links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Hurtiglæsning med fuldt udbytte

Vil I gerne bruge kortere tid på at læse breve, bøger, artikler, e-mails, rapporter og referater? Dette kursus i hurtiglæsning optimerer jeres læsehastighed væsentligt, uden at I går på kompromis med forståelsen af teksterne! På kurset vil I blive undervist og rådgivet af en af Danmarks førende eksperter på området. hurtiglæsning kursus, hurtiglæsning kurser, hurtiglæsning, læsning, læsehastighed, kursus, kurser, hurtiglæsning, læse hurtigere, effektiv læsning, læseteknik, jeg vil gerne læse hurtigere, hvordan læser jeg hurtigere, hurtig læsning, læsning kursus, læsning kurser, kursus i hurtiglæsning, kursus i at læse hurtigt, kursus i at læse hurtigere, læse hurtigt, læse bedre og hurtigere, læse bedre kursus
 
Varighed
Kurset afholdes som et internt kursus i jeres lokaler, hvor varigheden og opsætningen af kurset tilpasses efter jeres behov.

Deltagere
Der er ingen deltagerbegrænsing på dette kursus i hurtiglæsning.

Har du et spørgsmål? 
Brug vores chat-funktion, ring til os, eller send en mail til info@aroskurser.dk
hurtiglæsning kursus, hurtiglæsning kurser, hurtiglæsning, læsning, læsehastighed, kursus, kurser, hurtiglæsning, læse hurtigere, effektiv læsning, læseteknik, jeg vil gerne læse hurtigere, hvordan læser jeg hurtigere, hurtig læsning, læsning kursus, læsning kurser, kursus i hurtiglæsning, kursus i at læse hurtigt, kursus i at læse hurtigere, læse hurtigt, læse bedre og hurtigere, læse bedre kursus
 
 
Det lærer I på kurset:
  • At benytte forskellige læseteknikker i forskellige læsesituationer
  • At øge jeres læsehastighed med op til 300 % og samtidig forstå teksterne
  • At læse i helheder frem for at læse hvert enkelt ord
  • At stoppe den indre læserstemme
  • At skimme faglige tekster, så I hurtigt kan danne et overblik
  • At udvælge det, der er relevant for jer, og sortere alt andet væk
  • Hvordan I følger op og repeterer efter kurset. 
 

Frigør arbejdstid med hurtiglæsning!

Vi læser meget i det daglige arbejde, og mange føler ligefrem, at de drukner i rapporter, artikler, e-mails og mødereferater. Der er derfor gode grunde til at styrke sin læsning og blive en bedre læser. Kan man øge sin læsehastighed, er der meget tid at spare. Og hvis man samtidig kan øge sin forståelse af det læste, effektiviserer man sit arbejde yderligere. Øget hurtighed og læseforståelse er målet med dette kursus i hurtiglæsning. 
 

hurtiglæsning kursus, hurtiglæsning kurser, hurtiglæsning, læsning, læsehastighed, kursus, kurser, hurtiglæsning, læse hurtigere, effektiv læsning, læseteknik, jeg vil gerne læse hurtigere, hvordan læser jeg hurtigere, hurtig læsning, læsning kursus, læsning kurser, kursus i hurtiglæsning, kursus i at læse hurtigt, kursus i at læse hurtigere, læse hurtigt, læse bedre og hurtigere, læse bedre kursus

Vi træner forskellige læseteknikker

På kurset tager vi fat i forskellige læseteknikker. Vi træner hele tiden læsehastigheden og afprøver løbende teknikker, der passer til forskellige læsesituationer. Nogle tekster skal skimmes, andre skal læses grundigt, og skønlitteratur skal man også huske at nyde.
 

Hvem skal I møde?

Robert Skovsholt hurtiglæsning kursus, hurtiglæsning kurser, hurtiglæsning, læsning, læsehastighed, kursus, kurser, hurtiglæsning, læse hurtigere, effektiv læsning, læseteknik, jeg vil gerne læse hurtigere, hvordan læser jeg hurtigere, hurtig læsning, læsning kursus, læsning kurser, kursus i hurtiglæsning, kursus i at læse hurtigt, kursus i at læse hurtigere, læse hurtigt, læse bedre og hurtigere, læse bedre kursusRobert har afholdt mere end 100 kurser i hurtiglæsning. Han er en inspirerende og nærværende underviser, der er engageret i deltagernes læringsudbytte. Erfaringer fra tidligere kursister viser, at deres læsehastighed forøges med 50-300 % efter en enkelt kursusdag. Robert vægter forankringen af teknikkerne højt, hvorfor man efter kurser får et program for opfølgning, så man sikrer, at den forøgede læsehastighed ikke forsvinder.  
Underviseren tager ansvar for jeres læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. hurtiglæsning kursus, hurtiglæsning kurser, hurtiglæsning, læsning, læsehastighed, kursus, kurser, hurtiglæsning, læse hurtigere, effektiv læsning, læseteknik, jeg vil gerne læse hurtigere, hvordan læser jeg hurtigere, hurtig læsning, læsning kursus, læsning kurser, kursus i hurtiglæsning, kursus i at læse hurtigt, kursus i at læse hurtigere, læse hurtigt, læse bedre og hurtigere, læse bedre kursus

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!
Når I tilmelder jer dette kursus i hurtiglæsning, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af jeres kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.
 

Hvem bør deltage?

Dette kursus i hurtiglæsning er for alle, der gerne vil lære at læse hurtigere, bedre og mere effektivt.
 

Bestil "Hurtiglæsning med fuldt udbytte" som internt kursus!

Som virksomhed, organisation, kommune eller offentlig forvaltning kan I bestille dette kursus i hurtiglæsning som internt kursus. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund og hør mere: Tlf. 70 278 279.

hurtiglæsning kursus, hurtiglæsning kurser, hurtiglæsning, læsning, læsehastighed, kursus, kurser, hurtiglæsning, læse hurtigere, effektiv læsning, læseteknik, jeg vil gerne læse hurtigere, hvordan læser jeg hurtigere, hurtig læsning, læsning kursus, læsning kurser, kursus i hurtiglæsning, kursus i at læse hurtigt, kursus i at læse hurtigere, læse hurtigt, læse bedre og hurtigere, læse bedre kursus
 

hurtiglæsning kursus, hurtiglæsning kurser, hurtiglæsning, læsning, læsehastighed, kursus, kurser, hurtiglæsning, læse hurtigere, effektiv læsning, læseteknik, jeg vil gerne læse hurtigere, hvordan læser jeg hurtigere, hurtig læsning, læsning kursus, læsning kurser, kursus i hurtiglæsning, kursus i at læse hurtigt, kursus i at læse hurtigere, læse hurtigt, læse bedre og hurtigere, læse bedre kursusprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Andre relevante kurser:


 

Det siger kursisterne om kurset i hurtiglæsning:

Næstved Rygcenter, Hans Andersen
”Det var et super kursus. Jeg har fået styr på teknikken og er blevet hurtigere til at læse.”

FOA, Lena krusbæk
”Det var et rigtig godt kursus med en dygtig og motiverende underviser. Med mine nye læseteknikker kan jeg nå at læse mere, og derfor kan jeg fordybe mig i mere nyt stof rent fagligt.”

Privat, Mark Pedersen
”Kurset var gennemført og godt. Jeg har fået nye læseteknikker til hurtigere læsning. Kurset vil have stor indflydelse fremover, da jeg har brug for at kunne læse mange tekster hurtigt. Underviseren var god til at tilpasse stoffet til den enkelte deltager, og jeg følte, at det faglige niveau var meget passende på kurset.”

 

Vestas Wind Systems, Karina Haun

"Det var et fyldestgørende kursus, hvor vi nåede rigtig meget og fik de værktøjer med hjem vi behøvede. Rigtig godt vi ikke var så mange deltagere."

 

Maersk Agency Denmark, Anne Sophie Christensen

"Virkelig god og varieret undervisning. Der var gode forklaringer og henvisninger til hverdagen. Jeg har fået stor tro på, at jeg nu kan blive endnu hurtigere til at læse, med de teknikker vi fik. En rigtig god dag med godt udbytte!"

Vesthimmerlands Kommune, Dorthe Femhøj Jensen
”Kursus af meget god kvalitet, med en virkelig kompetent underviser. Han var virkelig på, og tiden fløj afsted.”

 

Teknik- og Miljøforvaltningen, Annette Rønning

"Jeg er blevet opmærksom på, hvordan jeg skal angribe tungt læsestof og læsestof generelt bedst muligt. Jeg har fået mere mod på mit fremtidige læsearbejde, og det var ekstra godt, at vi ikke var så mange på holdet."

KOMBIT, Jan Dynnesen
”Rigtig godt kursus – konkret og resultatorienteret. Jeg er taget hjem med håndgribelige redskaber til optimering af min læsehastighed og forøgelse af forståelsen af det læste. Underviseren var dygtig til at tilpasse stoffet til mig, og det faglige niveau var generelt meget passende.”  

FOA, Elsy Holmgaard Thomsen
”Kurset var rigtig godt, især pga. underviseren. Han var god til at formidle, og samtidig meget faglig dygtig. Han formåede at få samlet op undervejs på en måde, så alle var med hele vejen.”

PostNord Danmark, Poul Hvid Nielsen
"Tak for et godt kursus. Det var meget givende og godt tilrettelagt med en blanding af teori og praktik, som vi kan gå hjem og arbejde videre med. 5 ud af 5 stjerner herfra." 

IDC Nordoc Mette Ahorlu
”Kurset var helt i top. Jeg har fået teknikker til at læse hurtigt og bevidsthed om dårlige læsevaner. Jeg har fået rigtig stort udbytte af kurset, og nu får jeg mulighed for at læse meget mere.”

Vesthimmerlands Kommune, Karen Engemann
”Supergodt kursus. Jeg har fået redskaber til at læse hurtigere.”


 

 


 

 

Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak