links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Kend din beslutningsstil

- og træf bedre beslutninger!
 
Kender I jeres egne beslutningsstile som ledere? Og har I tænkt over, hvilken betydning det kan have, hvis I traf både mere kvalificerede og effektive beslutninger? På dette kursus inddrager vi en omfattende test, der vil vise, hvordan netop I træffer beslutninger - alene og sammen med andre. I vil desuden lære om andres beslutningsstile, så I kan agere optimalt i forhold til dem.    lederkursus, ledelseskursus, kursus i ledelse, kursus i beslutningsprocesser, beslutningsprocessen, træf beslutninger, bliv bedre til at træffe beslutninger, hvordan træffer jeg beslutninger, tag en beslutning, hvordan træffer andre beslutninger, beslutningsstyper

 
 
Varighed og deltagere
Kurset afholdes som internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov. Deltagerantallet er op til jer.

Spørgsmål eller pris
Har I spørgsmål angående pris eller andet så ring på tlf. 70 278 279 eller skriv en mail til info@aroskurser.dk.
 
 
Det får I med hjem:
 
  • Bevidsthed om egne foretrukne beslutningsstile
  • Evne til at træffe mere kvalificerede beslutninger
  • Redskaber til mere effektive beslutningsprocesser
  • Kompetence i forhold til at facilitere beslutningsprocesser
  • Via testen får I viden om, hvordan jeres beslutningsstil er sammenlignet med andre ledere på samme niveau
  • En udviklingsrapport, der udarbejdes sammen med testen.

Har I et spørgsmål?

Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk
 

Kend jeres egne maskinrum som ledere 

For mange ledere er det svært at sætte ord på beslutningsprocessen udover, at det naturligvis kræver tankevirksomhed. Det laver vi om på, på dette kursus!
Forud for kurset udfylder I nemlig en test, som belyser jeres måder at træffe beslutninger på. Der bliver kastet lys over jeres tillærte og ofte ubevidste vaner og mellemregninger i forhold til at træffe beslutninger. 
lederkursus, ledelseskursus, kursus i ledelse, kursus i beslutningsprocesser, beslutningsprocessen, træf beslutninger, bliv bedre til at træffe beslutninger, hvordan træffer jeg beslutninger, tag en beslutning, hvordan træffer andre beslutninger, beslutningsstyper
 

I får individuel feedback

Sammen med testresultatet får I en udviklingsrapport, og I vil blive sammenlignet med andre ledere på samme niveau. I vil på kurset desuden få mulighed for at arbejde med jeres egne beslutningsstile. Både den, du anvender sammen med andre og den, du bruger alene. Hvornår er jeres foretrukne beslutningsstil rigtig, og hvornår kan I med fordel træffe beslutninger på en anden måde, end I plejer, så resultatet bliver bedre? Eller kan I facilitere en beslutningsproces, så den bliver mere effektiv?
 

Har jeres ledergruppe en effektiv beslutningsproces?

Dette kursus kan med stor fordel afholdes som et internt, skræddersyet kursus for en ledergruppe, hvor alle deltagere testes. Ledergruppen kan således få klarhed over, hvordan de kan arbejde med at træffe både mere effektive og mere kvalificerede beslutninger. 
 
 

lederkursus, ledelseskursus, kursus i ledelse, kursus i beslutningsprocesser, beslutningsprocessen, træf beslutninger, bliv bedre til at træffe beslutninger, hvordan træffer jeg beslutninger, tag en beslutning, hvordan træffer andre beslutninger, beslutningsstyper

Hvem bør deltage?

Kurset er for alle typer af ledere, der ønsker at strømline deres beslutningsproces og forbedre deres mulighed for at kunne træffe bedre og mere effektive beslutninger. Ledere på alle niveauer kan få gavn af kurset. 
 
Underviseren tager ansvar for jeres læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset.
 
Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!
Når I tilmelder jer dette kursus i præsentationsteknik, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.


Bestil kurset som et internt kursus!
Som virksomhed, organisation, kommune eller offentlig forvaltning kan I bestille dette kursus i beslutningsprocesser. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund og hør mere: Tlf. 70 278 279.lederkursus, ledelseskursus, kursus i ledelse, kursus i beslutningsprocesser, beslutningsprocessen, træf beslutninger, bliv bedre til at træffe beslutninger, hvordan træffer jeg beslutninger, tag en beslutning, hvordan træffer andre beslutninger, beslutningsstyper
 

kursus i konfliktløsning, kursus konflikthåndtering, kursus konfliktløsning, kursus i konflikthåndtering, konfliktløsning, konflikthåndtering, løse konflikter, håndtere konflikterprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.Andre relevante kurser

Dit personlige lederskab

Aros Mini MBA

Kursus i forhandlingsteknik

Kursus for mellemledere

Lederkursus i medarbejdersamtaler

  

Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak