links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    AROS Korrekturlæseruddannelse

 

Er du på udkig efter et kursus kun til dig? Se vores Lynkursus i korrekturlæsning.

Denne interne uddannelse i korrekturlæsning giver jer alt, hvad I behøver for at blive kompetente og effektive korrekturlæsere. Uddannelsen veksler mellem teoretisk undervisning, nytænkende e-læring, korrekturlæsning, selvstændig læsning og insidertips til at tackle rollen som korrekturlæser. Derudover får I masser af individuel rådgivning fra kursets underviser Christel, der er en af landets bedste korrekturlæsere.
korrekturlæseruddannelse - korrekturlæser kursus - korrekturlæser uddannelse
 

Inkluderet i prisen:
- Fire undervisningsdage
- E-læring mellem undervisningsdagene 
- Opfølgningssamtale 
- Licens til 'Online Kommakursus'
- Adgang til sparringsnetværk
- Kursusmateriale inkl. "Håndbog i Nudansk"
- Eksamen og eksamensbevis.
 
 
Dit udbytte af uddannelsen:
  • Dybdegående forståelse af dansk grammatik, dansk retstavning og dansk tegnsætning
  • En sikker indføring i korrekturlæserens elektroniske værktøjskasse
  • Træning i avanceret korrekturlæsning
  • Praktisk viden om korrekturlæserfaget
  • Personlig sparring på din udvikling som professionel korrekturlæser.
 

Har du et spørgsmål? 
Brug vores chatfunktion, ring, eller send en mail til korrektur@aroskurser.dk

korrekturlæseruddannelse - korrekturlæser kursus - korrekturlæser uddannelse
 
 

Bliv en moderne korrekturlæser

AROS Korrekturlæseruddannelse gør jer til eksperter i dansk grammatik og retstavning. I får en grundig teoretisk forståelse via undervisning, læsning, selvstændigt arbejde og diskussioner. Men uddannelsen er samtidig på forkant med udviklingen. Derfor får I også en praktisk indføring i korrekturlæserens elektroniske værktøjskasse, der vil lette jeres arbejde og gøre jer mere effektive.  
 

Teoretisk viden er vigtig, men langtfra nok

Som korrekturlæsere på en arbejdsplads løber I også ind i andre udfordringer, end hvor kommaet skal stå. På korrekturlæseruddannelsen arbejder vi med disse udfordringer og forbereder jer til at fungere som kompetente korrekturlæsere.
 
Gør som medarbejdere fra GEUS, Statens Serum Institut, TV2 Nord, Københavns Brandvæsen, Revitax, Freeway, Uponor Infra, OK a.m.b.a, Aarhus Universitetshospital, BHJ, Vestbirk Musik- & Sportsefterskole, Randers Kommune og mange flere.

Få papir på jeres kompetencer som korrekturlæsere

Uddannelsen afsluttes med en lille eksamen, hvor I korrekturlæser en tekst. Jeres korrekturlæsning vurderes af underviseren og en ekstern censor, der er ansat ved Dansk Sprognævn. Består I ikke eksamen, får I yderligere rådgivning og en chance mere. Det hele foregår meget uformelt, og I træner korrekturlæsningen under hele uddannelsen. Det er frivilligt, om I vil tage eksamen.
 

korrekturlæseruddannelse - korrekturlæser kursus - korrekturlæser uddannelse

Erhvervslivet har brug for dig!

Stavefejl, kommafejl, grammatiske fejl og sjuskefejl sender et signal om en useriøs og uprofessionel virksomhed eller organisation. Det er med andre ord skadeligt for brandet og for forretningsmulighederne. Der er derfor brug for kompetente og effektive korrekturlæsere i erhvervslivet, og det er her, at du kommer ind i billedet!
 

Korrekturlæseruddannelsens underviser

Christel Sunesen, underviser, korrekturlæser, bliv korrekturlæser, korrekturlæseruddannelse, bliv bedre til grammatik, korrekt tegnsætning, rettelser til tekst.
Christel er cand.mag. i dansk og bachelor i retorik. Hun har de sidste mange år arbejdet som professionel korrekturlæser. Hun har arbejdet med tekster i mange forskellige genrer, fra romaner over nyhedsbreve til videnskabelige afhandlinger, og hun har læst korrektur for en række forlag, fx Borgens Forlag og Forlaget Frydenlund. Christel er en pædagogisk og underholdende formidler, som altid sørger for at tilpasse undervisningen til den enkelte deltagers ståsted og udfordringer.
 
Censor ved den afsluttende eksamen 
Marianne Ratjhe korrekturlæseruddannelse - korrekturlæser kursus - korrekturlæser uddannelseMarianne er ansat i Dansk Sprognævn og arbejder sideløbende som korrekturlæser. Hun er ph.d. fra Københavns Universitet og forsker i unges sprog, bandeord og sprogforandring. Marianne deltager desuden i Sproglaboratoriet på P1, skriver sprogklummer i Jyllands-Posten og varetager redigering af Nye Ord i Dansk. 


 

Du har ikke brug for flere korrekturlæseruddannelser efter denne!

Efter eksamen skal I i gang med at læse korrektur! I skal ikke påbegynde en teoretisk overbygningsuddannelse. Som korrekturlæser bliver man aldrig færdig med at lære. Der kommer hele tiden ændringer til sproget, og der er hele tiden nye små spidsfindigheder, man kan kaste sig over. Det vigtige er, at man bevarer lysten til at blive klogere og til at blive en bedre korrekturlæser. Dette mindset arbejder vi med under korrekturlæseruddannelsen.    
 

Underviseren følger op på din udvikling 

Når uddannelse er afsluttet, og I er godt i gang med at bruge de nye kompetencer, opstår der uvægerligt en række spørgsmål. To måneder efter uddannelsen kontakter underviseren jer derfor for at høre, hvordan det går med korrekturlæsningen.  
 
”Kvaliteten var supergod! (...) Uddannelsen har helt klart øget min professionalisme og professionelle stolthed.” - GEUS, Marianne Vestergaard

 

korrekturlæseruddannelse - korrekturlæser kursus - korrekturlæser uddannelse

Hvem bør deltage?
Denne uddannelse i korrekturlæsning er både for dig, der læser korrektur af og til i dit daglige arbejde og for dig, der har et ønske om at arbejde fuldtid som korrekturlæser.  
 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!
Når I tilmelder jer dette kursus i præsentationsteknik, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

 

Har du et spørgsmål?
Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf. 70 278 279, eller send dit spørgsmål til korrektur@aroskurser.dk.


korrekturlæseruddannelse - korrekturlæser kursus - korrekturlæser uddannelse

korrekturlæseruddannelse - korrekturlæser kursus - korrekturlæser uddannelseprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


 

Andre relevante kurser

Skriv korrekt dansk
Lynkursus i korrekturlæsning
Korrekt komma - og de andre tegn
Online Kommakursus
Aros Koordinatoruddannelse
 Det siger kursisterne om denne uddannelse:

 


GEUS, Marianne Vestergaard
”Kvaliteten var supergod! Jeg har fået større forståelse for korrekturlæserens betingelser i forhold til en kundes behov, og jeg føler mig mere sikker på, hvad jeg retter og hvorfor. Uddannelsen har helt klart øget min professionalisme og professionelle stolthed.”

SKAT, Nelly Svarre
”Det var et utroligt udbytterigt kursus. Underviseren var rigtig god og levende i sin undervisning, og hun var dygtig til at lære fra sig. Uddannelsesforløbet vil være en stor hjælp for mig fremover i mit daglige arbejde, da jeg er blevet meget mere opmærksom på fejltyper, grammatik og kommaregler.”

Privat, Jeanett Bergstein Wied
”Forløbet var super! Christel var god til at tilpasse sin undervisning efter den enkeltes behov, og det er tydeligt at mærke, at hun brænder for både korrekturlæsning og undervisning. Kurset højner kvaliteten af mit arbejde.”

Privat, Lise Kloborg Pedersen
”Kurset var af meget høj kvalitet. Undervisningen var veltilrettelagt og fleksibel og tog udgangspunkt i vores behov og faglige formåen. På kurset fik jeg lov at ”nørde” med de helt små nuancer i sprog og tegnsætning, hvilket gav mig endnu større forståelse for retskrivning. Jeg føler mig langt bedre rustet som korrekturlæser efter kurset.”

Københavns Brandvæsen, Maiken König
"Supergodt kursus - Christel er en dygtig underviser."
  
Statens Serum Institut, Marian Jørgensen
"Meget fint kursus. Jeg forventer, at kurset vil gøre mig mere grundig i min korrekturlæsning, og at jeg bliver bedre til at argumentere for, hvorfor jeg retter, som jeg gør. Christel er en dygtig underviser, der kan sit fag, og som kan lide at undervise. Alt i alt nogle superlærerige og sjove dage."
 
Revitax A/S, Christina Lind
"Supergodt kursus som vil få stor indflydelse fremover. Underviseren er fantastisk dygtig til at forklare tingene, så de bliver forståelige."

BHJ A/S, Linda Petersen
"Kurset var godt, og underviseren var dygtig og kompetent - hun var god til at lære fra sig. Jeg har fået nye redskaber, som vil få stor betydning fremover, fordi jeg kan bruge dem hele tiden i mit arbejde."

Akademikernes, Antje Grimm-Katborg Valore
”Kurset var præget af en meget engageret og kompetent underviser – afgjort en god oplevelse!” 


 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak