links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Forhandlingsteknik - sådan når du dine mål

 
Et kursus du skulle have været på for længe siden! Dette kursus i forhandlingsteknik lærer dig ikke alene de grundlæggende værktøjer til at forhandle. Det giver dig overskud til at finde kreative og begavede løsninger, der skaber merværdi for begge parter. Du vil blive undervist af en internationalt efterspurgt forhandlingsekspert. forhandling, forhandlingsteknik, kursus i forhandling, kursus i forhandlingsteknik, kursus forhandlingsteknik, lær at forhandle, lønforhandling, lie to me, spot a lie, spot en løgner
 
Næste kursus i København:
5.-6. marts
Dag 1 kl. 9-17, dag 2 kl. 9-16
AROS Konference Kbh
forhandling, forhandlingsteknik, kursus i forhandling, kursus i forhandlingsteknik, kursus forhandlingsteknik, lær at forhandle, lønforhandling, lie to me, spot a lie, spot en løgner Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre

Næste kursus i Aarhus:
22.-23. januar
Dag 1 kl. 9-17, dag 2 kl. 9-16
Comwell Hotel Aarhus
forhandling, forhandlingsteknik, kursus i forhandling, kursus i forhandlingsteknik, kursus forhandlingsteknik, lær at forhandle, lønforhandling, lie to me, spot a lie, spot en løgner Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre

Pris ekskl. moms:
Kr. 9.400/ 7.990 (med kollegarabat)
Prisen er inkl. miniguide om god læring.
Betaling en uge før kursusstart

Har du et spørgsmål? 
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk
Lær at forhandle
 
 
Dit udbytte af dette kursus:
 
  • Forhandlingens forberedelse
  • Forhandlingstyper, -strategi og -stil
  • 4-D ForhandlingTM og positiv overtalelse
  • Standpunkter kontra interesser
  • Tillid, spørgeteknik og aktiv lytning
  • Kropssprog og forhandlingsmiljøer
  • Konfliktløsning og at tackle problematiske forhandlinger.
 

Kurset er ikke en udgift, men en værdifuld investering! 

Hvis du som eksempel køber og sælger produkter for sammenlagt en million kr. årligt, og du efter kurset forhandler 10 % bedre aftaler hjem, vil dine nye kompetencer generere 100.000 kr. blot på ét år. En bedre investering er svær at finde.
 

Vi giver dig GRATIS adgang til ”Din læringsbank”!

Som deltager på vores kursus i forhandlingsteknik får du automatisk adgang til vores læringsunivers ”Din læringsbank”.
Vi har fyldt læringsbanken med de vigtigste pointer fra kurset – og også en nøje udvalgt samling ekstramateriale. Det er fra os til dig, så du kan holde dig skarp længe efter kurset!


Du får ikke, hvad du fortjener - du får, hvad du forhandler!

Forhandling er en personlig kompetence, som med det rette fokus skaber både resultater og gennemslagskraft. Efter dette kursus i forhandlingsteknik er du i stand til at forstå, hvordan du kunne have fået meget mere værdi af dine tidligere forhandlinger. Og ikke mindst: Du vil kunne forberede og gennemskue fremtidige forhandlinger, så du når de mål, du har sat dig. 


kursus i forhandling

Forberedelse er ikke bare vigtigt
- det er ALT

Det essentielle i enhver forhandling er forberedelsen, der skal være systematisk og grundig. På dette kursus i forhandlingsteknik lærer du at gribe forberedelsen an på en professionel, overskuelig og effektiv måde. Du får desuden sat begreber på forhandlingsstrategier, forhandlingsstil, forhandlingstaktikker, kropssprog, forhandlingsmiljøer og meget mere.
 
Gør som medarbejdere fra CBS, Phillips, Det Kongelige Teater, DONG, HOFOR, Post Danmark, Aalborg Universitet, Vejdirektoratet, Telia, Coloplast, SEKO Logistics, H P Byg, ALECTIA, Region Midtjylland, VILA, Tandlægeforeningen, Medicoteknik Region Syddanmark og mange flere.
 

Fokus på praktisk forhandlingsteknik

Du vil lære at forhandle via øvelser og se en prisvindende forhandlingsvideo, så du får indlært forhandling ved flere læringsformer, og dine nye forhandlingskompetencer kan fæstnes solidt i din personlige værktøjskasse.

Konflikthåndtering og konfliktløsning
Selv med god forberedelse er det dog ikke altid, at forhandlingerne går som planlagt. Alle forhandlere kommer ud for forhandlinger, hvor der opstår konflikter. På dette kursus vil du lære, hvad du kan gøre for at løse konflikter, der opstår undervejs i forhandlingen.

Kursets undervisere

Mikkel Gudsøe underviser i forhandling og forhandlingsteknik hos Aros Kurser

Mikkel er ekspert i forhandlingsteknik og konflikthåndtering og en erfaren og efterspurgt underviser, nationalt som internationalt. Han underviser desuden i ”Spot a lie”. Han er chefadvokat og Honorary Associated Professor i Forhandling samt ekstern lektor i the International Negotiation Competition (INC).
 
Mikkel har bl.a. holdt Master Class forelæsning (”Body langauge, verbal leaks & clues of deception”) ved INC 2012 Queen´s University, Belfast, Nordirland og har desuden været Master Class forelæser (”4-D Negotiation & Persuasion”) og Forhandlingscoach ved INC 2010 hos Bond University i Australien, Master Class forelæser (”Preparing Negotiations”) og dommer ved the INC 2009 hos John Marshall Law School i Chicago, USA og dommer ved the International Commercial Mediation Competition 2009, 2010 og 2012 hos International Chamber of Commerce, Paris. Du kan møde Mikkel på vores kurser i forhandlingsteknik i Aarhus. 
 
 
Morten Kragh-Sørensen underviser i forhandling og forhandlingsteknik hos Aros Kurser

Morten har arbejdet professionelt med forhandlingsteknik, kropssprog, løgndetektion og konfliktløsning i 15 år – både som underviser og på konsulentbasis. Derudover har han en række chef- og direktørstillinger bag sig inden for både salg og marketing. Det giver ham et enormt erfaringsgrundlag at undervise ud fra, eftersom han formår både at formidle sin viden og samtidig relatere den til “den virkelige verden”.

 

Morten er uddannet jurist, med speciale i juridisk forhandling, og er ansat som lektor i erhvervsjura på Niels Brock. I hans undervisning lægger han vægt på det teoretiske fundament kombineret med den konkrete, praktiske erfaring. Du kan møde Morten på vores kurser i forhandlingsteknik i København.

 

Læring gennem flere kanaler

Kurset benytter sig af flere læringsprocesser og -kanaler, herunder professionel teori, gode eksempler fra virkeligheden, praktiske øvelser, videoer og plenumdrøftelser af emnerne. Det giver dig de bedste forudsætninger for at suge din nye viden til dig fra flere vinkler. Forud for kurset tager du også en lille læringstest og svarer på nogle spørgsmål, så underviseren kender lidt mere til dig forud for kurset.

kursus i forhandlingsteknik
Hvem bør deltage?
Vi forhandler alle hver eneste dag. Forhandling er en personlig kompetence, der er relevant og brugbar for alle mennesker. Kurset er derfor ikke afgrænset til én særlig målgruppe, men henvender sig til alle som fx projektledere, sælgere, indkøbere, jurister, chefer og HR-medarbejdere.

Også medarbejdere i kommuner og andre offentlige myndigheder, der er i dialog med borgerne, kan have stort udbytte af dette kursus i forhandling og forhandlingsteknik. 

 
”Super kursus! Underviseren var særdeles dygtig og kompetent. Kurset vil have stor indflydelse på mit daglige arbejde, jeg har allerede taget teknikkerne i brug.” - Videncentret for Landbrug, Henning V. Boldsen
 
 

Underviseren tager ansvar for din læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 


Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!
Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

 

Bestil kurset som et internt kursus!

Som virksomhed, organisation, kommune eller offentlig forvaltning kan I bestille dette kursus i forhandlingsteknik som internt kursus. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund og hør mere: Tlf. 70 278 279.

kursus i forhandlinglingsteknik

... eller tilmeld dig kurset nu i formularen øverst i højre spalte.
 
 

kursus i forhandlingsteknikprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Andre relevante kurser

Kursus i mundtlig kommunikation
Kursus i konflikthåndtering og samarbejde
Kursus i assertiv kommunikation
Aros Mini MBADet siger kursisterne om dette kursus:

Nets Denmark A/S, Richard John Neumeisterforhandlingsteknik
"Det faglige niveau på kurset var noget af det bedste, jeg har prøvet. Det skyldes både selve emnet, men også måden det var skruet sammen på af underviseren. Rammerne var hyggelige, indholdet tætpakket, og underviseren havde de bedste forudsætninger. Kurset vil få stor indflydelse på mit daglige arbejde. Jeg har særligt lært, hvor stor betydning psykologi, forberedelse og takt og tone har, for at en forhandling synes vellykket for begge parter."

 

Per Aarslef A/S, Trine Ochergreen Kücher
"Kurset var rigtig godt og meget lærerigt. Mikkel er en meget inspirerende underviser, og man bliver fanget fra første sekund. Jeg kunne godt lide at der blev brugt eksempler fra hans eget privatliv, da det gør, at (især) jeg bedre kan forstå hvordan man bruger forhandlingerne ikke kun i hverdagene, men specielt også på arbejde. Kurset vil have en meget stor indflydelse på min hverdag. Jeg synes allerede nu at nogle af værktøjerne giver en bedre respons.”

 

EG A/S, Kristine Lund

"Mikkel er en utrolig dygtig foredragsholder. Han kan - som den eneste, jeg har oplevet, tale i stort set 7 timer i træk, uden at være kedelig. Han inddrager eksempler og personlighed i stor udstrækning, hvilket gør det til "hands-on" og dermed rigtig brugbart.”

 

Videncentret for Landbrug, Henning V. Boldsenkursus i forhandling
”Super kursus! Underviseren var særdeles dygtig og kompetent. Kurset vil have stor indflydelse på mit daglige arbejde, jeg har allerede taget teknikkerne i brug.”

 

EG A/S, Henrik H. Pedersen
"Kurset var fremragende og med et højt udbytte. Det skyldes klart at underviseren er utroligt vidende samt en god formidler. Der var et godt miks mellem teori og praktiske værktøjer, som er er lige at gå til."

 

Telenor, Peter Frank
”Det var et rigtig godt kursus. Budskabet blev leveret på underholdende men kompetent vis, og teorien var hængt op på meget relevante cases. Kurset får stor indflydelse for mit fremtidige arbejdsliv.”

 

Danmarks Tekniske Universitet, Lisbet Sand
Meget høj kvalitet med en super kompetent og engageret underviser. Han brænder for stoffet og kommer ud over rampen – han kan næsten ikke stoppe. Jeg er sikker på at kurset vil have stor indflydelse på mig – større end mange andre kurser jeg har prøvet.

 

Danfoss, Nick Thingholm Baandrup
Supergodt kursus med en dygtig kursusleder. Jeg har fået mange praktiske redskaber med hjem, og en meget bedre tilgang til kommende forhandlinger i hverdagen.

 

Dan-Foam, Goran Kevricforhandlingsteknikkursus
"Underviseren udviste en stor dimension inden for faget og koblede med konkrete eksempler teori og praksis sammen."

 

AVK International A/S, Lone Nielsenforhandlingsteknik med gennemsæagskraft
"
Utrolig godt og motiverende kursus. Mikkel har en særlig evne til at gøre tingene spændende, idét man kan mærke, at han virkelig brænder for det! Sjældent at komme på et kursus, hvor underviseren er så god til at lære fra sig. Man kan virkelig mærke, at Mikkel har styr på tingene. Stor ros til ham! God blanding af teori, cases og video."

 

Signaturgruppen A/S, Rasmus Kjærgaardforhandlingsteknik - sådan opnår du dine mål
"Jeg oplevede Mikkel som en meget erfaren og kompetent underviser i forhandlingsteknik, der på glimrende vis gennemgik pensum teoretisk med passende mængder af praktiske eksempler."

 

HOFOR, Mohammad Reza Khatirikursus i forhandlingsteknik - hvordan opnår jeg mine mål?
"På kurset har jeg lært mange ting, som jeg forventer at kunne bruge ved hverdagens små og store forhandlinger, både på arbejde pg privat. Kurset vil øge min arbejdskvalitet, fordi jeg er blevet mere vidende og har fået et bredere perspektiv på forhandlingsteknik."

 

Videncentret for Landbrug, Kjeld Askjær
”Super kursus – underviseren er meget kyndig på området. Jeg er kommet endnu længere i min forhandlingstekniske kunnen.”

 

SEKO Logistics, Anja PedersenHvordan opnår jeg mine mål? Forhandling
"På kurset har jeg fået nogle værktøjer som jeg kan tage med, hvilket vil have stor betydning for mig fremover, fordi jeg kommer til at bruge redskaberne på daglig basis."

 

KPC København A/S, Gro HemmingsenHvordan opnår jeg mine mål? Forhandling
"Jeg har lært en HEL masse! Vi blev fyldt op med så meget, vi overhovedet kunne rumme – og så lidt til. Jeg har lært, hvor mange forskellige forhandlingsformer der faktisk er, og hvordan de skal bruges."

 

Projector, Per Møller
”Kurset var relevant, gennemtænkt og levende, med en meget kompetent underviser, der var dygtig til at tilpasse stoffet til os som kursister. Det faglige niveau var meget passende, og jeg vil absolut bruge mine nye forhandlingsværktøjer i fremtiden."

 

Misbrugscenter Sønderborg, Jens Tomsenforhandlingskursus
"Kurset var præget af relevant og konkret undervisning i store doser. På kurset har jeg særlig tilegnet mig et sprog om forhandling og en teknik der er umiddelbar implementerbar. Jeg vurderer at kurset vil øge min selvrefleksion og forbedre måden hvorpå jeg gennemfører dialog, møder og forhandlinger."

 

SEKO Logistics, Line Lindstrømkursus i forhandlingsteknik med Mikkel Gudsøe
”Glimrende kursus.”

 

Tandlægeforeningen, Susanne Soto Roucoforhandlingsteknik
”Kurset var intensivt og godt struktureret. Jeg er blevet bedre til at vurdere de forhandlinger jeg møder i hverdagen.”

 

Medicoteknik Region Syddanmark, Kim Borupforhandlingsteknik
”Rigtig godt kursus. Jeg ikke er i tvivl om at jeg kan og vil bruge mine nye redskaber fremover.”

 

SEKO Logistics, Morten Sillemannforhandlingsteknik
”Godt kursus. Jeg er blevet mere bevidst om vigtigheden af kropssproget og benævnelse af teknikker under forhandlinger”

 

H P Byg A/S, Ole Bak Sørensenforhandlingsteknikkursus. kursus i forhandling
”Godt kursus, hvor jeg har fået værktøjer til at opnå bedre forhandlinger.”

 

Post Danmark, Tanja Skipperforhandlingsteknik - sådan opnår du dine mål
"Jeg har efterhånden været på en del kurser, men dette er klart et af de mest udbytterige jeg har oplevet. Virkelig brugbar viden og værktøjer jeg har fået med hjem."

 

Naviair, Nadia Guldbæk
”Kursus af god kvalitet med en meget kompetent underviser. Kurset vil få meget stor betydning for mit arbejdsliv frem over.”

 

Videncentret for Landbrug, Hans Jeppe Andersen
”Kurset var en god oplevelse, og god træning i forhandlingsteknik. Jeg kan bruge mine nye kompetencer til fremtidige forhandlinger og forhandlingslignende situationer.”

 

Region Midtjylland, Rune Sørensenkursus i forhandlingsteknik - sådan opnår du dine mål
"Fremragende."

 

Aarhus Symfoniorkester, Mette Storgård Jensen 
”Absolut i top! Jeg har fået et særdeles grundigt indblik i forhandlingsteknik. Underviseren var en formidabel formidler.”

 

Pieter Mouritsen A/S, Pieter Mouritsen
”Meget positiv og lærerig kursusoplevelse.”

 

NCC, Beton & Råhus, Jakob Hesdorf
”Det var et meget inspirerende kursus med en kompetent og inspirerende underviser. Vi kom grundigt igennem relevante emner vedrørende forhandling – kurset vil have stor indflydelse.”

 

Telenor, Louise Knudsen
”Det var et lærerigt forløb, som jeg vil kunne anvende i praksis.”

 

ISIS, Janne Wendt 
”Det var et spændende og meget relevant kursus uanset ens baggrund. Jeg har fået en række konkrete teknikker, der nemt kan overføres til min hverdag.”

 

SEGES, Ole Rahbæk Pedersen
”Jeg havde en super god kursusoplevelse. Jeg forventer at opnå bedre resultater i en forhandlingssituation fremover.”

 

No Zebra, Dennis Østergaard 
"Kursus af højt fagligt niveau, med god dybde. Jeg forventer at hæve min performance med 15 %."

 

Velux, Lars Egelund Mathes
"Kurset var af rigtig god kvalitet med stor faglig kompetence fra underviserens side. Kurset får stor indflydelse, da jeg har fået nogle stærke værktøjer i forhold til forhandlingssituationer."

 

Teknisk Landsforbund, Jannik Stage
”Kvaliteten var i top. Det har givet mig en større evne til at søge alternativer og nye løsninger i min forhandling, men også i min generelle kommunikation.”

 

CP Kelco, Helle Ludvigsen
"Jeg havde en ekstremt god kursusoplevelse. Underviseren var virkelig kompetent, og leverede en kvalitet ud over det forventede. Min interesse var konstant, og underviseren formåede at aktivere teorien gennem cases og praktiske eksempler.Det har en stor indflydelse i min dagligdag. Jeg har fået værktøjer med hjem, der gør det lettere at bruge metoderne, som jeg uden tvivl kan bruge til både interne og eksterne forhandlinger. Og masser af stof til eftertanke!"

 

Telenor, Claus Nielsen
"Meget inspirerende kursus. Godt tempo, gode øvelser, masser af eksempler fra den virkelige verden. Jeg vil helt sikkert bruge nogle af de ting, der blev gennemgået både i mit daglige arbejde, men lige så meget privat – jeg er faktisk allerede startet."

 

EG A/S, Naomi Macdonald
"Det var et super godt og relevant kursus. Underviseren var virkelig dygtig til at sætte stoffet i perspektiv og give gode eksempler. Jeg har fået en masse ny og brugbar viden og lært forskellige forhandlingsmetoder."

 

Hedensted Kommune, Maria Fly Nørskov
"Jeg er sikker på, at jeg nu vil opnå klart bedre resultater. Underviseren var indlevende og enormt dygtig."

 

DSB, Jimmy Jørgensen
"Det var et super inspirerende kursus, der kan bruges til meget andet end bare mit daglige arbejde. Underviseren var meget engageret og havde tilpasset niveauet og stoffet efter vores behov".

Læs flere udtalelser
 

 
 

Aros Kurser om forhandling og forhandlingsteknik

 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak