links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Facilitering og co-creation

Slut med at gå fra møder og workshops med følelsen af at have spildt tiden. Lær at facilitere møder og workshops, der motiverer og engagerer alle deltagere, og vær sikker på at få det maksimale udbytte ud af dem. konflikthåndtering, kursus i konfliktløsning, kursus konflikthåndtering, kursus konfliktløsning, kursus i konflikthåndtering, konfliktløsning

 
 
Næste kursus i København
30.-31. januar kl. 9-16
AROS Konference

assertiv kommunikation, assertion, Assertionstræning, kursus i assertion, kursus i assertiv kommunikation, assertiv, assertion, assertiv adfærd, assertion kursus, assertiv kursus Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Næste kursus i Aarhus

6.-7. februar kl. 9-16
Hotel Comwell, Aarhus
assertiv kommunikation, assertion, Assertionstræning, kursus i assertion, kursus i assertiv kommunikation, assertiv, assertion, assertiv adfærd, assertion kursus, assertiv kursus Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Pris ekskl. moms
Kr. 8.500 / kr. 7.225 (med kollegarabat). Maks. 12 deltagere på hvert hold. 
Betaling en uge før kursusstart.

Har du et spørgsmål? 
Brug vores chat-funktion, ring eller send en mail til info@aroskurser.dk
assertiv kommunikation, assertion, Assertionstræning, kursus i assertion, kursus i assertiv kommunikation, assertiv, assertion, assertiv adfærd, assertion kursus, assertiv kursus

 
 
På kurset lærer du:
  • at designe og facilitere møder med et klart mål
  • de grundlæggende faciliteringsprincipper, der gør dig i stand til at bevare overblikket
  • at designe din egen mødeskitse, som kan bruges til facilitering af fremtidige møder
  • at benytte dig af design thinking og co-creation til at skabe fælles strategisk retning
  • at navigere igennem de forskellige ledelsesfaser fra forberedelse til evaluering
  • at fordre interaktion og samarbejde til møder og workshops
  • …og du får masser af erfaring med facilitering i praksis gennem øvelser og oplæg
 

Hvorfor skal man facilitere?

Du kender helt sikkert følelsen af at komme ud fra et mødelokale og føle, at tiden havde været bedre brugt andetsteds. Vi bruger generelt alt for lang tid på de helt forkerte ting, når vi holder møder, og det er en skam, for der er faktisk råd for det. Med de rette tiltag kan både effektiviteten, motivationen og det konkrete udbytte af mødet øges betydeligt. Men det kræver, at man har en facilitator med om bord som ved, hvad han laver!

 

Lær at bevare overblikket

At kunne facilitere betyder, at du er i stand til at styre en gruppe i mål på den mest effektive måde. Du er i stand til at se henover det faglige indhold og i stedet fokusere fuldkommen på processen, der skal generere resultater. Samtidig er du i stand til at involvere mødedeltagerne på en sådan måde, at de bliver motiveret mod et fælles mål. På vores kursus i facilitering lærer du, hvordan du kan strukturere et møde, der tager højde for netop disse faktorer, så du som facilitator kan generere mærkbare resultater.
grafisk facilitering, kursus i grafisk facilitering, grafisk facilitering i praksis
 

Tag hjem med en konkret plan

På vores kursus i facilitering af involverende møder og workshops fokuserer vi på, hvordan møder skal nytænkes og struktureres, så motivation og resultater kommer i højsædet. Gennem korte oplæg, refleksion og afprøvning i praksis lærer du, hvad det vil sige at påtage sig rollen som facilitator. Kurset tilpasses deltagernes individuelle situation, så du går fra kurset med din egen designede mødeskitse, som kan udgøre grundstrukturen til facilitering af dine fremtidige møder. 
 

Vi giver dig GRATIS adgang til ”Din læringsbank”!

Som deltager på vores kursus i facilitering får du automatisk adgang til vores læringsunivers ”Din læringsbank”.
Vi har fyldt læringsbanken med de vigtigste pointer fra kurset – og også en nøje udvalgt samling ekstramateriale. Det er fra os til dig, så du kan holde dig skarp længe efter kurset!

 

Din underviser på kurset

Terne er strategisk designer og specialist i facilitering af co-creation workshops med samarbejde og idéudveksling i fokus. Til dagligt arbejder hun professionelt med facilitering af workshops og møder, og hun ved om nogen, hvad der virker! 

Hun har en master fra Danmarks Designskole, og har 8 års erfaring med at designe og facilitere involverende møder og workshops for danske og internationale virksomheder, samt en baggrund som ekstern lektor på RUC og konsulent på KEA. 

Terne er en struktureret og positiv underviser, der vægter samarbejde, gruppedynamik, kreativitet og erfaringsudveksling højt på sine kurser.

 

Hvem bør deltage?

Kurset er for alle, der har brug for at give både interne og eksterne møder et kick, når det gælder effektivitet og kreativitet. Om du er leder, projektleder, mødeleder eller noget helt fjerde, kan dette kursus i facilitering give dig helt nye perspektiver på og metoder til afholdelse af møder og workshops.
grafisk facilitering, kursus i grafisk facilitering, grafisk facilitering i praksis
 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!
Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

 

Bestil et kursus hos jer selv!

Du kan bestille et internt kursus i  facilitering. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf. 70 278 279 for mere information og priser.


grafisk facilitering, kursus i grafisk facilitering, grafisk facilitering i praksis

... eller tilmeld dig kurset nu i formularen øverst i højre spalte.

 


assertiv kommunikation, assertion, Assertionstræning, kursus i assertion, kursus i assertiv kommunikation, assertiv, assertion, assertiv adfærd, assertion kursus, assertiv kursusprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Andre relevante kurser

 

Det siger andre om kurset

 

Jyske Bank, Sinn Hendi
"Selvom jeg allerede er Scrum Master, var det alligevel et meget relevant kursus. Jeg fik bygget ovenpå min viden om blandt andet mødeledelse, mødestruktur og adskillige praktiske metoder. Underviseren var også rigtig dygtig og virkede meget godt forberedt til at give et klart svar på alle spørgsmål."

 

Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak