links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Derfor er vi de sidste to år kåret til Gazellevirksomhed

En gazelle kan opnå en hastighed på 100 km/t, når den piler hen hen over Afrikas savanner. Når vi hos Aros Business Academy går ud til kaffemaskinen om morgen, så kommer vi sjældent over 8 km/t, og vi træffes sjældent mere eksotiske steder end København og Aarhus. Alligevel er der ifølge Dagbladet Børsen en gazelle gemt i os.

kursus

 

En gazelle er i det danske sprog blevet synonym med en virksomhed i vækst. Børsen definerer selv en gazellevirksomhed sådan her: “En virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.” Læs mere om gazellevirksomheder her.

Vi er meget beærede over at være kommet med på årets liste over gazellevirksomheder. Her får du vores egne bud på, hvordan det er lykkes os at leve op til Børsens krav.

 

Vi vil give dig forandring

De fleste store danske virksomheder bruger hvert år millioner af kroner på efteruddannelse til deres medarbejdere. Statistikker viser desværre, at kurserne kun har en vedvarende effekt på ca. 15 % af deltagerne. 85 % af kursusdeltagerne oplever ingen forandring i det lange løb. Det er en skam!

Hos Aros Business Academy har vi det derfor som mål at vende disse kedelige tal på hovedet. Vores kursister skal ikke bare have en god oplevelse i løbet af kurset – de skal også opnå en vedvarende forandring. Og det får de – via stribevis af store og små innovative læringsmæssige tiltag!

 

Forandring skabes af dygtige (som i virkelig dygtige) undervisere

En dygtig underviser har høj faglighed og kan forklare kloge og interessante ting, så folk kan forstå dem. Men vores undervisere kan meget mere end det! De er passionerede, og de evner at gøre det faglige vedkommende for deltagerne. Først når underviseren ser netop DIN udfordring, bliver det for alvor relevant og brugbart for dig.

Vi har altid været kræsne, når vi har valgt vores undervisere, og vi er i dag stolte af det hold, vi kan tilbyde vores kursister. Med vores hold af undervisere har vi opnået, at 97,9 % af vores kursister mener, at underviseren var “god” eller “meget god” til at tilpasse kurset eller uddannelsen specifikt til dem. Det har krævet stort arbejde at opnå dette tal, og vi er sikre på, at det er med til at forklare, hvorfor vi i dag er kåret til gazellevirksomhed.

 

Se alle vores 100 kurser og uddannelser her.

Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak