links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Forandringsledelse og forandringskommunikation

 
Forandringsledelse er samtidens og fremtidens vigtigste ledelsesform! Verden er i forandring, og forandringer sker hurtigere og hurtigere. Dette kursus i forandringsledelse og forandrings-kommunikation tager udgangspunkt i, hvordan du som leder eller medarbejder tackler forandringer i arbejdslivet. Hvad enten det er større omlægninger eller blot mindre implementeringer du står over for, vil dette kursus ruste dig til at gennemføre en succesfuld forandringsproces i organisationen.
forandringsledelse, kursus forandringsledelse, forandringskommunikation, forandrings ledelse, change management
  
Næste kursus i København:
20.-21. marts + d. 4. april
Alle dage kl. 9-16
Sted: AROS Konference

Næste kursus i Aarhus:
16.-17. januar + 30. januar
Alle dage 9-16
Sted: Hotel Comwell Aarhus 


forandringsledelse, kursus forandringsledelse, forandringskommunikation, forandrings ledelse, change management Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Pris ekskl. moms:
Kr. 13.500 / 11.475 (med kollegarabat)
Prisen er inkl. miniguide om god læring.
Betaling en uge før kursusstart.

Har du et spørgsmål? 
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk
forandringsledelse, kursus forandringsledelse, forandringskommunikation, forandrings ledelse, change management
 
 
Det lærer du på kurset:
 
 • At skabe en brændende platform for en forandring
 • At mobilisere organisationen – ledelse, kolleger og medarbejdere
 • At forstå de mekanismer, der igangsætter forandring
 • At kommunikere forandringer
 • At bruge storytelling i din forandringskommunikation
 • Hvordan du identificerer og håndterer modstand
 • Ledelse af de organisatoriske forandringsprocesser
 • At anvende enkle, gennemprøvede og effektive værktøjer i din styring og ledelse af processen
 • Du får også en Mindex Tænkestil-analyse.
 

 

Forandringsledelse er samtidens og fremtidens vigtigste ledelsesform!

Verden er i forandring, og forandringer sker hurtigere og hurtigere – drevet af ny teknologi, nye arbejdsformer og globalisering. Kom sikkert igennem alle forandringens faser med dette tætpakkede kursus i forandringsledelse – og lær at styre din arbejdplads eller dit team bedst gennem forandringerne!

Kom sikkert gennem alle forandringens faser!

At gennemgå forandringer på arbejdspladsen er ikke altid konfliktfrit. Om det er store, fysiske forandringer som flytning eller sammenlægning af afdelinger, eller mindre forandringer som indførsel af ny teknologi eller nye måder at arbejde på, kan der opstå problemer både for ledere og medarbejdere. For hvordan kommunikerer man bedst forandringerne ud? Og hvordan lægger man den bedste strategi for en smertefri overgang? På dette intensive kursus går vi i dybden med disse essentielle spørgsmål - og giver dig redskaberne til at bruge din nye viden i din konkrete situation.  

forandringsledelse, kursus forandringsledelse, forandringskommunikation, forandrings ledelse, change management

 

Få overblik over forandringsprocesserne

På kurset lærer du, hvordan forandringsprocesser faciliteres på den mest optimale måde. Du lærer om forskellige tilgangsvinkler til projektet, samt at identificere organisationens mindset og potentielle modstandspunkter. Du får altså kortlagt både udfordringer og fokuspunkter, der hjælper dig til at forstå og planlægge ud fra, hvordan vi som mennesker håndterer forandring. Samtidig vil kurset også gå i dybden med mobilisering af organisationen, og derved sikre fokus på mål, fakta og resultater.
 
Gør som medarbejdere fra Novo Nordisk, RIGSPOLITIET, MAN Diesel og Turbo, Statens Serum Institut, Royal Greenland, Coloplast, CBS, Schneider Electric, Neurodan, Københavns Kommune, INSERO, Gigtforeningen, Styrelsen for Forskning og Innovation, Naviair, Aarhus Kommune og mange flere.

Forandringer handler om mennesker

Det helt centrale i enhver forandringssituation er de mennesker, der påvirkes i processen. Selv tilsyneladende små forandringer som eksempelvis implementering af et nyt IT-system påvirker det daglige arbejdsflow for medarbedjerne. På dette kursus arbejder vi med, hvordan du får det optimale ud af overgangen med det samme. Det betyder, at vi skal arbejde med dig og dine kompetencer - både dem du allerede besidder, og dem du har mulighed for at udvikle.
 

Kursets underviser

forandringsledelse, kursus forandringsledelse, forandringskommunikation, forandrings ledelse, change managementLars Frisk Rossen har været leder hele sit liv. Fra Livgarden til Maersk, GN Store Nord og LEGO har Lars ledet forandringer og forretningsinitiativer forankret i virksomhedernes respektive strategier. Ved at kombinere den nyeste teori med en legende tilgang til ledelse giver han dig anderledes og energiske veje til at opnå nye resultater i netop din hverdag. Det, der får Lars’ undervisning til at stå frem, er, at han på egen krop har mærket, når værktøjer og metoder både har virket og fejlet. Erfaringer han gerne bringer i spil for at gøre dig til en succes.
 

Kurset tilpasses dig og dine udfordringer

Forud for kurset vil du som deltager blive bedt om at beskrive et forandringsforløb, som du har været involveret i. Står du over for dit første forandringsforløb, eller er du generelt bare interesseret i ledelse af forandringer, skal du på tilsvarende måde beskrive din daglige rolle i organisationen og supplere med de overvejelser, som du gør dig om de udfordringer, du forventer at møde.
 

Du får din egen handlingsplan med hjem

Hen over den sidste dag på kurset arbejder vi med individuelle handlingsplaner for, hvordan du som deltager kan fortsætte arbejdet med kursets værktøjer og læring i egen organisation. Når kurset er slut, har hver deltager en handlingsplan for det fortsatte arbejde i egen organisation.
 
”Rigtig god kursusoplevelse(...). Jeg er blevet bedre til at bruge forandringsprocesserne aktivt, og jeg er blevet rustet til at agere korrekt fra processens start. - Novo Nordisk, Hanna Birna Sigurdardottir

 

forandringsledelse, kursus forandringsledelse, forandringskommunikation, forandrings ledelse, change management

Hvem bør deltage?

 • Projektledere
 • Forandringsagenter
 • Ledere og mellemledere
 • Stabsmedarbejdere og funktionschefer
 • Selvstændige
 • Alle der ønsker at arbejde professionelt med forandringsledelse og change management.

 

Underviseren tager ansvar for din læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!
Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.
 

Et kursus, der kan afholdes på dansk eller engelsk hos jer

Dette kursus i forandringsledelse (change management) kan også bestilles som et firmakursus eller kommunekursus. Kurset vil da kunne afholdes på engelsk, hvilket giver mulighed for at inddrage de ledere, der ikke taler dansk. Det giver endnu bedre muligheder for at tilpasse indhold og undervisning til deltagerne. Ring og hør mere på tlf. 70 278 279.

 

forandringsledelse, kursus forandringsledelse, forandringskommunikation, forandrings ledelse, change management


... eller tilmeld dig kurset nu i formularen øverst i højre spalte. 

 
Andre relevante kurser
Lederkursus: Styrk din lederrolle 
Aros Mini MBA
Personlig gennemslagskraft for ledere 
Konflikthåndtering og samarbejde
Mundtlig kommunikation
 
 

forandringsledelse, kursus forandringsledelse, forandringskommunikation, forandrings ledelse, change managementprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.
Det siger kursisterne om dette kursus:


CBS, Louise Bruun
”Kurset var af høj kvalitet med en super kompetent underviser. Det er helt vildt, hvordan alle AROS’ undervisere formår at sætte sig ind i andre virksomheder og medarbejderes udfordringer. De tilpasser deres undervisning til lige præcis vores behov. 3. kursus i træk med AROS Kurser har bestemt ikke skuffet!” 

Novo Nordisk, Hanna Birna Sigurdardottir

”Rigtig god kursusoplevelse, med et meget passende fagligt niveau. Efter kurset er jeg blevet bedre til at bruge forandringsprocesserne aktivt, og jeg er blevet rustet til at agere korrekt fra processens start. Underviseren var dygtig til at tilpasse stoffet til os, og skabte et aktivt og dynamisk læringsmiljø.”

Coloplast, Birgitte Fogelberg Sommer
”Kurset var af super kvalitet. Martin er en usædvanlig dygtig og engageret underviser med en operationel tilgang til tingene og der var en velafbalanceret vekslen mellem teori og praksis. Han har en rigtig god evne til at være nærværende, lyttende og involverende, og dermed gøre sin undervisning særdeles relevant for deltagerne.”

CBS, Sabrine Schmidt
”Kurset var virkelig brugbart, og underviseren var helt fantastisk.”

Aarhus Kommune, Lone Svendsen
”Meget professionelt fra start til slut. Jeg har fået så meget med i bagagen og blevet meget motiveret af at komme i gang med at bruge de nye værktøjer. Det var et fantastisk kursus og en meget dygtig og kompetent underviser.”
 
NRGi Netservice A/S, Hanne Sørensen
”Kurset var meget professionelt og godt tilrettelagt. Det var en dygtig og kvalificeret underviser, som havde rigtig godt styr på tingene.” 

MAN Diesel & Turbo, Rud Pedesen
”Jeg har tilegnet mig en række konkrete værktøjer og metoder til at arbejde videre med forandring i min fremtidige ledelse.”
 
Husum Apotek, Bodil Hofman Hansen
”Det var et rigtig godt kursus af høj kvalitet.”

Holstebro Kommune, Rose Zainali-Gill
"Kurset var af virkelig god kvalitet – et af de bedste kurser, jeg har været på. Det var en unik mulighed for at bruge teorien specifikt på eksempler fra min egen hverdag. Derfor føler jeg allerede, at jeg går fra kurset med en vis erfaring i forandringsledelse."

Føroya Tele, Inna Sigvardsen
”Kvaliteten af kurset oversteg mine forventninger. Jeg har fået konkrete redskaber i forbindelse med modstand mod forandringer, og det vil have stor indflydelse på mit daglige arbejde som forandringsagent.”

CBB Mobil, Kasper Nymand
”Kursus af rigtig godt niveau med en dygtig underviser. Jeg har fået helt konkrete værktøjer og teorier til at drive forandringer, som har dækket nogle blinde vinkler – jeg glæder mig til at komme i gang med at bruge dem. Underviseren var helt suveræn. Meget lyttende og modig – han var klar på at blive udfordret, tog kritiske spørgsmål til efterretning og lyttede til vores kritik. Jeg blev udfordret på en saglig og konstruktiv måde.”
 
EKF Danmarks Eksportkredit, Michael Hemmingsen
”Meget inspirerende og levende underviser, der tog udgangspunkt i deltagernes forventninger og behov.” 

Læs udtalelser fra vores kursister

 

Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak