links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Corporate storytelling som strategisk værktøj

 
Kurset er en grundig indføring i corporate storytelling. I lærer at bruge virksomhedens historier i markedsføring, i intern kommunikation og som strategisk ledelsesværktøj. Undervejs er der fokus på jeres udfordringer og behov i arbejdsmæssig sammenhæng. storytelling, corporate storytelling, storytellers, storyteller, digital storytelling, historiefortælling, fortælle historier, virksomhedshistorier, historier i virksomheden, gode historier virksomhed, kommunens gode historier, narrativ praksis, storytellinig strategisk værktøj, storytelling ledelse, storytelling pr, storytelling i markedsføringen, storytelling intern kommunikation, storytelling ekstern kommunikation
 
Varighed
Kurset afholdes over én kursusdag
i jeres lokaler eller i et af vores konferencecentre.

Deltagerantal
Kurset afholdes for 4-16 medarbejdere.

Pris og bestilling
Ring og hør mere om workshoppen på telefon 70 278 279.
 
 
Det lærer I på kurset:
 
  • At spotte og indsamle gode historier i organisationen
  • At forstå de mange fordele og muligheder i historiefortælling
  • At vælge den mest optimale strategi i arbejdet med corporate storytelling
  • Hvordan gode historier indvirker på medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og borgere. 
 

Effektiv formidling af organisationens værdier

Corporate storytelling er et effektivt værktøj til at formidle organisationens kerneværdier til medarbejderne, kunderne og offentligheden generelt. Gode historier kan nemlig noget helt unikt. De skaber lydhørhed og forståelse. De flytter følelser og holdninger. Og de kan gøre komplekse pointer, fx visioner og mål, helt enkle og ligetil.  
 

storytelling, corporate storytelling, storytellers, storyteller, digital storytelling, historiefortælling, fortælle historier, virksomhedshistorier, historier i virksomheden, gode historier virksomhed, kommunens gode historier, narrativ praksis, storytellinig strategisk værktøj, storytelling ledelse, storytelling pr, storytelling i markedsføringen, storytelling intern kommunikation, storytelling ekstern kommunikationCorporate storytelling er god markedsføring

Reklamekampagner tager hårdt på budgettet og har ofte ikke den ønskede effekt. Med en godt planlagt og veludført historiestrategi gør man medierne interesserede i at skrive om organisationen. De gode historier om organisationen og arbejdspladsen har stor brandingværdi og vil tiltrække flere kunder og dygtige medarbejdere.
 

Historiefortælling som strategisk ledelsesværktøj

Corporate storytelling er en konstruktiv måde at motivere medarbejdere og at skabe en fælles identitetsfølelse. Historierne har deres udspring i organisationens rødder. Det giver en ægthed og giver medarbejderne en følelse af at være del af noget særligt. Historiefortælling kan formidle organisationens mission og visioner, men den kan også bruges i det helt daglige ledelsesarbejde. 
 

Corporate storytelling er et håndværk, alle kan lære

Vi fortæller historier hele tiden, og vi tænker sjældent over det. Historier er en naturlig del af det sociale spil mellem mennesker. Når vi bruger historierne i strategisk og forretningsmæssig sammenhæng kræver det imidlertid en bevidsthed og nogle præcise værktøjer. Kurset er derfor praktisk anlagt, og der er masser af konkrete værktøjer. Corporate storytelling er nemlig et håndværk; men det er et håndværk, som alle kan lære.
 

Kursets underviser  
Annette Skov, storytelling, corporate storytelling, storytellers, storyteller, digital storytelling, historiefortælling, fortælle historier, virksomhedshistorier, historier i virksomheden, gode historier virksomhed, kommunens gode historier, narrativ praksis, storytellinig strategisk værktøj, storytelling ledelse, storytelling pr, storytelling i markedsføringen, storytelling intern kommunikation, storytelling ekstern kommunikationAnnette er cand. mag. i dansk og har en efteruddannelse i journalistik fra Danmarks Journalisthøjskole. 

Hun har været ansat i både kommune, stat og privat virksomhed og har mere end 15 års erfaring fra kommunikationsbranchen. 
 
Annette er en inspirerende, nysgerrig og involverende underviser med meget stor erfaring. Hun lægger vægt på, at deltagerne får ny viden og erfaring med sig hjem, så hverdagens udfordringer kan håndteres endnu bedre.
 

storytelling, corporate storytelling, storytellers, storyteller, digital storytelling, historiefortælling, fortælle historier, virksomhedshistorier, historier i virksomheden, gode historier virksomhed, kommunens gode historier, narrativ praksis, storytellinig strategisk værktøj, storytelling ledelse, storytelling pr, storytelling i markedsføringen, storytelling intern kommunikation, storytelling ekstern kommunikation

Kursets målgruppe

Kurset er for arbejdspladser, der arbejder med at formidle værdier, mål og strategiske budskaber, eller bare ønsker at udforske det enorme potentiale der ligger i corporate storytelling som middel til forbedring af arbejdsmiljø.


Underviseren tager ansvar for jeres læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!
Når I tilmelder jer dette kursus i præsentationsteknik, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Har du et spørgsmål?

Ring på tlf. 70 278 279, eller send dit spørgsmål til undervisning@aroskurser.dk
 
  storytelling, corporate storytelling, storytellers, storyteller, digital storytelling, historiefortælling, fortælle historier, virksomhedshistorier, historier i virksomheden, gode historier virksomhed, kommunens gode historier, narrativ praksis, storytellinig strategisk værktøj, storytelling ledelse, storytelling pr, storytelling i markedsføringen, storytelling intern kommunikation, storytelling ekstern kommunikation
... og læs mere om program, underviser,
konferencesteder, særligt tilrettelagte kurser
og rabatter.
 

kursus i præsentationteknikprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Andre relevante kurser

Det mener kursisterne om dette kursus

DSB, Hans Jørgen Hansen
”Kurset har haft stor positiv indflydelse, fordi jeg nu kan finde historierne og få dem skrevet. Underviseren ramte os lige på kornet gang på gang, og hun formåede at give alle deltagere personlig feedback uanset vores udgangspunkt. Kurset har motiveret hele ledergruppen ud over mine forventninger. Kurset var virkelig en øjenåbner.”

DSB, Poul Flor
”Det var et meget interessant kursus med en virkelig dygtig underviser. Jeg har fået lyst til at skrive mere og blive bedre til det.”

DSB, Kim Munk
”Kurset var af høj kvalitet. Underviseren havde en god føling med gruppen – hun er yderst kompetent.”


Læs udtalelser fra kursisterne
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak