links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Aros Koordinatoruddannelse

- Bliv koordinator med uddannelsesbevis på din uddannelse!
 
Er du koordinator, sekretær, assistent, administrativ medarbejder eller receptionist, og savner du en konkret faglighed i din hverdag? Så er vores koordinatoruddannelse lige noget for dig! Vi giver dig alle de værktøjer, du behøver for at blive en effektiv koordinator med masser af bolde i luften! indvendingsbehandling, indvendinger, behandle indvendinger, kursus indvendinger, salgskursus, salgstræning
 
Næste uddannelsesforløb i København:
Modul 1: 22. januar
Modul 2: 5.-6. februar
Modul 3 (valgmodul): februar-april
Modul 4: 20. april
Modul 5: E-learning
Modul 6: 30. april
Sted: Aros Konference Kbh

indvendingsbehandling, indvendinger, behandle indvendinger, kursus indvendinger, salgskursus, salgstræning Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Næste uddannelsesforløb i Aarhus:
Modul 1: 27. februar
Modul 2: 12.-13. marts
Modul 3 (valgmodul): marts-maj
Modul 4: 3. maj
Modul 5: E-learning
Modul 6: 4. juni
Sted: Comwell Hotel

indvendingsbehandling, indvendinger, behandle indvendinger, kursus indvendinger, salgskursus, salgstræning Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Pris ekskl. moms:
Kr. 17.500 / 16.000 (med kollegarabat)
Med i prisen er en JTI-test, som du tager inden kursusstart.
Maks. 12 deltagere på hvert hold.
Betaling en uge før kursusstart.

Har du et spørgsmål? 
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk
indvendingsbehandling, indvendinger, behandle indvendinger, kursus indvendinger, salgskursus, salgstræning
 
 
Derfor skal du tage koordinatoruddannelsen!
 
 • Du styrker din evne til at løse problemstillinger effektivt og proaktivt
 • Du får masser af nye konkrete værktøjer med hjem - både til det praktiske og det personlige
 • Dine kompetencer inden for samarbejde og kommunikation bliver styrket
 • Du bliver bedre til at bevare overblikket og træffe beslutninger, når du har travlt
 • Du styrker din personlige gennemslagskraft
 • Du udvikler dig personligt via rådgivning og vejledning
 • Du får papir på, at du har gennemført uddannelsen! 


Aros Koordinatoruddannelsen er samlet på 6 skarpe moduler, afholdt på syv intensive kursusdage + e-learning, hvor vi sørger for, at du kommer igennem alle de emner og områder, som du skal bruge som professionel koordinator. Vi har håndplukket de kurser, der gør dig til koordinator i verdensklasse!
 
Læs mere om de 6 spændende moduler herunder. Bemærk, at du har mulighed for at bytte rundt på modulerne, hvis datoerne ikke passer dig. Kontakt os eventuelt for mere information.
 

Modul 1: Din koordinatorrolle

Første modul tager afsæt i din rolle som arbejdspladsens eller projektets midtpunkt, som skal koordinere, være effektiv, bevare overblikket og samtidigt være skarp og imødekomende i din kommunikation. Modulet er således opbygget omkring dig og dit personlige potentiale som koordinator og menneske. Vi diskuterer, hvordan din koordinatorrolle er i dag, og hvor du gerne vil have den hen. Du vil desuden få feedback på din personlige JTI-test, som du har taget inden kursusstart. På dette modul vil du også blive introduceret for 4 R-modellen.

Modul 1 løber over en kursusdag fra kl. 9-16.
 

Modul 2: Assertiv kommunikation

God kommunikation er nøglen til din succes som koordinator. Du lærer at kommunikere på en effektiv og dialogskabende måde, og du får nogle enkle modeller til assertiv kommunikation, som er nemme at anvende over for både kolleger, ledere, kunder og leverandører. Du lærer desuden om konflikthåndtering, og vi tester, hvordan din egen profil er i forhold til både kommunikation og konfliktløsning. Til slut på dette modul vil vi arbejde med præsentationsteknik, hvor du vil lære, hvordan du bedst anvender både din krop og din stemme. 
Modul 2 løber over to fulde kursusdage fra kl. 9-16.
 

FORCE Technology, Rikke Cornelius

"Jeg kan tage det hele med i min dagligdag som koordinator. Underviserne var velforberedte, havde medbragt godt materiale og de var ikke mindst glade og professionelle. Super god kvalitet!"

Modul 3: Vælg mellem 9 forskellige kurser! (specialisering)

Vi giver dig muligheden for at sætte et personligt præg på din uddannelse, så  du får nye kompetencer dér, hvor du har allerstørst behov. Du kan frit vælge et af nedenstående ni spændende kurser. Hvis du klikker på linket, kan du læse mere om kurserne og se datoerne.
 

Modul 3 løber over to fulde kursusdage fra kl. 9-16.

 

Modul 4: Styrk din personlige effektivitet!

Som koordinator har du mange bolde i luften, men det er vigtigt, at du kan bevare overblikket og ikke bliver stresset. Modul 4 giver dig effektive, men simple redskaber til hvordan du bedst planlægger din tid og dine opgaver, herunder ikke mindst prioritering af dem. Du lærer, hvordan du bliver bedre til at tackle situationer, hvor andre lægger pres på din kalender, din tid og dine opgaver. Samtidig viser vi dig, hvordan Outlook faktisk kan være en værdifuld medspiller i dit koordinatorarbejde – og ikke blot en lidt uoverskuelig mail-platform! 


Modul 4 løber over en fuld kursusdag fra kl. 9-16.

 

Modul 5: Effektiv e-learning når det passer dig!

Det femte modul er vores e-learningsmodul, som du kan tage, lige når det passer dig, og som du også har adgang til efter uddannelsen. Modul 5 består af to e-kurser:

 • Effektiv e-mail kommunikation: du får gode tips til at kommunikere på e-mail, så du undgår misforståelser i din skriftlige kommunikation
 • Online kommakursus: vi giver dig 20 lektioner og 100 øvelser med det danske komma, så din skriftlige kommunikation fremstår fejlfri og professionel - og så smider vi lige et tilsvarende kursus over de engelske kommaer oven i hatten!

 

Modul 6: Afslutning

Den afsluttende kursusdag har to formål: At fylde den sidste viden på dig og at samle op på hele forløbet med henblik på at kigge fremad.

På modulets formiddag lærer du om effektiv mødeledelse, og du får værktøjer til at stille dig op foran en forsamling (evt. dine chefer) med helt ro i maven.

Eftermiddagen bruger vi på at samle op på al den vigtige læring, du har fået igennem Aros-Koordinatoruddannelsen. Det foregår som en teamcoaching, og du får mulighed for at blive coachet og lægge en plan for, hvordan du kommer ud over stepperne med dine mål. Og undervejs får du rig mulighed for at sparre med de andre deltagere om, hvordan I fremover kan bruge alle redskaberne i praksis.

Modul 6 løber over en kursusdag fra kl. 9-16.

 

Bliv professionel koordinator – med uddannelsesbevis!

Når modul 6 er veloverstået, får du overrakt vores uddannelsesbevis som et bevis på, at du mestrer alle de forskellige kompetencer, der gør dig til professionel koordinator. 
 

Vi fokuserer på involvering og konkrete værktøjer!

Denne koordinatoruddannelse er ikke baseret på et traditionelt undervisningsforløb, hvor du sidder med hænderne i skødet og lytter til en kedelig forelæsning fra 9-16. Vi ved nemlig, at du ikke får fuldt udbytte af din nye viden, hvis du ikke prøver at bruge den med det samme! Derfor har vi fokus på casearbejde, opgaveløsning, sparring og øvelser i undervisningen – og vi har desuden, i alt beskedenhed, hentet de førende undervisere på området til at sørge for, at du kommer helt i mål! Der er maksimalt 12 deltagere på holdet, så der er god plads og tid til at få feedback på dine udfordringer.

indvendingsbehandling, indvendinger, behandle indvendinger, kursus indvendinger, salgskursus, salgstræning

 

Din underviser på uddannelsens modul 1+2+6

Rikke er kommunikationsrådgiver, coach, journalist, cand.mag. og forfatter. Hun har holdt en lang række foredrag om positiv kommunikation i virksomheder og har flere års erfaring i at undervise og coache såvel ledere som medarbejdere.

Rikke er uddannet coach ved Sofia Manning. Med sin baggrund som chefredaktør og redaktionschef i magasinbranchen – og en årrække som kommunikationsrådgiver og coach i virksomheder i Danmark og Sverige – trækker Rikke på en solid erfaring. Som underviser er Rikke passioneret og inspirerende. 
 

indvendingsbehandling, indvendinger, behandle indvendinger, kursus indvendinger, salgskursus, salgstræning

Hvem bør deltage?
Vores koordinatoruddannelse er for dig, der har et kontorarbejde. Du kan arbejde i både offentlige og private virksomheder, fx som:
 • administrativ medarbejder
 • receptionist
 • sekretær
 • koordinator
 • blæksprutte.

Underviseren tager ansvar for din læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!
Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.
 
Bestil Koordinatoruddannelsen som en intern uddannelse
Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af Koordinatoruddannelsen med fokus på jeres hverdag, jeres behov og jeres udfordringer. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund og hør mere: Tlf. 70 278 279.

 
indvendingsbehandling, indvendinger, behandle indvendinger, kursus indvendinger, salgskursus, salgstræning

 


indvendingsbehandling, indvendinger, behandle indvendinger, kursus indvendinger, salgskursus, salgstræning
 

kursus i præsentationteknikprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Det siger kursisterne om denne uddannelse:
 

FORCE Technology, Rikke Cornelius

"Jeg kan tage det hele med i min dagligdag som koordinator. Underviserne var velforberedte, havde medbragt godt materiale og de var ikke mindst glade og professionelle. Super god kvalitet!"

Silvaco, Rikke Vulff Andersen

"Jeg føler virkelig jeg har fået rigtig gode indspark til dagligdagen – både privat og arbejdsmæssigt. Underviserne var nærværende, inspirerende og dygtige, og de sørgede for at alle kunne være med på deres niveau. Rigtig godt kursus."

ØKF - Bryggeri København, Henriette Vlatorn Hammer

"Rikke Dinnetz var virkelig dygtig til at motivere og inddrage alle. Jeg gik hjem med både netværk og masser af direkte anvendelige værktøjer i rygsækken. Meget høj anbefaling herfra!"

Enemærke & Petersen, Annette Kjelstrup

"Jeg har lært en masse om mig selv på denne uddannelse. Jeg har lært om mine styrker og svagheder, om mine værdier også har jeg fået en masse gode modeller og vinkler til at håndtere forskellgie koordinatorrolle-situationer. Uddannelsen har stor betydning for mig og mit liv - og dermed også for mit daglige arbejde. Jeg har lært at sætte mere pris på egne værdier, og jeg har fået værktøjerne til at håndtere de mindre gode "evner"."

 

 

 

 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak