kursus på et meget højt niveau og med fokus på den enkelte kursusdeltagers egentlige behov.” 
- Dansk Supermarked A/S, Martin Frausing Poulsen

Få et PowerPoint-kursus med til halv pris!
Du kan med stor fordel kombinere dette kursus med vores PowerPoint-kursus. Tilmelder du dig begge kurser på én gang, giver vi dig hele 50 % i rabat på vores kursus i Power-Point.
 

Bestil kurset som internt kursus

Som virksomhed, organisation eller offentlig forvaltning kan I bestille et særligt tilpasset kursus i præsentationsteknik. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund og hør mere: Tlf. 70 278 279.
 
Interesseret i et soloforløb?
Vi afholder masser af soloforløb inden for præsentationsteknik og mundtlig kommunikation. Læs mere her: Solokusus

 

 


 

kursus i præsentationteknikprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Andre relevante kurser


Det siger kursisterne om dette kursus:

KMD, Kristine Jørgensenkursus i præsentationsteknik
"Det er et af de bedste kurser, jeg har været på - og det er ikke så få gennem årene. Jeg har fået rigtigt meget med mig, som jeg kan implementere i både arbejdsliv og privatliv med det samme og få noget godt ud af det."

 

Samsung, Kenneth Broberg
”Kurset var super og meget udbytterigt. Det har givet mig en del mere selvtillid og ro på i mine præsentationer, hvilket i sidste ende gør, at jeg har mere ro på og virker mere professionel i min udstråling.”

 

NRGi, Hanne Sørensenkursus i præsentationsteknik
"Et meget professionelt og godt tilrettelagt kursus."

 

Arla Foods Holstebro Mejeri, Pia Bonitz
”Det var en spændende oplevelse, der samtidig udfordrede mig. Jeg har fået en masse værktøjer jeg kan drage nytte af både personligt og fagligt. Underviseren var rigtig god, og hun udfordrede os i stoffet hele tiden, hvilket skabte god dynamik.”

 

Philips Lighting, Martin Wallenius
kursus i præsentationsteknik"Supergodt kursus! Det vil få stor indflydelse på mit daglige arbejde, og jeg har fået en masse væktøjer at arbejde videre med selv."

 

SKAT, Kenneth Depenau
"Superdygtig underviser, hvor min egen præsentation blev ændret og forbedret allerede efter en time. Det var godt med meget fokus på det praktiske arbejde, så man lærte at iscenesætte sig selv og fange sit publikum. Jeg har lært at bearbejde min nervøsitet og indtage scenen, så mine præsentationer kommer helt ud over rampen."

 

LEGO, Brian Kjærskov Nielsen
"Det var et meget brugbart kursus. Strukturen var en god vekslen mellem teori, praktiske øvelser og diskussion deltagerne i mellem. Jeg forventer at de præsentationer jeg laver fremover vil være af væsentligt højere kvalitet og mere spændende at opleve."

 

DSB IT, Karin Pugholm Lindgreenpræsentationsteknik med gennemslagskraft
”Min oplevelse af kurset var virkelig god. Jeg har fået en masse brugbare værktøjer med hjem. Kurset vil have stor indflydelse fremover, fordi jeg tænker mere over min formidling.”

 

EG, Kristine Bjerregaard Lundpræsentationsteknik med gennemslagskraft
”Det var et supergodt kursus, hvor jeg blandt meget har lært rigtig meget om appelformerne, og hvordan jeg skal bruge dem. Jeg kan også bruge mine nye teknikker til at overvinde min indre usikkerhed og vise ydre styrke.”

 

Nordea, Dorte Lund
”Supergodt kursus med gode kursister og en super inspirerende kursusleder. Hun var bare så god, indlevende, dygtig og meget inspirerende. Sjældent har jeg været på så godt et kursus, hvor alt bare var, som det skulle være, og underviseren fik alle med, så udbyttet var optimalt. Jeg har både fået teknikker og værktøjer med hjem – og stof til eftertanke.”

 

Cirque Bredbånd, Jeanne Norman
"Helt fantastisk kursus. Fik meget stort udbytte. Har særligt lært at strække mig i flere retninger og at gøre mine præsentationer mere levende og indbydende."

 

GN Resound, Bo Pilloni
"Det var lige, hvad jeg havde brug for, og jeg fik meget ud af det. Efter kurset har jeg afprøvet det, jeg har lært, og det virker."

Coop, Annette Otto
"Rigtig godt kursus. Træning, træning, træning var, hvad jeg havde brug for. Og det fik jeg." 

 

DSS, A Tetra Pak Company, Jane Stannius Rasmussenpræsentationsteknik med gennemslagskraft
”Inspirerende kursus af høj kvalitet. Jeg har fået en masse gode værktøjer med hjem til at kunne holde mine præsentationer med stor pondus.”

 

Dansk Supermarked A/S, Martin Frausing Poulsenkursus i præsentationsteknik
”Et kursus på et meget højt niveau og vægt på den enkelte kursusdeltagers egentlige behov.”

 

Medico Innovation, Sofie Wandrup
”Super godt kursus, hvor alle deltagere rykkede sig i deres evner til at præsentere.”

 

Blue Water Shipping A/S, Søren Madsenpræsentationsteknik med gennemslagskraft og power
"Kurset opfyldte alle mine forventninger, og jeg har opnået en større tro på mig selv."

 

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, Lars Smith
”Kurset levede op til mine forventninger, og det vil få stor indflydelse på mine præsentationer. Jeg har fået indblik i stemme, krop og nærvær. Yderst kompetent underviser.”

 

URTEKRAM International A/S, Tina Thorup Olsenpræsentationsteknik med gennemslagskraft
"Fastholdende, spændende og udfordrende kursus. Jeg har lært at tro mere på mig selv, og kurset vil få stor indflydelse på mit arbejde. Jeg tænker over kurset og mine nye værktøjer dagligt."

 

EG, Christian Stadagerpræsentationsteknik med gennemslagskraft
"Fænomenalt godt! Jeg har fået rettet mine svagheder, når jeg præsenterer, og jeg har lært at styrke mine budskaber i mine præsentationer."

 

Contego Security, Trine Kjær Nielsenkursus i præsentationer med gennemslagskraft
"Virkelig godt kursus! Kurset var sagligt, indsigtsgivende og oplevelsesrigt. Jeg har lært at tro mere på egen kunnen og formåen."

 

Teleselskabet 3, Thomas Steen Møller
”Rigtig positiv kursusoplevelse, der var relevant og aktivt. Jeg har lært, hvilke ting der virker, og hvilke der ikke virker.”

 

Telia, Susanne Rosenbergpræsentationsteknik med gennemslagskraft - kursus
"Virkelig godt kursus. Under kurset blev der taget hensyn til vores forventninger til kurset, og min fornemmelse var, at kurset blev 100% skræddersyet vores individuelle baggrund og behov."

 

Odense Centralbibliotek, Trine Toft
”Kursus på meget højt niveau. Programmet var skarp, underviseren var utrolig kompetent og de andre deltagere meget engagerede. Jeg har lært, at jeg faktisk er ret dygtig til at undervise – jeg skal ud og undervise meget mere.”

 

Aarhus Universitet, Emil Hornung-NissenKursus i præsentationsteknik med gennemslagskraft
”Kurset var af høj kvalitet, og jeg har lært en masse, der vil forbedre mine fremtidige præsentationer.”

 

Arla Foods Holstebro Mejeri, Bjarne Thyrrestrup
”Kurset var rigtig godt, og der var en vældig god energi i undervisningen alle dage. Underviseren var meget dygtig, og formåede at tilpasse stoffet til mig.”

 

Lyngby-Taarbæk Kommune, Tina Koch Ritter 
”Underviseren var en superformidler, der kunne ramme alles behov og udviklingspotentiale lige på kornet. Hun var inspirerende og kompetent, virkelig en ren fornøjelse. Kurset har lært mig at stå stærkere, og jeg har lært at erstatte ”øh” med en effektfuld pause. Gennem underviseren og sparring på kurset, har jeg fået mere tillid til mig selv som formidler.”

 

Job Vision, Anja Jakobsen 
”Der var en god stemning og plads til alle på holdet. Der var en god balance mellem teori og praktiske øvelser, og det fungerede godt med feedback fra både underviser og medkursister. Alt i alt har det været en rigtig god oplevelse og nogle indholdsrige dage.”

 

Lodam, Jonna Strand
”Rigtig godt kursus, hvor der blev taget hensyn til vores enkelte behov. Jeg har fundet ud af, hvad jeg mangler for at slå igennem ved præsentationer – det var især frugtbart at se sig selv på video og analysere præsentationen. Jeg har fået alle værktøjerne, nu er resten op til mig selv.”

 

Danske Færger, Claus Tychsen
"Det var et kursus af meget høj kvalitet, der vil have en stor indflydelse på mit daglige arbejde. Underviseren var ekstremt god, og forplejningen var meget tilfredsstillende!”

 

EnviDan A/S, Simon Toft Ingvertsen
”Kursus af god kvalitet! Det vil absolut have indflydelse på mine fremtidige præsentationer.”

 

Lyngby-Taarbæk Kommune, Chiara Petrenipræsentationsteknik med gennemslagskraft
”Meget positiv kursusoplevelse. Jeg har simpelthen lært, hvad der virker og ikke virker, når jeg skal præsentere mit budskab.”

 

Arbejdstilsynet, Pierre Reinhardtpræsentationer med gennemslagskraft
”Det var et godt kursus, hvor jeg har lært at sætte mig selv i fokus, når jeg præsenterer. Mine præsentationer vil fremover ikke bare være bedre, men også mere personlige. Det praktiske var i højsædet, og teorien blev brugt som efterfølgende ballast.” 

 

Catering Danmark, Rikke Svendsen
”Det var et rigtig godt kursus, præget af en dygtig underviser, der forstod at tilpasse stoffet den enkelte kursist.”

 

Alexandra Instituttet, Berit Skjernaakursus i præsentationer
”Det var et rigtig godt kursus, som jeg havde stor gavn af. Jeg var langt mere selvsikker i min fremtræden til kursets præsentation – og vil være det fremover.”

 

Odense Centralbibliotek, Kambiz Kalantar Hormoozi 
”Godt og relevant forløb. Underviseren havde et godt blik for den enkelte kursists styrker og svagheder. Jeg har fået meget ud af kurset, og jeg har allerede brugt mine nye teknikker med succes i mine præsentationer efter kurset.” 

 

AAK, Jeppe Hjorth
”Jeg var ovenud tilfreds med kurset. Jeg kan ikke komme i tanke om noget, der kunne være bedre. Kurset har været en kæmpe inspiration, som jeg vil komme til at bruge meget hver dag. Og underviseren var fantastisk! Hun var dygtig til at spotte hver enkelt deltagers svage punkter og hjælpe dem målrettet fremad.”

 

Scanpipe, Henrik Larsen
”Kurset var af rigtig høj kvalitet. Jeg har fået nogle personlige fokuspunkter, og med dem er jeg i stand til at lave nogle fremragende præsentationer.” 

 

Anskestyrelsen, Louise Ryborg
Underviseren underviste meget professionelt, og var virkelig godt forberedt og i stand til at sætte sig ind i vores problemer. Jeg lærte at gøre mine præsentationer spændende og samtidig tackle min nervøsitet. Det var et kursus af høj kvalitet, der vil have stor indflydelse på mine fremtidige præsentationer. 

 

MSD Denmark, Susanne Rasmussen
”Det var en god oplevelse - samspillet mellem teori og praksis var perfekt!”

 

Sirena A/S, Jens Højrup
”Rigtig god undervisning, Dya kunne virkelig synliggøre hvor jeg skulle sætte ind for at gøre min præsentation markant bedre. Jeg er blevet mere direkte i mine præsentationer, og selvtilliden er også vokset med mine nye redskaber og selvbevidsthed. Undervisningen var så god og fangende, at jeg slet ikke bed mærke i omgivelserne.”


 

 


 

 

Aros Kurser om præsentationsteknik

 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak