links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Grafisk facilitering i praksis

 

Vi afkoder billeder 60.000 gange hurtigere end ord! Så hvorfor er det egentlig, at vi er så glade for kun at bruge ord? Vores kursus i grafisk facilitering er designet til at gøre dig til mødeleder, projekleder, underviser eller procesfacilitator i verdensklasse. Så grib tuschen og lær det grafiske håndværk! grafisk facilitering, kursus i grafisk facilitering, grafisk facilitering i praksis
grafisk facilitering, kursus i grafisk facilitering, grafisk facilitering i praksis
 
 
Næste kursus i København
7.-8. februar kl. 9-16
AROS Konference

assertiv kommunikation, assertion, Assertionstræning, kursus i assertion, kursus i assertiv kommunikation, assertiv, assertion, assertiv adfærd, assertion kursus, assertiv kursus Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Næste kursus i Aarhus

9.-10. januar kl. 9-16
Comwell Hotel, Aarhus
assertiv kommunikation, assertion, Assertionstræning, kursus i assertion, kursus i assertiv kommunikation, assertiv, assertion, assertiv adfærd, assertion kursus, assertiv kursus Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Pris ekskl. moms
Kr. 7.500 / kr. 6.375 (med kollegarabat). Maks. 12 deltagere på hvert hold. 
Med i prisen får du en bonuspakke med markedets bedste tuscher fra Neuland.
Betaling en uge før kursusstart.

Har du et spørgsmål? 
Brug vores chat-funktion, ring eller send en mail til info@aroskurser.dk
assertiv kommunikation, assertion, Assertionstræning, kursus i assertion, kursus i assertiv kommunikation, assertiv, assertion, assertiv adfærd, assertion kursus, assertiv kursus

 
 
På kurset vil du:
  • få kompetencer til at kombinere facilitatorrollen med det grafiske
  • lære at omsætte ord til tegninger, der giver mening for andre
  • få praktisk træning i tegneteknik
  • få et lager af grafiske symboler og figurer, du altid kan trække på
  • lære at holde et overblik over en tegneproces
  • se, hvorfor man kan få brug for et 7 meter langt referat
  • gratis modtage en lækker startpakke med grafisk materiale lige til at tage med hjem.
 

Lær den absolut bedste måde at facilitere på!

Med grafisk facilitering er det slut med at stå som mødeleder, facilitator eller oplægsholder og ikke rigtig føle, at du får sagt det, du egentlig gerne vil. Mestrer du grafisk facilitering, får du altid hele rummet med på den samme vision, og I får den samme forståelse af projektet – når I går fra mødet, er alle fuldstændig med på idéen!
 

Vi giver dig GRATIS adgang til ”Din læringsbank”!

Som deltager på vores kursus i grafisk facilitering får du automatisk adgang til vores læringsunivers ”Din læringsbank”.
Vi har fyldt læringsbanken med de vigtigste pointer fra kurset – og også en nøje udvalgt samling ekstramateriale. Det er fra os til dig, så du kan holde dig skarp længe efter kurset!
Kan du tegne, bliver facilitering let som en leg

De fleste af os har med tiden lagt tuscherne fra sig til fordel for andre redskaber. Derfor er tegnedelen af grafisk facilitering en stor udfordring for mange. Men frygt ej – tegning er et håndværk og med få simple, men effektive, teknikker, bliver det ingen sag for dig grafisk at illustrere dine visioner for et nyt projekt. Dine tegnekundskaber strømlines i sparring med en af Danmarks bedste grafiske facilitatorer.
grafisk facilitering, kursus i grafisk facilitering, grafisk facilitering i praksis
 

Udnyt det visuelle og skab resultater!

Op mod 80 % af os tænker i billeder – bare tænk på, hvordan en post-it på arbejdspc’en gør hele forskellen på, om du husker at købe en letmælk på vej hjem eller ej. Som facilitator kan du bruge visuelle virkemidler til at skabe motivation og ejerskab blandt dine tilhørere og blive en langt mere effektiv og strømlinet facilitator.
 
Hvis du er interesseret i et udvidet mødeledelseskursus, så tilmeld dig vores kursus i facilitering.

 

Din underviser på kurset

Jimi Holstebro

Jimi er uddannet grafisk facilitator og proceskonsulent med mere end 10 års ledelseserfaring. Han er desuden uddannet master i Professionel Kommunikation på Roskilde Universitet. Jimi er uddannet billedkunstner fra Det Jyske Kunstakademi, hvilket giver ham et langt større råderum som grafisk facilitator og underviser – han ved, hvad der faktisk virker!

Jimi er en erfaren grafisk facilitator, og hans bedrifter tæller blandt andet et 7 meter langt referat og flere succesfulde implementeringer af nye arbejdsgange via plancher. 
 
 

Hvem bør deltage?

Kurset er for alle, der vil kommunikere klart og tydeligt i møder, workshops, undervisningssammenhænge o.l. Fx mødeledere, konferenceledere, proceskonsulenter, projektledere, undervisere eller oplægsholdere. 
grafisk facilitering, kursus i grafisk facilitering, grafisk facilitering i praksis
 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 
 

grafisk facilitering, kursus i grafisk facilitering, grafisk facilitering i praksis

Du får en lækker bonuspakke med tuscher fra Neuland
Vi sørger for, at du ikke går ned på udstyr, når du skal deltage på kurset! Vi har købt ind til, at du får en knivskarp grafisk facilitatorpakke med professionelle Neulandtuscher og kridt!


Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!
Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

 

Bestil et kursus hos jer selv!

Du kan bestille et internt kursus i grafisk facilitering. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf. 70 278 279 for mere information og priser.


grafisk facilitering, kursus i grafisk facilitering, grafisk facilitering i praksis

... eller tilmeld dig kurset nu i formularen øverst i højre spalte.

 


assertiv kommunikation, assertion, Assertionstræning, kursus i assertion, kursus i assertiv kommunikation, assertiv, assertion, assertiv adfærd, assertion kursus, assertiv kursusprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Andre relevante kurser
Avanceret grafisk facilitering
Præsentationsteknik med gennemslagskraft
Facilitering
Udryd kedelige PowerPoint slideshows!
Personlig planlægning og effektivitet
Det siger kursisterne om dette kursus:

Solrød Kommune, Laila Nissen
"Jeg har fået meget mere med fra kurset, end jeg havde forventet. Det er en superfed måde at facilitere på, og det er ikke nogen forudsætning, at man kan tegne. Jeg fik masser af inspiration, og underviseren var rigtig god til at tilpasse undervisningen til mine og de andre kursisters behov."Arbejdsskadestyrelsen, Tine Strøbech

"Det var luksus at være et lille hold, og underviseren var rigtig dygtig. Jeg er nu begyndt at tænke i, hvordan jeg kan omsætte ord til billeder, og jeg har skabt en handlingsplan med de vigtigste læringspunkter."SKAT, Birgitte Jespersen

"Et rigtig godt kursus med en meget dygtig og rar underviser. Tre dage efter kurset brugte jeg den planche, jeg tegnede på kurset, og udarbejdede derudover plancher på 2 x 3 meter. Det ville jeg ellers aldrig have haft mod og idé til at gøre. Rigtig dejlige undervisningsfaciliteter og forplejning. Jeg fik spist alt for meget chokolade, men det er vist min egen skyld."Susanne Beltoft, DALI A/S
"Kurset vil gøre mine præsentationer mere professionelle. Jeg har fået nogle gode teknikker og praksiserfaringer, der nedbryder en del barrierer til at komme i gang."Mette Antonsen, Energinet  

"Det har været fedt at få nogle redskaber til at præsentere sit budskab mere visuelt."Keld Andersen, Region midtjylland

"Engageret og dygtig underviser."Ulla Kronborg Mazzoli, Styrelsen for Dataforsyning og effektivisering

"Underviseren tilpassede løbende opgaver og ambitionsniveau til kursisterne - jeg følte mig mødt på det rette niveau og blev givet udfordringer, der lærte mig mere."Kirsten Krabsen, Hospitalsenhed Midt
"Stor grundighed i fremstilling, som byggede på pædagogiske overvejelser."Trine Andersen, Dansk psykolog Forening

"Jeg har særligt lært værdien i gennemtænkning af formål for formidlingen, samt tegneteknikker. Grundet antallet af kursister var der god tid til individuel vejledning."


Læs flere udtalelser fra vores kursister

 

Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak