links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    AROS InnovationsDøgn

 

Denne  innovationsworkshop er for hele afdelingen, ledelsesgruppen eller arbejdspladsens kommende innovationsagenter. Her er ingen kedelige PowerPoints! Deltagerne bombarderes med viden om innovation, innovationskommunikation og implementering af innovative processer, og vi prøver det hele af ved hjælp af spændende øvelser. 
 
Varighed: 
Workshoppen løber over 24 timer, fra kl. 9.00 om morgenen til kl. 9.00 den efterfølgende morgen. Selve workshoppen er placeret de første 12 timer. Derefter "sover deltagerne på det" og løser en mindre refleksionsopgave morgenen efter ved deres egen computer.

Opfølgning:
Der kan eventuelt tilføjes en opfølgning 2-3 uger efter, fx som et fyraftensmøde, hvor implementeringen af den nye kultur og de nye værktøjer drøftes.
 
Spørgsmål eller pris? 
Brug vores chat-funktion, ring, eller send en mail til info@aroskurser.dk

 
 
Det lærer I på workshoppen:
 
  • At implementere innovation i organisationens daglige arbejde
  • At gøre innovation og kreativ tænkning til en del af organisationens selvforståelse
  • At motivere medarbejdere til at tænke nyt og kreativt
  • At bryde de vante rammer og slippe kontrollen
  • At udvikle innovative strategier og projekter.
 
 

Det handler om jer!

Deltagerne vil i løbet af workshoppen blive præsenteret for masser af spændende cases og viden om innovation og innovationskultur, så vi får sat en fælles referenceramme og forståelsesplatform. Men særligt vil vi arbejde med jer, altså med arbejdspladsens eller afdelingens ønske om at blive mere innovativ. 20 % af de 12 timer består af undervisning. 30 % består af diskussion og  refleksion i forhold til emnerne. Og 50 % består af konkret arbejde med jeres situation.
 
mundtlig kommunikation, kursus mundtlig kommunikation, effektiv mundtlig kommunikation, effektiv kommunikation, workshop mundtlig kommunikation, mundtlig formidling, mundtlig formidling kursus, mundtlig formidling workshop, talekursus, retorik, stemmetræning kursus, kursus i mundtlig kommunikation, kropssprog, gennemslagskraft, kursus kropssprog, kursus gennemslagskraft

Tænk ud af boksen og skab værdi-innovation!

Idéudvikling, kreativitet og professionelle innovative processer skal skabe reel værdi på en arbejdsplads. Når man giver medarbejderne lov til at tænke ud af boksen, og den enkelte medarbejder påtager sig et ansvar for innovationen og kreativiteten, sker der noget: 1 plus 1 giver ikke kun 2. Det giver 11. Der skabes synergi, og der skabes nye veje og løsninger. 

 

Underviser: Innovationsekspert Henrik  

Henrik KnudsenHenrik er cand.scient.pol. og har arbejdet med innovation og opfindelser gennem mere end 30 år. Han har været ansat som erhvervschef og innovationskonsulent i en række private og offentlige organisationer, og han er i dag associeret professor ved Aarhus Universitet med speciale i innovation, netværk og organisationsudvikling.

 

 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til deltagernes behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset. 

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!
Når I tilmelder jer dette kursus i præsentationsteknik, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Bestil workshoppen eller hør mere

Ring til uddannelseschef Anders Rosenlund: Tlf. 70 278 279, hvis du vil høre mere eller vide noget om vores andre kurser i innovation eller ledelse.

 

mundtlig kommunikation, kursus mundtlig kommunikation, effektiv mundtlig kommunikation, effektiv kommunikation, workshop mundtlig kommunikation, mundtlig formidling, mundtlig formidling kursus, mundtlig formidling workshop, talekursus, retorik, stemmetræning kursus, kursus i mundtlig kommunikation, kropssprog, gennemslagskraft, kursus kropssprog, kursus gennemslagskraft

 

kursus i præsentationteknikprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


 

Andre relevante kurser
Kursus i forandringsledelse og forandringskommunikation
Kursus i personlig planlægning og effektivitet 
Uddannelse i Digital Markedsføring

 


Udtalelser fra vores kursister
Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak