links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Facebook for det offentlige: Kom tættere på borgerne!

Beskæftiger I jer med kommunikation mellem offentlige instanser og deres brugere? Har I svært ved at se, hvordan I skal nå ud til befolkningen gennem den envejskommunikation, der præger jeres nuværende onlineplatforme? Vil I vise, at I er mere end bare en ansigtsløs institution med faste telefontider og NemLog-in? Det kan godt lade sig gøre, men det kræver, at I kommer væk fra jeres eget internetdomæne, og hen til der, hvor borgerne rent faktisk er: Facebook.  

kursus i facebook for det offentlige

 
 
Varighed
Kurset afholdes som et internt kursus i jeres lokaler, hvor varigheden og opsætningen af kurset tilpasses efter jeres behov.

Deltagere 
Der er ingen deltagerbegrænsning på dette kursus om Facebook for det offentlige.  

Har du et spørgsmål? 
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk
mundtlig kommunikation, kursus mundtlig kommunikation, effektiv mundtlig kommunikation, effektiv kommunikation, workshop mundtlig kommunikation, mundtlig formidling, mundtlig formidling kursus, mundtlig formidling workshop, talekursus, retorik, stemmetræning kursus, kursus i mundtlig kommunikation, kropssprog, gennemslagskraft, kursus kropssprog, kursus gennemslagskraft

 
 
Det lærer I på kurset:
 
  • Hvordan I kan nå forskellige borgere med forskellig kommunikation.
  • At formidle vigtige informationer i et "Facebook-venligt" format. 
  • At tilpasse jeres kommunikation til jeres forskellige målgrupper. 
  • Hvordan I bedst opnår de mål, I har sat for jeres Facebook-side. 
  • Hvordan I lægger den mest optimale strategi for jeres onlinetilstedeværelse. 
  • Do's and don'ts når det kommer til Facebook-annoncering - med inspiration fra andre offentlige instanser på Facebook. 
  • ...Og I går derfra med en klar plan for, hvad jeres næste skridt skal være. 
 

Kom ud hvor I bliver hørt

Det nytter ikke noget at benægte det. Når det kommer til det offentliges hjemmesider, logger de fleste danskere kun på, når de har noget enten at indberette eller ansøge om. Derimod er der 3,3 millioner danskere på Facebook, og mange af dem logger ind flere gange dagligt! Desuden søger danskerne i stigende grad deres nyheder og baggrundsstof på nettet – og 48% foretrækker Facebook til netop det. Så hvis I vil have jeres nyheder læst, om det så er jobopslag, servicemeddelelser eller måske en lille historie fra hverdagen, er det nødvendigt, at I gør det på brugernes præmisser.
kursus i facebook for det offentlige


Vi tager fat på jeres udfordringer

Så hvis borgerne er på Facebook, skal I naturligvis også være det. Det er simpelthen den mest effektive måde at ramme borgerne på. Men I skal ikke alene være til stede, I skal være bevidste om, hvordan I er til stede. Det er det, I lærer på vores kursus. Her går vi i dybden med, hvordan jeres kommunikationsmedarbejdere for det offentlige kan gå i direkte og personlig dialog med borgerne. Hvordan I kan engagere dem gennem rådspørgning og andre brugerinvolverende aktiviteter. Desuden kigger vi på, hvordan andre offentlige instanser har forsøgt sig med en Facebook-tilstedeværelse, så I får en slags ”katalog” over gode og dårlige forsøg – så I kan lade jer inspirere af det gode, og undgå at begå samme fejl som de dårlige eksempler.

 
Gør som medarbejdere fra CBS, TDC, Wolford, Dansk Blindesamfund, VikingGenetics, KAB, Øresunddirect, Alm. Brand, SOS Børnebyerne, Nilfisk-ALTO, MyPlanet, Københavns Kommune, Udvikling Fyn, Dansk Døve-Idrætsforbund og mange flere.


Kursets underviser

Anders Witzel, kursus i facebook

Anders har flere års erfaring med både Facebook og de andre sociale medier. Faktisk har han været med lige fra starten og har fulgt udviklingen på nært hold. Derfor ved han også, hvad der virker - og hvad der ikke virker. Anders arbejder til daglig i en fagforening, hvor han kører Facebookkampagner, der skaffer ROI på 400% eller over. Desuden er han en efterspurgt oplægsholder og tidligere underviser på CBS.
 

Hvem bør deltage?
kursus i facebook for det offentlige, kurser i facebook, kursus facebook, kurser facebook, kursus i facebok, kurser i facebok, kursus i facebbok, kurser i facebbok, kursus i fecebook, kurser i fecebook, kursus i facebook, kurser i facebook, kursus facebook, kurser facebook, kursus om facebok, kurser om facebok, kursus om facebbok, kurser om facebbok, kursus om fecebook, kurser om fecebook, facebookkursus, fecebookkursus, fecebokkursus, facebokkursus, kursus digitale medier, kursus sociale medier, kurser sociale medier, facebook strategi, facebook kampagner, facebook politik, få flere fans på facebook, hvad må man på facebook, succes på facebook, kursus online medier, kurser online medier, offentlig kommunikation, kommunikation til borgerne, facebook kommunikation, borgerservice, god borgerservice Kurset er målrettet jer, som arbejder med kommunikation for den offentlige sektor. I er måske helt grønne på sociale medier, eller også er I allerede på Facebook, men har problemer med at trænge igennem. Uanset hvad giver kurset jer redskaberne til at få lagt en konkret plan, og sætte skub i kommunikationen med det samme!

Underviseren tager ansvar for jeres læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 
 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!
Når I tilmelder jer dette kursus i præsentationsteknik, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.


kursus i facebook for det offentlige, kurser i facebook, kursus facebook, kurser facebook, kursus i facebok, kurser i facebok, kursus i facebbok, kurser i facebbok, kursus i fecebook, kurser i fecebook, kursus i facebook, kurser i facebook, kursus facebook, kurser facebook, kursus om facebok, kurser om facebok, kursus om facebbok, kurser om facebbok, kursus om fecebook, kurser om fecebook, facebookkursus, fecebookkursus, fecebokkursus, facebokkursus, kursus digitale medier, kursus sociale medier, kurser sociale medier, facebook strategi, facebook kampagner, facebook politik, få flere fans på facebook, hvad må man på facebook, succes på facebook, kursus online medier, kurser online medier, offentlig kommunikation, kommunikation til borgerne, facebook kommunikation, borgerservice, god borgerservice

Brug for konsulenthjælp inden for Facebook?
Har arbejdspladsen brug for et generelt løft inden for dette område, kan vi hjælpe jer med rådgivning, sparring, gode idéer, effektive metoder og konkret udarbejdelse. Giv os et kald og fortæl lidt om jeres planer. Så giver vi et bud på, hvordan vi kan hjælpe.
 

Har I et spørgsmål?
Ring på tlf. 70 278 279, eller send jeres spørgsmål til info@aroskurser.dk


kursus i facebook for det offentlige, kurser i facebook, kursus facebook, kurser facebook, kursus i facebok, kurser i facebok, kursus i facebbok, kurser i facebbok, kursus i fecebook, kurser i fecebook, kursus i facebook, kurser i facebook, kursus facebook, kurser facebook, kursus om facebok, kurser om facebok, kursus om facebbok, kurser om facebbok, kursus om fecebook, kurser om fecebook, facebookkursus, fecebookkursus, fecebokkursus, facebokkursus, kursus digitale medier, kursus sociale medier, kurser sociale medier, facebook strategi, facebook kampagner, facebook politik, få flere fans på facebook, hvad må man på facebook, succes på facebook, kursus online medier, kurser online medier, offentlig kommunikation, kommunikation til borgerne, facebook kommunikation, borgerservice, god borgerservice

  

kursus i facebook, kurser i facebook, kursus facebook, kurser facebook, kursus i facebok, kurser i facebok, kursus i facebbok, kurser i facebbok, kursus i fecebook, kurser i fecebook, kursus i facebook, kurser i facebook, kursus facebook, kurser facebook, kursus om facebok, kurser om facebok, kursus om facebbok, kurser om facebbok, kursus om fecebook, kurser om fecebook, facebookkursus, fecebookkursus, fecebokkursus, facebokkursus, kursus digitale medier, kursus sociale medier, kurser sociale medier, facebook strategi, facebook kampagner, facebook politik, få flere fans på facebook, hvad må man på facebook, succes på facebook, kursus online medier, kurser online medier procent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Andre relevante kurser
Kursus i at skrive nyhedsbreve
Kursus i at skrive til nettet
Uddannelse som i Digital Markedsføring
Kursus i Content Marketing


Det siger kursisterne om dette kursus:
 
Arbejdstilsynet, Vibeke Møller
"Jeg forventer, at kunne bruge rigtig meget af det jeg har lært og det var tydeligt, at underviseren vidste meget om emnet. Jeg har specielt lært tips og tricks til at gøre mine tekster mere læsevenlige og ikke mindst mere læste."
 
Ikast-Brande Kommune, Karin Hansen
"Det var et rigtig godt kursus! Anders var en super underviser, der  lynhurtigt fangede den enkeltes niveau og behov. Jeg vil helt sikkert kunne bruge de værktøjer, jeg har fået med hjem, og jeg håber, jeg kan give min viden videre til mine kollegaer, som også arbejder med Facebook."

 

 

En anden idé:
Bliv ekspert i "Digital Markedsføring"!

Uddan dig til Digital Marketing Practitioner

 


 

 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak