links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Positiv psykologi

- udfold dine styrker og få mere succes i dit arbejde! 

 

Med dette kursus bliver du arbejdspladsens største optimist. Du lærer at sætte dine styrker i spil og får mere glæde og success i dit arbejdsliv. Også vil du også lære, hvordan dine nye evner vil have en positiv effekt på hele din arbejdsplads.
kursus i personlig udvikling, personlig udvikling, personlig udvikling kursus, udfold potentiale, skabe forandringer, realisere potentiale, unleash the power within
 
Næste kurser i København:
13.-14. marts kl. 9-16  
AROS Konference Kbh
kursus i personlig udvikling, personlig udvikling, personlig udvikling kursus, udfold potentiale, skabe forandringer, realisere potentiale, unleash the power within Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Næste kursus i Aarhus:
5.-6. marts kl. 9-16
Comwell Hotel Aarhus
kursus i personlig udvikling, personlig udvikling, personlig udvikling kursus, udfold potentiale, skabe forandringer, realisere potentiale, unleash the power within Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre

Pris ekskl. moms:
Kr.  7.900 / 6.715 (med kollegarabat)
Betaling en uge før kursusstart.
 
 
På kurset får du værktøjer til at:
  • Få et stærkere mindset
  • Udfolde dine styrker
  • Få større gennemslagskraft
  • Blive mere robust
  • Opleve mere arbejdsglæde
  • Skabe bedre samarbejde
  • Overvinde egne forhindringer

 

Aktivér dine styrker 

På kurset vil du lære at tænke mere fleksibelt, positivt og optimistisk, ligesom du vil lære at identificere og sætte dine personlige styrker mere i spil. Optimistisk tænkning og aktivering af personlige styrker er to af de største og mest værdifulde områder inden for den positive psykologi. Ny forskning viser, at din tænkning og brug af dine styrker er afgørende for din trivsel og succes.
 

Styrker kompenserer vores svagheder

Da en af verdens største ledelsesguruer Carl Roger i en alder af 93 år blev interviewet og spurgt: ”hvad er det vigtigste, du har lært om ledelse?”, var hans svar: ”at bruge menneskers styrker på en sådan måde, at deres svagheder mister deres betydning”. Siden har forskningen vist, at når vi sætter vore styrker i spil, skabes der mere trivsel, engagement, læring, samarbejde og målopfyldelse.
 

Et stærkt mindset styrker os

På samme måde har dit mindset og din måde at tænke på, ifølge en af verdens førende trivselsforskere Martin Seligman, en afgørende betydning for din trivsel og dine præstationer, specielt når du møder modgang. Tænker du mere optimistisk, præsterer du op til 80 % bedre, end hvis du tænker pessimistisk under pres! Derfor er optimisme- og styrketeorien ved at vinde stor udbredelse i både erhvervslivet, privatlivet og uddannelsessektoren.
kursus i personlig udvikling, personlig udvikling, personlig udvikling kursus, udfold potentiale, skabe forandringer, realisere potentiale, unleash the power within

 

 

Lad de positive tanker dominere

På kursets første dag vil du lære om forskellen på optimistiske og pessimistiske tanker og forstå, hvordan de påvirker din trivsel, succes og mulighed for at realisere dit potentiale. Og vigtigst vil du lære, hvordan du kan skabe overvægt af positive tanker og få et stærkere mindset. På kursets anden dag vil du identificere dine top 5 styrker  – og forstå i hvilke situationer du skal bruge dem, og hvilken værdi de bringer dig. Og vigtigst vil du lære, hvordan du med stor fordel kan sætte dine styrker mere i spil i dit arbejdsliv. Til glæde for dig og dine medarbejdere.

 

Hvad er positiv psykologi?

Positiv psykologi handler om at skabe positive tilstande og få det enkelte menneske og organisationer til at trives – ligesom det handler om at udnytte det enkelte menneskes og organisationens fulde potentiale, udleve styrker samt skabe ekstraordinær performance.

 

Kurset har en praktisk tilgang

Kurset foregår som en vekselvirkning mellem undervisning, dialog, gruppeøvelser, coaching og individuelle refleksionsøvelser – og har et handlingsanvisende fokus på, hvordan du kan benytte de konkrete værktøjer i praksis på dit arbejde.

 

Personlig styrketest

Inden kurset vil du tage en personlig styrketest samt en tanketest, som du får feedback på og arbejder videre med i løbet af selve kurset.

 

Kursets underviser 

kursus i personlig udvikling, personlig udvikling, personlig udvikling kursus, udfold potentiale, skabe forandringer, realisere potentiale, unleash the power within

Malene er ekspert i positiv psykologi og styrkebaseret ledelse. Hun har mange års erfaring som erhvervspsykologisk konsulent, HR-partner, underviser og coach. Hun har med til at hjælpe både ledere, medarbejdere og organisationer til at skabe positive forandringer med afsæt i positiv-psykologiske værktøjer.

Malene er uddannet erhvervsøkonom med speciale i ledelse - og har desuden en kandidatgrad i psykologi og sundhedsfremme samt en HeartMath coachuddannelse. Hun er en meget levende, engageret og støttende underviser, der er god til at formidle teori på en enkel og let forståelig måde. I sin undervisning lægger Malene stor vægt på at omsætte teori til praksis, og bruger mange eksempler fra såvel sit professionelle som sit private liv. Hun laver mange øvelser undervejs, hvor deltagerne får hjælp til at implementere værktøjerne i egen hverdag. 

kursus i personlig udvikling, personlig udvikling, personlig udvikling kursus, udfold potentiale, skabe forandringer, realisere potentiale, unleash the power within
Hvem bør deltage?

Kurset er til dig, der vil arbejde med dig selv og din positive psykologi med henblik på at skabe større integritet og respekt om din egen person. Hvis du gerne vil have endnu mere ud af dine evner og udnytte dit potentiale i højere grad, end du gør nu, så vil du have stor gavn af dette kursus – uanset om du er leder, medarbejder eller HR-konsulent.

Underviseren tager ansvar for din læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!
Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.
 

Bestil kurset som internt kursus

Som virksomhed, organisation eller offentlig forvaltning kan I bestille et særligt tilpasset kursus i personlig udvikling. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund og hør mere: Tlf. + 45 70 278 279.

kursus i personlig udvikling, personlig udvikling, personlig udvikling kursus, udfold potentiale, skabe forandringer, realisere potentiale, unleash the power withinkursus i personlig udvikling, personlig udvikling, personlig udvikling kursus, udfold potentiale, skabe forandringer, realisere potentiale, unleash the power within

 


Præsentationsteknik med gennemslagskraft
Konflikthåndtering og samarbejde


Det mener kursisterne om dette kursus:

Kolding Kommune, Bente Møller Jessen

”Helt fantastisk kursus. Underviseren var dygtig og inspirerende, og hun formåede at målrette undervisningen til der, hvor vi hver især var. Allerede dagen efter kurset kunne jeg mærke, at jeg havde fået mere power.”

Oras Armatur, Anders Barrit
”Det var et supergodt kursus, som helt sikkert har en positiv indflydelse. Underviseren er helt fantastisk dygtig og meget tillidsvækkende. Jeg føler, at jeg har lært mig selv bedre at kende i løbet af kurset.”
 

 

kursus i personlig udvikling, personlig udvikling, personlig udvikling kursus, udfold potentiale, skabe forandringer, realisere potentiale, unleash the power withinprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.

 

 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak