links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    E-mail Time Management - spar tid og reducér stress!

 
Dette intensive 3-timers-kursus hjælper jer til at spare op til halvdelen af den tid, I bruger på e-mails hver dag. Det giver jer samtidig konkrete redskaber til at reducere stressniveauet i en travl hverdag. skriv emails, skrive emails, skriv mail, skrive mail, e-mail, emails, e-mails, email, mail, mailkursus, emailkursus, e-mailkursus, effektivisere mail, e-mails tone, e-mails takt, sk
 
Varighed
Dette kursus i E-mail Time Management afholdes typisk over en halv dag i jeres lokaler. 

Vi tilpasser kurset til jer
Kurset tilpasses jeres behov og den enkelte kursists forudsætninger. Inden kurset besvarer alle deltagere derfor  et kort spørgeskema om deres arbejdsprofil.

Pris og bestilling 
I kan få oplyst priser og høre mere om kurset E-mail Time Management ved at ringe på 70 278 279 eller sende en mail til info@aroskurser.dk
 
 
Det lærer I på kurset:
 
  • At få en tom "indbakke", når I forlader kontoret.
  • At organisere jeres e-mails, så I kan overskue dem og finde dem igen.
  • At systematisere, hvornår I tjekker e-mails.
  • At bruge funktionen "opfølgning" på e-mails, I skal bruge senere.
  • At lave egne mailskabeloner.
  • At få styr på de avancerede funktioner i Outlook, som eksempelvis mappestyring og automatisering.
 

 

Vil du gå hele vejen og blive arbejdspladsen mest effektive medarbejder, så tilmeld dig kurset i personlig planlægning og effektivitet.

 

Frigiv 250 arbejdstimer om året

Kurset lærer dig at effektivisere dine e-mail arbejdsvaner. Du lærer at spare cirka 25 % af den tid, du bruger på e-mails. Arbejder du med e-mails fire timer hver dag, sparer du altså 250 timer årligt - svarende til 30 arbejdsdage.

skriv emails, skrive emails, skriv mail, skrive mail, e-mail, emails, e-mails, email, mail, mailkursus, emailkursus, e-mailkursus, effektivisere mail, e-mails tone, e-mails takt, sk

E-mailen er et vigtigt redskab, vi aldrig har lært at bruge

E-mailen er på få år blevet det vigtigste redskab til kommunikation i erhvervslivet. Der er dog aldrig nogen, der for alvor har lært os at bruge det. Og det kan få store konsekvenser: Bruger man redskabet uhensigtsmæssigt, bliver det meget nemt en stressfaktor i hverdagen. Kurset klæder jer på til at tage styringen over e-mails, så de ikke styrer jeres dag.

Kursets underviser

Vibeke RasmussenVibeke Rasmussen har i mange år arbejdet med at optimere arbejdsprocesser. Som både projektleder og leder har hun hands on experience med mange typer problemstillinger inden for manglende tid og styring af opgaver. I Baggagen har hun en lang række konkrete eksempler på, hvad der virker i praksis, men også hvad der IKKE virker. Vibeke har et godt blik for den enkelte deltagers udfordringer og kommer med kreative og anvendelige råd til, hvordan lederen såvel som medarbejderen kan undgå at miste overblikket i en travl hverdag på jobbet. Vibeke er uddannet cand.merc. fra Syddansk Universitet.

Spar kr. 75.000 per medarbejder
Eksempel på beregning: I en virksomhed/organisation med 100 ansatte, der i gennemsnit betales kr. 300 i timen, frigiver kurset i omegnen af 25.000 arbejdstimer til en værdi af 7,5 mio. De timer kan investeres i nye projekter og nye opgaver.
 
Du kan også deltage på vores lederkursus, hvor du lærer at skabe en stressrobust arbejdsplads her
 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!
Når I tilmelder jer dette kursus i præsentationsteknik, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Bestil kurset som særligt tilpasset kursus
Som virksomhed, organisation eller offentlig forvaltning kan I bestille dette kursus i E-mail Time Management som et særligt tilpasset kursus. Ring på telefon 70 278 279 og hør mere.

 

skriv emails, skrive emails, skriv mail, skrive mail, e-mail, emails, e-mails, email, mail, mailkursus, emailkursus, e-mailkursus, effektivisere mail, e-mails tone, e-mails takt, sk

kursus i præsentationteknikprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


 

 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak