links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Kend din kunde - øg dit salg (salgspsykologi)

På dette salgskursus lærer I at afkode jeres kunders motiver, følelsesmæssige reaktionsmønstre, behov, adfærd og kommunikationsstile, så I kan skabe en mere frugtbar dialog og bedre kunderelationer. På kurset får I ny viden, effektive redskaber og masser af træning i at gøre mødet med kunden til en succes.
 
Varighed
Dette salgskursus afholdes som et internt kursus hos jer, typisk over to arbejdsdage. Ønsker I en anden skabelon, kan vi kontaktes på tlf. 70 278 279.


Deltagerantal
Indholdet og programmet for dagen tilrettelægges ud fra jeres behov og antallet af deltagere.

Få et tilbud!
Ring til uddannelsechef Anders Rosenlund
tlf. 70 278 279 eller send en mail til anders@aroskurser.dk.

Har du et spørgsmål?
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk
kursus i præsentation og præsentationsteknik med gennemslagskraft
 
På kurset lærer I at:
 
  • skabe lydhørhed og gensidig respekt
  • tackle jeres egne og kundens følelsesmæssige reaktionsmønstre
  • aflæse kundernes drivkræfter, adfærd og reaktionsstil
  • forstå jer selv bedre som mennesker
  • styre samtaleklimaet
  • argumentere bedre og håndtere vanskelige indvendinger fra kunden
  • tackle vanskelige samtaler og kunder
  • forvandle besværlige kunder til tilfredse kunder.

Mennesker handler med mennesker
I synes måske, at det er en kliché, men der er noget om snakken. Oplever kunderne sig ikke værdsat, finder de et andet sted at handle - og vi er mere kritiske end nogensinde før. Derfor skal der arbejdes bevidst med kundeoplevelsen. Til gengæld vil gevinsten være øget tilfredshed, større loyalitet og øget omsætning. På kurset får I ny viden, effektive redskaber og masser af træning i at gøre mødet med kunden til en succes.
 

kursus i salg, kursus i salg for ikke-sælgere, salgstræning for ikke sælgere, lær at blive sælger, bliv en bedre sælger, lær salgsprincipper. Bliv klogere på jer selv og jeres kunder 
I forbindelse med dette salgskursus får I lavet en MBTI-analyse, så I bedre kender jeres egne præferencer og handlemønstre. Denne viden bidrager til en personlig udvikling og en bedre forståelse for andre menneskelige præferencer. En viden I kan anvende i styringen af samtalemiljøet. I får desuden værktøjer til at lynanalysere den kunde, I taler med, så I kan tilpasse jeres kommunikation til vedkommende.
 

Kursets underviser

kundespykologi og følelsesmæssig intelligens, forstå dine kunder, lær at håndtere kunder, Signe Orlandi Langgaard, kursus i salgstræning for ikke-sælgere, salgstræning, lær at sælge, bliv sælger, salgsteknikker, salgsprincippr, salgskursus
Signe har i mere end 10 år arbejdet som salgsleder for blandt andet Eniro og EasyPark. Hun har desuden arbejdet med telemarketing, løsningssalg, kundeservice og forhandling og har derfor prøvet teorierne på egen krop.  Hun har præsteret særdeles gode resultater i alle rollerne som salgsleder, bl.a. en vækst i kundebasen på 75% over 2 år og 25 % øget kundetilfredshed.

Værktøjerne, der arbejdes med på kurset, er prisvindende inden for Danmarks Bedste Kundeservice. På DR1 er Signe fast rådgiver om telemarketing, forretningsetik og psykologiske virkemidler

Signe tager altid udgangspunkt i den enkeltes mind-set, virksomhedsværdier og hun har fokus på langsigtet vækst. Hun har udviklet værktøjer, der i særdeleshed har succes, når den velkendte salgsteknik ikke længere virker.
 

Aros Kurser - kurser i præsentationsteknik og personlig udvikling

Hvem kan deltage?
Alle, der arbejder professionelt med salg - uanset hvad der sælges, og hvordan det sælges. Kurset er både for nye sælgere og erfarne sælgere, der ønsker at booste deres salg. Kurset er også for telefonsælgere.

Underviseren tager ansvar for jeres læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!
Når I tilmelder jer dette kursus i salgspsykologi, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.
 

Få et kursusoplæg!

I kan bestille et internt kursus, hvor I med sikkerhed kommer til at kende jeres kunde og øge jeres salg. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf. 70 278 279 og få mere information og priser eller send en mail til info@aroskurser.dk. 

Spørgsmål?
Ring på tlf. 70 278 279 eller send jeres spørgsmål til info@aroskurser.dk
 
 

kursus i præsentationteknikprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Andre relevante kurser

Det siger kursisterne om dette kursus:

Københavns Tekniske Skole, Liv Christensen
”Det var et rigtig fint kursus. Jeg har fået flere redskaber at trække på, som virker effektivt.”

 

 

 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak