links

Kursus kun for dig?
Læs om vores soloforløb i præsentation og kommunikation.

 

 


 

genveje 4


præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Teaser: Læring

    Få kollegarabat!
    
Tag en kollega med
    
og få begge 15 % rabat:
    
Kollegarabat
 


Natur-Energi

kursus, kurser, præsentationsteknik

Kurser i denne måned


 
 
Kommende kurser

 Se alle kurser her:    Agil projektledelse med SCRUM

 

"Agile" er en relativt ny projektledelsesfilosofi, der har vist sig at være meget effektiv inden for mange typer af projekter. På dette projektlederkursus lærer I, hvordan I med den agile tilgang kan få det bedste ud af teamet og samtidig have godt styr på processen. agil projektledelse, kursus agil, kursus agil projektledelse, uddannelse agil, uddannelse agil projektledelse, agil projektleder
 
Varighed og deltagere 
Kurset afholdes som internt kursus I jeres lokaler. Længden og udgangspunktet skræddersyes efter jeres behov.
Deltagerantallet er op til jer. 

Spørgsmål eller pris
Har I spørgsmål angående pris eller andet så ring på tlf. 70 278 279 eller skriv en mail til info@aroskurser.dk.
 
 
Det lærer I:
 
  • At sætte den agile filosofi ind i en projektkontekst
  • At håndtere de agile principper, herunder SCRUM som metode
  • At facilitere agile processer
  • At skabe sammenhæng mellem agile   processer og gennemførsel
  • At arbejde med selvstyrende teams i agile sammenhænge  

Har I et spørgsmål? 
  Brug vores chat-funktion, ring, eller send  
  en mail til info@aroskurser.dk

  agil projektledelse, kursus agil, kursus agil projektledelse, uddannelse agil, uddannelse agil projektledelse, agil projektleder
 
   

En ny, spændende tilgang til projektledelse

Agil projektledelse står i modsætning til klassiske projektledelsesstrategier og -metoder, der iværksætter et meget omfattende planlægningsarbejde fra starten af projektet. "Agile" indebærer en trinvis, iterativ tilgang til projekterne og lader projektet diktere sine egne parametre så meget som muligt. 

 

Agil projektledelse skaber motivation

Selv om "Agile" arbejder med en lettere styring på udviklingsprojekter, end organisationer almindeligvis er vant til, betyder det ikke, at "Agile" er mindre disciplineret end andre projektstyringsmetoder. I stedet for at stole på disciplin og regler, der dikteres fra oven, udvikler den agile projektgruppe selv sin disciplin og forpligter sig herved til projektet. På den måde kan et udviklingsteam blive en yderst motiveret selvejende enhed, og processen bliver mere strømlinet og effektiv.agil projektledelse, kursus agil, kursus agil projektledelse, uddannelse agil, uddannelse agil projektledelse, agil projektleder
 

I lærer at håndtere selvstyrende team

På dette effektive kursus får I værktøjerne til at kunne facilitere agile processer og at skabe sammenhæng mellem de forskellige agile processer og deres gennemførsel. I lærer desuden, hvordan I arbejder med udfordringen omkring selvstyrende team i agile forløb – en vigtig forudsætning for projekternes succes. 
 

Mød jeres underviser

Jesper Askov Møller Petersen, agil projektledelse, kursus agil, kursus agil projektledelse, uddannelse agil, uddannelse agil projektledelse, agil projektlederJesper er en særdeles erfaren konsulent og underviser med speciale i ledelse, projektledelse og organisationsudvikling. Han er oprindeligt linjeofficer og har en række certificeringer inden for projektledelse og ledelse: Eksamineret projektleder, IPMA®-C, PRINCE2®, Situationsbestemt Ledelse®, DiSC® og MPA® Master Person Analysis, Belbin® og SimulTrain® Projekttræningsystem.
 
Jesper er en inspirerende underviser, der fokuserer på at koble undervisningen til kursisternes dagligdag via casearbejde med opstilling af realistiske rammer for teamsamarbejde og projektløsning.

agil projektledelse, kursus agil, kursus agil projektledelse, uddannelse agil, uddannelse agil projektledelse, agil projektleder

 

Underviseren tager ansvar for jeres læring!
For AROS KURSER handler alting om at skabe en positiv forandring for jer! Vi spørger derfor ind til jeres behov og forudsætninger inden kurset. Og underviseren hjælper jer til at overføre den nye viden og de nye færdigheder til jeres dagligdag efter kurset.

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!
Når I tilmelder jer dette kursus i agil projektledelse, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Hvem bør deltage?

Dette intensive kursus i projektledelse er ikke målrettet én specifik branche, men er for alle brancher og alle typer af projekter.  
 

 

 


agil projektledelse, kursus agil, kursus agil projektledelse, uddannelse agil, uddannelse agil projektledelse, agil projektlederprocent af vores kursister mener, at underviseren på deres kursus var "god" eller "meget god" til at tilpasse indhold og undervisning til den enkelte kursist.


Andre relevante kurser


Det siger kursisterne om dette kursus:

Kromann Reumert, Charlotte Henriksen
”Godt kursus, med en underviser der var dygtig til at tilpasse sit stof til mit behov. Jeg er blevet bedre til at tænke projektorienteret.”

Solrød Kommune, Laila Nissen
”Kurset var af god kvalitet på et tilfredsstillende niveau. Jeg har fået større forståelse for de agile principper og arbejdsformen i SCRUM, en viden jeg kan implementere i mine daglige arbejdsopgaver. Underviseren var god til at komme omkring principperne i et passende niveau.” 

Tilmeld dig her
Nyhedsbrev? Ja Nej
Afbestillingsregler

Ring til aroskurser

 
præsentationsteknik, forhandlingsteknik

Tilmeld nyhedsbrev

Få tips om god kommunikation!
(tilmeld dig herunder)

Nyhedstilmelding (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Lille formular

 

Nu læst af 30.357 andre videbegærlige! 

Hent GRATIS e-bog med 99+1 tips til god kommunikation! 


kursus præsentationsteknik, kursus forhandlingsteknik

Teaser: Har du et spørgsmål?

 
Fornavn:
E-mail:
Firma:
Efternavn:
Telefon:
Bemærkning:
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?
Ja tak Nej tak