links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    DisruptionUddannelsen

- Bliv ekspert i digitalisering og disruption! 

DisruptionUddannelsen er udviklet i tæt samarbejde med landets absolut førende hjerner indenfor dis-ruption, digitalisering og digital forretningsudvikling. Du bliver klædt på til at skabe og implementere digitalisering og disruption på din arbejdsplads!

projektlederuddannelse, projektleder uddannelse, uddannelse projektledelse

disruption, disruptions uddannelse, disruption uddannelse

 

Næste uddannelse i København:
Modul 1: 23. januar kl. 9-17

Modul 2: 27. februar kl. 9-17
Modul 3: 20. marts kl. 9-17
Modul 4: 24. april kl. 9-17
Modul 5: 23. maj kl. 9-17
Modul 6: 19. juni kl. 9-17

Sted: Mariott Hotel, København


Næste uddannelse i Aarhus:

Modul 1: 24. januar kl. 9-17
Modul 2: 28. februar kl. 9-17
Modul 3: 21. marts kl. 9-17
Modul 4: 23. april kl. 9-17
Modul 5: 24. maj kl. 9-17
Modul 6: 20. juni kl. 9-1

Sted: Comwell Hotel, Aarhus

Pris ekskl. moms:

28.500 kr. Hvis I er flere kolleger på samme hold, kan I hver få 1.500 kr. ekskl. moms i rabat.

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før uddannelsens start.

 
Lidt af det du får på uddannelsen:
 1. 6 undervisningsdage over 6 måneder i København eller Aarhus
 2. Pensum til uddannelsens seks moduler (bog, artikler og videoer)
 3. Møder med nogle af Danmarks mest disruptive virksomheder
 4. Individuelle disruptionsøvelser efter hvert modul
 5. En eksamen der bygger på dit eget disruption-/digitaliseringsprojekt
 6. … Og så får du selvfølgelig en rygsæk propfyldt med værktøjer, modeller, inspiration og gode ideer med hjem fra DisruptionUddannelsen.


Har du et spørgsmål?
Brug vores chat-funktion, ring på 70 278 279, eller skriv en mail til info@aroskurser.dk

   

Bliv undervist af Danmarks absolut stærkeste team inden for digitalisering og disruption!

Uddannelsen er udviklet i tæt samarbejde med landets absolut førende hjerner og praktikere indenfor disruption, digitalisering og digital forretningsudvikling.

Designerne af uddannelsen er samtidig dine faste undervisere og sparringspartnere undervejs. De har en baggrund og uddannelse fra steder som Singularity University, Silicon Valley, Google, Accelerace, MyC4 m.fl. Tilsammen har de modtaget et utal af priser såsom Top 100 danske ledere, Årets IT-virksomhed, Årets Iværksætter m.v.

 

Disrpt! Bliv ekspert inden for 6 essentielle områder!

Disruptionuddannelsen er bygget op over 6 moduler. Hvert modul består af pensumlæsning, en undervisningsdag, individuelle disruptionøvelser og et møde med studiegruppen. Her er modulerne:

 

1. Strategiske modeller i arbejdet med digitalisering og disruption

Hvilke danske og globale trends og megatrends driver disruption - og hvilke strategiske modeller er i spil? Modulet give dig et klart overblik over de aktuelle lokale og internationale trends og begreber (herunder AI, robotteknologi og meget andet). Og du bliver klogere på, hvilke strategier, der skal drive præcis jeres projekter frem.

Underviser: Tune Hein, forfatter til blandt andet “Disrupt – eller dø!”

 

2. Dual Growth Capability. Organisatoriske og ledelsesmæssige krav til at skabe eksponentiel vækst

Man behøver ikke at risikere hele sin kerneforretning på et disruptivt projekt! Dual vækstledelse lærer jer at skabe parallelle spor, der ikke disrupter jeres egen kerneforretning (i hvert fald ikke før, det nye har vist sig værd). Vi ser på de organisatoriske og ledelsesmæssige krav til at skabe en eksponentiel vækstmotor. Desuden ser vi på, hvordan du kan pitche dette til bestyrelsen eller ledelsen.

Underviser: Johan Rosengreen Kringel, managing partner i konsulenthuset Kring (People, Planet, Profit).

 

3. Digital og disruptiv forretningsudvikling. Digitale og disruptive forretningsmodeller. Deleøkonomi

I verdenshistorien har pendulet svinget imellem centralisering og decentralisering. Men med internettet er der skabt en tredje vej: Den distribuerede løsning. Vi ser på forretningsmodeller og forretningsudvikling, der er særligt anvendelige ift. disruption og digitalisering, og vi arbejder med deleøkonomi som fænomen og strategi.

Underviser: Jesper Bove-Nielsen, forfatter til bøgerne “Den nye deleøkonomi – digitale strategier i adgangssamfundet” og “E-business – digitale forretningsstrategier”.

 

4. Toolbox til disruption og digitalisering. Good failure vs. bad failure. Pretotyping (udvikl det rigtige produkt på den billigste måde!)

Pretotyping er Googles egen innovationsmetode til at teste og vurdere ideer til nye produkter og services. Den baserer sig på det faktum, at 80 % af alle nye projekter fejler. Og metoden hjælper jer til at fejle langt hurtigere og billigere, så I lynhurtigt kan kanalisere ressourcerne hen til de sidste 20 % af projekterne.

Underviser: Tim Vang, serieiværksætter og CEO i den internationale konsulentvirksomhed pree.to.

 

5. Hvordan sikrer vi en kompetent, modig og innovativt tænkende organisation? Og hvordan får vi projekterne i mål?

Fremtiden kræver andre kernekompetencer, og vi skal sikre et stimuleret læringsmiljø. Men hvordan skaber vi et digitalt og nytænkende mindset. Og hvordan forankrer vi alle de nye tiltag – og fjerner den uundgåelige modstand mod forandring?

Underviser: Susanne Odgaard, direktør i Institute of Innovative Thinking.

 

6. Meet the disruptors! Besøg fra 5 danske virksomheder, der har vendt markedet på hovedet

En workshop-baseret dag, hvor vi arbejder case-baseret. Besøg fra 5 danske virksomheder, der har disruptet deres branche og skabt nye forretningsmodeller og innovationer gennem brugen af disruptive teknologier.

Vi finder nye danske virksomheder til hver gang, men kan allerede nu løfte sløret for de første gæster på programmet. Tilmelder du dig januar-holdene kan du nemlig blandt andet glæde dig til at møde disse disruptors:

Danske Bank

Klavs Hjort - Innovationschef

Danske Bank har populært sagt åbnet kassen for it-iværksættere og afprøver med en kombination af iværksættermiljøer og særlige tiltag i forhold til iværksætteri og innovation at udvikle fremtidens disruptive forretningsmodeller. Mød innovationschef hos Danske Bank, Klavs Hjort, til en snak om fremtiden indenfor digitalisering, disruption og fintech.

 

Tryg

Michael Juhler-Nøttrup - Head of Innovation og New Business & Customer Innovation

Tryg er ét af Nordens største forsikringsselskaber og meget optaget af digital forretningsudvikling og disruption. Hør Michael Juhler-Nøttrup, der er Innovationschef hos Tryg, fortælle om virksomhedens strategiske arbejde med disruption samt deres innovative tiltag The Camp - et co-wokring space for startups beliggende i Tryg’s hovedkvarter i Ballerup.

 

GoMore København

Søren Riis - Co-founder 

GoMore er det absolutte flagskib i Danmark, når vi taler deleøkonomi. Dermed er virksomheden også frontløber indenfor disruptive og innovative forretningsmodeller. Studerende på DisruptionUddannelsen i København hører medstifter Søren Riis fortælle om den fantastiske rejse og  de udfordringer, der har været undervejs, med at bygge en disruptiv og digital forretningsmodel.

 

  

Facilitator: Jonathan Løw, forfatter til bestselleren GuruBogen, hvor han har interviewet 100 iværksættere og virksomhedsledere.

 

Ikke en traditionel akademisk uddannelse!

Denne uddannelse handler ikke kun om at fylde viden og værktøjer på dig. Det vil vi selvfølgelig også gerne. Men vi vil også bringe den nye viden i spil undervejs. Du kommer med andre ord til at digitalisere, disrupte og udvikle nye forretningsmuligheder – og vi hjælper dig også med at implementere de nye tiltag og gøre organisationen klar til fremtiden.

 

Er det jeres virksomhed, der bliver taberen i den internationale konkurrence?

En undersøgelse fra Dansk Industri viser, at danske virksomheder i dag er udsat for disruption uden at reagere på det i tilstrækkelig grad. Det er faretruende for Danmarks position på det internationale marked. Gælder det også for jer?

 

Vi skal ikke kun snakke om Uber og AirBnB!

Uddannelsen er specialdesignet til nordisk baserede virksomheder. Det betyder, at det er os magtpåliggende at ‘oversætte’ de spændende globale teknologier og strømninger til en nordisk kontekst – og at præsentere dig for en masse dansk digitalisering og disruption! Det gør vi for at sikre, at du hurtigt og effektivt kan omsætte din viden og læring fra uddannelsen til din konkrete hverdag. 

 

Hvad skal der ske, og hvordan foregår det?

Uddannelsen strækker sig over 6 måneder med i alt 6 undervisningsdage. Den består af en blanding af interaktive præsentationer og foredrag, indsigtsfulde diskussioner, arbejde med hands-on cases, afprøvning af de seneste nye teknologier i praksis samt et møde med nogle af Danmarks mest disruptive virksomheder.

Du kommer til at deltage på en uddannelse med andre ambitiøse kvinder og mænd fra en lang række forskellige brancher, hvilket også naturligt medfører spændende dialoger, netværk og debatter med ligesindede.

 

Du kommer (heldigvis) ikke sovende til det!

Uddannelsen foregår på et højt niveau – både hvad angår undervisning, litteratur og praktik. Du får indblik i disruptive teknologier, organisationsformer, muligheder og lederskab. Vi arbejder med en konstant vekselvirkning imellem teori og praksis.

Og i mellem hver undervisningsgang er der 200-300 siders pensumlæsning, individuelle øvelser rettet mod din arbejdsplads samt et møde med studiegruppen.

 

Din arbejdsgivers udbytte af DisruptionUddannelsen

 1. Din arbejdsplads får en særdeles kompetent medarbejder, der vil have et bredt fundament at stå på, og som bedre og mere effektivt vil kunne håndtere virksomhedens eller organisationens mange udfordringer på både kort og lang sigt.

 2. Din arbejdsplads øger sandsynligheden for ikke at gå glip af muligheder - og for at gå en sikker fremtid i møde.

 3. Du vil med din nye viden om innovative processer, disruption og forandringsledelse blive en sublim sparringspartner for den øverste ledelse.

disruption, disruptions uddannelse, disruption uddannelse

 


Fagligt stærkt pensum

Forud for hver af uddannelsens seks undervisningsdage vil du få cirka 300 sider, som du frit kan læse løbende i de frirum, du har i måneden mellem hver af modulerne. Det lyder måske af meget, men det godt kan lade sig gøre. Også selvom du ikke er vant til at læse meget. Og også selvom du har meget travlt.

Pensum består desuden udelukkende af bøger, artikler og uddrag fra bøger af velrespekterede forfattere. Pensum og materiale indgår i prisen og vil blive udleveret ved uddannelsens start. Pensum til første modul bliver tilsendt inden første dag, så du har god tid til at læse det. Tilmelder du dig tæt op ad uddannelsens start, og er du i tvivl om, hvorvidt du kan nå at modtage materialet til første dag? Så kontakt os på chat eller mail, og så finder vi en løsning.


Øvelser med udgangspunkt i dig!

For os handler uddannelsen om, at du får et reelt kompetenceløft. Og et nøgleelement i dette er, at du får konkret træning. Derfor har vi lagt øvelser ind mellem alle undervisningsdagene. Øvelserne handler alle om at relatere teorien og de nye værktøjer til dig og til din arbejdsplads – så du og din arbejdsgiver får fuldt udbytte af din uddannelse. Øvelserne er ikke obligatoriske, og du bestemmer selv, hvor meget arbejde, du lægger i dem. Øvelserne danner udgangspunkt for møderne med din studiegruppe (også valgfri).


Få masser af sparring i din studiegruppe

Vi inddeler de studerende i studiegrupper, der mødes 5-6 gange i løbet af uddannelsen. Studiegrupperne giver dig mulighed for at vende pensum og øvelser – og for at få masser af sparring på din egen situation. Det er frivilligt, om du deltager i studiegruppen. Men vi anbefaler det, da det giver stort læringsudbytte.


Eksamen (opsamling og personlig udvikling)

Eksamenen på uddannelsen er todelt:

 1. Mundtlig eksamen, hvor du præsenterer et konkret disruption-/digitaliseringsprojekt (25 min.)
 2. Multiple choice-test af din konkrete viden og om redskaberne fra uddannelsen (som du ligeledes tager derhjemme, når det passer dig).

Eksaminator vil være en af uddannelsens undervisere.

Hvis du ønsker det, kan du fravælge eksamen og få et diplom på, at du har deltaget på uddannelsen. Tager du eksamen og består, får du i stedet et underskrevet eksamensbevis.


Vi tager lige et par hurtige, men vigtige, definitioner:
 

Hvad er disruption?

Det er vigtigt at slå fast, at disruption ikke er et nyt og smart ord for innovation. Disruption er altid innovativ, men innovation er ikke nødvendigvis disruptiv. Det er med andre ord mere end innovation. Disruption erstatter et eksisterende marked, teknologi eller branche – og skaber noget, der er mere værdifuldt og effektivt. Det er med andre ord både skabende og destruktivt.
 

Hvad er digitalisering?

Digitalisering er integrationen af digitale teknologier i daglige processer. Med digitalisering omdannes analoge informationer til digitale data, hvilket muliggør automatisering og effektivisering.
 

Hvad er digital transformation?

Digital transformation er arbejdspladsens overgang fra analoge processer til digitale processer. Overgangen er typisk forbundet med store udfordringer, idet transformationen erstatter gamle vaner og processer. Transformationen kræver med andre ord effektiv forandringsledelse.

disruption, disruptions uddannelse, disruption uddannelse

disruption, disruptions uddannelse, disruption uddannelse

 

 


Dine undervisere på DistruptionUddannelsen

 

disruption, disruptions uddannelse, disruption uddannelse

Tune Hein er forfatter til bogen “Disrupt eller dø!” (2016) og en række andre bøger om ledelse og strategi.

Han er en af Danmarks mest erfarne rådgivere inden for strategisk ledelse og disruption. Tune er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, hvor han har arbejdet globalt i Accenture og Right Management.

Han har desuden deltaget i DR’s program “Mission Ledelse”.

 

Johan Rosengren Kringel er managing partner hos Kring (People, Planet, Profit), der eksekverer disruptive strategier via danske og internationale virksomheder.

Han har en CBA fra Copenhagen Business School  og en Executive MBA fra INSEAD.

 

Jesper Bove-Nielsen er forfatter til bøgerne “Den nye deleøkonomi – digitale strategier i adgangssamfundet” og “E-business – digitale forretningsstrategier”.
Han står i spidsen for Rema 1000’s spændende nye satsning Vigo, der vil kombinere nethandel og dagligvarer med deleøkonomi.
Jesper har tidligere været Senior Advisor ved konsulentfirmaet Hildebrandt & Brandi.

 

Tim Vang er en yderst succesfuld serieiværksætter med mere end 20 års erfaring med innovation bag sig.

Tim er CEO hos pree.to, der hjælper store internationale virksomheder med at få de rigtige idéer på markedet – hurtigere, billigere og nemmere.
Tim er en eftertragtet international foredragsholder. Og han vandt Schwab Foundation’s “Social Entrepreneurs of the Year”-prisen i 2013.

 

Susanne Odgaard er direktør hos Institute of Innovative Thinking og en passioneret ekspert inden for disruption, teknologi og ledelse.

Hun er uddannet fra Københavns Universitet og fra Columbus State University.
Susanne er desuden stifter af CURIE, der arbejder for at få flere kvinder ind i flere danske og internationale topledelser.

 

Jonathan Løw er forfatter bag “Disruption” og “Gurubogen”, der har toppet bestsellerlisterne. I “Gurubogen” har han interviewet 100 af verdens mest innovative ledere og iværksættere.

Han er en eftertragtet foredragsholder, og han arbejder desuden som rådgiver ift. disruption.

Jonathan er kåret som én af “Danmarks 100 mest lovende ledere” af Berlingske Nyhedsmagasin. Og han har været Runner-Up i kåringen af “Årets Iværksætter”.

Hvem bør deltage på DisruptionUddannelsen?

Uddannelsen er for dig, der vil tage det næste skridt i din karriere! Du er typen, der ser fremad og tænker ud af boksen. Du har et drive, og du har ambitioner – på dine egne vegne, og på vegne af din arbejdsplads og dine kolleger!

Det er vores klare erfaring, at du vil have stor gevinst af at sparre med andre disruptors fra forskellige brancher og trin i organisationerne. Det er kontraproduktivt for en uddannelse som denne at udelukke deltagere ud fra deres alder, erfaring eller branche. Der er derfor ingen formelle optagelseskrav til denne uddannelse.

disruption, disruption uddannelse, disruptions uddannelse

Derfor er vi kåret som Børsen Gazelle

Du kan her læse, hvorfor vi mener, at Aros Kurser for nyligt er kåret til Gazellevirksomhed af Børsen for andet år i træk: Aros Kurser er Gazelle.

projektlederuddannelse, projektledelse, projektleder,

 Underviseren tager ansvar for din læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!
Når du tilmelder dig denne disruptionuddannelse, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.
 
Bestil DisruptionUddannelsen som en intern uddannelse
Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af uddannelsen i disruption og digitalisering med fokus på jeres medarbejdere, jeres organisation og jeres specifikke behov. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund og hør mere: Tlf. 70 278 279.

 
disruption, disruption uddannelse, disruptions uddannelse

 


disruption, disruptions uddannelse, disruption uddannelse
 

projektlederuddannelse, projektledelse, projektleder, procent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


 

Andre relevante kurser

 


 

 

 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak