links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Assertiv kommunikation

 

Vil du gerne blive bedre til at kommunikere klart, positivt, effektfuldt og anerkendende? Så er dette kursus i assertiv kommunikation (assertion) det helt rette for dig. Kurset vil give dig større personlig power samtidig med, at du styrker dine relationer til andre. Du får desuden testet din personlige kommunikationsstil og konfliktstil. assertiv kommunikation, assertion, Assertionstræning, kursus i assertion, kursus i assertiv kommunikation, assertiv, assertion, assertiv adfærd, assertion kursus, assertiv kursus
assertiv kommunikation, assertion, Assertionstræning, kursus i assertion, kursus i assertiv kommunikation, assertiv, assertion, assertiv adfærd, assertion kursus, assertiv kursus
 
 
Næste kursus i København
5.-6. februar kl. 9-16

AROS Konference

assertiv kommunikation, assertion, Assertionstræning, kursus i assertion, kursus i assertiv kommunikation, assertiv, assertion, assertiv adfærd, assertion kursus, assertiv kursus Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Næste kursus i Aarhus

29.-30. januar kl. 9-16 
Comwell Hotel, Aarhus
assertiv kommunikation, assertion, Assertionstræning, kursus i assertion, kursus i assertiv kommunikation, assertiv, assertion, assertiv adfærd, assertion kursus, assertiv kursus Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Pris ekskl. moms
Kr. 8.500 / kr. 7.225 (med kollegarabat).
Prisen er inkl. personlig test af adfærdstype og konfliktstil, som tages i løbet af kurset. Du får desuden underviserens e-bog om kommunikation og personlig udvikling.

Maks. 12 deltagere på hvert hold. 
Betaling en uge før kursusstart.

Har du et spørgsmål? 
Brug vores chat-funktion, ring eller send en mail til info@aroskurser.dk
assertiv kommunikation, assertion, Assertionstræning, kursus i assertion, kursus i assertiv kommunikation, assertiv, assertion, assertiv adfærd, assertion kursus, assertiv kursus

 
 
På dette kursus i assertiv kommunikation lærer du at ...
 
  • få dit budskab klart og hensigtsmæssigt frem 
  • løse og forebygge konfliktsituationer
  • få større gennemslagskraft i din kommunikation 
  • kommunikere effektivt med forskellige persontyper og målgrupper
  • forstå og anvende begrebet assertion
  • forstå dit eget kommunikationsmønster
  • tænke i muligheder frem for begrænsninger
  • vende blikket indad og tænke positivt om dig selv og dine omgivelser.

Kursus kun for dig?
Soloforløb i mundtlig kommunikation

 
 

Assertiv kommunikation giver dig større succes

Begrebet assertion og assertiv kommunikation handler om at kommunikere med et dobbeltmål for øje: For det første skal du respektere dig selv, så du opnår den nødvendige power til at sætte dig igennem. For det andet skal du samtidig respektere og lytte til andre i kommunikationen. Fordi assertiv kommunikation er klar, positiv og anerkendende kommunikation, kan den hjælpe dig til at skabe bedre relationer og få større succes.
 

Vi giver dig GRATIS adgang til ”Din læringsbank”!

Som deltager på vores kursus i assertiv kommunikation får du automatisk adgang til vores læringsunivers ”Din læringsbank”.

Vi har fyldt læringsbanken med de vigtigste pointer fra kurset – og også en nøje udvalgt samling ekstramateriale. Det er fra os til dig, så du kan holde dig skarp længe efter kurset!

 

Assertionstræning skaber resultater på bundlinjen

Mestrer du assertiv kommunikation, vil de gavnlige effekter sprede sig som ringe i vandet gennem organisationen. Kunder, der bliver mødt med positiv kommunikation, kommer igen. Ledere, der kommunikerer assertivt, får lettere deres medarbejdere med sig. Og medarbejdere, der kommunikerer assertivt indbyrdes, kan lettere udfolde deres fulde potentiale i en konstruktiv hverdag. Og det er noget, der skaber resultater – helt nede på bundlinjen.
 
assertiv kommunikation, assertion, Assertionstræning, kursus i assertion, kursus i assertiv kommunikation, assertiv, assertion, assertiv adfærd, assertion kursus, assertiv kursus
 

Få testet din egen kommunikation!

På kurset lærer du at kommunikere hensigtsmæssigt og effektivt med forskellige persontyper. Desuden får hver deltager mulighed for at teste sit eget kommunikationsmønster, og hver deltager finder ud af, hvordan assertion virker bedst for lige præcis dem. Du laver i løbet af kurset to tests, der viser din personlige kommunikationsstil og din konfliktstil. Efter kurset kommer du således hjem med en masse nye indsigter og teknikker, som du kan implementere direkte i din egen hverdag.
 

Din underviser på kurset

rikke dinnetz,assertiv kommunikation, assertion, Assertionstræning, kursus i assertion, kursus i assertiv kommunikation, assertiv, assertion, assertiv adfærd, assertion kursus, assertiv kursusRikke er kommunikationsrådgiver, journalist, cand.mag. og forfatter. Hun har holdt en lang række foredrag om positiv kommunikation i virksomheder og har flere års erfaring i at undervise og coache såvel ledere som medarbejdere. Hun er uddannet coach ved Sofie Manning. Med sin baggrund som chefredaktør og redaktionschef i magasinbranchen – og en årrække som kommunikationsrådgiver og coach i virksomheder i Danmark og Sverige – trækker Rikke på en solid erfaring inden for kommunikationsbranchen. Som underviser er Rikke passioneret og inspirerende. Hun sætter en ære i at gøre alting så enkelt som muligt. 
 

Hvem bør deltage?

Alle mennesker, der vil forbedre deres hverdag og videreudvikle deres kommunikationskompetencer, kan bruge værktøjerne. Gennem assertiv kommunikation skaber man også positive resultater på bundlinjen. Kurset er altså både for medarbejdere, mellemledere og topledere.assertiv kommunikation, assertion, Assertionstræning, kursus i assertion, kursus i assertiv kommunikation, assertiv, assertion, assertiv adfærd, assertion kursus, assertiv kursus
 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset.


Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!
Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

 

Bestil et kursus hos jer selv!

Du kan bestille et internt kursus i assertiv kommunikation. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf. 70 278 279 for mere information og priser.
 

Interesseret i et soloforløb?
Vi afholder masser af soloforløb inden for mundtlig kommunikation. Læs mere her: Mundtlig kommunikation - soloforløb


assertiv kommunikation, assertion, Assertionstræning, kursus i assertion, kursus i assertiv kommunikation, assertiv, assertion, assertiv adfærd, assertion kursus, assertiv kursus

... eller tilmeld dig kurset nu i formularen øverst i højre spalte.

 


assertiv kommunikation, assertion, Assertionstræning, kursus i assertion, kursus i assertiv kommunikation, assertiv, assertion, assertiv adfærd, assertion kursus, assertiv kursusprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Andre relevante kurser
Mundtlig kommunikation
Personlig udvikling
Konflikthåndtering og samarbejde
Kursus i præsentationsteknik med gennemslagskraft


Det siger kursisterne om dette kursus:

NASDAQ OMX, Dorthe Christensen
”Meget tilfredsstillende og super inspirerende kursus. Jeg har fået virkelig gode redskaber med fra kurset, som jeg kan bruge både fagligt og privat."

 

Philips, Martin Wallenius
”Kurset var supergodt. Jeg går hjem med positive tanker og positiv kommunikation.”

 

Invita Køkkener, Helle Andersen Beyer
”Kurset har allerede haft stor indflydelse på mit arbejde, og jeg slapper mere af og er blevet bedre til at vide, hvad jeg skal tage med hjem, og hvad jeg skal lade blive. Det var et suverænt kursus og meget indholdsrigt, og det var rart, at der var plads til den enkelte person."

 

ECCO Sko A/S, Kristina Rasmussen
”Kurset kommer til at have stor betydning for min håndtering af konflikter og måder at give feedback på. Det har været super interessant at lære sig selv bedre at kende og spotte egne udviklingsområder. Jeg har helt sikkert fået blod på tanden til at bruge modellerne i min hverdag. Rigtig godt kursus!"

 

Ellegaard Göttingen Minipigs, Berit Brandliellegaard göttingen minipigs, aros kurser, assertiv kommunikation
”Det var et virkelig godt kursus. Jeg fik rigtig meget ud af det, især fordi vi var et lille hold, så jeg følte at undervisningen var målrettet mig.”

 

Fertin Pharma, Lisbet Volsted Hansenellegaard göttingen minipigs, aros kurser, assertiv kommunikation
”Jeg har lært at jeg kan bruge mine stærke sider på en anderledes måde, og at jeg kan styrke mine svage sider. At mennesker er forskellige, og derfor skal behandles forskelligt. Og jeg har fået indsigt i andres problematikker og haft andre til at vende "problemerne" og derved se nogle andre sider af sagen. Derudover var underviseren super inspirerende.”

 

Danske Færger A/S, Annette Hansen 
”God inspiration, og viden. Kurset har givet mig en masse energi, og lysten til at bruge de fine redskaber, vi har fået præsenteret. Jeg har lært at analysere min måde at løse problemer assertivt, samt at vælge mine kampe, med de nye redskaber og brugen af nye ord i BUSK modellen. Kurset vil have stor indflydelse, både privat og arbejdsrelateret.”

 

Lejre Kommune, Camilla Højrup
”Kurset var af meget høj kvalitet. Underviseren var virkelig kompetent og en dygtig formidler. Jeg har fået konkrete værktøjer til bedre kommunikation og stor forståelse for, hvordan jeg kan være assertiv i min kommunikationsform.”

 

Jyllands-Posten, Dorthe Rohde  
Kurset vil have stor betydning for mig fremover, både arbejdsmæssigt og privat. Det var en virkelig positiv kursusoplevelse.

 

PFA Pension, Annemarie Hyldtoft Svendsen
"Kurset var af supergod kvalitet. Jeg har lært at formidle et budskab korrekt og konstruktivt og at sige fra på fra på en god og ordentligt måde. Underviseren var rigtig god."

 

Københavns Lufthavne, Sussi Kragh 
”Underviseren er meget inspirerende, medlevende og synes at fornemme hvem og hvor (mentalt) kursisterne er. Hun har prøvet meget og har en god erfaring at dele og give ud af samtidig med at hun ikke kun ser sine egne synspunkter og lærdom som det ene rigtige. Hun er ikke tør eller 'gået i stå'.”

 

It-vest, Lene Bæk Jørgensen
"Rigtig godt kursus! Det vil have positiv indflydelse, og jeg har fået metoder til assertiv kommunikation, som jeg vil forsøge at huske på arbejdet." 

 

AAK, Susanne Lihn
”Rigtig godt og lærerigt kursus, der har lært mig at løse konflikter og kommunikere i en konflikt.”

 

Vejle Kommune, Susanne Christiansen
"Kurset var af meget god kvalitet, og det vil få stor indflydelse for mig. Underviseren var dygtig til at tilpasse kurset til os, og hvis man kom med noget konkret man ville have belyst, blev det gjort uden problemer."

 

Coop Danmark, Lina Helverskov
”Det var et godt kursus, der har givet mig værktøjer som jeg kan bruge. Det var rigtig godt at vi var en tilpas mængde kursister til, at underviseren virkelig kunne skræddersy det til os.”

 

Team Tankers International, Mie Jessen 
”Det bliver meget nemmere at kommunikere med mine kollegaer og håndtere negative situationer mere assertiv nu. Jeg følte også, at der var høj vidensdeling, og at det var meget brugbare informationer og materialer, vi fik delt ud. Underviseren var super dygtig. Hun vidste mange ting, og det var på intet tidspunkt kedeligt.”

 

StockRate Asset Management, Susanne Kofoed
"Jeg havde på forhånd sat mine forventninger til kurset meget højt, og jeg må indrømme – jeg blev ikke skuffet. Kvaliteten af kurset var virkelig god, især fordi underviseren virkelig formåede at tilpasse indholdet til os løbende. Jeg har lært at coache mig selv og andre – det er virkelig brugbart." 


Læs flere udtalelser fra vores kursister
 
Kort om Assertiv Kommunikation

Assertiv kommunikation har rødder i adfærdspsykologien og handler om, hvordan du kan kommunikere effektfuldt med respekt for dig selv og andre. Kort sagt går det ud på at få mere gennemslagskraft og turde kommunikere direkte – samtidig med, at du anerkender din samtalepartners synspunkter og behov. De fleste mennesker har et grundlæggende kommunikationsmønster, hvor de enten har en tendens til at kommunikere for underlegent eller for overlegent.

Assertiv kommunikation giver dig indsigter og teknikker, som sætter dig i stand til at kommunikere mere ligeværdigt. – uanset om det er med din chef, dine medarbejdere eller med din bedre halvdel.  På den måde får du på én gang formidlet din egen vilje og lyttet til din samtalepartner. Når du kommunikerer assertivt, styrker du både dit eget selvværd, din troværdighed og din relation til andre mennesker – såvel på jobbet som privat.

 

Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak