links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Business Model Canvas

 

På dette kursus lærer I at anvende det internationalt anerkendte ”Business Model Canvas", der er et unikt værktøj til at udvikle, forstå og beskrive forretningsmodeller og value propositions. Modellen er et enestående hands-on værktøj der markant vil øge jeres forståelse af systemerne bag strategisk management!

Online Business Model Innovation, Business model canvas, value proposition canvas, innovation, forretningsplan, forretningsmodel.
 
Varighed og deltagere:
Kurset afholdes som et internt kursus i jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov.
Deltagerantallet er op til jer. 

Spørgsmål eller pris 
Har I spørgsmål til pris eller andet så ring til os på tlf. 70 278 279 eller skriv en mail til info@aroskurser.dk.
 
 
Det lærer I på kurset:
 
  • At forstå andre nye forretningsmodeller og selv beskrive komplekse business cases på en A4 side
  • At beskrive jeres forretningsmodel ved hjælp af modellen ”Business Model Canvas”
  • At beskrive hvilken value proposition I skaber over for enkelte kundesegmenter
  • At udarbejde strategier til at afprøve jeres forretningsmodel
  • At skabe mersalg til eksisterende og gamle kunder.
 

Lav jeres egen forretningsmodel

Metodikken "Business Model Canvas" er internationalt anerkendt og benyttes af førende virksomheder og universiteter verden over. På kurset vil vi arbejde med forskellige cases og se eksempler på, hvordan andre har arbejdet med modellen. I vil med andre ord blive grundigt klædt på til at udarbejde egne strategier til jeres forretningsmodel.
Online Business Model Innovation, Business model canvas, value proposition canvas, innovation, forretningsplan, forretningsmodel.
 

Fra lange forretningsplaner til simpel model!
Ved hjælp af de modeller, som er fokus for dette intensive kursus, bliver I i stand til at forvandle lange, indviklede forretningsplaner til én enkelt, men slagkraftig, A4-side! Den simple, nyskabende form øger ikke bare jeres overblik over jeres forretningsstrategi, men letter også selve forretningsanalysen og diskussions- og innovationselementerne i processen.

Kursets underviser

Maximilian Frimmer, Online Business Model Innovation, Business model canvas, value proposition canvas, innovation, forretningsplan, forretningsmodel.Michael har 20 års erfaring som leder og executive management consultant. Han har siden 2010 været ekstern lektor på Aarhus Universitets Iværksætterhus, hvor det er en forudsætning, at BMC-kompetencer er høje og rådgivningen til virksomhederne er baseret på BMC-modellen. Ligeledes har han løst forskellige opgaver som bestyrelsesmedlem i forskellige brancher, hvor netop denne model er blevet benyttet.
 
Underviseren tager ansvar for jeres læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset.
 
Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!
Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.
 

Online Business Model Innovation, Business model canvas, value proposition canvas, innovation, forretningsplan, forretningsmodel.

Hvem bør deltage?
Kurset henvender sig til alle, der arbejder med forretningsudvikling og søger et nyt værktøj til at beskrive en forretningsmodel, uden at skulle skrive en lang forretningsplan. Kurset er ikke specifikt henvendt til online virksomheder. 

  Online Business Model Innovation, Business model canvas, value proposition canvas, innovation, forretningsplan, forretningsmodel.

... eller kontakt os for mere info.

 

skriv til nettet, tekst til hjemmeside, webjournalist, webkommunikation, hjemmeside tekst kursus, nettekst, intranet kursus intranetkursus, intranet kurser, webtekst, tekster på nettetprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Læs udtalelser fra vores kursister
 

 


 

Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak