links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Building Winning Teams

 
Hvordan skaber I stærke teams, der leverer varen hver gang og samtidig scorer højt på motivation, arbejdsglæde, selvstændighed og engagement? På denne workshop arbejder vi med de ledelsesmæssige aspekter af at skabe Winning Teams hos jer. Workshoppen kan afholdes på dansk og engelsk. intern kommunikation, kursus i intern kommunikation, intern kommunikation kursus, intern kommunikation workshop, samarbejde, samarbejde relationer, samarbejde coaching, samarbejdsrelationer, konflikthåndtering, ledelse, ledelse samarbejde, team coaching, team samrabejde, workshop, temadag om samarbejde, workshop om samarbejde, kursus om samarbejde, samarbejde problemer, samarbejde vanskeligheder
 
Varighed
Workshoppen afholdes over 1-2 arbejdsdage hos jer, på et konferencecenter eller i vores kursuslokaler i København. 

Deltagerantal
Der er ingen begrænsning på antallet af deltagere. 

Få et tilbud eller hør mere!
Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf. 70 278 279 eller send en mail til anders@aroskurser.dk
 
 
Workshoppen gør jer i stand til at :
 
  • forstå rollerne i The Winning Team og sammensætte det perfekte team
  • spotte talenter og håndtere talentmassen effektivt
  • forstå egne udviklingsområder ift. at lede og udvikle stærke teams
  • skabe holdånd og en fælles mission
  • motivere medarbejderne og styrke deres arbejdsglæde
  • anvende styringsværktøjer til måling af kvalitativ udvikling
  • videreudvikle det stærke team.
 

På sporet af DNA'et for The Winning Team

Hvad gør nogle teams mere velfungerende, mere præsterende og mere dynamiske end andre? Omdrejningspunktet for workshoppen er det stærke teams DNA: HVAD skaber et godt team? HVEM er deltagerne i det stærke team? HVORDAN leder man det stærke team? HVORNÅR skal man være opmærksom på forandringer i teamkulturen? HVAD skaber en fælles vision? HVILKE forhindringer vil true teamets styrke?
 

Workshoppen afdækker hele feltet

Under workshoppen vil I arbejde med: Rollerne i teamet, teamsynergi og teamenergi, faserne i teamudvikling, skabelse af en fælles vision, mål og opfølgning, anerkendelse, delegering, empowerment, lederen som teamleder, talenthåndtering, kommunikation i teamet, forventninger til ledelse og samarbejde.
team udvikling og samabejde

 

En inspirerende og praksisnær workshop om teamudvikling

Formålet med denne workshop for ledere er at give jer værktøjerne til,  at I straks bagefter kan skabe Winning Teams på jeres arbejdsplads. I vil gå fra workshoppen med masser af inspiration i bagagen. I vil få det teoretiske fundament for at træffe de rigtige beslutninger, og I får mulighed for at diskutere, brainstorme og lægge en strategi for udviklingsarbejdet i løbet af workshoppen.
 

Workshoppens underviser og facilitator

Kim Dietrichsen, building winning teams, performancekultur, teamdynamik, coaching, inspirationKim arbejder med teamudvikling og vinderkultur i en bred vifte af organisationer. Facilitering af teamudvikling og undervisning i teamteori er ikke bare et job, men en passion. Kim har en bred erfaringsbase fra sit arbejde med alt fra erhvervsledere, medarbejderteams og frivilligorganisationer til nogle af verdens bedste atleter.
Kim er uddannet cand. scient fra Københavns Universitet med speciale i team coaching og teamudvikling. Han har desuden en master i præstationspsykologi med fokus på teamdynamik.  


Skræddersyet til jer og jeres udfordringer

Ingen arbejdspladser er ens. Denne workshop om teamudvikling planlægges derfor i samarbejde med jer. Underviseren tager en snak med jer forud for dagen, og vi sender samtidig en håndfuld spørgsmål til deltagerne, hvor vi afklarer de enkeltes behov, ønsker, forudsætninger og overvejelser i forhold til udvikling af Winning Teams.

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!
Når I tilmelder jer denne workshop i Builind Winning Teams, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af denne workshop – og af alle jeres fremtidige kurser.
 

Hvem bør deltage?

Denne workshop i at skabe stærke teams er både for topledere og mellemledere hos jer. I kan være en større eller mindre privat virksomhed, eller I kan være en offentlig instans. Workshoppen tilpasses 100 % jeres situation og behov.

intern kommunikation, kursus i intern kommunikation, intern kommunikation kursus, intern kommunikation workshop, samarbejde, samarbejde relationer, samarbejde coaching, samarbejdsrelationer, konflikthåndtering, ledelse, ledelse samarbejde, team coaching, team samrabejde, workshop, temadag om samarbejde, workshop om samarbejde, kursus om samarbejde, samarbejde problemer, samarbejde vanskeligheder

 

Har du et spørgsmål?

Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf. 70 278 279.


Teamudvikling og samarbejde

kursus i præsentationteknikprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Andre relevante kurser

Aros Mini MBA 
Den Intensive Projektlederuddannelse
Forandringsledelse og forandringskommunikation
Aros Proceslederuddannelse

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak