links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Korrekt komma - og de andre tegn

 
Dette kursus i kommatering og tegnsætning giver dig 100 % styr på komma og alle de andre tegn - én gang for alle! Det hjælper dig samtidig til at strukturere dine tekster bedre og give dine læsere en bedre læseoplevelse. kommatering, Komma, kommakursus, tegnsætning, kursus, komma kursus, komma kurser, kommasætning, komma tegnsætning, sæt komma
 
Næste kursus i København
8. marts kl. 9-16 
Aros Konference Kbh
Komma, kommakursus, tegnsætning, kursus, komma kursus, komma kurser, kommasætning, komma tegnsætning, sæt komma, komma, semikolon, sætte komma, sætte komma kursus Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Næste kursus i Aarhus
29. januar kl. 9-16 
Comwell Hotel
Komma, kommakursus, tegnsætning, kursus, komma kursus, komma kurser, kommasætning, komma tegnsætning, sæt komma, komma, semikolon, sætte komma, sætte komma kursus Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Pris ekskl. moms 
Kr. 2.900 / 2.465 (med kollegarabat)
Prisen er inkl. miniguide om god læring.
Betaling en uge før kursusstart.

Gratis Online Kommakursus
Med i prisen får du en licens til vores Online Kommakursus med mere end 100 øvelser! Du sparer kr. 595 kr. ekskl. moms.
 
 
Det får du med hjem fra kurset:
 
  • Simple huskeregler - så du kan sætte kommaerne korrekt hver gang!
  • Viden om de øvrige tegn - hvornår og hvordan man bruger dem
  • Evne til at opbygge klart forståelige og overskuelige sætninger
  • En større tryghed ved at skrive tekster
  • Adgang til vores Online Kommakursus med mere end 100 øvelser.

Har du et spørgsmål? 
Brug vores chat-funktion, ring til os, eller send en mail til info@aroskurser.dk
Komma, kommakursus, tegnsætning, kursus, komma kursus, komma kurser, kommasætning, komma tegnsætning, sæt komma, komma, semikolon, sætte komma, sætte komma kursus
 

kommatering, Komma, kommakursus, tegnsætning, kursus, komma kursus, komma kurser, kommasætning, komma tegnsætning, sæt komma

Komma: Et lille tegn med stor betydning

Gammelt komma, nyt komma, grammatisk komma og pausekomma. Der er ikke noget at sige til, at mange danskere er lidt forvirrede. Men det nytter ikke noget at give op.

På dansk er det nemlig uhyre vigtigt, at kommaerne sættes rigtigt. Står de forkert - eller er der slet ingen - kan det være svært at læse en tekst og få den rette mening ud af den.
 
Gør som medarbejdere fra Skatteministeriet, Nemoland, KMD, TDC, Forsvaret, Arla Foods, Statens Administration, LB Forsikring, Solar, Region Syddanmark, Lægernes Pensionskasse, KORA og mange flere

Du får også adgang til vores Online Kommakursus - helt gratis!

For at du rigtigt kan træne din kommasætning, giver vi dig på kurset en gratis adgangskode til vores online kommakursus (Værdi 595 kr. ekskl. moms). Så kan du i ro og mag sidde hjemme hos dig selv og øve dig i at din kommatering. Der er mere end 100 øvelser i vores online kommakursus! 
 

Kursets underviser (en af nedenstående)

Lea Tilde Rosenlund,kommatering, Komma, kommakursus, tegnsætning, kursus, komma kursus, komma kurser, kommasætning, komma tegnsætning, sæt kommaLea er en erfaren underviser udi den tekniske skrivekunst. Hun er en spændende underviser, der har blik for den enkelte kursist, og som er dygtig til at motivere kursisterne.

Lea er lektor ved University College Sjælland. Hun er uddannet dansklærer og har en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi fra Danmarks Pædagogiske Universitet.

 
Anja Madsen Kvols, kommatering, Komma, kommakursus, tegnsætning, kursus, komma kursus, komma kurser, kommasætning, komma tegnsætning, sæt kommaAnja er en inspirerende og dygtig formidler. Hun tager afsæt i kursisternes behov og tilrettelægger undervisningen herefter.
Anja har arbejdet som sproglærer og redaktør i en årrække. Hun har en kandidatuddannelse i generel pædagogik, en læreruddannelse og en tillægsuddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole. Hun arbejder sideløbende som lektor ved Silkeborg Lærerseminarium.
 
 

 
”En rigtig god oplevelse. Kurset var af høj kvalitet - meget intenst og udbytterigt. Kurset har været til stor gavn.” TRE-FOR, Louise Kroløkke Lythje


Hvem bør deltage?

kommatering, Komma, kommakursus, tegnsætning, kursus, komma kursus, komma kurser, kommasætning, komma tegnsætning, sæt komma

Dette kommakursus er målrettet alle, der ikke føler sig sikre i kommasætning og anden tegnsætning. Kender du svarene på følgende spørgsmål, har du sandsynligvis ikke brug for et tegnsætningskursus:
 
  • Hvad er en ledsætning?
  • Hvad er startkomma?
  • Hvornår bruger man semikolon?
  • Hvad er den præcise forskel på ”hér” og ”her”?

Underviseren tager ansvar for din læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!
Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Bestil et kommakursus som internt kursus!

Som virksomhed, organisation eller offentlig forvaltning kan I bestille dette kommakursus som et særligt tilpasset kursus. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund og hør mere: Tlf. 70 278 279.
 
Komma, kommakursus, tegnsætning, kursus, komma kursus, komma kurser, kommasætning, komma tegnsætning, sæt komma, komma, semikolon, sætte komma, sætte komma kursus

Andre relevante kurser:

Intern Korrekturlæseruddannelse
Kursus i at skrive korrekt dansk
Lynkursus i korrekturlæsning 
Kursus i at skrive levende og kreative tekster
Aros Koordinatoruddannelse

 

mundtlig kommunikation, kursus mundtlig kommunikation, effektiv mundtlig kommunikation, effektiv kommunikation, workshop mundtlig kommunikation, mundtlig formidling, mundtlig formidling kursus, mundtlig formidling workshop, talekursus, retorik, stemmetræning kursus, kursus i mundtlig kommunikation, kropssprog, gennemslagskraft, kursus kropssprog, kursus gennemslagskraftprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervising til den enkelte kursist.Det siger kursisterne om dette kursus:


Boligforeningernes Landsforening, Michael Thorberg
"Topkvalitet. Præcist målrettet til vores niveau og behov. Den vigtigste pointe var egentlig, at når vi havde vanskeligt ved at sætte kommaet, så hang det næsten altid sammen med, at det var dårligt sprog - som kunne skrives enklere og klarere. Jeg er blevet sikrere i min kommasætning, og det har yderligere skærpet min sproglige bevidsthed."

Anette Jellesmark
"Supergodt kursus og en fantastisk underviser. Jeg føler mig tryg ved at bruge tegnsætning, når jeg skriver opgaver og lignende."
 

SOSU-lederforeningen, Morten Friis Møller

"Kurset gav mig en klarhed over reglerne for kommatering. Underviseren var god til at rumme bredden i gruppen, og jeg modtog specifikke råd til min skriftlige fremstilling."

TRE-FOR, Louise Kroløkke Lythje
”En rigtig god oplevelse. Kurset var af høj kvalitet - meget intenst og udbytterigt. Kurset har været til stor gavn.”

Skatteministeriet, Anne Kathrine Clinton

"Et rigtig godt od udbytterigt kursus, hvor jeg har fået styr på kommareglerne og blevet mere sikker på mine evner. Kurset vil have stor indflydelse på mit arbejde!"

Møller & Grønborg, Runa Hyldegård Pedersen
"God underviser, Stort udbytte."


PlanEnergi, Ida Engelund 
Det var et rigtig godt kursus. Underviseren var interessant at lytte til. Jeg har fået styr på kommareglerne, og jeg kan mærke allerede i dag, at jeg er mere opmærksom på dem – jeg kommer til at sende nogle mere forståelige mails i fremtiden. 

Læs flere udtalelser 

Aros Kurser om komma

 

 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak