links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Aros Konsulentuddannelse

- en komplet uddannelse over tre moduler a to undervisnings-
 gange med eksamen og diplom!

 
Er du konsulent, men føler du, at du kan savne noget helt konkret faglig ballast og papir på dine kompetencer? Så er vores konsulentuddannelse lige noget for dig! Du får den nyeste viden, knivskarpe værktøjer og inspiration til din rolle som professionel konsulent. Så kan du for alvor brænde igennem!  Konsulent uddannelse, konsulentuddannelse, konsulent træning, konsulent, konsulent kommunikation
 
Næste uddannelsesforløb i København:
Nye datoer på vej!

Sted: Aros Konference Kbh

indvendingsbehandling, indvendinger, behandle indvendinger, kursus indvendinger, salgskursus, salgstræning Se flere datoer ved at klikke på datofeltet i tilmeldingsformularen til højre 

Pris ekskl. moms:
Kr. 24.900 / 21.165 (med kollegarabat)
I prisen indgår et gratis 2 dages kursus i præsentationsteknik med gennemslagskraft!
Maks. 12 deltagere på hvert hold.
Betaling en uge før kursusstart.

Har du et spørgsmål? 
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk
indvendingsbehandling, indvendinger, behandle indvendinger, kursus indvendinger, salgskursus, salgstræning
 
 
Konsulentuddannelsen giver dig hele pakken!
 
 • Helikopterperspektivet på dig selv og netop din rolle som konsulent
 • Gruppedynamikker - hvordan de påvirkes og styres
 • Blækspruttekommunikation - kommunikér i alle retninger
 • Feedbackmetode der en gang for alle gør dit arbejde lettere
 • Det effektive roadmap der viser dig hvor du skal hen - og hvordan
 • Viden om hvordan du netværker effektivt
 • Indsigt i din rolle som katalysator for forandringsprocesser (og dynamo)
 • Simple metoder til effektiv sparring og videndeling
 • Perosnlig gennemslagskraft som konsulent! 


Styrk din konsulentrolle og få fingeren på pulsen!

Uanset om du er helt grøn konsulent, eller du allerede har været i faget i mange år, er du nok klar over, at det ikke er verdens letteste jobtitel. For hvor er du i spændingsfeltet mellem leder og medarbejdere, og hvad er dine kvalifikationer i forhold til alle andre, der kalder sig konsulent?

Vi har designet vores konsulentuddannelse til gøre dig til en konsulent med power og rygsækken fuld af værktøjer, der virker. Vi tager udgangspunkt i din egen konsulentrolle, for det er nemlig lige der, det hele starter. Så foruden at gå hjem med et diplom på alle dine nye kompetencer, får du også en større forståelse for dig selv. 
 

Inden du læser videre om konsulentuddannelsen …

Så tag lige 30 sekunder og overvej disse 3 spørgsmål:

 1. Hvad betyder det for dig og dit arbejde, at du bliver en bedre konsulent?
 2. Hvordan vil din arbejdsgiver få udbytte af det?
 3. Hvad vil du have ud af din konsulentuddannelse?
 


Konsulentuddannelsens opbygning

Aros Konsulentuddannelsen giver dig konkrete kompetencer og teoretisk viden i praktiske rammer. Du får tre moduler af to undervisningsdage, der afsluttes med eksamen og indledes med et webinar. Få overblik over uddannelsen herunder!
 

Før uddannelsen:

 • Opstartswebinar a 45 minutter, hvor din underviser introducerer dig for uddannelsen
 • Adgang til pensumliste, hjemmeopgaver og et sparringsforum deltagerne i mellem i ”Min Læringsbank”.

Modul 1: Mennesker og mening (2 kursusdage)

Vi tager fat i dig og din rolle som konsulent allerede på modul 1. Vi starter helt tæt på dig selv, for det kræver enormt meget selvindsigt at mestre de sociale kompetencer, du skal kunne balancere som konsulent. Vi opgraderer din kommunikation, og giver dig en helt ny måde at give feedback på, der gør dig langt mere kompetent. Fra din egen selvindsigt zoomer vi ud til de større gruppedynamikker, og du får konkrete redskaber til at øge din forståelse for omgivelser og organisation.

6 nøglebegreber:

 • Konsulentrollen
 • Tænkestile
 • Organisationen
 • Gruppedynamik
 • 6M modellen
 • Psykodynamisk forståelse.
 

Modul 2: Processer og planer (2 kursusdage)

Her får du fyldt værktøjskassen op til randen! Vi indfører dig i helt nye modeller og teorier, der klæder dig på til at kunne handle bevidst og effektivt i de mange forskellige situationer, du som konsulent møder hver dag. Vi lærer, hvordan det at lægge en simpel plan for dit arbejde giver dig langt større chance for succes, og hvordan processtyring er helt uundværligt for dig. Vi giver dig også lige netop de projektledelsesværktøjer du behøver, for at kunne skabe forandring i organisationen og ikke modstand.

6 nøglebegreber:

 • Opgaven fra A-Z
 • Roadmap
 • Fra mål til tidsplaner
 • Procestyper
 • Visualisering
 • Inddragelse og påvirkning
 

Modul 3: Forandring og forretning (2 kursusdage)

På modul 3 zoomer vi ud fra dine konkrete værktøjer til det store overblik over organisationen – og hvor du står i den. Vi viser dig, hvordan du kan pin-pointe organisationens kernemål – så ved du nemlig præcist hvordan du kommer mest effektivt igennem med dit budskab, og så bliver det muligt at skabe ægte forandring! På modul 3 lærer du at netværke professionelt, og du bliver i stand til at gennemskue både dine egne og andres beslutningsprocesser.

6 nøglebegreber:

 • Kernen i arbejdet
 • Kend din kunde
 • Beslutningsprocesser
 • Tyngde og momentum
 • Fra justering til transformation
 • Den skarpe konsulentkommunikation.

Eksamen

Efter hvert modul afleverer du en hjemmeopgave. Og når du har afleveret din sidste hjemmeopgave efter modul 3, afholder vi eksamen. Når du har bestået eksamen, får du overrakt dit diplom for dine nye kompetencer – og så er du for alvor klar til at arbejde videre som professionel konsulent.

Konsulent uddannelse, konsulentuddannelse, konsulent træning, konsulent, konsulent kommunikation

Det hele handler om dig!

Vores konsulentuddannelse bygger på den grundpræmis, at den skal handle om dig. Der findes med al sandsynlighed ikke to konsulenter, med helt ens jobbeskrivelse. Derfor skal du før uddannelsen beskrive din konsulentrolle og dine arbejdsopgaver, så vores undervisere kan skræddersy undervisning til dig. På selve uddannelsen vil der være masser af case-arbejde, hvor rammerne ligges så de matcher dine udfordringer. 
 

Faglig ballast og hands-on træning!

På uddannelsen udfordrer vi dig i din praktiske anvendelse af teorien. Du skal læse ca. 1.300 sider i løbet af de 4 måneder, uddannelsen strækker sig over. Pensum udgøres af 3 grundbøger, TED-talks og relevante Harvard-artikler. I løbet af uddannelsen laver du 3 hjemmeopgaver, som bliver vurderet af underviserne. På den måde sikrer vi, at du skaber dig et solidt fagligt fundament, samtidig med at vi konstant sørger for, at du får afprøvet dine kompetencer praktisk med det samme! 
 

Din underviser på uddannelsen

Konsulent uddannelse, konsulentuddannelse, konsulent træning, konsulent, konsulent kommunikation
Jesper er en særdeles erfaren konsulent og underviser med speciale i forandringsledelse, ledelse, projektledelse og organisationsudvikling. Han er oprindeligt linjeofficer og har en række certificeringer inden for projektledelse og ledelse: Eksamineret projektleder, IPMA®-C, PRINCE2®, Situationsbestemt Ledelse®, DiSC® og MPA® Master Person Analysis, Belbin® og SimulTrain® Projekttræningsystem. 
Jesper er en inspirerende underviser, der fokuserer på at koble undervisningen til kursisternes dagligdag via casearbejde med opstilling af realistiske rammer for teamsamarbejde og projektløsning.
 

Konsulent uddannelse, konsulentuddannelse, konsulent træning, konsulent, konsulent kommunikation

Hvem bør deltage på uddannelsen?
Uddannelsen er for dig der arbejder som ekstern eller intern konsulent – du kan være helt ny i faget eller have masser erfaring. Det vigtige er, at du befinder dig i en arbejdsposition, hvor du ofte skal navigere og agere i situationer, hvor du ikke har formel magt. Du er fx
 • Ny HR-konsulent
 • Proceskonsulent
 • Forretningsudvikler
 • HR-partner
 • Businesskonsulent
 • Ledelseskonsulent.

Uddannelsen er ikke målrettet it-konsulenter, erfaren chefkonsulent eller salgskonsulent.

Du får et gratis kursus i præsentationsteknik!

Karisma og personlig gennemslagskraft kan gøre hele forskellen på, om du bliver en konsulent der flytter virksomheder og skaber forandring, eller om du bliver endnu en af dem, der ikke rigtig formår at have indflydelse. Når du tilmelder dig vores konsulentuddannelse, giver dig et knivskarpt 2-dages kursus i præsentationsteknik med vores ekspert Dya, så du for alvor kan arbejde professionelt som konsulent.  


Underviseren tager ansvar for din læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for dig! Vi spørger derfor ind til dine behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper dig til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til din dagligdag efter kurset. 

Tilmeld dig, og få en gratis miniguide!
Når du tilmelder dig dette kursus i præsentationsteknik, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.
 
Bestil Aros Konsulentuddannelsen som en intern lederuddannelse
Som virksomhed kan I bestille en særligt tilpasset udgave af Aros Konsulentuddannelsen med fokus på jeres konsulenter, jeres organisation og jeres specifikke behov. Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund og hør mere: Tlf. 70 278 279.

 
Konsulent uddannelse, konsulentuddannelse, konsulent træning, konsulent, konsulent kommunikation

 


Konsulent uddannelse, konsulentuddannelse, konsulent træning, konsulent, konsulent kommunikation
 

kursus i præsentationteknikprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


 

Andre releavnte kurser

Personlig gennemslagskraft for ledere
Mellemleder: Styrk din lederrolle
Aros Mini MBA
Grundlæggende procesforståelse
Personlig planlægning og effektivitet
 

 

 

 
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak