links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Aros Proceslederuddannelse

 

Aros Proceslederuddannelsen er for dig, der ønsker at blive en kompetent og dynamisk procesleder. Vi tilbyder et dybdegående undervisningsforløb, designet til at give dig værktøjer til at tage hånd om procesudviklinger - og kompetencer til at træde i karakter som proceskonsulent. Du bliver med andre ord i stand til at dominere processerne frem for at blive overrumplet af dem.
proceslederuddannlese, procesoptimering, procesledelse, procesleder, processer, optimeringsprocesser, arbejdsoptimering, proceseffektivitet
 
Næste uddannelse i København (6 dage)
Modul 1: 15.-16. januar
Modul 2: 31. januar-1. februar
Modul 3: 26.-27. februar
Dag 1 på alle tre moduler: 9.30-16.30
Dag 2 på alle tre moduler: 8.00-15.00
Uden overnatning
Sted: AROS Konference, København

Næste uddannelse i Aarhus (6 dage)
Modul 1: 5.-6. marts
Modul 2: 21.-22. marts
Modul 3: 9.-10. april
Dag 1 på alle tre moduler: 9.30-16.30
Dag 2 på alle tre moduler: 8.00-15.00
Uden overnatning
Sted: Comwell Hotel, Aarhus

proceslederuddannlese, procesoptimering, procesledelse, procesleder, processer, optimeringsprocesser, arbejdsoptimering, proceseffektivitet Se startdatoer for flere uddannelsesforløb ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre.

Hvad koster uddannelsen?
Aros Proceslederuddannelse koster 19.750 kr. ekskl. moms. Hvis du tager en kollega med, sparer I begge 1.500 kr. ekskl. moms. Så er prisen blot 18.250 kr. ekskl. moms pr. person.

Prisen inkluderer undervisning, sparring, feedback, undervisningsmateriale, fuld forplejning på kursusdagene, bogen "Ledelse af Processer" og service i verdensklasse.
 
 
Dit udbytte af Aros Proceslederuddannelse:
  • Viden om processers mekanik og procesanalyse
  • Struktur og konkrete værktøjer til procesoptimering
  • Kompetencer til at planlægge et udviklingsforløb
  • Håndtering af personlige udfordringer ved daglige forandringer
  • Indsigt i, hvordan effektiv procesledelse skaber udvikling
  • Større gennemslagskraft som proceskonsulent og leder.
 
Har du et spørgsmål? 
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk
proceslederuddannlese, procesoptimering, procesledelse, procesleder, processer, optimeringsprocesser, arbejdsoptimering, proceseffektivitet
 
proceslederuddannlese, procesoptimering, procesledelse, procesleder, processer, optimeringsprocesser, arbejdsoptimering, proceseffektivitet

Procesudvikling er nøglen i en kompleks hverdag

I dag skal de daglige opgaver på arbejdspladsen helst løses så hurtigt som muligt, og løsningerne skal være af så høj kvalitet som muligt - for så få ressourcer som muligt. Nøglen hertil ligger i hverdagens processer. Kan du optimere dine processer og gøre dem fleksible, sparer du ikke bare ressourcer og tid, du bliver også bedre rustet til at håndtere en kompleks hverdag i udvikling.

 

Effektive processer kan aflæses direkte på bundlinjen                         En virksomhed eller organisation er lige så (lidt) effektiv som sine processer. Lean, procesoptimering, produktivitet, kundeorientering, kvalitetsledelse, interessenter, matrixorganisering, målstyring og KPI'er ... Der er mange metoder og tilgange til at arbejde med processer. Denne uddannelse giver dig et detaljeret indblik i procesledelse og introducerer en holistisk tilgang til en virksomheds eller organisations arbejde med procesledelse eller Business Process Management (BPM). Uddannelsen giver dig desuden en konkret model for, hvordan du kan arbejde struktureret og praktisk med procesledelse, og du får viden om, hvordan processer kan implementeres.

 

Hvem bør deltage?

Forløbet er for dig, der leder en proces eller en række opgaver, som du ønsker skal gennemføres bedre, hurtigere eller mere effektivt. Både som leder og medarbejder har du stor gavn af at forstå, hvordan procesoptimering er vejen til en bedre arbejdsproces og hverdag, uanset om du arbejder med produktion eller administrative processer. Du bliver samtidig en dygtig proceskonsulent - trænet i at formidle processer professionelt og overskueligt så dine medarbejdere kan forstå den forandring der finder sted.
 

Din underviser på Aros Proceslederuddannelsen

Jacob Jacobsen, proceslederuddannlese, procesoptimering, procesledelse, procesleder, processer, optimeringsprocesser, arbejdsoptimering, proceseffektivitetJacob har i mere end 10 år arbejdet med procesoptimering i såvel produktions- som administrationsmiljøer. Jacob er akkrediteret PRINCE2® Trainer og Lean Facilitator. Derudover er han certificeret SCRUM Master® og Belbin®.

Jacob er en rutineret formidler, der formår at få sine kursister til at opleve teorien helt praktisk på en spændende og indlevende måde.
Jacob er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet og har en CBA fra Business Academy South West. 
 

Uddannelsen i overordnede træk

Uddannelsen i procesledelse strækker sig over 6 uger og består af tre moduler, som hver er af to dages varighed. Efter endt udddannelse modtager du et certifikat. Uddannelsen kombinerer teoretisk viden med praktiske øvelser og cases. Underviseren vil tage højde for netop dine behov og udfordringer i sin tilrettelæggelse af uddannelsesforløbet.
 


Uddannelsen i procesledelse indeholder tre moduler på hver to dage:
 
 

Modul 1 – Grundlæggende procesforståelse

I første modul arbejder vi med processens grundlæggende væsen og de processer, der træder i kraft, når en proceskomponent ændres. Derudover ser vi også på sammenhængene i en proces, og hvilke principper vi skal arbejde efter for at forbedre processen, herunder LEAN-principper.
Efter Modul 1 vil du også få udleveret bogen "Ledelse af Processer" (2016) skrevet af Claus Toft Friis og Maj Thorup Friis. Bogen giver overblik over de mange procesledelsesværktøjer, du kan arbejde med og giver samtidig konkrete eksempler på fremtidig implementering i din virksomhed. 
 

Modul 2 – Procesoptimering

I andet modul har vi fokus på procesoptimering. Procesoptimering tager udgangspunkt i en procesanalyse, der skal danne beslutningsgrundlaget for ændringerne og justeringerne af processen. En vigtig del af procesoptimeringen er den efterfølgende planlægning, hvor vi ser på, hvordan processen i praksis kan ændres. I den forbindelse arbejder vi med visioner for forandring, samt værktøjer der kan identificere reduktion af spild i en proces.
 

Modul 3 – Procesledelse

Rammen for tredje modul er procesledelse, hvor du får værktøjer til at håndtere de ledelsesmæssige udfordringer ved procesoptimering. Procesledelse er selve grundlaget for, hvor du får involveret andre i dine forandringsprocesser, så I sammen kan skabe endnu større forbedringer. Du lærer desuden at takle situationer, hvor udviklingen ikke går helt som planlagt eller måske går helt i stå, og du får forskellige redskaber til at genskabe motivation og engagement omkring processen. Du lærer at agere som en kompetent proceskonsulent, der forudser forhindringerne og vender dem til positiv forandring. 
 

Certifikat

Efter at du har gennemført de tre moduler, vil du nu være i stand til at skabe forretningsmæssige resultater på din arbejdsplads. Straks efter gennemførsel af uddannelsen vil du modtage et diplom på, at du har gennemført Aros Proceslederuddannelsen hos AROS Kurser.
 
 

Overbygning

Hvis du ønsker at videreudvikle dine personlige kompetencer som leder har du mulighed for at tilføje to moduler af hver to dages varighed. Hvert modul kan tilkøbes for en pris på kr. 6.500 ekskl. moms for deltagere på Aros Proceslederuddannelsen.

Grafisk facilitering i praksis: Hvad skal man med et 7 meter langt (tegnet!) referat? Og hvordan kan post-its og plancher motivere og skabe retning? Svaret er simpelt:  grafisk facilitering skaber overblik, synliggør, motiverer og begejstrer! Bliv toptunet facilitator af møder, processer og projekter med markedets bedste kursus i grafisk facilitering!

Konflikthåndtering og samarbejde: Hverdagens konflikter er noget, der virkelig kan skabe et dårligt arbejdsmiljø på jobbet. På dette kursus lærer du at tackle konflikter konstruktivt, inden de når at skabe ineffektivitet, stress eller tab af arbejdsglæde. Du får også styr på konstruktiv og proaktiv forebyggelse.

 
 
Har du et spørgsmål?
proceslederuddannlese, procesoptimering, procesledelse, procesleder, processer, optimeringsprocesser, arbejdsoptimering, proceseffektivitet
Ring på tlf. 70 278 279, eller send dit spørgsmål til info@aroskurser.dk
 
 
97,9 % af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.
 
 

 

Det siger kursisterne om denne uddannelse:

Falck Teknik, Tinna Grubbe

"Jeg var rigtig tilfreds med uddannelsen! Det vil have stor indflydelse på mit fremtidige arbejde, hvor jeg har lært vigtigheden af at få tegnet processen detaljeret og at sætte fokus på spildområder samtidig med, at man ikke glemmer mennesket i processen."

 

Martin Professional, Ivan Simonesen

"Man kan virkelig mærke, at underviseren har bekendt med sit stof, og han var hurtig til at sætte ind, hvor han følte der var behov. Jeg har lært at se det hele oppefra og finde start og stop i processer."


proceslederuddannlese, procesoptimering, procesledelse, procesleder, processer, optimeringsprocesser, arbejdsoptimering, proceseffektivitet
 
 
 
 
 
 
 

 

 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak